پیشنهاد خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
    استاد سامان من فقط نظرتو خواستم..کی گفت ضایع شدی؟

1- توی تئوری های بازار سرمایه منظور از کوتاه مدت 2 روز نیست! حداقل 3 ماهه
    2- اون کمای کذایی هیچ وقت سراغ گروه ساختمون نیومد و معاملات بلوکی + روزانه 3 میل سهام خرید توی همون دوره کما اتفاق افتاد
    3-الان صف ثتران هم رانتیه؟ امروز تا 9 میل(با تعریف ریاضیش البته) صف خرید داشت. ثنوسا هم یه هفته س صف خرید 4 میلیونی داره.
    4-شما روی ثشرق 190 تومنی گفتی بالا ندارن،حداکثر 4 یا5% بعدشم کما! الان ثشرق 213 تومنه با حجم 4 میلیونی.
    5-خب کم کم با تغییر شرایط، مفاهیم مد نظر اون موقع شما هم مشخص میشه. البته اینا توجیه نیست.
    6- میگی در مورد ساختمان پست نزدم ولی کی بود گفت این بلوکا بازی بزرگانه وارد نشید؟؟ اگر کسی این هشدارو جدی میگرفت هم 5% امروزو از دست میداد. به همین راحتی.

البته گروه کاشی هم هنوز تو کماست.

این فرافکنیه که بگیم منظور از زنده کردن اون پستها ضایع کردنه. منظور فقط اینه که بچه بازی یعنی جو منفی بیخود دادن . یعنی تخریب گروهی که نمیدونیم توی چه خبره.
    نميدونم كلمه استاد واقعي بود يا كنايه به هر حال اگه واقعي بود بايد بگم كه

1-موضوع شماره 1 جاي بحث نداره چون تعاريف با هم فرق ميكنه

2-كما رو اونجام بهتون گفتم منظور من معاملات فرسايشي بوده نه صف فروش ميليوني...اگه واقعا به تعريفي كه تو شماره 1 از كوتاه مدت كرديد اعتقاد داريد واستيد تا ببينيم اين كما سراغشون مياد يا نه چون هنوز با تعريف شما فاصله زيادي داره

3-ثامانم صف ميليوني داشت ولي فرداش ازش خبري نبود...در ضمن ثتران بزاريد از سقف قبليش رد بشه تا در موردش صحبت بشه چون اونجايي كه ما باهم بحث ميكرديم قيمت ثتران بالاتر بود...اما در مورد رانتي بودن يا نبودن يكم صبر كنيد در روزهاي آينده مشخص ميشه چرا ثنوسا يا ثتران يا ثامان داره ميره بالا .....اگه عرضه و تقاضاي عادي بازار اين سهمارو بردن بالا كه هيچ حرف شما درسته اما اگه خبري اومد كه فلان حقوقي ميخاد بلوك جابه جا كنه يا وام مسكن شده 50 ميل يا فلان حقوقي وارد سهم شده بالا رفتن اين سهما مصداقي براي حرف من نيست

4-من در مورد گروه ساختمان كلي نظر دادم و روزي كه داشتيم با هم بحث ميكرديم اگه كلوزو 196 بگيريم چون 204 رو هم تاچ كرد هنوز زياد بالاتر از 5 6 درصد نشده...در ضمن من به تك سهم كار ندارم كل گروه مد نظر من بوده

5-من اشتباهم اين بود كه تو پستام اسمي از كوتاه مدت به سبك قندي نياوردم و الان هيچ سلاحي واسه دفاع كردن از خودم ندارم و به شما هم حق ميدم كه فكر كنيد دارم توجيه ميكنم اما بارها گفتم نه ساختمون و نه كاشي مثه گروه قند نميشن و پست اون روز منم با همين ذهنيت زده شده....ولي متاسفانه چون تاكيد بر كوتاه مدت قندي تو پستام نكردم الان شما قدرت مانور بالايي تو اين سرفصل داريد و اسمشو ميزاريد توجيه

6-من يه پست زدم تو تاپيك سشرق و گفتم بزاريد بازيشونو بكنن بعد كه سمت بازي مشخص شد وارد بشيد....خب بازيشون تموم شد و سهم تا 213 رفت و به قول شما يه 5 درصد پريد...اولا همه مثه شما حرفه اي نيستن كه از اين 5 درصدا استفاده كنن ثانيا هشدار من شامل حال افراد حرفه اي مثه شما نميشه حرف من شامل حال اونايي ميشه كه نوسانگيري 5 در صدي بلد نيستن و اگه ثشرقو 200 ميخرن ميخان 250 بفروشن
    ثالثا واستيد ببينيد اين بازيا تا كجا ادامه پيدا ميكنه البته من ازون آدمايي نيستم كه اگه فردا سهم منفي بشه بيام بگم هه هه ديدي مصطفي منفي شد

منظورتونو از اين جمله كه(گروه كاشي هنوز تو كماست) نفهميدم اما گروه كاشي رو هم جوابشو در قالب بند 5 ميدم و به هركسي هم كه بياد بگه اشتباه كردي حق ميدم و دستشم ميبوسم تقصير خودم بوده كه منظورمو واضح نگفتم پس هر چقدر بخايد ميتونيد مانور بديد چون هيچ حرفي واسه گفتن ندارم

اين كه فرموديد بچه بازي يعني تخريب گروهي كه نميدونيم توش چه خبره و پستاي من در مورد اين گروه رو به جو منفي دادن تعبير كرديد بايد بگم كه بهتون حق ميدم كه اينجوري برداشت كنيد چون محيط مجازيه و آدما همديگرو نميشناسن اما تو مرامو اخلاق من چيزي به عنوان تخريب و جو منفي دادن وجود نداره و بايد سرمو بزارم بميرم اگه يه روزي بخام سهمي رو كه ندارم بيام تخريب كنم....من وشمال رو داشتم با اينكه گزارش خوبي داد به همه گفتم تا بازي حق مشخص نشده نخريد يا فنورد و حقش رو دارم و به همه توصيه كردم تا بازي حق مشخص نشده نخريد يا كساوه رو داشتم و به همه ميگفتم بازي كوتاه مدت كاشي تموم شده و نخريد....4 خطي هايي رو كه مينويسم به ندرت درباره سهمي كه تو سبدم وجود داشته نوشتم ويا اصلا ننوشتم به جز كساوه كه خاستم دست شركتو رو كنم و بر اساس بالا اومدن تاپيك تو سايتاي مختلف سهم مد نظر رو انتخاب كردم......اون وقت شما منو به تخريب و دادن جو منفي محكوم ميكنيد؟قشكر چكاوه پلوله شلعاب فارسيت كساوه صدرا و خيلي از سهماي ديگه رو من تو سبدم نداشتم ولي تحليلشونو زدم و شما منو به تخريب محكوم ميكنيد؟اگه واقعا به تعريف بند 1 اعتقاد داريد نبايد اينقد زود ياد قديما ميكرديد همونطور كه من موقعي كه گروه منفي شد هيچ پستي نزدم ......اصلا تو مرام من نيست كه بخام اين بحثاي بي ارزش كما صف ميليوني كوتاه مدت و بلند مدتو اينقد كش بدم چون واقعا بحثاي بچگونه و بي ارزشي هست كه روزاي مثبت بيرون مياد و روزاي منفي خفه ميشه
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

اول از همه، از همه دوستانم که سعی می کنند در عین اختلاف دیدگاهها خویشتنداری کنند و حرمت همو نگه دارند کمال تشکر را دارم.
      من یک نکته کوچیک میون این بحثها فقط بگم! در مورد بازه های کوتاه و میان و بلند مدت هیچ 2 نفری نیستند که اختلاف عقیده نداشته باشند و روی یک محدوده خاص توافق داشته باشند.
      کوتاه مدت از دید استراتژی هر فرد از چند روز تا به قول مصطفی 3 ماه میتونه باشه. بعنوان مثال دیدگاه خود من در مورد کوتاه مدت 1 تا 2 ماهه هست. خلاصه اینکه رو این قسمت عمرا کسی به توافق برسه!
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

دوستان ميدونم خيلي از شماها حق وشمال نداريد اما ازتون ميخام اگه كاري از دستتون برمياد انجام بديد.....ازتون خواهش ميكنم اگه كاري از دستتون برمياد دريغ نكنيد...اين فرم هاي شكايت و اين تلفنارو ميزارم شمام همكاري كنيد

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
        دوستان اين شماره هاي مديران فرابورسه زنگ بزنيد ازشون بخايد نماد شركتو ببندن تا گزارش 12 ماهه بياد اينا امروز 25 عرضه كردن كه دهن فرابورسو ببندن فردا ميكننش 20 پس فردا 15 پسون فردا 10 ودر نهايت به همون 4 تومن معاملش ميكنن

http://cms.irfarabourse.com/Default.aspx?tabid=249

ا
        زتون خواهش ميكنم كوتاهي نكنيد
        http://bazarosarmaye.ir/headline/5054/

ا
        ز اين لينك بريد نظر بديد
        اين لينك سازمان بازرسي كل كشوره و ميتونيد از اين لينك شكايتاتونو ارسال كنيد

http://shekayat.bazresi.ir/Portal/Ho...d-7e17bae8416a
        اينم لينك ارسال شكايت به نهاد رياست جمهوريه

http://www.saamad.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=b215830c-be04-4e06-b849-6aac8438efc7

د
        وستان ميتونن از طريق تلفن 111 هم شكايت خودشونو ارسال كنن
        در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
        02166730782پارچینی(تخلفات بورس)
        02166706123 صحرایی(ناظر بورس)
        02184083000 سازمان بورس...دفتر مالمیر...
        02166756292-4هامونی(ناظر فرابورس) با پیگیری و فشار به امید خدا درست میشه فقط کوتاهی نکنید...خود سهمم راحت میشه با چنتا دونه صبح به صبح و بعد مرحله دوم و سوم مثبت کرد...روش واقعا مسخریس این بازار پایه...

نظر

• khademi1350
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 583

حتاید

ثاژن

وبیمه

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

يه هشدار در مورد گروه خودرو به دوستان بدم اونم اينه كه اين گروه به زودي زيان ميسازن و سرمايه گذاري بلند مدت رو اين گروه توجيه نداره البته به نوساناش كار ندارم و يا به بازيهاي سياسيش كار ندارم يا به كوتاه مدتش چون بعد از هر اصلاحي يه صعود هست اما از لحاظ بنيادي زماني متحول ميشن كه بتونن افزايش نرخ خوبي بگيرن مثلا پرايد 15 ميليوني خيلي به اين گروه كمك ميكنه اما تا زماني كه قيمتا همين باشه اين شركتا روز به روز بنيادشون بدتر ميشه حواستونو جمع كنيد

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

بله سامان کاملا درسته.

این گروه قبل از افزایش دلار و تشدید تحریمها هم تنها از ناحیه افزایش هزینه های مالی و اداری به سمت زیان عملیاتی حرکت میکرد. حالا که عوامل منفی بیشتر و بیشتر شدن.

اینها همه نتیجه سیاستهای فوق حمایتی دولته که صنعتی رو چنان فربه بار میاره که هیچوقت نتونه روی پای خودش بایسته و در نهایت با کمتری نوسانی در اقتصاد به سمت زوال سرازیر بشه.
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• کوثر
                عضو عادی
                • Dec 2011
                • 251

یه بنده خدایی می گفت برید با شاخص یه عکس یادگاری بگیرید.

نظر

• roohe-khashen
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 2270

البته به نظر من از خودروییها میشه یه رالی درست درمون گرفت همین خپارس رو که هر روز بیمه ملت خوب داره میخره نمیدونم هم چرا اما فکر میکنم کف سایپا 155 و کف خپارس 90 و کف زامیاد هم 100 باشد میدونم که حقوقی ها هم(وساپا)خوب پولی اماده کردن برای جمع کردن سایپا رو 155
                  دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                    البته به نظر من از خودروییها میشه یه رالی درست درمون گرفت همین خپارس رو که هر روز بیمه ملت خوب داره میخره نمیدونم هم چرا اما فکر میکنم کف سایپا 155 و کف خپارس 90 و کف زامیاد هم 100 باشد میدونم که حقوقی ها هم(وساپا)خوب پولی اماده کردن برای جمع کردن سایپا رو 155
                    اگه پول پشت اين گروه بياد اون يه موضوع ديگست ولي بنيادشون صعودشونو تاييد نميكنه

نظر

• roohe-khashen
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 2270

اگه پول پشت اين گروه بياد اون يه موضوع ديگست ولي بنيادشون صعودشونو تاييد نميكنه
                      اره بنیادی که متاسفانه یکی یکی باید منتظر تعدیل منفی اونا باشیم اما تو دلشون یه چند درصدی خوابیده مطمئنم!!البته خبهمن قضیش متفاوت هستش

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

دوستان به اون ليست 8 تايي شفارس رو اضافه كنيد فقط نكته بدش تراز ارزي منفيشه كه اونم با توجه به توليدو فروشش مشكلي ايجاد نميكنه

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

بعضي از دوستان ميپرسن گروه كاشي واسه سبد بلند مدت چطوره....بايد به دوستان بگم همه سهمايي كه تو اين گروه هستن ارزنده نيستن...همين كسعدي كه همه ميگن اوه اوه چقد ارزندستو به بهو چه چه ميكنن صورتاي ماليش خيلي معموليه اما چون حمايت سنگيني پشتشه اونو تو كاشيا از همه سرتر كرده.....تحريم كاشي سعدي رو اذيت ميكنه حواستون باشه....انبار شركت رشد آنچناني نداشته و اگه از الان نتونه مواد اوليه شو خريداري كنه به مشكل ميخوره.....البته اين نكته رو هم بگم كه پيش پرداختاي شركت رشد خوبي داشته و نشون ميده مديريت به فكر مواد اوليه هست.....پوشش دقيق 75 درصدي تو 9 ماهه نشون ميده يه جاي كار ميلنگه و بايد بررسي بشه

پس شايد كسعدي و كساوه تو اين گروه از همه ارزنده تر باشن اما ميشه اين سهما رو به ديد بلندمدت نگه داشت يا نه؟جواب اين سوالو بايد خودتون بديد بر خلاف نظر جناب مصري پور كه معتقدن افق ساختمون و كاشي از هم جداست من معتقدم اين 2 صنعت لازمو ملزوم همديگن...يعني كاشي بدون ساختمان و ساختمان بدون كاشي معني نميده....اگه فك ميكنيد صنعت ساختمان تو اين مملكت حرف واسه گفتن زياد داره پس حتما كسعدي و كساوه رو تو سبد داشته باشيد و اگه فكر ميكنيد ساختمان يه بادي هست و ميادو ميره نگه داشتن كاشي در سبد توصيه نميشه

نظر

• سعید پور احمدی
                            عضو فعال
                            • Sep 2011
                            • 1339

به نظرم قند لرستان یا کفرا گزینه های خوبی برای یکشنبه باشه
                            سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

بعضي از دوستان ميپرسن گروه كاشي واسه سبد بلند مدت چطوره....بايد به دوستان بگم همه سهمايي كه تو اين گروه هستن ارزنده نيستن...همين كسعدي كه همه ميگن اوه اوه چقد ارزندستو به بهو چه چه ميكنن صورتاي ماليش خيلي معموليه اما چون حمايت سنگيني پشتشه اونو تو كاشيا از همه سرتر كرده.....تحريم كاشي سعدي رو اذيت ميكنه حواستون باشه....انبار شركت رشد آنچناني نداشته و اگه از الان نتونه مواد اوليه شو خريداري كنه به مشكل ميخوره.....البته اين نكته رو هم بگم كه پيش پرداختاي شركت رشد خوبي داشته و نشون ميده مديريت به فكر مواد اوليه هست.....پوشش دقيق 75 درصدي تو 9 ماهه نشون ميده يه جاي كار ميلنگه و بايد بررسي بشه

پس شايد كسعدي و كساوه تو اين گروه از همه ارزنده تر باشن اما ميشه اين سهما رو به ديد بلندمدت نگه داشت يا نه؟جواب اين سوالو بايد خودتون بديد بر خلاف نظر جناب مصري پور كه معتقدن افق ساختمون و كاشي از هم جداست من معتقدم اين 2 صنعت لازمو ملزوم همديگن...يعني كاشي بدون ساختمان و ساختمان بدون كاشي معني نميده....اگه فك ميكنيد صنعت ساختمان تو اين مملكت حرف واسه گفتن زياد داره پس حتما كسعدي و كساوه رو تو سبد داشته باشيد و اگه فكر ميكنيد ساختمان يه بادي هست و ميادو ميره نگه داشتن كاشي در سبد توصيه نميشه
                              سامان جان کسعدی برای چی ارزنده نیست؟
                              میخواد تعدیل منفی بده؟ p/e بالایی داره؟ کارخونش منفجر شده؟
                              نرخ ارز بودجشو بالاتر از نرخ رسمی گرفته؟
                              در مورد مواد اولیه نهایت 27% مواد اولیه از خارج تهیه میشه که محصولات استراتژیکی هم نیست که با تحریم وارد کشور نشه. رنگ و لعابه که نه در انحصار کشور خاصیه و نه اینکه در داخل نایاب باشه.

در مورد سود غیرعملیاتی که میخواد شناسایی کنه هم همین بس که فقط ساختمون تهرانش ارزش پایه 1.2 میلیارد تومن داره.تقسیم بر 98 میل سهمش بکنید میشه 12 تومن. سایر املاک مازادش هم که فعلا قیمت گذاری نشده.

در مورد نرخ ارز و تحریم و... اتفاقا صنعت کاشی منتفع میشه . فقط کافیه بازار کاشی الان با پارسالو مقایسه کنید. یه مدتی کاشیهای چینی با توجه به قیمت تمام شده پایینشون بازارو قبضه کرده بودن ولی الان با نرخ فعلی ارز، بازار فروش تولیدات داخل بمراتب بهتر شده، صادراتشونم به کنار. دیگه خودتون تحلیل کنید ، آرامش در عراق و شروع ساخت و ساز در اونجا به عنوان وارد کننده عمده کاشی ایران چه تاثیری بر این صنعت داره؟

من نمیگم کاشی و ساختمون با هم واگرایی دارن بلکه میگم رشد سهام ساختمونی و رشد سهام کاشی دلایل متفاوتی دارن. رشد کاشی بخاطر رشد نرخ ارزه و ساختمونیها هم فعلا بخاطر رشد قیمت مسکن اوضاشون مثبته. هنوز به رونق ساخت و ساز نرسیدیم که بخوایم اونطور نتیجه گیری کنیم. در اون مورد نظر من اینه که درسالهای آینده رونق ساخت و ساز رو خواهیم داشت و کاشیها هم منتفع میشن .

حالا از اینا بگذریم. یه سهم بجای کسعدی پیشنهاد کن که استفادشو ببریم.

با سپاس
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• roohe-khashen
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 2270

یادم نیست تو کدوم تاپیک و صفحه چند بود که گفتم اما یادمه که گفتم حقوقی داره دنبال سهم کوچیک با ارزش بالا میگرده همتون میدونید که قندیها سهمهای کوچیک بودن با حجم مبناهای مناسب که خداییش حقوقی خوب روش جولان داد اما پیرو اون صحبتم تنها گروهی که الان شرایط مشابه قندیها رو داره فقط و فقط و کاشی هستش و تو سایتهای همسایه هم حتما خوندید که حقوقیها دارن اماده میشن بیان رو این گروه پس تا دیر نشده البته نه با عجله این گروه رو دریابید البته همانند قندیها این گروه هم سهمهاش از نظر ارزندگی متفاوت هستش که همه میدونید کچینی کساوه کسعدی کهرام کترام اون باقی مونده هاش هم به دنبال اینها حرکت میکنند البته حق تقدم کحافظ هم بسته شده و خود این قضیه رو هم من مزید بر علت میدونم برای رشد این گروه چون رو حقش یه سری بازی در اومد و من فکر میکنم بعضی ها منتظر بودن تا حق این سهم هم بسته شه سهم کاشی هم زیاد به همه هم میرسه پس بخرید بعد نشه مثل قندیها که بگید ای یادته کسعدی رو 285 بودها ای یادته کهرام رو 144 بودها!!

نظر

در حال کار...
                                X