در گروه بیمه اخبار مثبتی در مورد نرخ دیه سهام این گروه را با اقبال مواجه کرده است. زیر نظر گرفتن بیمه پارسیان به علت p/e پایین و حجم بالای معامله
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postموافقم یاسر جان ...خپویش هم سهم خوبیه
با پیشنهاد تو یه مقایسه سطحی از صورت های مالی دو شرکت داشتم(خرینگ و خپویش) که بعضی جاها خرینگ از همتای خودش برتری داشت ...مثل تامین مواد اولیه
هر دو تا سهم گذشته خوبی داشتن و تقسیمی خوب ...سود سازی عملیاتی و سود انباشته مناسب و افزایش سرمایه جهت حفظ سود آوری ...هزینه های مالی پایین و...
اگه اطلاعاتی از خپویش داری حتما برامون بنویس
1- بالا ترین نرخ g (میزان افزایش سالانه سود عملیاتی ) رو داشته طی سال های اخیر و از لحاظ بنیادی برای قیمت گذاری جهت خرید یا نگهداری وضعیت خیلی مناسبی خواهد داشت
2- محصولاتش رو هم سایپا و هم ایران خودرو استفاده می کنند و تقریبا تامین کننده انحصاری خودروسازهاست
3- اگه برنامه های توسعه شرکت رو ببینی (فکر می کنم توی سایتشون هم یه چیزایی اوردند) واقعا لذت می بری!!
4- سایپا به کارکنان زیر مجموعه هاش و همین طور کارکنان خود شرکت از سهام خپویش و رایان داده که هر دو عالی سودسازی می کنند
5- من یه بار سر انگشتی حساب کردم با توجه به سرمایه شرکت و عظمت طرح ها اگه محقق بشند تا 2-3 سال دیگه سودی که می تونه بسازه حدود 1500 تومانه!! یه پی به ای 6 هم به خاطر من بهش بده ببین قیمتش چند میشه;;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postکساوه
میشه لطف کنید و تارگت مورد نظرتون رو برای کساوه بیان کنید ...
به نظر من اگه از 320 عبور کنه قیمت های خوبی رو میتونه ببینه.زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
نظر
-
با درود
دوستان خرینگ با منفی امروز اصلاح خود را تا نقطه ۱۲۵۳ ریال انجام داد و سهم اماده صعود به سمت هدف ۱۷۰ تومان می
باشد گزارش ۶ ماهه مثبت سهم هم تا چند روز دیگه منتشر خواهد شد خرید ان با ریسک بسیار کم به دوستان توصیه می شود خودتان هم بررسی نمایید
نظر
-
شايد
خكاوه
برا يه نوسان بد نباشه@};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
پر سود باشيد و سالم @};-
نظر
-
در اصل توسط Yusef_sbm12 پست شده است View Postآقا مصطفی من کساوه رو در 239 خرید دارم .
میشه لطف کنید و تارگت مورد نظرتون رو برای کساوه بیان کنید ...
به نظر من اگه از 320 عبور کنه قیمت های خوبی رو میتونه ببینه.
خب این خرید شما قابل تحسینه
شما که توی انتخاب سهمای پرپتانسیل استادی
بله نظر منم رد شدن از 320 هست
اما اول باید از 280 رد بشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
نظر