****گرو خودرویی (خودرو،سایپا،زامیاد....)****

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • esi_mohammadi
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 1105

سلام پانی خانم
    من نهایت افت موج c را 246 الی 250 میبینم . شکست این سطح بعید به نظر میرسه . اما در صورت شکست این سطح معتبر احتمالا شاهد ریزش تا محدوده 205 الی 214 تومان خواهیم بود که بازم میگم خیلی بعید به نظر میرسه
    االله العلم
    (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
    (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
    (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• pani
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2016

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
      سلام پانی خانم
      من نهایت افت موج c را 246 الی 250 میبینم . شکست این سطح بعید به نظر میرسه . اما در صورت شکست این سطح معتبر احتمالا شاهد ریزش تا محدوده 205 الی 214 تومان خواهیم بود که بازم میگم خیلی بعید به نظر میرسه
      االله العلم
      چقدر جالب چون نگاه یکسانی نسبت به این سهم داریم.

منم با یک روش برای پایان موج c سهمها کار میکنم که اگه در سایپا سطح 245 شکسته بشه افت سهم را در مرحله بعد تا 220 هم پیش بینی میکنه.

نظر

• esi_mohammadi
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 1105

اگر این این چنگال در نمودار معمولی و هفتگی سایپا دقت کنید می بینید ضلع میدلاین چنگال دقیقا در محدوده 245 الی 250 تومان می باشد
        شکست این حمایت یعنی شکست ضلع میدلاین چنگال در نمودار هفتگی که خیلی بعید به نظر میرسد

لینک تصویر
        (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
        (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
        (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• بوف کور
          Banned
          • Jul 2025
          • 1422

سلام به همه
          اقا جان به هزار و شونصد دلیل سایپا فردا حتی 2 درصد منفی رو نمی بینه :D
          1- فیبوی 68 درصد به اون گردن کلفتی روی 266 تومنه
          2- قبلا یه فنجون چند ساله رو شکسته که دقیقا در دهانه اون فنجون قرار داره و هدف فنجون رو هم هنوز کامل نکرده بیشتر برای تاچ دهانه فنجون بر گشته یه سلام علیکی بکنه و بگرده
          3- اگر این موج موجه 4 بزرگ باشه نمی شه داخل موج یک نفوذ کنه
          4- واگرایی مثبت در ار اس ای
          5-
          واگرایی مخفی مثبت در مکدی که می گه بابا جان روند صعودی این سهم ادامه داره و موج شماری کامل نشده .
          6- از نظر من یک پنج موجی تصحیحی کامل شده
          7- به صف فروش رحم نکردند و همه رو خریدند
          8-معمولا سهم های خودرویی از یک ماه به مجمع حرکت صعودی خودشونو شروع می کنند که الان یک ماه به مجمعه
          .
          .
          .
          .
          1600- من امروز این سهم و خریدم خیلی نامرده اگر مثبت نشه :((:D

در ضمن اگر فردا منفی شد از حالا گفته باشم بنده برای مدتی در خدمت عزیزان نیستم و به یک سفر تفریحی می روم و این نبودم هیچ ارتباطی به این تحلیل نداره ها :D|-)

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

امروز در خساپا وساپا 5میلیون خریدار بود و احتمالا فردا به صورت متعادل شروع شود.
            معمولا وقتی وساپا تعداد قابل توجه از خساپا رو میخره فرداش سهم برمیگرده.
            در قیمتهای فعلی با توجه به افت قابل توجهی که کرده جذابیت مناسبی برای خرید پیدا کرده است.
            هرچند که باتوجه به هم قیمت بودن خساپا و وساپا اگر قصد خرید دارید وساپا را مناسبتر میدانم هم از جهت تعدیل قطعی امسال و تقسیم سود مناسب و احتمال افزایش سرمایه مجدد و ورود به بخش های جدید.
            وساپا اگر خساپا رشد کند اینهم رشد میکند وعلاوه بر ان خود دارای پتانسیل های بسیار بیشتری است که به نظرم در میان مدت قیمت وساپا از خساپا پیشی خواهد گرفت.
            امروز حق تقدمش را جارو کردند و سفارشات خرید میلیونی در سیستم دیده میشد.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• esi_mohammadi
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 1105

سلام زهره خانم
              خدا کنه مثبت بشه
              اما احتمال میدم 261 را تاچ می کنه و بعدش مثبت میشه . با اجازه منم اونجا منتظرش هستم تا یه نوسان ازش بگیرم . اینم یادت باشه بازار فردا کلا یه خورده ای جو منفی داره ... به کندل شاخص نگاه کنی میبینی فروشنده ها غلبه کردند به خریداران و احتمالا فردا هم ادامه خواهد داشت.
              ببینیم چی میشه !!!

نظر

• esi_mohammadi
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 1105

لینک تصویر

نظر

• بوف کور
                  Banned
                  • Jul 2025
                  • 1422

سلام زهره خانم
                  خدا کنه مثبت بشه
                  اما احتمال میدم 261 را تاچ می کنه و بعدش مثبت میشه . با اجازه منم اونجا منتظرش هستم تا یه نوسان ازش بگیرم . اینم یادت باشه بازار فردا کلا یه خورده ای جو منفی داره ... به کندل شاخص نگاه کنی میبینی فروشنده ها غلبه کردند به خریداران و احتمالا فردا هم ادامه خواهد داشت.
                  ببینیم چی میشه !!!
                  خدمت اقا اسی خان گل عارضم که
                  باشه 261 و ببینه خیالی نیست :d منم می خرم :->
                  در ده روز گذشته این سایپا و وساپا سه بار نوسان خوب دادند بهم خلاصه خیلی خوشم اومده ازشون
                  و دلیل دیگه خریدم رو این دو سهم اینه که می شه تعداد بالا خرید والا خیلی از سهم ها نوسان دادند ولی بیشتر از 200 تا 300 تا نمی شه روشون خرید کرد

نظر

• بوف کور
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 1422

سلام زهره خانم
                    خدا کنه مثبت بشه
                    ببینیم چی میشه !!!
                    خیل خوب اقا اسی خودتون خواستید :(fight)
                    اینم جواب اون سپس ?@_@?
                    حالا که اینطور شد عمرا 261 تومنو ببینه :)>-

:Dاینم دلیلش
                    پانی جان کجایییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• محمود شریعت
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 1358

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
                      1600- من امروز این سهم و خریدم خیلی نامرده اگر مثبت نشه :((:D
                      در ضمن اگر فردا منفی شد از حالا گفته باشم بنده برای مدتی در خدمت عزیزان نیستم و به یک سفر تفریحی می روم و این نبودم هیچ ارتباطی به این تحلیل نداره ها :D|-)
                      اين مورد 1600 فكر كنم از همه مهم تر بود
                      . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                      [/RIGHT]
                      [/B][/SIZE]

نظر

• orion
                        عضو عادی
                        • May 2011
                        • 61

ولی به نظر من زوده قضاوت کنید که خساپا فردا برمیگرده. چون من تو مکدی و استوکاستیک یه پیشواگرایی مثبت میبینم در حالی که rsi تقریباً روی خط روند نزولیه و به نظرم قیمت هنوز جای افت داره. البته من کاملاً مبتدی هستم و در مقابل شما اساتید حرفی برای گفتن ندارم و فقط نظرم رو گفتم.

نظر

• بوف کور
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 1422

در اصل توسط orion پست شده است View Post
                          ولی به نظر من زوده قضاوت کنید که خساپا فردا برمیگرده. چون من تو مکدی و استوکاستیک یه پیشواگرایی مثبت میبینم در حالی که rsi تقریباً روی خط روند نزولیه و به نظرم قیمت هنوز جای افت داره. البته من کاملاً مبتدی هستم و در مقابل شما اساتید حرفی برای گفتن ندارم و فقط نظرم رو گفتم.
                          دوست عزیز هیچ قطعیتی وجود نداره و تکنیکال فقط احتمالات رو بررسی می کنه و بنده هم بیشتر قصدم عوض کردن جو و دادن انرژی مثبت بود و سنجیدن احتمالات اما امکان ریزش تا اعداد کمتری هم هست باید ببینیم فردا جو گروه چگونه است ولی حتی اگر قصد ریزش بیشتر هم داشته باشه به نظرم در قالب یک موج تصحیحی بزرگه که می شه در این بین از این روند تصحیحی استفاده کرد

نظر

• orion
                            عضو عادی
                            • May 2011
                            • 61

میدونم... یه کم از این جوها به خبهمن بدید که بدبختمون کرد! :d
                            من نمیدونم واگرایی مثبت مک دی و برخورد rsi به 30 رو قبول کنم (که باعث شد وارد این سهم بشم) یا اینکه الگوی سر و شانه سقف که تشکیل شده رو بپذیرم! :))

نظر

• محمود شریعت
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 1358

معني اين خط زرد بالاي مكدي رو نمي فهمم؟؟ وظيفش اينجا چيه؟

. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                              [/RIGHT]
                              [/B][/SIZE]

نظر

• بوف کور
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 1422

در اصل توسط orion پست شده است View Post
                                میدونم... یه کم از این جوها به خبهمن بدید که بدبختمون کرد! :d
                                من نمیدونم واگرایی مثبت مک دی و برخورد rsi به 30 رو قبول کنم (که باعث شد وارد این سهم بشم) یا اینکه الگوی سر و شانه سقف که تشکیل شده رو بپذیرم! :))
                                چه جالب منم دقیقا مشکلم با خبهمن همینه
                                برای همین خرید نکردم
                                با دست پس می زنه با پا پیش می کشه ؛ امیدوارم که قدرت پاهاش بیشتر باشه و ار اس ای 30 جواب بده :D

quote=محمود شریعت;28669]معني اين خط زرد بالاي مكدي رو نمي فهمم؟؟ وظيفش اينجا چيه؟

اون نکته انحرافیه :))

نظر

در حال کار...
                                X