کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وبملت(بانک ملت ) :
زمان و محل برگزاری مجمع عمومی جهت تصویب صورتهای مالی:
جلسه مجمع عمومی این شرکت در ساعت ۱۰:۰۰ روز پنج شنبه مورخ ۱۳۹۱/۰۴/۲۹ درمحل تالار حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی-سالن اندیشه واقع در تهران خیابان حافظ نبش خیابان سمیه برگزار میگردد.
به نظر من تو 1550 خوبه واسه اضافه کردن.تو هفته آینده هدف اول 170 و تا شب مجمع به 180 میرسه.
نظر دوستان در اینباره چیه؟
بیرم تو کار خرید وبملت؟
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
شرکت تایدواتر خاورمیانه ؛ برنامه افزایش سرمایه یکصد میلیار تومانی از سود انباشته را در نیمه اول سال در دستور کار دارد.
همچنین حتاید در نظر دارد دو شرکت زیرمجموعه ( حبندر و رهیاب ) خود را ظرف دو ماه آینده در فرابورس آماده عرضه نماید.
شرکت تایدواتر خاورمیانه ؛ برنامه افزایش سرمایه یکصد میلیار تومانی از سود انباشته را در نیمه اول سال در دستور کار دارد.
همچنین حتاید در نظر دارد دو شرکت زیرمجموعه ( حبندر و رهیاب ) خود را ظرف دو ماه آینده در فرابورس آماده عرضه نماید.
" نما بورس "
یک نیم نگاهی هم به تایدواتر داشته باشید.
عرضه حبندر
عرضه رهیاب رایانه گستر
و ادامه گزارشات خوب شرکت و 8 شرکت زیرمجموعه
و کمترین p/e و بالاترین سود عملیاتی در بین شرکتهای همگروه
حتاید حرفهای زیادی برای گفتن خواهد داشت.
دوستان امروزبه قشیرتوجه ویژه ای داشته باشن سهمی قندی باp/eفقط3.8.اگرامروزهم فروشنده دست ودلبازوناآگاه
داشته باشه خریددرمنفی احتمالی امروزارزش تک سهم شدن میتونه داشته باشه.یعنی ممکنه دوستان لطف کنن و
قشیر350تومنی دراختیارمون بزارن؟امیدوارم!...فراموش نکنین قشیرفرابورسیه وباحجم مبنای یک به راحتی می تونه
توبرگشت 5درصد5درصدبره بالا.برگشتی که کاملانزدیکه ودوستان تکنیکال هم مطرح کردن.
----------------------------------------------------------------------------------------------
همچنین معاملات امروزبیمه ملت بسیاردیدنی واگه منفی بدن بسیارخریدنیه!
نیم نگاهی به حتاید داشته باشید. به نظرم با توجه شناور اندک سهم و نبودن عرضه, حتاید فرصت خرید است.
حتاید در حال حاضر , کمترین p/e و بالاترین سود عملیاتی در بین شرکتهای همگروه را داره
و افزایش سرمایه 100 میلیارد تومانی از سود انباشته را در دستور کار دارد.
و عرضه دو زیرمجموعه شرکت یعنی
عرضه حبندر
عرضه رهیاب رایانه گستر
و گزارشات خوب شرکت و 8 شرکت زیرمجموعه دلیل محکمی بر ارزندگی سهم است. تایدواتر حرفهای بسیاری برای گفتن خواهد داشت
توی گزارش شرکت لاستیکی سهنداومده بودقصدانتقال کارخانه به شهرک صنعتی اشتهاردرودارندپس قصدفروش زمین کارخونه رودارندکه 18000مترمی باشد توی این بازارمنفی هم داره روی درصدهای مثبت معامله می شه
به نظر من از سهام قندی غافل نشین و به صورت پله ای خرید نمایید
با این گزارشهای خوب و پرس و جوی اینجانب از دوستان دست اندرکار
1) قصفها اگر فردا 4 درصد منفی بخوره برای خرید پله اول بسیار جذابه چون قصفها معمولا" لیدر قندیها خواهد بود و چون حجم مبناش هم کمه ، از اون سهمهایی هست که برگشتش سریعه
2)قشکر
3)قشیر
4)قزوین
به نظر من قندیها مجددا" استارتشون را خواهنذ زد و لیدر بازار خواهنذ شد
قصفها بهترین است و احتمال ریاد خیلی بیشتر از مبلغ پیشبینی اش را خواهد ساخت
البته به قول جناب پر ریسک بهتر است همیشه حد ضرر را رعایت فرمایید
ولی خرید پله ای قصفها توصیه می گردد
از سهمهای خوب دیگه چافست هست که باید دید در چه قیمتی بازگشایی خواهد شد
به نظر من از سهام قندی غافل نشین و به صورت پله ای خرید نمایید
با این گزارشهای خوب و پرس و جوی اینجانب از دوستان دست اندرکار
1) قصفها اگر فردا 4 درصد منفی بخوره برای خرید پله اول بسیار جذابه چون قصفها معمولا" لیدر قندیها خواهد بود و چون حجم مبناش هم کمه ، از اون سهمهایی هست که برگشتش سریعه
2)قشکر
3)قشیر
4)قزوین
به نظر من قندیها مجددا" استارتشون را خواهنذ زد و لیدر بازار خواهنذ شد
قصفها بهترین است و احتمال ریاد خیلی بیشتر از مبلغ پیشبینی اش را خواهد ساخت
البته به قول جناب پر ریسک بهتر است همیشه حد ضرر را رعایت فرمایید
ولی خرید پله ای قصفها توصیه می گردد
از سهمهای خوب دیگه چافست هست که باید دید در چه قیمتی بازگشایی خواهد شد
نظر