سلام دوستان ، امیدوارم حال همگی خوب و اوضاع بر وفق مراد باشد . من از عضویت دراین سایت وزین بسیار خرسندم و امیدوارم همگی بتوانیم با همفکری و مشورت ، روزهای خوب و پرسودی پیش رو داشته باشیم ، اینجانب حدود یک ماهی میشه که وارد بورس شدم و با خرید و فروش هایی که تا به حال داشته ام سودی برای من نداشته و فقط استرس نصیب من شده ، از شما دوستان ، اساتید و تحلیلگران محترم بورس تقاضا دارم که این حقیر را در زمینه ی خرید و فروش سهام یاری نمایند ، انشاالله بتوانیم در آینده ای نه چندان دور محبت شما را جبران کنیم .
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
[B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]
-
-
در اصل توسط haftaseman پست شده است View Postسلام دوستان ، امیدوارم حال همگی خوب و اوضاع بر وفق مراد باشد . من از عضویت دراین سایت وزین بسیار خرسندم و امیدوارم همگی بتوانیم با همفکری و مشورت ، روزهای خوب و پرسودی پیش رو داشته باشیم ، اینجانب حدود یک ماهی میشه که وارد بورس شدم و با خرید و فروش هایی که تا به حال داشته ام سودی برای من نداشته و فقط استرس نصیب من شده ، از شما دوستان ، اساتید و تحلیلگران محترم بورس تقاضا دارم که این حقیر را در زمینه ی خرید و فروش سهام یاری نمایند ، انشاالله بتوانیم در آینده ای نه چندان دور محبت شما را جبران کنیم .
1. سبدتو کوچک کن و روی چندتا سهم مطمئن زوم شو
2.به بنیادی توجه کن، تکنیکال بخر!
3.به پست های این فروم دقت کن و پیشنهادات آدمای صاحب نظر رو دنبال کن و ازشون درس بگیر. (سعی کن ماهی گیری یاد بگیری )
4.بعد از بررسی کامل، به تصمیمی که گرفتی اعتماد کن!
اینا رو گفتم چون خودمم تازه کارم و تا حالا این درسا رو یاد گرفتم اینجا
موفق و پرسود باشی
نظر
-
سلام دوستان
برگشت واتی از امروز و صفهای خرید این سهم را از فردا منتظر باشید هدف میان مدت بالای 1000
نظر
-
بنده واتی دارم البته به قیمت بالای 900 . دوستان پیشنهاد میکنند اضافه کنم تا قیمت سبدم بشکنه ؟؟؟؟؟[SIZE=3][COLOR=#0000cd]ما زنده برآنیم که آرام [B]نگیریم موجیم [/B]که آسودگی ما عدم ماست[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
سلام دوستان ، امروز شکربن اضافه کردم به نظر شما اگه همه ی پولمو شکربن بگیرم درسته ؟؟[B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]
نظر
-
دیروز من سهم قشیر رو فروختم اما امروز مثبت شد !! به نظر شما فردا مجددا قشیر بخرم ؟؟[B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]
نظر
-
-
نظر
-
نظر