پیشنهاد خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

خب گروه كاشي و ساختمونم همونطور كه ديروز گفتم امروز فرصت خروجه و بعدش ميره تو كما;) البته نميدونم كما رو دوستان چي تعريف ميكنن اما تعريف من از كما معاملات فرسايشيه ....ازون صف خريد ميليوني هم خبري نيست=)) البته ثامانو نميدونم توش چه خبره;;)
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• يگانه
      کاربر فعال
      • Mar 2011
      • 616

به نظر من چند روز ديگه بازي ساختمانيها دوباره شروع ميشه
      شاخص گروه منتظر ميانگين 75 روزس

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
        خب گروه كاشي و ساختمونم همونطور كه ديروز گفتم امروز فرصت خروجه و بعدش ميره تو كما;) البته نميدونم كما رو دوستان چي تعريف ميكنن اما تعريف من از كما معاملات فرسايشيه ....ازون صف خريد ميليوني هم خبري نيست=)) البته ثامانو نميدونم توش چه خبره;;)
        کما یعنی اینکه حجم معاملات از روزای قبل بیشتر نباشه که هست:))

پایانی منفی باشه که نیست:))

قیمت آخرین معامله منفی باشه که نیست:d

و صف خریدی توی گروه نباشه که اونم هست=))

صد البته که نمیدونین توی ثامان چه خبره...حالا ثامانو نمیدونی سامان جان،بقیه رو میدونی چه خبره؟
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

انشالا كه شروع ميشه ....تو فاذرم قرار بود كه شروع بشه اما نشد.....البته حرف شمام ميتونه درست باشه چون احتمال داره وام مسكن بشه 50 ميليون=)) از اين دولت هيچي بعيد نيست

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

تموم نشده بود که بخواد شروع بشه....

یه تحلیلگر آگاه میخوام که اطلاع داشته باشه این گروه دارن میرن ته دره....بیاد حجم ثامانو بده=))
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• يگانه
              کاربر فعال
              • Mar 2011
              • 616

دوستان فن آوا رو از دست ندين
              سهم 1-2 روزه خط روند نزولي خودش رو شيكونده

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                کما یعنی اینکه حجم معاملات از روزای قبل بیشتر نباشه که هست:))

پایانی منفی باشه که نیست:))

قیمت آخرین معامله منفی باشه که نیست:d

و صف خریدی توی گروه نباشه که اونم هست=))

صد البته که نمیدونین توی ثامان چه خبره...حالا ثامانو نمیدونی سامان جان،بقیه رو میدونی چه خبره؟
                اگه بيشتر بخام به اين بحث مضحك ادامه بدم به شخصيت خودم و شعور خودم توهين كردم.........ديروز گفتم ديروز و امروز فرصت خروج از گروه كاشي و ساختمونه و هركي خارج نشه چون دلش نمياد با ضرر بفروشه بلند مدت مجبور ميشه نگه داره....حالا پاياني مثبته يا منفي يه سهم صفه و بقيه نيستن قيمت آخرين معامله مثبته يا منفي حجم معاملات از ديروز بيشتره يا كمتر اينا باشه به عهده خواننده.........وقتي پستاي من درست خونده نميشه و فقط واسه ثابت كردن خودش آدم پست ميزنه و صف يكي دو ميليوني رو صف ميليوني ميدونه آدم ديگه واسش حرفي نميمونه كه بزنه

مصطفي جان مطمئن باش اگه بر خلاف حرف من اين گروه تو كوتاه مدت بالا رفتن البته نه 5 6 درصد اينقد مرد هستم كه بيام بگم اشتباه كردم......اگرم بالا نرفت انتظار ندارم كه بيايد بگيد اشتباه كردم
                آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/01/29, 11:42.

نظر

• يگانه
                  کاربر فعال
                  • Mar 2011
                  • 616

فسرب هم يادتون نره

فراوري ا.وكي

حق فاسمين هم خوبه ولي هر 2 روي منفي 3 و 4

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

اگه بيشتر بخام به اين بحث مضحك ادامه بدم به شخصيت خودم و شعور خودم توهين كردم.........ديروز گفتم ديروز و امروز فرصت خروج از گروه كاشي و سراميكه و هركي خارج نشه چون دلش نمياد با ضرر بفروشه بلند مدت مجبور ميشه نگه داره....حالا پاياني مثبته يا منفي يه سهم صفه و بقيه نيستن قيمت آخرين معامله مثبته يا منفي حجم معاملات از ديروز بيشتره يا كمتر اينا باشه به عهده خواننده.........وقتي پستاي من درست خونده نميشه و فقط واسه ثابت كردن خودش آدم پست ميزنه و صف يكي دو ميليوني رو صف ميليوني ميدونه آدم ديگه واسش حرفي نميمونه كه بزنه

مصطفي جان مطمئن باش اگه بر خلاف حرف من اين گروه تو كوتاه مدت بالا رفتن البته نه 5 6 درصد اينقد مرد هستم كه بيام بگم اشتباه كردم......اگرم بالا نرفت انتظار ندارم كه بيايد بگيد اشتباه كردم
                    البته شروعش هم توهین بود به خود شما،چون تحلیلای که دیده بودم از شما همیشه منطق پشتش بود.

بحث ما ربطی به کاشی سرامیک نداره .اما بیایم مفاهیم رایج توی بورس رو دوباره بررسی کنیم. فرصت خروج یعنی چی؟ یعنی فردا فرصتی برای فروش نیست! یعنی سهم صف فروش میشه! یعنی قیمت پایانی پایینتر از اینی که هست میره و در حقیقت اگر امروز نفروشی ضرر میکنی.. خب یه نگاه به معاملات امروز ساختمونیا بندازیم...اگر کسی حرف دیروز و پریروز شما رو جدی میگرفت، نمیتونست 4% سود امروز ثامانو بگیره. توی ثشرق اول صبح میتونست سهمی که دیروز 196 بود رو خیلی راحت204 بفروشه و .......... تازه هر حجمی هم دلشون میخواست چون حجم معاملات نسبت به روز قبل حتی رشد هم داشته .

اصلا خوب نیست سهمی رو که خودمون نداریم تخریب کنیم . شما تو کل این همه بحث یه دلیل منطقی واسه من نیوردی که چرا این گروه باید منفی بشه؟؟

من از این بابت مطمئن نیستم چون همون دیروز که صف خرید میلیونی!!( هر عدد بالای 1 میلیون،میلیونی تعریف میشود!!!) بود رو به سفسطه آوردین ....

من واسه چی خودمو اثبات کنم؟ فقط اومدم دنباله پست شما پست زدم چون دیدم داره اجحاف میشه...وقتی 10 خط در تخریب یک سهم یا گروه نوشته بشه و دو کلمه تحلیل توش نباشه بایدم کسی بیاد و جواب بده.

تا اینجاش هم از اون 5 درصد مذکور، بازدهی بیشتر کسب شده و هم حجم معاملات بالاتر از قبله و فرصت خروج برای همه بوده و هست.

صف خرید ثامانم هنوز میلیونیه و در طلب حجم مبنا!
                    پس تا حالا هیچ کدوم از افاضات شما اتفاق نیفتاده...هروقت گروه ساختمونی صف فروش شد و همه توی صف فروش زیر پاشون علف سبز شد...این بحث دوباره ادامه پیدا خواهد کرد.

دیروزم گفتم بحث سر ارزندگی یه گروهه و از ارادت من به شما کم نمیکنه...متاسفانه شما بحثو به شخصیت و خود فرد مقابل تسری دادی....واقعا متاسفم

نظر

• مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

بازار در مورد گروه ساختمون داره اشتباه ميكنه و اين اشتباهشو جبران خواهد كرد ساختمونيها پايين ندارن فقط مشكل ما هست كه ديدمون سهامداري نيست همه شدن نوسان باز
                      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• roohe-khashen
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 2270

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
                        بازار در مورد گروه ساختمون داره اشتباه ميكنه و اين اشتباهشو جبران خواهد كرد ساختمونيها پايين ندارن فقط مشكل ما هست كه ديدمون سهامداري نيست همه شدن نوسان باز
                        همینطور در مورد کاشی ها مثل روز برام روشن هستش که وضعیت دلار اینجوری نخواهد موند و این دو گروه ساختمانی و کاشی بازار رو تصاحب خواهند کرد
                        دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                          البته شروعش هم توهین بود به خود شما،چون تحلیلای که دیده بودم از شما همیشه منطق پشتش بود.

بحث ما ربطی به کاشی سرامیک نداره .اما بیایم مفاهیم رایج توی بورس رو دوباره بررسی کنیم. فرصت خروج یعنی چی؟ یعنی فردا فرصتی برای فروش نیست! یعنی سهم صف فروش میشه! یعنی قیمت پایانی پایینتر از اینی که هست میره و در حقیقت اگر امروز نفروشی ضرر میکنی.. خب یه نگاه به معاملات امروز ساختمونیا بندازیم...اگر کسی حرف دیروز و پریروز شما رو جدی میگرفت، نمیتونست 4% سود امروز ثامانو بگیره. توی ثشرق اول صبح میتونست سهمی که دیروز 196 بود رو خیلی راحت204 بفروشه و .......... تازه هر حجمی هم دلشون میخواست چون حجم معاملات نسبت به روز قبل حتی رشد هم داشته .

اصلا خوب نیست سهمی رو که خودمون نداریم تخریب کنیم . شما تو کل این همه بحث یه دلیل منطقی واسه من نیوردی که چرا این گروه باید منفی بشه؟؟

من از این بابت مطمئن نیستم چون همون دیروز که صف خرید میلیونی!!( هر عدد بالای 1 میلیون،میلیونی تعریف میشود!!!) بود رو به سفسطه آوردین ....

من واسه چی خودمو اثبات کنم؟ فقط اومدم دنباله پست شما پست زدم چون دیدم داره اجحاف میشه...وقتی 10 خط در تخریب یک سهم یا گروه نوشته بشه و دو کلمه تحلیل توش نباشه بایدم کسی بیاد و جواب بده.

تا اینجاش هم از اون 5 درصد مذکور، بازدهی بیشتر کسب شده و هم حجم معاملات بالاتر از قبله و فرصت خروج برای همه بوده و هست.

صف خرید ثامانم هنوز میلیونیه و در طلب حجم مبنا!
                          پس تا حالا هیچ کدوم از افاضات شما اتفاق نیفتاده...هروقت گروه ساختمونی صف فروش شد و همه توی صف فروش زیر پاشون علف سبز شد...این بحث دوباره ادامه پیدا خواهد کرد.

دیروزم گفتم بحث سر ارزندگی یه گروهه و از ارادت من به شما کم نمیکنه...متاسفانه شما بحثو به شخصیت و خود فرد مقابل تسری دادی....واقعا متاسفم
                          1-زود پستو نقل قول كردي مصطفي جان بعد كاشي و سراميكو درست كردم نوشتم كاشي و ساختمون

2-در مورد اون 204 تومن بهتون بگم كه شما مفهوم پستاي منو متوجه نشديد...شما كوتاه مدت و بلند مدت رو چي تعريف ميكنيد.....شما وقتي پستاي منو دقيق نخونديد من بيام چي بگم.....شما وقتي تعريفتون از صف ميليوني با تعريف من فرق ميكنه من بيام چي بگم..همه مثه شما حرفه اي نيستن كه 196 بخرن 204 بفروشن ...وقتي تعريف شما از كما با من فرق ميكنه من چي بگم

3-من 100 بار گفتم گروه كاشي و ساختمون ارزندن اما بازي كوتاه مدتشون تموم شده......شما يا پست منو نخونديد يا خودتونو به نخوندن زديد......اونوقت شما اسم اينو ميزاريد تخريب؟ دليل منطقي واسه منفي شدن تو راز كوتاه مدت و بلند مدت نهفتست نه بنيادشون

4-از 5 درصد من بازدهي بيشتر كسب شده؟........آخ ببخشيد دوستان شد 8 درصد حالا راضي شديد....دوستان من بازدهي رو 3 درصد بردم بالا حالا راضي شديد

5- وقتي من پست زدم گفتم اين پستاي من به شرطيه كه حمايت سهامدار عمده نباشه خبر رانتي نباشه و شرايط سهم عادي باشه شما اينو نخونديد؟ثامان حمايت پشتشه و شرايطش غير عاديه

زمان همه چيرو مشخص ميكنه مفهوم كما صف ميليوني كوتاه مدت وبلند مدت

مصطفي جان تعاريف شما با من فرق ميكنه شما به 1 ميليون ميگيد صف ميليوني ولي من به 500000 تام واسه سهماي خاصي ميگم صف ميليوني....وقتي شزنگ با اون حجم مبنا 800 هزارتا صف شد از نظر من ميليوني بود...شما از مفهوم كماي من برداشت صف فروش ميليوني كرديد در حالي كه مفهوم من از كما معاملات فرسايشي بوده مصطفي جان..البته ميدونم از نظر شما اينا همش توجيه هست.ياعلي
                          آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/01/29, 12:40.

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

اگه بيشتر بخام به اين بحث مضحك ادامه بدم به شخصيت خودم و شعور خودم توهين كردم.........ديروز گفتم ديروز و امروز فرصت خروج از گروه كاشي و ساختمونه و هركي خارج نشه چون دلش نمياد با ضرر بفروشه بلند مدت مجبور ميشه نگه داره....حالا پاياني مثبته يا منفي يه سهم صفه و بقيه نيستن قيمت آخرين معامله مثبته يا منفي حجم معاملات از ديروز بيشتره يا كمتر اينا باشه به عهده خواننده.........وقتي پستاي من درست خونده نميشه و فقط واسه ثابت كردن خودش آدم پست ميزنه و صف يكي دو ميليوني رو صف ميليوني ميدونه آدم ديگه واسش حرفي نميمونه كه بزنه

مصطفي جان واسه اون قسمت رنگي شده عذر ميخام ..الان كه پستمو ديدم فهميدم تند رفتم....تند تند تايپ كردم و متوجه پستم نبودم...شرمندم

نظر

• farasat
                              عضو عادی
                              • May 2011
                              • 57

با سلام خدمت آقایان ساده ی ساده و مصطفی مصری پور عزیز
                              شخصاً از بحثهای کاربردی وچالشی در انتخاب یا رد یک سهم یا گروه مخصوصاً از طرف اهل فنهایی چون شما سروران بهره میبرم اما از اینکه در حین اینگونه مباحث نا خواسته گفتمان به مسیر نا خوشایندی کشیده میشود دل آزرده میشوم .
                              عزیزی میگفت: برای ایمان به خدا باید شیطان را باورکنیم و مواظب القائات او باشیم .

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

در اصل توسط farasat پست شده است View Post
                                با سلام خدمت آقایان ساده ی ساده و مصطفی مصری پور عزیز
                                شخصاً از بحثهای کاربردی وچالشی در انتخاب یا رد یک سهم یا گروه مخصوصاً از طرف اهل فنهایی چون شما سروران بهره میبرم اما از اینکه در حین اینگونه مباحث نا خواسته گفتمان به مسیر نا خوشایندی کشیده میشود دل آزرده میشوم .
                                عزیزی میگفت: برای ایمان به خدا باید شیطان را باورکنیم و مواظب القائات او باشیم .
                                حرف حساب جواب نداره

نظر

در حال کار...
                                X