غبشهر:-?
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
فکر میکنم الان بهترین فرصت برای خرید گروه معدنی-پتروشیمی-غذایی و ساختمانیه
معمولا اخر هفته قیمتها پایین میشه ولی الان قیمتها فوق العاده ان...خدایا چنان کن سر انجام کار ............................تو خوشنود باشی و ما رستگار
نظر
-
هر چی به ساختمان مربوط بشه کاشی سیمان اقا شرکت تولید میلگرد و تیر اهن نداریم فکر کنم داشته باشیم اهان یادم اومد شرکت تولید شیرالات چطور ؟؟:))خلاصه هر چی که به ساختمان مربوط شه دیگه از سازنده ایفون دم در بگیر تا نصب چوب پرده همشون امسال میترکونن!!:dدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
-
=))=)):d:dدر اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postدوستان اگه تونستيد يه تاپيك پيدا كنيد كه بابي چارلتون توش نباشه يه جايزه پيش من داريد:-w
خدايي ساده جان تاپيک گروه خودرو رو نگاه کنيد من توش نيستم اصلا :->:->
تاپيک گروه بانکي هم فکر نکنم باشم :->:->
خوب حالا جايزه من چي هست :-/:-/:-/، به جاي يک تاپيک دو تا گفتم :d:d:d
نظر
-
بابی جان برا کلاسم که باشه چند تایی کمتر بنویس تا دلتنگ مطالبت بشندر اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post=))=)):d:d
خوب حالا جايزه من چي هست :-/:-/:-/، به جاي يک تاپيک دو تا گفتم :d:d:d
من که استفاده میکنم از رو نری!!!!!
نظر
-
نگاه كن جر نزن...خودت بگي قبول نيست...بايد همه به جز خودت بگن:pدر اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post=))=)):d:d
خوب حالا جايزه من چي هست :-/:-/:-/، به جاي يک تاپيک دو تا گفتم :d:d:dمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
ولي بازم دلم نمياد جايزتو ندم...واسه همين هر سهمي رو دوستداري بگو تا فردا 4 خط براش بنويسم چون دو تا تاپيك گفتي 2 تا سهم جايزه داري:dدر اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post=))=)):d:d
خوب حالا جايزه من چي هست :-/:-/:-/، به جاي يک تاپيک دو تا گفتم :d:d:dمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
-
شديدا موافقم...مشخصه دل پاكي داره... تشكراش بلااستثناء زير پست تمام دوستان هست واين نشون ميده آدم بي شيله پيله اي هست....انشالا هرجا هست خوش باشه .... اونجايي هم كه تشكرش نيست احتمالا خودش سرگيجه گرفته از دستش در رفته8-}در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postاما خدایی سامان این بابی خیلی بچه گلی هستش:xمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
بهترین خریدها امروز ساختمانیها و بانکیها بودن با بعضی از کاشیهاجهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر

نظر