غبهنوش
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
-
وساپا فنرش داره اروم اروم آزاد میشه کسانی که دنبال ی سهم بدون ریسک هستند وساپا همون سهمه عقب نمونید
نظر
-
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postسیمانیا باز رسیدن به قیمتای قبل از افزایش نرخ و....
فاز دوم هدفمندی هم که کامل ملغی شد.
یه تحرکاتی باید توی این گروه اتفاق بیفته.
بررسی کنید ببینیم کدوم بهتر هستن
ظرف زمانی سیمانیها هم پر شد.
توی این کورس باید یه 20 درصدی بدنوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
بازم یه اسندینگ دیگه :)) ، این دفه تو شپترو، معاملات چارشنبه نشون میداد خیز ورداشته واسه بیرون زدن از این مثلث، معاملات یکی دوروزه آیندش اگه مثبت باشه میشه با حد ضرر 970 و هدف 1350 وارد شد :)
چون ریسک به ریواردش خیلی کمه خیلی گزینه مناسبیه ...
وپارس که جدی روش بحث کردیم چارشنبه منفی شد ولی حجم معملاتش خیلی کم بود به نظره من که نمیشه برگشت به مقاومته شکسته شده بش نیگا کرد، حد ضرر اولو گذاشتیم رو 226 فعلا نشکونده حداقل یه کندل دیگه نیاز داره زیره 226، باید ببینیم چیکا میکنه ولی شکست 215 خیلی خطری میکنه کارو .....آخرین ویرایش توسط هامد؛ 2012/12/13, 11:10.اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
-
وتوشه اگه شنبه مثبت باشه و فشار فروش نداشته باشه خیلی خوبه.
کشرق هم فکر میکنم دیگه سینگال خرید داده.
ومعادن هم تو قیمت 480-490 خیلی خیلی جذاب میشه.
فولاد هم تو قیمت390-410 فکر میکنم حوبه.تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط ha_mi پست شده است View Postبازم یه اسندینگ دیگه :)) ، این دفه تو شپترو، معاملات چارشنبه نشون میداد خیز ورداشته واسه بیرون زدن از این مثلث، معاملات یکی دوروزه آیندش اگه مثبت باشه میشه با حد ضرر 970 و هدف 1350 وارد شد :)
چون ریسک به ریواردش خیلی کمه خیلی گزینه مناسبیه ...
وپارس که جدی روش بحث کردیم چارشنبه منفی شد ولی حجم معملاتش خیلی کم بود به نظره من که نمیشه برگشت به مقاومته شکسته شده بش نیگا کرد، حد ضرر اولو گذاشتیم رو 226 فعلا نشکونده حداقل یه کندل دیگه نیاز داره زیره 226، باید ببینیم چیکا میکنه ولی شکست 215 خیلی خطری میکنه کارو .....
از طرفی اگه برگرده و بتونه محدوده ی 240 رو بشکنه میره برای 280-290...
کف سهم هم که انگار 200 تومنه،پس در مجموع خریدش رو هفته آینده مناسب میدونم...تمام سال من بی تو...
نظر
نظر