دوستان حواسشون به فسرب باشه معاملات اخير اين سهم بررسي كنند برا خريد در حد يك پيشنهاد مد نظرشون باشه
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
-
-
-
دوستان خرینگ گویا برای هدف 170 تومان خیلی بی تابی می کند ...
چهارشنبه بسیار پرحجم معامله شد و امروز هم در مثبت خرید های خوبی می شود ؛
احتمال صف شدن هم می دهم .زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
نظر
-
دوستان عزیز از وبیمه روی منفی امروز غافل نشوید .
من خودم از 65 دارمش و منتظر 90 تا 100 هستم .
تو این قیمتها خیلی جذاب و کم ریسک است .زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
نظر
-
در اصل توسط Yusef_sbm12 پست شده است View Postدوستان خرینگ گویا برای هدف 170 تومان خیلی بی تابی می کند ...
چهارشنبه بسیار پرحجم معامله شد و امروز هم در مثبت خرید های خوبی می شود ؛
احتمال صف شدن هم می دهم .
شاید به جرات بشه گفت بهترین سهم گروه خودشه با قرار داد های عالی و سود سازی عملیاتی
اشتباه من این بود که از بین زامیاد 220 و رینگ 110 زامیاد رو برداشتم با فقط 5 درصد بازدهی ....اگه رشد رو براش متصوری خرید کنیمریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
آریو جان رشد سهم تا 170 رو برای سهم متصورم ولی چون سهم تا حالا رشد خوبی داشته احتمال یک پول بک هم وجود داره .
به همین خاطر فعلا با 30 درصد برای خرید پله اول موافقم .
معاملات امروز و فردا روند سهم رو بهتر میتونه مشخص کنه .زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
نظر
-
ولی خوب آریو جان فعلا وبیمه رو کم ریسک تر و پر بازده تر می بینم .
این سهم هنوز اول راه است .زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
نظر
-
داروسازي فارابي ، بزرگترين آنتي بيوتيك ساز ايران
با پي بر ايي 5
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postیوسف جان دست گذاشتی رو بهترین قطعه ساز خودرویی
شاید به جرات بشه گفت بهترین سهم گروه خودشه با قرار داد های عالی و سود سازی عملیاتی
اشتباه من این بود که از بین زامیاد 220 و رینگ 110 زامیاد رو برداشتم با فقط 5 درصد بازدهی ....اگه رشد رو براش متصوری خرید کنیمإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
خرید وتوکا : اعلام تعدیل مثبت از طرف مدیرعامل ، گزارش مثبت حتوکا از زیر مجموعه های وتوکا ( 44.11 % مستقیم و 17% از طریق فولاد متیل مربوط به وتوکاست ) که تعدیل مثبت سود داشته از 35 به 46 ، و عبور امروز همراه با صف خرید از 220 ، الان باید ببینیم میتونه 240 رو رد بکنه یا نه ؟ در هر صورت گویا کلیه سهامی که اسمشون فولاد داره وضعشون خوبه :d . البته خود بنده امروز حق تقدمش رو خریدم :D: D
نظر
-
در اصل توسط Yasser پست شده است View Postآریو جان جسارتا فکر می کنم بهترین سهم خودرویی خپویشهl-)
با پیشنهاد تو یه مقایسه سطحی از صورت های مالی دو شرکت داشتم(خرینگ و خپویش) که بعضی جاها خرینگ از همتای خودش برتری داشت ...مثل تامین مواد اولیه
هر دو تا سهم گذشته خوبی داشتن و تقسیمی خوب ...سود سازی عملیاتی و سود انباشته مناسب و افزایش سرمایه جهت حفظ سود آوری ...هزینه های مالی پایین و...
اگه اطلاعاتی از خپویش داری حتما برامون بنویسریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط Yusef_sbm12 پست شده است View Postدوستان عزیز از وبیمه روی منفی امروز غافل نشوید .
من خودم از 65 دارمش و منتظر 90 تا 100 هستم .
تو این قیمتها خیلی جذاب و کم ریسک است .
همانطور که گفته بودم این سهم هم کم ریسک است و هم اینکه در شروع روند صعودی اش است .
امیدوارم خریده باشی ...زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
نظر
نظر