در اصل توسط بابک ۵۲ پست شده است
مشاهده پست
پیشنهاد خرید
جمع کردن
X
-
-
با سلام نه دوست مندر اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است مشاهده پستشما خریدی؟
من فقط پیشنهاد دادم
انشاء الله که دوستان سود خوبی کنند
خریدار چه حالی کرد
خود سهم رو ۲۱۴۸۰ خریدار نشسته
اونوقت حقش رو تو ۱۸۰۱۰ دادند !!!
اینا چه فروشنده های عجیب و غریبی هستند دیگه :dThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
به نظر من هم از بقیه جذاب تر باز شد... بازیگر هم داره... من ۱۰ هزار تا خریدم ۲۸۸ تومان فعلادر اصل توسط naruto پست شده است مشاهده پستدوستان کروی رو دریابینإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سلام
کار خوبی کردی... ۳۰۰ رو رد کنه عالی تر هم میشه.تحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
-
سهمای گروه تو بازار منفی باز شدن و بازم رشد کردن.در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستبه نظر من هم از بقیه جذاب تر باز شد... بازیگر هم داره... من ۱۰ هزار تا خریدم ۲۸۸ تومان فعلا
بازار مثبت بشه این سهما قطعا صف خرید میشن.
بخصوص کروی
تا آخر امسال سهام گروه روی غوغا میکنن.
نظر
-
روی ۲۸۲۸ ریال اضافه کردمدر اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستبه نظر من هم از بقیه جذاب تر باز شد... بازیگر هم داره... من ۱۰ هزار تا خریدم ۲۸۸ تومان فعلاإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در حال حاضر شاهد بازگشایی و معامله در قيمت ۶۶۰ تومان در نماد فاسمین هستيم
با توجه با پتانسيل بالا و پيش بيني افزايش سود در گزارشات آينده در قيمت فعلي مناسب ارزيابي ميشود.
http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...۰۱۸۷۴۰۹۹۲۲۶۱۶۲یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
نظر
-
نظر
-
دوستان عزیز، وضعیت بنیادی کروی و فاسمین، صف فروش نشدن، پی به ای پایین تر، حجم معامله بسیار مناسب نسبت به بقیه گروه باعث میشه آینده هر دو رو بسیار بسیار روشن ببینم... خالی از لطف نیست هرجا که مایل بودید و در بهترین قیمت در سبد داشته باشیدإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستای داد بیداد صف فروش باهنر کو؟ کلاغ اومد وبردش!:dای بابا صف فراور و کی برد حالا؟ بصورت خودجوش بلعیده شد!:dدر اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستدوستان عزیز، وضعیت بنیادی کروی و فاسمین، صف فروش نشدن، پی به ای پایین تر، حجم معامله بسیار مناسب نسبت به بقیه گروه باعث میشه آینده هر دو رو بسیار بسیار روشن ببینم... خالی از لطف نیست هرجا که مایل بودید و در بهترین قیمت در سبد داشته باشیدإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر

نظر