کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان چند وقت پیش پیشنهاد فاسمین و شبندر رو دادم. امروز فاسمین افزایش سرمایش اومد رو کدال. روی جهانیش میره بالا.آینده ی خوبی داره.خودم 1100 وارد شدم
شبندر هم همینطور بعد از مجمع دیدنیه.افزایش تولید بنزین با راه اندازی فاز جدید
وبصادر هم فعلا بورس نمیزاره بره بالا.چون شاخصو میترکونه.با رفع تدریجی تحریم ها بهترین سود نصیبش میشه
وبصادر رو پیشنهاد میکنم اگه همین روند باشه حتا 111 تومان هم گیرتون میاد
نکته : این پیشنهاد کاملا بدون تحلیل تکنیکال یا بنیادی هست صرفا از روی این مساله که سهم مدت زیادیه رو این رنج قیمت داره تاب میخوره و با حجم بالا معامله میشه فکر نمیکنم از 110 پایین تر بره و احتمال تاثیر عوض شدن هیئت مدیره در روز شنبه
پ ن : وبصادر به سختی کنترل شده و زمانی که قصد صعود داشته با عرضه چندصد میلیونی حقیقی پایین کشیده شده واسه همین اعتقاد دارم تحلیل روی این سهم کار بیهوده ایه سهم وقتی بالا میره که توسط حقوقی کنترل نشه و انتخاب هیئت مدیره جدید میتونه روند رو عوض کنه
پ ن 2 : سهام در این قیمتها خیلی ارزنده و کم ریسکه و احتمال ضرر خیلی کم و با این بازار سرخ پوش گزینه خوبیه من که خودم رو غرق کردم تو وبصادر (حدود 65% سبد)
سرمایه گزاریها برای شنبه : واتی وتوشه وسپه ونفت کم ریسکترین وپر بازده ترین هستند.
پالایشگاهیها و قندیها خودرو هم حرکت شارپی خوبی در هفته های بعد دارند بهترینهایشان شراز شبندر شبریز قزوین خزامیا
شکربن شیران 8 ماهه همین قیمتها موندن مطمن باشید بهمن ماه که گزارشها بیاد دیگه این قیمتها برای شیران و شکربن دویا میشه شکربن 580 تومنی کف قیمت ریسکی نداره.
من حدود 30%سبدم دی هستش ولی مثل وبصادر فقط داره درجا میزنه به نظر جناب موی عاقل رشدشوکرده؟؟یعنی از سهم باید خارج شد؟؟
بستگی داره به شما...به نظر من به عنوان سرمایه گذاری حداقل یک ساله بانکی ها خوبن نسبت به دیگر صنایع اما شاید در یک ماه آینده سهام هایی باشند که خیلی بهتر رشد کنند
من بودم نگه می داشتمش...پورتفو متنوع داشتن بهترین راه حله برای این نوع بازارها
بین قطعه سازها ختوقا و کساپا بررسی شود.
کساپا این شیشه ساز خودرویی با توجه به قراردادی که با یک شرکت ایتالیایی بسته بزودی در گزارشات جالبی روانه بازار خواهد کرد
ختوقا با توجه رشد زیر مجموعه هایش خرینگ و خشرق تعدیل فوق العاده ای باید روانه بازار کند
نظر