پیشنهاد خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • داش مهدی
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 595

اونوقت این کاهش تعرفه واسه محصولات نهایی هم هست؟
    مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• امیر علی
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 120

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
      دقیقا مرتضی جان
      ما دو گروه وارد کننده داریم توی بازار که واکنششون به این خبر متفاوته
      1-واردکننده با ارز مرجع : خب اینا با 1226 وارد میکردن و از اول آذر باید 2500 وارد کنند.100% افزایش نرخ ارز در مقابل 50% کاهش تعرفه که خب باعث افزایش قیمت تمام شده میشه.

2-واردکننده با ارز آزاد و یا مبادله ای: اینها 50% کاهش تعرفه دارن که خیلی خوبه واسشون. مثلا لاستیکیا، یا صنایع نسوز، لعاب و....
      جناب مصری پور در لاستیک ها پاسا رو مناسب می دونید؟
      بین خرید خگستر و پاسا مردد هستم

نظر

• parvaz
        عضو فعال
        • Feb 2010
        • 555

- فاسمین: تو محدوده 600-620 واسه خرید عالی هستش، کوتاه مدت میتونه تا حوالی 680-700 رشد کنه، قیمت پایان سالش با روی 2050 و دلار 2500، بالای 1000 خواهد بود
        2-فرآور: محدوده 640 هم برای این سهم خوب هستش، کوتاه مدت توانایی رشد تا 730 رو خواهد داشت، سود سهم بالای 220 و قیمتش هم بالای 1100 خواهد بود
        3- فایرا: چند روزی که صف فروش هستش، سود سهم میتونه بالای 300 باشه، به نظر میاد محدوده 850 میتونه محل برگشت سهم باشه و گرنه میتونه بیشتر نزول کنه. فعلا بازار منتظر گره هستش که به احتمال زیاد همون جا روند برگرده!
        4-قنیشا: همونطور که تو پست قبلی نوشتیم محدوده ایدهال خرید 1350 و محدوده فروش 1590 هستش! نوسان بی دردسر! اما به زودی مقاومت مهم پیش رو شکسته میشه 2000 و 2450 رو خواهد دید!
        5-کاذر: محدوه 160-165 مانع از رشد سهم میشه و حمایت 140 هم مانع ریزش، سهم تو موجصعودی بزرگ هستش و منتظر آمدن خبر بنیادین!
        6- غاذر: همون وطر که هفته پیش نوشته شد سهم تا زیر 600 هم افت کرد، باز هم میتونه اون محدوه رو ببنیه و اون الگوهای خطر ناکی هم میتونند شکل بگیرن. واسه کسانی که به این صنعت شناختی ندارن ورود به این سهم توصیه نمیشه، به هر حال محدوه 580-600 واسه نوسانگیران میتونه مناسب باشه
        7-شبندر : سهمی پر سر و صدا، تا حوالی 290 میتونه اصلاح کوتاه مدتی داشته باشه و در ورت شکست 330-340 که شکسته خواهد شد صعودش رو ادامه خواهد داد
        8-ذوب: سهم میمتوه تا 260 افت کنه که بسیار برای خرید مناسب خواهد بود!
        9-حکشتی: اگر کمی قضیه تحریم ها کم رنگ بشه این سهم پتانسیل عجیبی واسه رشد انفجاری خواهد داشت
        10- حفاری: باید بتونه 260 رو بشکنه تا رشد بلند مدتش رو آغاز کنه،
        11- ثامان: شاید تا 180 رشد کنه!
        12-کروی: خرید تو 250 شیریت هستش!
        13- فاذر: باید بتونه از سد 220 رد بشه و گرنه فعلا تو نوسان خواهد بود
        14- کپشیر: شاید تا 270 افت کنه که خریدش با هدف 300- پس 350 مناسب خواهد بود

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1134

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
          کشرق داره به قیمتهای عالی برای خرید نزدیک میشه

فسرب همچنین در این قیمتها بینظیره ، فقط یه کم صبر میخواد

سیمان درود را با دید بلند مدت در قیمتهای فعلی دریابید

ختوقا از گروه خودرو نسبت به بقیه افت زیادتری کرده و در این قیمتها برای خرید مناسبه

وسپه زیر 160 تومان عالیه با دید بلند مدت

وتوکا زیر 210 تومان توصیه میشه با دید دو ماهه
          بابک جان ما که قبولت داریم.
          اما گلت رو به سبزه نیز آراسته کن و هدف و حمایت سهام مورد اشاره ات رو هم اعلام بفرما...
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

در اصل توسط خودشکوفائی پست شده است View Post
            بابک جان ما که قبولت داریم.
            اما گلت رو به سبزه نیز آراسته کن و هدف و حمایت سهام مورد اشاره ات رو هم اعلام بفرما...
            با سلام و احترام

جناب آقای خودشکوفایی

اینکه فردی سهامی را پیشنهاد نماید ، دلیلی بر این نیست که بخواهند قبولش داشته باشند و یا نداشته باشند!

اینجانب تحلیل تکنیکال نمی دانم و شما بهتر است اگر سهامهای فوق را مناسب می بینید ، از دوستانی که هدف و حمایت سهمها را نیز می دانند سوال فرمایید.

ولی همیشه با تجربه ای که در این چند سالی که در بورس به دست آوردم سعی می نمایم تا سهامی را که از دید خودم خوب و در قیمتهای مناسبی هستند را پس از تایید چندین نفر از افراد با تجربه این سایت ، در این تاپیک مطرح نمایم.

بسیاری از افراد با تجربه نمی آیند سهام های مد نظر خود را در این تاپیک پیشنهاد دهند ، چون اگر سهم رشدی نداشت ، متاسفانه طبق عادت بد اکثر ما ، مورد بازخواست قرار خواهند گرفت ولی اینجانب چون سود رسانی برای همه اعضای سایت را خواهانم می آیم و سهمهایی را که گلچین نظر باتجربگان سایت هست را ،به استحضار دوستان می رسانم.

یقین داشته باشید هدف اینجانب تنها کمک و یاری رساندن به دوستان است و بس.

موفقیت و سلامتی همه دوستان آرزوی اینجانب می باشد.

در پناه حق باشید.
            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1134

بابک جان دوست خوبم قبول داشتن شما توسط من امری کلی است و ارتباطی به پیشنهاد سهم نداره.
              ویژگی هایی چون حس مسئولیت نسبت به همنوع و تلاشگری و استمرار رو در شما حس کرده ام وجود داره و ستایش می کنم.
              اگه براتون گمانی غیر ازین پیدا شده کاملا خاطرتون رو آسوده می کنم.
              متوجه منظورت از دانش تکنیکال هستم اما گمان بردم اطلاعاتی از هدف و مقاومت ها به دست آورده باشید و جهت تکمیل اطلاعات پیرامون سهم مفید واقع شود.

باز هم تاکید می کنم قبولت دارم. با تکنیکال یا بدون آن...;)
              "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
              (نيچه)

نظر

• ".احسان."
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2676

امروز يكي رو كه ميشناختم، حدود 150 هزار سهم كشرق رو به دليل بدهي بالا رنج منفي زد. و سهم به همين دليل صف فروش شد.
                بعد از اون سهم به حالت عادي برگشت و در اين بازار منفي كشرق بصورت متعادل معامله شد.
                ديگر سهم فروشنده خاصي نداره....و خيلي كم پيش خواهد آمد تا بتوان در اين قيمتها خريد.
                خوشبختانه سهم هاي كوچك در بازارهاي منفي تازه موتورشون روشن ميشه....
                سهم كشرق با 84 ميليون سهم علاوه بر بنيادي بودن سهم، بسيار مناسب براي سفته بازان است!!!!
                پرواز كشرق ديدني خواهد بود....
                با هم به نظاره خواهيم نشست.
                پرسود باشيد
                آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

در اصل توسط امیر علی پست شده است View Post
                  جناب مصری پور در لاستیک ها پاسا رو مناسب می دونید؟
                  بین خرید خگستر و پاسا مردد هستم
                  بله پاسا از نظرم جای مناسبی قرار داره
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

کاشیها اینبار با لیدری کهرام.
                    احتمالا همین روزا چندتا شخص حقیقی توی کهرام بالا بیان
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

با سلام و احترام

کشرق بخرید تا مثل پکویر از دستتون نپره

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

وبهشهر در 1851 توصیه به خرید می شود با دید 2 ماهه بازدهی حدود 15 تا 20 درصد

نظر

• علی همتیان
                          عضو عادی
                          • Nov 2012
                          • 67

با سلام و احترام

کشرق بخرید تا مثل پکویر از دستتون نپره
                          بابک جون چرا
                          خدایا مرا ببخش بخاطر تمام درهایی که کوبیدم و خانه تو نبود...

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

در اصل توسط علی همتیان پست شده است View Post
                            بابک جون چرا
                            با سلام

چی چرا؟

دوستان تکنیکالیست تحلیلشون مثبت بوده ، چندین نفر از دوستان خوبم هم در همین سایت توصیه به خرید کردند و یا خرید هم کردند.

پکویر به راحتی در محدوده 210 تومان فرصت خرید میداد که هی دست دست کردم و از دستم پرید ولی این کشرق رو امروز رو 3031 به تعداد 10000 تا خریدم که اعلام هم کردم

در هر صورت من فقط سهامی که مورد تایید دوستان خوبم و خودم هست رو جمع بندی و در این تاپیک پیشنهاد می دهم و بررسی های نهایی میمونه با خود شما

موفق باشید دوست من

نظر

• علی همتیان
                              عضو عادی
                              • Nov 2012
                              • 67

با سلام

چی چرا؟

دوستان تکنیکالیست تحلیلشون مثبت بوده ، چندین نفر از دوستان خوبم هم در همین سایت توصیه به خرید کردند و یا خرید هم کردند.

پکویر به راحتی در محدوده 210 تومان فرصت خرید میداد که هی دست دست کردم و از دستم پرید ولی این کشرق رو امروز رو 3031 به تعداد 10000 تا خریدم که اعلام هم کردم

در هر صورت من فقط سهامی که مورد تایید دوستان خوبم و خودم هست رو جمع بندی و در این تاپیک پیشنهاد می دهم و بررسی های نهایی میمونه با خود شما

موفق باشید دوست من
                              فقط خواستم دلیلش رو بدونم من که قبل از پرسیدن سوال دستورشو رو کف گداشته بودم
                              راستی پکویر دارم نمی خوای ؟ تا کجا میره ؟ صبح بی خبر از همه جا قصد فروش داشتم
                              بی خبری دیگه :(
                              خدایا مرا ببخش بخاطر تمام درهایی که کوبیدم و خانه تو نبود...

نظر

• مجيد رادمنش
                                مدیر (6)
                                • Oct 2010
                                • 4902

در حال حاضر شاهد معاملات متعادل در نماد بموتو در قيمت 291 تومان هستيم

با توجه به اوضاع مناسب بنيادی انتظار ميرود شاهد افزايش تقاضا و رشد قيمتی اين سهم باشيم.

http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...86876724551482
                                یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

در حال کار...
                                X