در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است
View Post
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
-
نظر
-
کاشی ها باز هم فرصت خرید بازار همیشه این طوری سهامدار رو عادت میده یعنی جوری جلوه میده که سهامدار فکر کنه مثلا کهرام رو 141 بخره رو 155 بفروشه اما یهو یه روزی میشه که دیگه اینجوری نیست رو 155 میفروشی بعد دیگه خداحافظ باید بدویی دنبال 180 به بالا !!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postکاشی ها باز هم فرصت خرید بازار همیشه این طوری سهامدار رو عادت میده یعنی جوری جلوه میده که سهامدار فکر کنه مثلا کهرام رو 141 بخره رو 155 بفروشه اما یهو یه روزی میشه که دیگه اینجوری نیست رو 155 میفروشی بعد دیگه خداحافظ باید بدویی دنبال 180 به بالا !!آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/02/15, 12:29.مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
توی کاشیها فقط کسعدی ، کساوه و کچینی ارزش خرید دارن.
بقیشون خبری توشون نیست.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postيه وقتم ميبيني 155 ميفروشي بعد ديگه خداحافظ بايد بدويي دنبال 100 به پايين.........شما با خودتون فك ميكنيد كاشي ميشه قند نه اينطور نيست روح جان....در ضمن كهرام تو گزارش بعديش تعديل منفي ميده خيلي زور بزنه با درآمد متفرقه ميتونه سودشو پوشش بدهآخرین ویرایش توسط roohe-khashen؛ 2012/02/15, 12:49.دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postمهدي جان اگه ميخاست قند بشه بايد تا الان ميشد ديگهدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
البته من نمیگم کاشیها حتما قند مثلا کهرام 140 تومنی بشه 450 اما میدونم یه سود عظیم توشون نهفته هستش و وقتی سهامدار خسته بشه اون سودها تازه نمایان میشن یادمون نره که این ثامان رو رو 87 تومن کسی نگاهش هم نمیکرد!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postيه وقتم ميبيني 155 ميفروشي بعد ديگه خداحافظ بايد بدويي دنبال 100 به پايين.........شما با خودتون فك ميكنيد كاشي ميشه قند نه اينطور نيست روح جان....در ضمن كهرام تو گزارش بعديش تعديل منفي ميده خيلي زور بزنه با درآمد متفرقه ميتونه سودشو پوشش بده
شاید موج 1 که از 120 تا209 بصورت شارپ رفت و اصلاح سهم که تا 130 انجام شد گواه بر این باشد که اصلاح سهم در130 ریتریس88.6تموم شده و باید منتظر صعود مجدد باشیم در ضمن یه واگرایی+ بنظر میرسه در حال شکل گیری باشد.......جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postمن همچنان نظرم متفاوت هست!!من نظرم اینه که تو گزارش بعدی سودش رو هم بالاتر میبره سامان جان خیلی رو گزارشات شرکتها زوم کردی زیاد به گزارشات توجه نکن چند تا سهم دوست داری برات بگم که از روز گزارش که نا امید کننده هم بوده بالای 20%سود دادن و چند تا سهم دوست داری برات بگم که با تعدیل مثبت هم تا الان10 سود هم ندادن؟؟؟زیاد به گزارشات مالی توجه نکن !!مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در نماد کاشی ها جز یکی دو نماد همگی بهم متصل شده اند اگر یکی صف خرید باشد بقیه هم صف خرید میشوند در کل من طبق تحلیل خودم دارم میگم کاشی اما امکان داره که من اشتباه کنم اما دو تا نکته بگم من هر سهمی بگم اول خودم میخرم و دوم این که اگر تحلیلم اشتباه باشه مثل تحلیل چند ماه پیشم راجب پارس خودرو بدون کوچکترین ترسی میام تو سایت و میگم اشتباه کردم اجباری هم به خرید و فروش ندارم و خدا رو شکر هر سهمی رو تو پیغام خصوصی به بچه ها معرفی کردم که اونم با اصرار خودشون بوده اعم از وتوکا مداران ثشرق فجام همگی پر سود بودن ولی سهمی رو که تو تالار نظرم روش مثبت هست همین کاشی ها هستن اما باز هم میگم اجباری به خرید و فروش ندارم.دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط *شاهین* پست شده است View Postبنیادی شاید خبری توش نباشه ولی کهرام تکنیکال تا زیر 130 نیاد ریزشی نداره فعلا با 150 درگیری داره و حول 50-140 نوسان میکنه
شاید موج 1 که از 120 تا209 بصورت شارپ رفت و اصلاح سهم که تا 130 انجام شد گواه بر این باشد که اصلاح سهم در130 ریتریس88.6تموم شده و باید منتظر صعود مجدد باشیم در ضمن یه واگرایی+ بنظر میرسه در حال شکل گیری باشد.......مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
نظر