سوالاي زيادي از غپينو ميشه خدمتتون عرض كنم كه غپينو سهم خوبيه و توانايي سود سازي بالايي داره اما يه دستايي تو كاره كه اين سهمو بين 140 170 نوسان ميده و تمايل نداره قيمت سهم بره بالا پس شما هم بهتره خودتونو با اينا هماهنگ كنيد البته نميدونم به خاطر غصينو چقد حمايت ميشه ولي يه چيزيه مثه بالاس و حفاري....غپينو با راه اندازي خطوط توليدش در بلند مدت ميتونه 120 تومن سود بسازه البته در بلند مدت پس واسه نگه داري بلند مدت ارزندست اما اين سهم به خاطر شناور بالاش يه سهم شاخصي محسوب ميشه
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postبعضيا تو سايتاي مختلف ميگن ولساپا 100 درصد سودشو پوشش ميده و حتي حرف از تعديل مثبتم ميزنن....دوستان به اين فرافكنيا توجه نكنيد....ولساپا درسته عمده سودشو در پايان سال مالي شناسايي ميكنه ولي تعديل مثبت محاله بده.....سود فعليشم احتمال ميدم با تعديل منفي روبرو بشه خيلي بخاد جون بكنه نهايت ميتونه سودشو پوشش بده
مثلا همین وساپا دیگه همه بازار میدونن چقدر پتانسیل داره ولی بخاطر سایپا زمینگیر شدهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postحالا فرضا تعدیل مثبتم بده با این جوی که روی سایپا هست بعیده بالایی داشته باشه.
مثلا همین وساپا دیگه همه بازار میدونن چقدر پتانسیل داره ولی بخاطر سایپا زمینگیر شده
من هنوز فردا میخوام یک نوسانی روی وساپا بگیرم ;) دو سه روزه. تکنیکالی میگه باید از فردا برگرده بین 245 تا 240 فکر کنم عالی باشه. حالا بگیرم یا نگیرم:-/اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postمخلصیم آقا مصطفی
من هنوز فردا میخوام یک نوسانی روی وساپا بگیرم ;) دو سه روزه. تکنیکالی میگه باید از فردا برگرده بین 245 تا 240 فکر کنم عالی باشه. حالا بگیرم یا نگیرم:-/
245 وساپا خیلی خوبه.
منظور اینه وساپا خیلی پتانسیل برای بالا رفتن داره اما صرفا بخاطر جو منفی سایپا زمینگیر شده.
حالا اگه به این نتیجه رسیدی نوسان بگیری، ما هم سوار بشیم:dوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
واسه مسابقه دیر شده بود اینها رو بگذارم! اما به نظر من این سهمها واسه خرید این هفته مناسب هستند:
حپترو : خرید در 560 ( تا 505 هم شاید گیر بیاد!) با هدف 755
کلوند : خرید و یا نگهداری در قیمت فعلی با هدف 215
شنفت : خرید و یا نگهداری در قیمت فعلی با هدف 605
شپنا : خرید در 475 (تا 455 هم شاید گیر بیاد!) با هدف 600
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
کچاد رو تو صفحات قبل گفتم کگل هم اضافه کنید این دو معدنی سود خوبی تو دلشون خوابیده گول کاهش خرید چین تو سنگ معدنی هم نخورید فاند هر دو هم عالیه و مناسب برای بلند مدت البته بد عادت شدیم و تو بازار امسال دیگه به نوسانگیری عادت کردیم اصلا دستم به بلند مدت خریدن نمیره اما باید این کار رو بکنیم و به بلند مدت خریدن هم دوباره فکر کنیم این دو سهم را به خاطر داشته باشید.دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
کچاد تکنیکالش میگه هنوز اصلاح تموم نشده.
اگه الگوی سنتیش هم بررسی کنیم، همیشه اواخر اسفند میترکونه...اونم چه ترکوندنی!وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postیادم نیست تو کدوم تاپیک و صفحه چند بود که گفتم اما یادمه که گفتم حقوقی داره دنبال سهم کوچیک با ارزش بالا میگرده همتون میدونید که قندیها سهمهای کوچیک بودن با حجم مبناهای مناسب که خداییش حقوقی خوب روش جولان داد اما پیرو اون صحبتم تنها گروهی که الان شرایط مشابه قندیها رو داره فقط و فقط و کاشی هستش و تو سایتهای همسایه هم حتما خوندید که حقوقیها دارن اماده میشن بیان رو این گروه پس تا دیر نشده البته نه با عجله این گروه رو دریابید البته همانند قندیها این گروه هم سهمهاش از نظر ارزندگی متفاوت هستش که همه میدونید کچینی کساوه کسعدی کهرام کترام اون باقی مونده هاش هم به دنبال اینها حرکت میکنند البته حق تقدم کحافظ هم بسته شده و خود این قضیه رو هم من مزید بر علت میدونم برای رشد این گروه چون رو حقش یه سری بازی در اومد و من فکر میکنم بعضی ها منتظر بودن تا حق این سهم هم بسته شه سهم کاشی هم زیاد به همه هم میرسه پس بخرید بعد نشه مثل قندیها که بگید ای یادته کسعدی رو 285 بودها ای یادته کهرام رو 144 بودها!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
دوستان از فرصت خرید کترام استفاده کنید کسی هست که نمیخواد این سهم صف بمونه و اهدافی داره!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
نظر