در اصل توسط بابک 52 پست شده است
View Post
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
در اصل توسط 313 پست شده است View Postبه نظر من فردا کهمدا 4 منفی رو نخواهد دید
با سلام و احترام
من هم در اول نوشته ام خدمتتون گفتم که شاید منفی کامل نشه هر کدوم از سهمهای پیشنهادی رو خرید و شاید اصلا" بعضی هاشون هم صف خرید باشن ولی پیشنهاد شد که چنانچه در منفی کامل بودند خریدهای نسبتا" خوبی خواهند بود
موفق و سلامت و تندرست باشید .The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام و احترام
چند تا سهم که افت خوبی داشتند رو برای دوستان نوسانگیر معرفی می کنم و دوستان خودشون بررسی بفرمایند ، البته شاید اصلا" قیمتهایی که من میگم را نبینند ولی خرید در منفی کامل فردا جذاب خواهد بود.
1) پسهند : در -4 فردا قیمتش جذابه و چشمک میزنه 3879 ريال
2) ثباغ: زیر 1650 ریال قیمتش جذابه ( البته این برای بلند مدت به راحتی از نظر من بالای 80 درصد سود میده )
3)وبانک : در -4 فردا قیمتش جذابه و چشمک میزنه 2230 ريال
4)رتکو : در -4 فردا قیمتش جذابه و چشمک میزنه 2553 ريال
5)کطبس: در محدوده 300 تومان عالیه برای خرید ( البته تو این سهم منظور از افت ، افت نسبت به قیمت چند ماه پیشه :با این سود اعلامی جدید)
6)خگستر: در -4 فردا قیمتش جذابه و چشمک میزنه 1183 ريال
7)فلامی : در -4 فردا قیمتش جذابه و چشمک میزنه 1490 ريال
8)شگل : با این گزارشش حواستون به قیمت بازگشاییش باشه ( به نظر من زیر 1200 تومن مفته که البته فکر کنم رو 1600 باز بشه )
9)فزرین : زیر 820 تومن دیدین معطل نکنین ( قیمت عرضه اولیه 800 تومن بوده)
10)کهمدا: در -4 فردا قیمتش جذابه و چشمک میزنه 2102 ريال
11)غشان : در -4 فردا قیمتش جذابه و چشمک میزنه 2304 ريال
موفق و سلامت و تندرست باشید
فرزین و طبس زیر سایه ی معدنی ها منفی میشن و نزول 10 % حداقل
نظر
-
-
-
جو مذاكرات روز چهارشنبه آنقدر مثبت بود،كه اگر پنج شنبه بازار باز بود، صفهاي سنگين خريد را شاهد مي بوديم،فردا نيز كما بيش به اين گونه است.
فقط مراقب باشيد، سهام بنياديتان به دو تا حرف و شايعه در اين روند شاخص مثبت از دست ندهيد.
همواره بازار نزديك عيد و بعد از عيد از پربازده ترين روزهاي بازار سرمايه است.
با خبرهاي خوب هسته اي و توافقاتي هرچند مختصر اين روند، تشديد خواهد شد.
پس مراقب باشيد.آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
با سلام و احترام
با توجه به بند 7 در گزارش پیشبینی 92 سایپا ، و با توجه به تقسیم سود 100 درصدی مورد درخواست شرکت سایپا در سال 91 ، وساپا رو اول وقت فردا در ساعت 8:30 دریابید.
بالاخره سهامدار عمده تصمیم میگیره که چقدر تو مجمع سود بدن . و به نظر من خرید در قیمتهای فعلی افت چندانی نداره و دیگه این قیمتهای وساپا کفشه و ضرری نمیکنید.
خرید وساپا با دید مجمع با توجه به تقسیم سود 100 درصدی درخواستی از سوی سایپا عالی است.
7) مزيد اطلاع مبلغ 592ر807ر2 ميليون ريال از سود سال 91 شرکت (معادل 270 ريال به ازاي هر سهم) و 736ر028ر1ميليون ريال از سود سال 92 شرکت (معادل 99 ريال به ازاي هر سهم) مربوط به سود حاصل از سرمايه گذاري در شرکت سرمايه گذاري سايپا مي باشد.
در اين خصوص به اطلاع مي رساند شرکت سايپا ،در پيش بيني خود تقسيم 100% سود هر سهم شرکت سرمايه گذاري سايپا در سال 91و تقسيم 96% سود هر سهم شرکت سرمايه گذاري سايپا در سال 92 را پيش بيني نموده است درحالي که شرکت سرمايه گذاري سايپا در پيش بيني ارائه شده خود تقسيم 10% از سود هر سهم خود را پيش بيني نموده است .قابل ذکر است که در سال مالي 90 نيز پيش بيني تقسيم سود توسط شرکت سرمايه گذاري سايپا به ميزان 10 درصد سود خالص اعلام شده بود که در مجمع عادي ساليانه شرکت سرمايه گذاري سايپا معادل 90 درصد سود خالص شرکت تقسيم گرديد.
http://www.codal.ir/Reports/FirstEPSEstimateDetail.aspx?LetterSerial=C%2fliINJ Oh7Gg2tBp9ktV1g%3d%3dThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
نظر
-
در مورد ولغدر چند بار در صفحات قبل تاکید کردم.....
سود 30 درصدی در کوتاه مدت بسیار دست یافتنی است....
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
ورنا----------- ومعادن خودرویی ها موقعیت خرید داره فغلا صف نشده
شمواد------------------- امروز موقعیت خرید خوبی داره کف سهم و حمایت اون امروزه
ثاباد و وساخت از گروه ساختمان موقعیت خرید خوبی دارند ونوین داره به قیمت های بالایی میرود بنابراین وساخت هم باید رشد خودش را شروع کنه
کهمدا--------------- کف سهم
نظر
نظر