پیشنهاد خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
    کساوه بهتره ...ولی یه ذره باید اصلاح کنه ...
    اما از طرفی کچینی بخری انگار کساوه هم خریدی ...
    کساوه تعدیل مثبتش قطعیه ...اما کچینی فعلا یه تعدیل منفی کوچیک داده ...
    در کل کساوه بهترین این گروهه

میثم جان مگه به جز قند رو گروه دیگه هم کار میکنید b-)
    فعلا که جا موندیم از قندی ها خودمون هم :d این هفته هم که هفته ی پارسان هست چون دیگه همه تو سبد دارن :d
    اما روی بعضی از نماد های گروه کاشی شاید حرکات و حمایت هایی از طرف یه حقوقی صورت بگیره گفتیم یه سهم هم از این گروه داشته باشیم ;) یعنی احتمال داره حقوقی یهو قاط بزنه سهم رو دوبرابر کنه ;)
    ///

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

حالا بین کخاک و کسعدی کدوم رو پیشنهاد میدید؟

ما که هر چی گزارش ها رو میبینیم چیز خاصی پیدا نمیکنیم . مزیت (گروه کاشی )چیه؟؟؟ :( اینا که همش سود های ثابت میدن !!!
      افزایش 22 درصدی هم فک نمیکنم تاثیر انچنانی روی سود این شرکت ها داشته باشه .
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/02/16, 14:27.
      ///

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        حالا بین کخاک و کسعدی کدوم رو پیشنهاد میدید؟

ما که هر چی گزارش ها رو میبینیم چیز خاصی پیدا نمیکنیم . مزیت (گروه کاشی )چیه؟؟؟ :( اینا که همش سود های ثابت میدن !!!
        افزایش 22 درصدی هم فک نمیکنم تاثیر انچنانی روی سود این شرکت ها داشته باشه .
        مسلما کسعدی بهتره

مزیت قندی چی بود که رفت بالا؟
        پول پشت گروهه میثم. بقیش کشکه
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
          مسلما کسعدی بهتره

حرف حساب جواب نداره
          مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
            مسلما کسعدی بهتره

ای بابا شما دیگه چرا . حساب کتاب قندی ها باور کنید اسون ترین حساب کتابه ;) این که حساب کنید چقدر سود میسازن و ایا سودشون جهش میزنه یا نه کار دو دقیقست!!!!
            ولی تو کاشی ها یه نمونه نشون بدبد که سود 50 تومنیش رو سال بعد بکنه 150 تومن من همون سهم کاشی رو میخرم ;)
            ///

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

ای بابا شما دیگه چرا . حساب کتاب قندی ها باور کنید اسون ترین حساب کتابه ;) این که حساب کنید چقدر سود میسازن و ایا سودشون جهش میزنه یا نه کار دو دقیقست!!!!
              ولی تو کاشی ها یه نمونه نشون بدبد که سود 50 تومنیش رو سال بعد بکنه 150 تومن من همون سهم کاشی رو میخرم ;)
              منظور جناب مصري پور وجود پول پشت گروهها بود مثلا تو كسعدي پول انداختن پشت سهم داره ميره بالا پس از بقيه گروه ارزنده تره حالا كسعدي ميخاد 500 تومن سود بسازه يا ميخاد زيان بسازه....اين پوله كه تصميم ميگيره.........يا مثلا ثامان چرا داره ميره بالا....از ثامان كه ثشرق بيشتر مستعد رشده

نظر

• مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

وقتي قيمته سهمي 6 برابر بشه بايد به همين نسبت سودسازي اينها رشد كنه وقتي رشد نكنه بازار پي به اشتباهش خواهد برد و اصلاح ميكنه نمونه هاشم زياده فروردين 85 تكنوتار بود 170 تومن موقعي كه مناقصه كارت سوخت جايگاه هاي سوخت رساني رو برنده شد ظرف 6 ماه شد 1000 تومن ولي نتونست روند سود سازي رو حفظ كنه شد هميني كه الان ميبينيد نمونش صدرا روزي كه داشت 400 معامله ميشد صحبت از سود 50 تومني و 100 تومني ميشد وقتي بازار فهميد نميتونه بسازه شد ايني كه ميبينيد نمونه سومش بكام وقتي داشت اول سال رو 350 معامله ميشد بازار ميگفت اين 60 تومن سود ميسازه وقتي گزارشش اومد ديدن نمي سازه ريخت يكي از مشكلات بازار اينه كه گزارشات 3 ماه يكبار مياد اگر هر ماه اين شركتها گزارش ميدادن وضعيت اين نبود خيلي از قندي ها حبابن ولي سهامدار زماني پي مي بره كه ديگه نمي تونه كاري بكنه
                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                  منظور جناب مصري پور وجود پول پشت گروهها بود مثلا تو كسعدي پول انداختن پشت سهم داره ميره بالا پس از بقيه گروه ارزنده تره حالا كسعدي ميخاد 500 تومن سود بسازه يا ميخاد زيان بسازه....اين پوله كه تصميم ميگيره.........يا مثلا ثامان چرا داره ميره بالا....از ثامان كه ثشرق بيشتر مستعد رشده
                  نه جناب ساده مصطفی عزیز منظورش اینه که پول پشت قندی ها خوابیده و همچی پتانسیلی ندارن ;)
                  البته در مورد بعضی از نماد ها من هم نظرم رو قبلا اعلام کردم که خیلی جلوتر و زودتر از اون چیزی که هستن رشد کردن ولی در کل در این دوره از تاریخ هیچ گروهی قابل قیاس با گروه قندی نیست.

منظور مصطفی خان اینه که پشت گروه کاشی پول نیست و پشت گروه قندی پول های زیادی خوابیده و هست و سرمایه ها به طرف این گروه هدایت شده.

الان اولین پیش بینی سال بعد کچینی اومد همون سود امسال دوباره تکرار میشه با یه مقدار بالا پایین که میشه ثابت در نظر گرفتش.
                  حالا بزارید گزارش سال بعد قند اصفهان بیاد بعد مقایسه کنید گروه ها رو . البته اگه دستکاری نشده باشه گزارش ها و محتاطانه به بازار اعلام نشه جهش سود رو در این نماد خواهید دید;)
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/02/16, 17:29.
                  ///

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

پس بهتره جناب مصري پور بياد شفاف سازي كنه بگه منظورش چي بوده:d

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

lمیثم منظور من همون بود که سامان گفت.
                      ولی منطق نداره مثلا قجام میخواد چقدر سود اعلام کنه که زیان و ........ رو جبران کنه ، تازه این p/e هم معقول کنه.پس پول تعیین میکنه سهم کدوم طرف بره . حالا قجام میبنده 8 تومن به زیان قبلیش اضافه میکنه تازه با 50% رشد باز میشه!
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

باختي ميثم يك هيچ به نفع من

نظر

• roohe-khashen
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 2270

فقط من یه چیز رو بگم پول معمولا پشت گروه های کوچیک میره مثلا هر چقدرم پول بره پشت صدرا فایده نداره مگه دیگه ارقام نجومی باشه پس طبیعی هستش که پول یا باید بره سمت کاشی یا غذایی البته داروییها هم که عجیب غریبا به قول سامان اون موقع که هواسمون به سهمای دیگه بازار هست و اصلا از داروییها انتظار نداریم یهو دیدین یه داستانهایی پیاده کردن!!
                          دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                            باختي ميثم يك هيچ به نفع من
                            درسته من از یه دید دیگه خوندم :D قبول
                            خوب سر بکام انشالله 1-1 میشیم نهایتش 2-0 میشیم به نفع شما :d
                            ///

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

نه جناب ساده مصطفی عزیز منظورش اینه که پول پشت قندی ها خوابیده و همچی پتانسیلی ندارن ;)
                              البته در مورد بعضی از نماد ها من هم نظرم رو قبلا اعلام کردم که خیلی جلوتر و زودتر از اون چیزی که هستن رشد کردن ولی در کل در این دوره از تاریخ هیچ گروهی قابل قیاس با گروه قندی نیست.

منظور مصطفی خان اینه که پشت گروه کاشی پول نیست و پشت گروه قندی پول های زیادی خوابیده و هست و سرمایه ها به طرف این گروه هدایت شده.

الان اولین پیش بینی سال بعد کچینی اومد همون سود امسال دوباره تکرار میشه با یه مقدار بالا پایین که میشه ثابت در نظر گرفتش.
                              حالا بزارید گزارش سال بعد قند اصفهان بیاد بعد مقایسه کنید گروه ها رو . البته اگه دستکاری نشده باشه گزارش ها و محتاطانه به بازار اعلام نشه جهش سود رو در این نماد خواهید دید;)

منم با میثم موافقم ..رشد سود آوری آنچنانی در این گروه دیده نمیشه ...تازه با مرحله بعدی طرح تحول میتونه حاشیه سود شرکت ها تحت تاثیر قرار بگیرن ...البته کسعدی ...کساوه و کچینی موقعیت برتری دارن ...
                              کسعدی تازه طرح کاشی کف خودشو راه اندازی کرده باید دید کجای ظرفیت خودشه ...برسیش نکردم
                              کساوه صادرات داره ....افزایش نرخ دلار و قیمت محصولات میتونه وضعیت خوبی به شرکت بده ...در کنار ممنوع شدن واردات محصولات چینی ...
                              کچینی هم سهم محکم و خوبیه ...
                              رشدی که این گروه اخیرا کردن ..از نظر شخص خودم فقط یه افزایش نسبت پی به ای بود ...
                              میتونیم به گروه کاشی و سرامیک به عنوان یه گروه کم ریسک نگاه کنیم ...اما اینکه مثل گروه قندی انقلابی توشون باشه رو من نمیبینم
                              انقلاب قندی ها ...افزایش نرخ دلار و عدم واردات این کالا و برتری تقاضا نسبت به عرضه در کشور....اهرم بالا ...

از اینجا به بعد گروه کاشی و سرامیک فقط میتونه با پول بالا بره نه اقبال بازار مبنی بر عنصر بنیادی خاص
                              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• roohe-khashen
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 2270

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                                منم با میثم موافقم ..رشد سود آوری آنچنانی در این گروه دیده نمیشه ...تازه با مرحله بعدی طرح تحول میتونه حاشیه سود شرکت ها تحت تاثیر قرار بگیرن ...البته کسعدی ...کساوه و کچینی موقعیت برتری دارن ...
                                کسعدی تازه طرح کاشی کف خودشو راه اندازی کرده باید دید کجای ظرفیت خودشه ...برسیش نکردم
                                کساوه صادرات داره ....افزایش نرخ دلار و قیمت محصولات میتونه وضعیت خوبی به شرکت بده ...در کنار ممنوع شدن واردات محصولات چینی ...
                                کچینی هم سهم محکم و خوبیه ...
                                رشدی که این گروه اخیرا کردن ..از نظر شخص خودم فقط یه افزایش نسبت پی به ای بود ...
                                میتونیم به گروه کاشی و سرامیک به عنوان یه گروه کم ریسک نگاه کنیم ...اما اینکه مثل گروه قندی انقلابی توشون باشه رو من نمیبینم
                                انقلاب قندی ها ...افزایش نرخ دلار و عدم واردات این کالا و برتری تقاضا نسبت به عرضه در کشور....اهرم بالا ...

از اینجا به بعد گروه کاشی و سرامیک فقط میتونه با پول بالا بره نه اقبال بازار مبنی بر عنصر بنیادی خاص
                                اریو جان به دلیل کوچک بودن گروه و حجم مبنای کم و تو بعضی نمادها وجود فقط 2حقوقی و تو یه نماد دیگه وجود فقط یک جقوقی این گروه بسیار مستعد رشد هستش کاری به بنیاد شرکتهای کاشی ندارم وضعیتشون تو بازار سرمایه رو دارم میگم حالا بر فرض این گروه منفجر بشه ولی خود شرکتها از نظر بنیادی اونقدر محکم نباشن همین الان قجام تو قندیها که مثال اون رو بچه ها بالا زدند تعدیل منفی داده اما 50 درصد رشد کرد!!حالا تا بازار بخواد بفهمه که این گروه کاشی اشتباه اومدن بالا و سعی بر اصلاح پی بر ای بکنه من و شما سودمون رو کردیم تموم شد رفت بر فرض کسعدی بشه 600 بعد بازار تازه بخواد سهم رو اصلاح بکنه مثلا بکنه 300 خیلیها سود کردند رفته این قانون بازار هستش شاید دو تا بازیکن فوتبال که هر دو مهاجم هم هستند نفری 500 میلون بگیرن اما یکیشون موفق ظاهر بشه و در طول فصل 20 تا گل بزنه اما اون یکی ناموفق و 1 گل بزنه اما ایا به اون مهاجم نا موفق پول نمیدن؟؟؟؟چرا میدن اما اخر فصل میرن برای اصلاح تیم و اون مهاجم ناموفق رو از تیم میندازن بیرون اما خوب همون بازیکن سودش رو برده حالا اگه رفت یه تیم دیگه به جای 500 میلیون این بار رقم این بازیکن شد 100 میلیون و به قول معروف اصلاح شد اما ایشون سودش رو کرد تموم شد رفت حالا داستان ما هم تو کاشی همینه برن بالا ما سود کنیم بعد اگر لایق نبودن دوباره اصلاح کنن به ما چه بزار اصلاح کنن شرمنده که بحث یه خورده فوتبالی شد
                                دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

در حال کار...
                                X