در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است
View Post
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postدر نماد کاشی ها جز یکی دو نماد همگی بهم متصل شده اند اگر یکی صف خرید باشد بقیه هم صف خرید میشوند در کل من طبق تحلیل خودم دارم میگم کاشی اما امکان داره که من اشتباه کنم اما دو تا نکته بگم من هر سهمی بگم اول خودم میخرم و دوم این که اگر تحلیلم اشتباه باشه مثل تحلیل چند ماه پیشم راجب پارس خودرو بدون کوچکترین ترسی میام تو سایت و میگم اشتباه کردم اجباری هم به خرید و فروش ندارم و خدا رو شکر هر سهمی رو تو پیغام خصوصی به بچه ها معرفی کردم که اونم با اصرار خودشون بوده اعم از وتوکا مداران ثشرق فجام همگی پر سود بودن ولی سهمی رو که تو تالار نظرم روش مثبت هست همین کاشی ها هستن اما باز هم میگم اجباری به خرید و فروش ندارم.مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postحرکت قندی ها یادته تو که دیگه خوراکت گزارش هستش گزارش قشرین رو 202 تومن یادته؟؟؟؟تابستون بودش من با یه ای دی دیگه که اسمش یاسر یود نه اقا یاسر شریعت اسمش یاسر بود گفتم این گزارش مشکوکه !!
ثامان رو 82 تومان یادمه خریده بودم سگو می زدی نگاهشم نمی کرد اون وقتا!:dإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
-
[QUOTE=roohe-khashen;94148]البته من نمیگم کاشیها حتما قند مثلا کهرام 140 تومنی بشه 450 اما میدونم یه سود عظیم توشون نهفته هستش و وقتی سهامدار خسته بشه اون سودها تازه نمایان میشن یادمون نره که این ثامان رو رو 87 تومن کسی نگاهش هم نمیکرد!![/QUOTEانشاالله همینطوره که میگی این چند روزه سهمهایی که گرفتم کلافه ام کردن یکی از اونام کهرامههرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
-
دوستان شكلرم يه سهم خوب و محكمه و ميتونيد به عنوان يه سهم بلند مدت روش حساب كنيد توانايي سودسازي بالايي داره و صورتاشم اينو نشون ميده تراز ارزيش كاملا مثبته و تحريمم شركت رو تحت تاثير قرار نميده...شركت تو گزارش بعديش تعديل مثبت داره.....مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postخودمم پهلوون! یادش بخیر قشرین 200 تومانی;)
ثامان رو 82 تومان یادمه خریده بودم سگو می زدی نگاهشم نمی کرد اون وقتا!:dدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
-
خوب کحافظ گزارش داد باز میگم کحافظ با اون وضع معاملاتش این گزارشش هستش:
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت کارخانجات کاشي و سراميک حافظ طی نامه شماره مورخ 1390/11/26 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال منتهی به 1391/12/30 با سرمایه 180,000 میلیون ریال مبلغ 162 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
بالای 40 درصد شرکت رشد پیدا کرده تا ببینیم بقیه کاشی سازهای گردن کلفت تر چه گزارشی میدن!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postدوستان بین کساوه و کچینی کدوم رو پیشنهاد میدید؟
اما از طرفی کچینی بخری انگار کساوه هم خریدی ...
کساوه تعدیل مثبتش قطعیه ...اما کچینی فعلا یه تعدیل منفی کوچیک داده ...
در کل کساوه بهترین این گروهه
میثم جان مگه به جز قند رو گروه دیگه هم کار میکنید b-)ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
نظر