کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام باربد عزیز و با تشکر از شما
من قثابت دارم فردا بدم بره یا چشم بهش باشه تا دیدم حجم خورد بدم بره
راستی آرین قیمت خرید 134 تومن همون وقتی کی اس ام اس دادید خریدم نظرت درباره سهامداریش چیه(بلند مدت) به نظر سهمه خوبیه؟
یه مقداری زاگرس دارم نظرت نگه دارم؟
وای سوال هام زیاد شد الان عصبانی می شی:d
قثابت تارگتش 170 و 190 یا دقیقش 194 بود که خدا رو شکر رسید حالا بالاترش به شما بستگی داره
مهم اینه این سهم هم ما را رو سفید کرد
ارین هدف اولیش 47 تا 150 بود در کوتاه مدت و طبیعی در بلند مدت حرف زیادی برای گفتن خواهد داشت
اما زمان بره
زاگرس سهم خوبیه
اما بلند مدتیه
به قول معروف چقدر می خوای صبر کنی و از بازار جا بمونی تا این سهم 30 درصد رشد کنه مثلا
قثابت تارگتش 170 و 190 یا دقیقش 194 بود که خدا رو شکر رسید حالا بالاترش به شما بستگی داره
مهم اینه این سهم هم ما را رو سفید کرد
ارین هدف اولیش 47 تا 150 بود در کوتاه مدت و طبیعی در بلند مدت حرف زیادی برای گفتن خواهد داشت
اما زمان بره
زاگرس سهم خوبیه
اما بلند مدتیه
به قول معروف چقدر می خوای صبر کنی و از بازار جا بمونی تا این سهم 30 درصد رشد کنه مثلا
پيشنهاد خريد فولاد و فولاي ميشود 1-قيمت بيلت توي دنيا تا 700&اومده بالا2-پوشش مناسب 3 ماهه 3-افزايش نرخ در بورس كالا
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
اصلاح مناسب قیمت و برگشت آن با هدف اولیه 633 و 666 در حال حاضر با مقاومت 587 درگیره که به زودی اون رو میشکنه سهم هنوز زیر میانگین 50 و 200 روزه قرار داره
فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
پيشنهاد خريد بوعلي ميشود 1- بانك دي 105 نقدي پول داده پس برا ي اينكه كاهش ذخيره نگيره اين و نمنم مياره بالا
2- پايان سال مالي در برج 6 3- تقسيم سود در برج 9 4-اصلاح ساختار مالي شركت
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر