پیشنهاد خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

سصوفی محدوده 150
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• شاهین محلوجی
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 2050

قیمت پایانی ذوب صفر بشه صف خرید براش میچینن;)
      جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• dpi
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 578

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
        بهترین ها برای خرید
        کخاک،کنور،چکاوه
        چون از هر 3 دارم :d
        عطا عزیز عرض ارادت.
        کنور سهمی که از دید خیلی ها پنهان مانده ولی به زودی پرواز خواهد کرده حداقل سود امسال 600 تومن است این سهم 98 درصد صادراتی است از طرفی پرتفوی گردان خوبی داره بطوری که ازمعاملات ومعادن تاحالا سود خیلی برده است.

نظر

• شاهین محلوجی
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 2050

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
          قیمت پایانی ذوب صفر بشه صف خرید براش میچینن;)
          اینم صف خرید ......
          دیروز از -2 خریده بودم تکنیکالی دلیلی برای برگشت و منفی نداشت...
          یک راهنمای در معاملات حجم در روند صعودی:
          حجم دو روز قبل + هم / 2 بایستی از میانگین امروز بالاتر باشد که نشان دهنده روند صعودی سهم میباشد
          بطور مثال ذوب حجم دیروز حوال 26 میل و پریروز 4.5 میل
          26+4.5/2= 15.25 میلیون
          حجم امروز بالای دو برابر 2روز گذشته 15.25 معامله شده.....
          موفق باشید.......
          آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2012/10/17, 11:53.
          جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• mohsen kaveh
            عضو فعال
            • May 2011
            • 474

در اصل توسط mohsen kaveh پست شده است View Post
            فملي يكي از بهترين گزينه هاي خريده سهمي كه توانايي تعديل تا صد درصد رو داره حجم بالاي معاملات چند روز اخير بي دليل نيست<:-p
            شنبه يا يكشنبه اخرين فرصت خريد سهم خواهد بود
            من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./

نظر

• Ali zahedi
              كاربر فعال
              • Sep 2012
              • 676

چانه زنی برای شکر 1450 تومانی

معاون انجمن کارخنجات قند و شکر در بخش دیگری از این گفتگو از احتمال تعدیل قیمت قند و شکر داخلی در هفته های آتی خبر داد و اعلام کرد: با توجه به تفاهمی که اواخر دی ماه سال گذشته بین سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنند گان با کارخانجات قند و شکر انجام گرفت مقرر شد نرخ هر کیلو شکر خام تحویلی در درب کارخانه ها مبلغ یک هزار و 175 تومان تعیین شود.

این در حالی است که با افزایش 17 درصدی قیمت چغندر قند و تاثیر آن بر قیمت تمام شده تولید کارخانجات ، هم اکنون چانه زنی با سازمان حمایت آغاز شده که بر اساس آن قیمت فروش شکر تولیدی در کارخانه ها به 1400 تا 1450 تومان در هر کیلو افزایش یابد.

نظر

• ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

با سلام یک پیشنهاد غیر بورسی حالا خود دوستان تصمیم می گیرند که کدام حرکت از نظر اقتصادی بیشتر رشد قیمت و سود را به ارمغان می اروند بعد نیست که نیمی از پول از سرمایه گذاری از بورس خارج شده و در خرید آپارتمان سرمایه گذاری شود چون هزینه ها سر به فلک می کشد قیمت فولاد دو برابر شده قیمت تمام کالا دو برابر شده و از نظر اثر ورانی قیمت های فعلی ساخت ساختمان در نیمه سال اول 92 دو نشان می دهد و در آن موقع شما باید ساختمان را دو برابر قینت فعلی خرید کند ما در حال انجام این کار می باشیم و از هر نظر حساب کردم دیدم این کار خیلی منطقی تر می باشد هم سرمایه گذاری در بورس و هم خرید اپارتمان چون این نقدینگی زیاد در سال آینده یا باید به بازار بورس بیاید و یا به سمت ملک برود با تشکر
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                  با سلام یک پیشنهاد غیر بورسی حالا خود دوستان تصمیم می گیرند که کدام حرکت از نظر اقتصادی بیشتر رشد قیمت و سود را به ارمغان می اروند بعد نیست که نیمی از پول از سرمایه گذاری از بورس خارج شده و در خرید آپارتمان سرمایه گذاری شود چون هزینه ها سر به فلک می کشد قیمت فولاد دو برابر شده قیمت تمام کالا دو برابر شده و از نظر اثر ورانی قیمت های فعلی ساخت ساختمان در نیمه سال اول 92 دو نشان می دهد و در آن موقع شما باید ساختمان را دو برابر قینت فعلی خرید کند ما در حال انجام این کار می باشیم و از هر نظر حساب کردم دیدم این کار خیلی منطقی تر می باشد هم سرمایه گذاری در بورس و هم خرید اپارتمان چون این نقدینگی زیاد در سال آینده یا باید به بازار بورس بیاید و یا به سمت ملک برود با تشکر

با سلام و احترام

گرانی ملک که قطعی است

همانطور که فرمودید گرانی میلگرد و آهن آلات و سیمان و آجر و ... و همینطور آسانسور و کلید پریز و شیرآلات و درب و پنجره آلومینیومی و غیره و غیره موجب افزایش قیمت ملک خواهد شد.

من خودم بیشتر سرمایمو که در بورس بوده دادم و توی تهران یه ملک خریدم.

ولی به شخصه ی ملک در کرج هم دارم که میخوام بفروشم و در بورس و دلار سرمایه گذاری کنم.

ببینید اگر در سوریه جنگی صورت پذیر ، خیلی ها هستند که ملکشون را می خواهند بفروشند و از این مملکت فرار کنند . چون احتمال می دهند که جنگ به ایران هم سرایت کند.

به شخصه توصیه می کنم چنانچه دلار و یا طلا ارزان شد روی شمش طلا و دلار سرمایه گذاری کنند بهتر است تا ملک

درست است که ملک رشد کرده است ولی خریدار نیز آنچنان نیست.

فروشنده ها قیمتهای نجومی عنوان می کنند و بنگاههای مسکن از عدم وجود معامله به علت قیمتهای نجومی عنوان شده توسط فروشنده گله مندند.

به نظر من هم دلار تا بهار سال 1392 فیمتهای 6500 الی 7000 تومان را خواهد دید.

الان تو همین 6 ماهه اول سال واقعا" بورس که عالی جواب داده.

بعضی از سهمها در حدود 100 الی 300 درصد بازدهی داشته اند.

به نظر من سرمایه گذاری روی ملک فقط یه سرمایه گذاری مطمئن است.

ضمن آنکه توصیه من برای خرید ملک در محلی مناسب است.

فرضا" در کرج رشد ملک در عظیمیه و مهر شهر خوب بوده ، در حالیکه در بقیه جاها درست است که رشد داشته اند ولی به نسبت این دو منطقه نبوده است.

مثلا" کسی اگر در تهران ملک بخرد به مراتب از سرمایه گذاری و خرید ملک در کرج بهتر است.

من خودم یه ملکی در کرج خریدم که همان موقع می توانستم در محدوده میدان انقلاب با همان پول در سال 1384 تقريبا" همان متراژ را خریداری کنم

همان ملک که من در کرج خریدم از سال 1384 تا به حال در حدود 3.2 برابر شده

در حالیکه ملک مورد نظر در تهران بیش از 5.5 برابر شده است

با تشکر
                  The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• arashvet
                    کاربر فعال
                    • Mar 2011
                    • 341

یا شاید هم با این اوضاع نابسامان بازهم دلار و سکه بیشتر و بیشتر بالا بروند و هر سودی هم که از بورس به دست بیاوریم در واقع فقط جبران بخشی از کاهش ارزش ریال و قدرت خریدمان را بکند.در مورد ملک و آپارتمان هم باید در نظر داشت اگر قیمتها افزایش پیدا کند آیا مردم قدرت خرید خواهند داشت یا وارد فاز رکود شده و با افزایش عرضه از بالا رفتن قیمت آپارتمان جلوگیری خواهد شد:-/

نظر

• jey53
                      عضو عادی
                      • Mar 2012
                      • 131

از شنبه گروه قندی ها دیدن داره . سیگنالش رو همن که امروز دادند .
                      با توجه به اینکه به انتهای روند اصلاحی خود رسیدند پس بهترین زمان خرید اول وقت شنبه است . بعد از آن دست نیافتنی خواهند شد .

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

در اصل توسط arashvet پست شده است View Post
                        یا شاید هم با این اوضاع نابسامان بازهم دلار و سکه بیشتر و بیشتر بالا بروند و هر سودی هم که از بورس به دست بیاوریم در واقع فقط جبران بخشی از کاهش ارزش ریال و قدرت خریدمان را بکند.در مورد ملک و آپارتمان هم باید در نظر داشت اگر قیمتها افزایش پیدا کند آیا مردم قدرت خرید خواهند داشت یا وارد فاز رکود شده و با افزایش عرضه از بالا رفتن قیمت آپارتمان جلوگیری خواهد شد:-/
                        شما بیان می کنید افزایش عرضه کدام افزایش عرضه من نصف شهر رشت را جسجو کردم آپارتمان در حال ساخت چیزی وجود ندارد و یا اگر هم باید نمیه کاره مال چند سال می باشد یعنی به صورت شفاف کسی دیگر اپارتمان نمی سازد ! در حال حاضر چون هزینه ها بالا رفته خوب دارم که قدرت خرید نیست من یک اپارتمان خرید کردم 100 میلیون یعنی از سال کذشته تا حالا متری 300 هزار تومان گران شده سال گذشته متری 900 تومان بوده قیمت فولاد و همه کالا هم گران شده و دو برابر یعنی اگر سازنده بخواهد با قیمتهای فعلی بسازد مثلا یک اپارتمان 100 میلیونی می شود 200 میلیون هزینه ساخت تازه در کل خیلی وضع خراب می باشد راهی دیگر نداریم یا بید افسوس بخورید قیمت هر یک ساعت بالا می رود و باید خرید نکنید و بمانیم شاید فرجی شود قیمت بیاید پایین وبه هر حال عقل سلیم میکه در دو جا سرمایه گذاری کنید یک مسکن 2 بورس که هر کدام بالا و پایین شده اند افسوس نخروید ! با تشکر :-b
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                          با سلام و احترام

گرانی ملک که قطعی است

همانطور که فرمودید گرانی میلگرد و آهن آلات و سیمان و آجر و ... و همینطور آسانسور و کلید پریز و شیرآلات و درب و پنجره آلومینیومی و غیره و غیره موجب افزایش قیمت ملک خواهد شد.

من خودم بیشتر سرمایمو که در بورس بوده دادم و توی تهران یه ملک خریدم.

ولی به شخصه ی ملک در کرج هم دارم که میخوام بفروشم و در بورس و دلار سرمایه گذاری کنم.

ببینید اگر در سوریه جنگی صورت پذیر ، خیلی ها هستند که ملکشون را می خواهند بفروشند و از این مملکت فرار کنند . چون احتمال می دهند که جنگ به ایران هم سرایت کند.

به شخصه توصیه می کنم چنانچه دلار و یا طلا ارزان شد روی شمش طلا و دلار سرمایه گذاری کنند بهتر است تا ملک

درست است که ملک رشد کرده است ولی خریدار نیز آنچنان نیست.

فروشنده ها قیمتهای نجومی عنوان می کنند و بنگاههای مسکن از عدم وجود معامله به علت قیمتهای نجومی عنوان شده توسط فروشنده گله مندند.

به نظر من هم دلار تا بهار سال 1392 فیمتهای 6500 الی 7000 تومان را خواهد دید.

الان تو همین 6 ماهه اول سال واقعا" بورس که عالی جواب داده.

بعضی از سهمها در حدود 100 الی 300 درصد بازدهی داشته اند.

به نظر من سرمایه گذاری روی ملک فقط یه سرمایه گذاری مطمئن است.

ضمن آنکه توصیه من برای خرید ملک در محلی مناسب است.

فرضا" در کرج رشد ملک در عظیمیه و مهر شهر خوب بوده ، در حالیکه در بقیه جاها درست است که رشد داشته اند ولی به نسبت این دو منطقه نبوده است.

مثلا" کسی اگر در تهران ملک بخرد به مراتب از سرمایه گذاری و خرید ملک در کرج بهتر است.

من خودم یه ملکی در کرج خریدم که همان موقع می توانستم در محدوده میدان انقلاب با همان پول در سال 1384 تقريبا" همان متراژ را خریداری کنم

همان ملک که من در کرج خریدم از سال 1384 تا به حال در حدود 3.2 برابر شده

در حالیکه ملک مورد نظر در تهران بیش از 5.5 برابر شده است

با تشکر
                          با سلام آقا بابک تاثیر افزایش نرخ دلار در چند ماه اینده نشان میدهد و راهی نیست آقا بابک هم بورس را باید داشته باشیم و هم مسکن به نظر شما راه دیگر هم می باشد و ممکنه جنگی رخ دهد که بسیار بعید می باشد بابک جان نمیشه خوب تصمیم گرفت چون هیچ چیزی سر جاه خود نیست به حال حال باید این دو صنعت را در صندوق ذخیره کرد دیگر ساختمانی در حال ساخت تازه که شروع کرده باشد وجود ندارد همین تقاظ را افزایش می دهد به هر حال باید منتظر گذشت زمان بود با تشکر

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

با سلام آقا بابک تاثیر افزایش نرخ دلار در چند ماه اینده نشان میدهد و راهی نیست آقا بابک هم بورس را باید داشته باشیم و هم مسکن به نظر شما راه دیگر هم می باشد و ممکنه جنگی رخ دهد که بسیار بعید می باشد بابک جان نمیشه خوب تصمیم گرفت چون هیچ چیزی سر جاه خود نیست به حال حال باید این دو صنعت را در صندوق ذخیره کرد دیگر ساختمانی در حال ساخت تازه که شروع کرده باشد وجود ندارد همین تقاظ را افزایش می دهد به هر حال باید منتظر گذشت زمان بود با تشکر

با سلام مجدد

جناب اکبری عزیز ، به نظر من سرمایه گذاری در سکه و دلار به مراتب بازدهی بالاتری از ملک خواهد داشت ، البته ملک فقط مطمئنتر می باشد .

خب قطعا" ریسک بالاتر ، سود بیشتر را نیز ایجاد می کند.

در هر صورت من با پیشنهاد شما کاملا" موافقم به شرطی که سرمایه گذاری بر روی ملکی و در محلی انجام بشه که سود خوبی داشته باشه

وگرنه هر ملکی رو در هر جایی خریدن قطعا" به صلاح نیست.

در هر صورت از پیشنهاد خوبتون ممنونم ولی به شخصه شمش طلا و دلار رو بیشتر ترجیح می دم، به خصوص اگر افت کنند و بتوان در قیمتهای پایینتر آنها را خرید

موفق و سلامت باشید دوست من
                            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                              با سلام مجدد

جناب اکبری عزیز ، به نظر من سرمایه گذاری در سکه و دلار به مراتب بازدهی بالاتری از ملک خواهد داشت ، البته ملک فقط مطمئنتر می باشد .

خب قطعا" ریسک بالاتر ، سود بیشتر را نیز ایجاد می کند.

در هر صورت من با پیشنهاد شما کاملا" موافقم به شرطی که سرمایه گذاری بر روی ملکی و در محلی انجام بشه که سود خوبی داشته باشه

وگرنه هر ملکی رو در هر جایی خریدن قطعا" به صلاح نیست.

در هر صورت از پیشنهاد خوبتون ممنونم ولی به شخصه شمش طلا و دلار رو بیشتر ترجیح می دم، به خصوص اگر افت کنند و بتوان در قیمتهای پایینتر آنها را خرید

موفق و سلامت باشید دوست من
                              آقا بابک اگر تفاهمی صورت گیرد نرخ دلار خیلی کاهش پیدا می کند و نمی تواند نرخ دلار در این قیمت بماند فاجعه می شود برای اقتصاد کشور نابوی کامل دارد یک چیزی که هست در حال حاضر تمام گروه ها سرمایه گذاری رشد کرده اند1 دلار 2 خوردو 3 بورس در حال رشد به غیر از ملک اگر نسبت هزینه ها نگاه کنیم افزایشی صورت نگرفته است خدا کند که تحلیل ما اشتباه کامل باشد تا تمام مردم خانه دار شوند ولی اگر آن سونامی صورت گردد کار تمام می شود با تشکر

نظر

• milad97
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 2520

پیشنهاد خرید بنده
                                روغن ، چایی ، برنج ، پودر لباسشویی و...
                                خلاصه هر چی خواستی بخر انبار کن تا دو ماه دیگه دو برابر میشه ولی سهام!!!!!!!!!!!!!
                                امروز رفتم خرید واسه خونه
                                ماهانه خرید میکنم تا ماه بعد
                                خلاصه دیدم که خیلی عقب افتادیم از جامعه
                                دلمون خوشه یه نوسان میگیریم از یه سهم دیگه خبر نداریم اون طرف قضیه برنج دوبرابر شده
                                همه چی میکشه بالا ولی سهام تا دو روز مثبت میشه 60 بار شفاف سازی میکنن
                                اگه اینجور پیش بره باید از بورس خارج بشیم
                                دیگه نمی صرفه داداش
                                لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

در حال کار...
                                X