در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است
View Post
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
-
خب دوستان توجه كنيد گزارش قند ثابت با نظر مشروط حسابرس مواجه شد....يعني با زبون بي زبوني گفتن حسابا ايراد داره....اگه دست سازمان تو كار نبود گزارش مردود اعلام ميشد
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
دوستانی که امروز از فاراک جا موندن فرد در خرید فاراک تردید نکنند که مفت مفت هستشدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
سیمان غرب خیلی عالیه
حجمشو اصلا" نمیدن
با این اوضاع دلار تعدیل مثبتش قطعیه قطعیه
احتمال اینکه بره تو گره خیلی زیاده
فردا هم اگه ندن جمعا" میشه 4 روز
سیمان غرب یکی از بهترین سیمانیهاست که اکثر صادراتشم به عراقه و به همین دلیل مشکل دریافت پول هم نداره >:d<
با توجه به اوضاع دلار
گروه ها ی : پتروشیمی و شیمیایی ها و سیمانیهایی که صادرات دارند عالیند
و بعد از هدفمندی یارانه ها و تحریمهای بیشتر
گروه ساختمان - کاشی - قند جهت سرمایه گذاری عالی خواهند بود
واقعا" که چه بر سر این قندیها آوردند
هر که را بخواهند از عرش به فرش می آورند:-/The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
خب امروز از گروه لاستیک پکرما به گره رفت و ولی عرضه آنچنانی نداشت.
در مورد گروه سیمانم که اکثر قریب به اتفاقشون مثبت کامل هستن.
هنوز هم این دو گروه برای خرید ارزنده هستند.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
فجر امیر کبیر کاشان -------------------- دوستان فجر را از دست ندهید 40 تومان سود انباشته و سود سال بعدش را هم دقیقا با سود فولاد مبارکه برابری میکند ولی قیمت های این دو سهم را با هم مقایسه کنید
حتاید ----- این سهم را هم از دست ندهید از اوایل سال بعد رشد این سهم اغاز خواهد شد
نظر
-
-
در (( کپشیر )) ظاهرا می خوان کف 1600 را برای سهم حفظ کنند[B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
-
خساپا هم جمع شد . خدا را شکر
گرچه خساپا سهم سنگینی است ولی خزامیا را از دست ندهید .[B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
نظر