ساختمانی بخرید این حقوقیهای چپ و چل زیر 1درصد در ثشرق و ثتران دیگه چیزی برا عرضه ندارند در ثتران به زودی اکثر فروشنده ها تار و مار میشن در ثشرق هم همینطور واقعا بعضی از حرکات حقوقی شرم اوره!!
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
-
خشن جان ما که از فرصت منفی استفاده بریدم وساخت وثفارس رو خریدیم ثفارس که سود خوبی داره پیشنهاد میکنم حتما زیر 140بخرید علتش هم سود حاصل از پروژه های ساختمانی در شیراز هست که داره تمام میشههمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
سلام دوستان
من 10 ميليون ميخوام سرمايه گذاري كنم.
حد اكثر ميخوام 10 روز سهامو نگه دارم و بعدش بفروشم. ميشه؟؟؟؟
پيشنهادي دارين برامون؟ چند درصد سود داره تو 10 الي 15 روز؟؟؟
ممنون از همه دوستايي كه راهنمايي ميكنن.
نظر
-
سلامدوستان پتروشیمی جم فردا باز میشه.شنیدم ارزش داره ولی p/e نسبتا خوبی نداشتنظرتون چیه؟بخریم؟؟
نظر
-
گروه دارویی یک رالی دیگه در پیش داره و به نظر میاد اکثر نمادها از این قیمتها یک رشد 100 درصدی
داشته باشند من خودم دجابر و والبر دارم ولی دابور و دتماد و دلر هم گزینه های خوبی هستند...
گروه لاستیک و از بین آنها پکرمان اگر فردا هم معاملات خوبی داشته باشد یک استارت بسیار شارپ
خواهد داشت البته اگر قبلش متوقف نشود;)
از کانیهای غیرفلزی کفرا با گزارش خوبی که ارائه کرد (اگر فرصت بدهد) و کگاز فردا اگر زیر 600 باز بشه
با دید میانمدت و بلندمدت خرید خوبی میتوانند باشند
برای خرید کاشیها باید کمی دست نگه داشت و منتظر ماند تا اثرات منفی گزارش کترام کم رنگ شود
هر چند اگر این گزارش سبب شود که کلوند فرصت ورود بدهد خیلی خوبه...در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
بترانس
تبدیل شده به سهم بزرگان. بترانس هم همانند مپنا حرکت طوفانی خواهد داشت.فردا باز خواهد شد سهم را رصد باید کرد
وتوشه
دارای 90درصد بشهاب و 90 درصد لخزر که هردوی این سهم ها بالای 100 درصد رشد داشته اند البته وتوشه دارای درصد بالایی سهام بانکی و پالایشگاهی هم می باشد. از هر لحاظ مستعد برای رشد
نظر
-
در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Postگروه دارویی یک رالی دیگه در پیش داره و به نظر میاد اکثر نمادها از این قیمتها یک رشد 100 درصدی
داشته باشند من خودم دجابر و والبر دارم ولی دابور و دتماد و دلر هم گزینه های خوبی هستند...
گروه لاستیک و از بین آنها پکرمان اگر فردا هم معاملات خوبی داشته باشد یک استارت بسیار شارپ
خواهد داشت البته اگر قبلش متوقف نشود;)
از کانیهای غیرفلزی کفرا با گزارش خوبی که ارائه کرد (اگر فرصت بدهد) و کگاز فردا اگر زیر 600 باز بشه
با دید میانمدت و بلندمدت خرید خوبی میتوانند باشند
برای خرید کاشیها باید کمی دست نگه داشت و منتظر ماند تا اثرات منفی گزارش کترام کم رنگ شود
هر چند اگر این گزارش سبب شود که کلوند فرصت ورود بدهد خیلی خوبه...
این شرکت به اندازه نصف وارداتش صادرات دارد.واردات شرکت براساس ارز مبادله ای و صادرات براساس نرخ ارز آزاد انجام می شود.سود این شرکت امسال 600 تومن است که با p/e که 7 واحد 4200 تومان تارگت سهم است.اگر میبیند این سهم این روزهای در حالت خنثی است علتش جمع کردن سهم توسط یک گروه حرفه ای که قصد هیاهو ندارند و بدون سر و صدا در پی جمع کردن سهم هستند.مهمترین ماده اولیه شرکت ( الکلوئیدی ) از داخل تامین میشود
دتماد در سال گذشته 8 دارو جدید به ترکیب تولید خودش اضافه کرد . 12 داروی دیگر هم در فاز پایلوت هست که احتمالا امسال تولید بشه.
نظر
-
کسانی که وپترو دارن امروز اضافه کنن وکسانی هم که ندارن 220بهنرین فرصت برای ورود هستهمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
-
-
-
-
نظر