غبشهر:-?
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
فکر میکنم الان بهترین فرصت برای خرید گروه معدنی-پتروشیمی-غذایی و ساختمانیه
معمولا اخر هفته قیمتها پایین میشه ولی الان قیمتها فوق العاده ان...خدایا چنان کن سر انجام کار ............................تو خوشنود باشی و ما رستگار
نظر
-
هر چی به ساختمان مربوط بشه کاشی سیمان اقا شرکت تولید میلگرد و تیر اهن نداریم فکر کنم داشته باشیم اهان یادم اومد شرکت تولید شیرالات چطور ؟؟:))خلاصه هر چی که به ساختمان مربوط شه دیگه از سازنده ایفون دم در بگیر تا نصب چوب پرده همشون امسال میترکونن!!:dدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postدوستان اگه تونستيد يه تاپيك پيدا كنيد كه بابي چارلتون توش نباشه يه جايزه پيش من داريد:-w
خدايي ساده جان تاپيک گروه خودرو رو نگاه کنيد من توش نيستم اصلا :->:->
تاپيک گروه بانکي هم فکر نکنم باشم :->:->
خوب حالا جايزه من چي هست :-/:-/:-/، به جاي يک تاپيک دو تا گفتم :d:d:d
نظر
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post=))=)):d:d
خوب حالا جايزه من چي هست :-/:-/:-/، به جاي يک تاپيک دو تا گفتم :d:d:d
من که استفاده میکنم از رو نری!!!!!
نظر
-
خوب حالا جايزه من چي هست :-/:-/:-/، به جاي يک تاپيک دو تا گفتم :d:d:dمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
خوب حالا جايزه من چي هست :-/:-/:-/، به جاي يک تاپيک دو تا گفتم :d:d:dمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postاما خدایی سامان این بابی خیلی بچه گلی هستش:xمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
بهترین خریدها امروز ساختمانیها و بانکیها بودن با بعضی از کاشیهاجهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
نظر