شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arminfar
    عضو فعال
    • Mar 2014
    • 479

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
    سلام بهزاد جان به اعصابت مثلت باش.......................بازار درست میشه انشاالله از کف قبلی برمیگرده فردا..........................میشه یک الگوی دوکف...................فردا700-800 تا احتمالا میریزه.................بعد سروته میشه.
    مثلت !!
    فکر کنم برای اینکه فضا عوض بشه
    ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• mah 88
      عضو عادی
      • Jan 2014
      • 54

در اصل توسط Trader7 پست شده است View Post
      علت منفی امروز:

سلام دوست عزیز از زحماتتون متشکر این آدرستونم فیلتر باز نمیشه
      معاون اقتصادی بانک مرکزی خبر داد
      بازنگری در نرخ سود تسهیلات مبادله‌ای/ معرفی۲۰بدهکار بزرک بانکی به قوه‌قضائیه/ پرداخت ۵۱درصد تسهیلات۹۲ به تولید

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930311000392

حتما خاطرتان هست که در هشت سالی که محمود احمدی نژاد "ریاست دولت" را در ایران بر عهده داشت ، بارها در ملاقاتها، سخنرانی ها و سفرهای استانی اش از وجود لیستی از بدهکاران بانکی سخن می گفت که قسمت عمده ای از منابع بانکها را در اختیار داشته و از پرداخت بدهی های خود به نظام مالی کشور خودداری می کردند!
      در مناظرات انتخاباتی سال 1388 نیز بارها در میتینگ ها و مناظراتش از وجود چنین لیستی سخن گفت ، حتی یکی دوبار دستهایش را در جیب کناری کتش فرو برد تا مثلا این لیست را در بیاورد و بقول خود آنرا افشا نماید. اما او اینکار را انجام نداد.چرا؟؟
      ساعتی پیش ایمیلی دریافت کردم از یک دوست در ایران، او لیست محرمانه بدهکاران سیستم بانکی در ایران و بدهکاران مالی کشور را برایم ارسال کرد. لیست را با فردی آشنا به امور چک کردم و محتوای آن لیست تایید شد.
      بدینوسیله برای نخستین بار لیست مطالبات معوقه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران را در این وبلاگ منتشر میکنم. افشای این لیست به دو دلیل صورت می گیرد:
      یک - کمک به وصول مطالبات مردم از دست بدهکاران میلیاردی به بانک مرکزی و در آوردن حربه از دست قوه قضاییه و دولت ایران برای پیگیری نکردن این مطالبات با ذکر "محرمانه بودن" این لیست.
      دوم - شناخت دقیق دولت پاک دستان و که از قضا فاسدترین دولت تاریخ این سرزمین لقب گرفت.
      =============================================
      مقدار بدهي افراد به سيستم بانكي و بخشي از ٧٠ ميليارد دلاري كه در طي ٨ سال دولت اقاي احمدي نژاد به خزانه واريز نشد:
      - آقای"محمد شريف ملك زاده" و شركت تحت مديريت وی بنام "شرکت رنوس" ؛ ٦٠٠٠ ميليارد تومان
      - آقای"آرمين محمدي" ؛ شاگرد كامپيوتر فروشي كه به وارد كننده آلمينيوم تحت نام"هولدينگ ياس" تبديل شد ؛ ٦٠٠٠ ميليارد تومان
      - آقای "مجتبی خوشرو" ؛ شريك آقای "آرمين محمدي" سازنده برج در كامرانيه ؛ ٤٠٠٠ ميليارد تومان
      - آقای "بابك زنجاني" ؛ ٧٠٠٠ ميليارد تومان
      - آقایان "امیر منصور آریا" ، "خاوری" و دار و دسته ؛ ٣٠٠٠ میلیارد تومان
      - آقای "حمید بقايي" ؛ معاون سابق رييس جمهور ایران ؛ ٣١٠٠ ميليارد تومان
      - آقای "اسفندیار رحيم مشايي" از محل كميسيونهاي مختلف معاملات دولتي
      (مسكن مهر گرفته تا قراردادهاي نفتي) ؛ ٨٩٠٠ ميليارد تومان
      - دانشگاه ایرانیان متعلق به "محمود احمدی نژاد" ؛ ١٢٠٠میلیارد تومان
      - آقای "سعید مرتضوي" در زمان تصدی ریاست سازمان تامین اجتماعی ؛ ١٣٤٠ میلیارد تومان
      - آقای "صادق محصولی" ؛ ٢٣٧٠میلیارد تومان
      - معاون وقت بانک مركزي ؛ ١٣٠٠ میلیارد تومان
      - محمدرضا رحیمی"معاون اول احمدی نژاد" دراختلاس از شرکت بيمه ؛ ١٤٠٠میلیارد تومان
      - آقای پوستين دوز مديرعامل سابق شرکت سايپا كه در هنگام خروج از مرز دستگير شد ؛ ٢٥٠٠ میلیارد تومان
      - آقای بهزاد ظهيري مدير عامل اسبق ايساكو كه مدتي در اوين بود و آزاد شد ؛ ٣٠٠ ميليارد تومان
      و ٤٥ نفر ديگر جمعا به مجموع ٥٦ هزار ميليارد تومان...

نظر

• محمد 66
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2938

در اصل توسط A-Mohammadi پست شده است View Post
        قبلا گفتم باز هم تکرار میکنم شاخص low جدید خواهد زد این شربت تلخ هست ولی پایانی برای بیماری نزول شاخص .

بر خلاف نظر شما اعتقاد دارم بازار کف جدیدی نخواهد زد ، زمانی که شاخص به 73000 رسید ، وزیر اقتصاد طی مصاحبه ای اعلام کردند که بورس پایین تر از این مقدار نمی رود و بهترین زمان برای خرید سهام است ، مطمئن باشید خود دولت اجازه نمی دهد بورس بیشتر افت کند . همچنین در محدوده 73000 دکتر کنی پدر علم تکنیکال ایران هم اعلام کردند که زمان خرید فرا رسیده است .

همچنین آمارهای اقتصادی هم نشان می دهد که کشور در حال خروج از رکود تورمی می باشد ، بورسی که در زمان احمدی نژاد در شرایط رکود تورمی سالی 40 درصد بازدهی داده است در دولت روحانی حداقل باید سالی 60 درصد بازدهی بدهد .
        [/SIZE]

نظر

• علی علیزاده
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1159

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
          شاخص کل...
          متاسفانه شاخص کل وارد روند نزولی فرسایشی شده و احتمال زیاد تا کف قبلی 73500 واحد به صورت فرسایشی و زمانبر اصلاح میکنه...فعلا گروه خودرویی فقط میتونه شاخصو نگه داره و از منفی های شدید شاخص جلوگیری کنه...به امید بازاری پر رونق برای همه سهامداران/:.Heart.:/

از نمای نزدیک...
          :(
          یا غنی....

نظر

• علی نظامی
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 1033

با تشکر از سیگنال دهندگان عزیز بنده هم خیلی خوشحال هستم که داده های بنیادی هیچ تغییری درشون به وجود نیومده ولی بازار همچنان داره میریزه.

از مدیر محترم نظارت هم خواهش می کنم به دلیل لحن نامناسب ما رو ببره انفرادی /:.yead.:/ اینجوری یه بی سواد دیگه از کاربران بی سواد سایت کم میشه و ایشالا شاخص هم رشد می کنه. با اجازه :*

هر کدوم از دوستان هم که فکر می کنن قیمتای اکثر سهام بیشتر از شاخص 73000 هست اوقات خوب و خوشی رو براشون آرزومندم :)

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
            این ریزش امروز بازار، نیاز به حمایت دولت از همین امروز رو داره.... اینکه می خواهند چه کنند رو من نمی دونم اما چیزی که از رفتار سرمایه گزاران مشخصه از دست رفتن اندک اعتماد باقیمانده هست....

مطمینا خیلی از این هایی که از بازار خارج می شوند دیگر به سمت این بازار برنخواهند گشت و این فاجعه هست...

شخصا تا چند روز دیگر هم صبر می کنم و نهایتا با ضرری 10 درصدی از بازار خارج میشم... اینبار خروج من به منزله خداحافظی دایمی با بورس ایران خواهد بود...

از دید من زدن کفی جدید در بازار به معنای بی تحلیل بودن این بازار چه از دید بنیادی و چه از دید تکنیکال هست...

هنوز امید دارم...

ارادتمند- بهزاد

گلم عزیزم قانون محدودیت فروش تو مرحله اول سرمایه های خرد و تو مرحله دوم (برداشته شدن قانون) سرمایه های کلان رو خارج کرد. ایشالا همه پرسود باشن
            آخرین ویرایش توسط علی نظامی؛ 2014/06/01, 13:26.

نظر

• hamzeh
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 397

در اصل توسط mass0ood پست شده است View Post
              با از دست رفتن حمایت 61.8% فیبوناچی احتمال اتمام اصلاح و الگوی ABC از دست رفت.

در چارت هیچ نشانه ای از برگشت بازار نیست. نزول شاخص همراه با افزایش حجم نشانه خوبی برای ادامه دار بودن نزول حداقل تا کف قبلیست.

با تشکر

مسعود جان من کاری به این نمودارا ندارم درست یا غلط مهم نیست ,اما چیزی که مسلمه با جمع آوری صف فروش لیدرهای بازار(خودرو,شبندر و ....) فردا احتمالن بازار سبزی را شاهد باشیم!
              توصیه ای به خرید و فروش ندارم .

نظر

• ali30
                عضو فعال
                • Aug 2013
                • 1940

بنظر خبر فاندی که بازار را از کف دوقلو خارج خواهد کرد وصعودی این است...................انتخابات آرام ریاست جمهوری سوریه خواهر خوانده ایران وشرکت پرشور سوریها وپیروزی قاطع بشار خواهد بود........دوستان سهم هاتون رو سفت بچسپین اواخر این هفته یا اوایل هفته آینده صعود جانانه وپرقدرت را شاهد خواهیم بود.ومناالله توفیق.
                بازار سرمایه همیشه پس از دوره های اصلاح 6 ماهه،به طور سنتی و در همه سال ها به روند صعودی با ثباتی باز می گردد.

احمدعلی محصصی، مدیر پرتفوی سرمایه گذاری پتروشیمی ایرانیان در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه در خصوص روند بازار سرمایه در روزهای اخیر گفت: بازار دوره اصلاح خود را پشت سر گذاشته استو به زودی می تواند وارد فاز صعودی شود.
                وی با اشاره به اینکه همیشه بازار سرمایه پس از دوره های اصلاح 6 ماهه، با ثبات بیشتری وارد کانال صعودی می شود، افزود: تا نیمه خرداد ماه این دوره 6 ماهه به پایان می رسد و بازار احتمالا از آن به بعد می تواند شاهد روزهای بهتری باشد.
                محصصی در پاسخ به سوال خبرنگار ما درباره اینکه این روزها چه صنایعی می توانند لیدری بازار را در اختیار بگیرند، گفت: با توجه به بزرگ شدن اکثر صنایع در بازار سرمایه، لیدر شدن یک یا دو صنعت در بازار دیگر مفهومی ندارد.
                این کارشناس بازار سرمایه معتقد است: در شرایط فعلی بازار ، همه صنایع می توانند در روند معاملات و شاخص ها تاثیر گذار باشند و دیگر این موضوع معطوف به یک یا دو صنعت نیست.
                محصصی تاکید کرد: با پایان یافتن دوره اصلاح بازار و شروع روند صعودی همه صنایع و سهام بازار به صورت دسته جمعی رشد خواهند کرد.
                مدیرپرتفوی سرمایه گذاری پتروشیمی ایرانیان به سهامداران توصیه کرد: به هیچ عنوان سهام بنیادی و پرپتانسیل خود را نفروشند چراکه در این شر ایط صبوری بهترین گزینه است.
                وی با پیش بینی آینده روشن مذاکرات هسته ای ادامه داد: نتیجه مذاکرات در 26 خرداد ماه مشخص خواهد شد و شواهد نشان می دهد که چشم انداز این مذاکرات روشن است. این موضوع در رشد پرسرعت بازار نیز تاثیر گذار است.
                تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• بهزاد بهزادی
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 494

سلام به همه عزیزان،

بازار امروز همه رو شوکه کرد حتی اونهایی رو که معتقد به نزول بازار بودند... بدترین چیز این ریزش اینه که دلیل نمیشه برای اون پیدا کرد.... به عبارت دیگر تنها دلیل این ریزش رو می توان در بی اعتمادی سرمایه گزاران خلاصه کرد...

البته سناریوهایی رو هم محتمل می دونم مانند ایجاد موقعیت خرید برای رانتی هایی که در یکشنبه سیاه سال گذشته از بازار خارج شده بودند... در هر حال امروز هرچه عرضه شد خریدار داشت و با اتمام بازار تقریبا صف غالب نمادهای بزرگ برچیده شده بود... فعلا این سناریو رو خیلی باز نمی کنیم که مبادا سرمان به باد رود...

از دید تکنیکال کندل امروز نشانه بدی است... کندلی قدرتمند که در آن واحد موفق به شکستن دو نسبت 62 و 79 درصد شده است... بادی بلند این کندل نیز نگران کننده است... در هر حال ابهام در سناریویی که متصور بودیم افزایش پیدا کرده اما به جهت تکنیکال در کلاستر ماگزیمم موج اصلاحی قرار گرفته ایم...

مسلما فردا بازار متعادل تر خواهد شد و حتی بعید نیست از همان دقایق اولیه شاهد حمایت هایی از شاخص باشیم که بعد از ریزش سنگین امروز غیرمنتظره نیست و می تونه حتی پول بک باشه... کار شاخص برای صعود دشوار هست باید مقاومت ها رو پشت سر هم رد کنه و تن به اصلاحی مجدد نده...

در هر حال من هرچه در اخبار و داده های سیاسی و اقتصادی جستجو می کنم نه دلیلی برای ریزش سنگین امروز می توانم پیدا کنم و نه دلیلی برای مثبت شدن بازار از فردا....

شاید جریان پول های پنهانی که من و شما از اونها بیخبریم در راه بازار باشه...

در ادامه مسیر اگر کف 73500 واحدی شکسته شود هر دو سناریویی که محتمل می دونستیم بی اعتبار میشه... اینکه در این شرایط موندن در بازار صلاح هست یا خیر امری است شخصی... اما با توجه به p/e پایین بازار و با عنایت به اینکه با تقسیم سود حدود یک واحد از این نسبت کاسته می شود خروج از بازار در این مقطع فاقد توجیه برای من هست...

من ترجیح می دهم این 50 روز باقیمانده تا مذاکرات هسته ای رو در بازار بمانم مگر اینکه شتاب ریزش به قدری زیاد بشه که استاپ معاملاتم زده بشه... در هر حال با ریزش امروز هرآنچه سود در 10 روز اول اردیبهشت گرفته بودم تقریبا از دست رفت و در نقطه صفر قرار گرفتم... به جهت ریسک پذیری هنوز جا داره تا 10 درصد هم ریسک کنم و تصور نمی کنم قیمتها بیشتر از 10 درصد دیگر اصلاح در پی داشته باشند...

باز هم میگم حسی به من میگه جریانی پشت پرده ریزش امروز بود که با هیجان فروشندگان همراه شد... احساس می کنم بازار به زودی خیلی ها رو سوپرایز می کنه و پشت پرده خیلی چیزها رو میشه...

در نهایت در این مقطع نه توصیه به ورود و نه توصیه به خروج از بازار رو دارم... هر فردی بر اساس درجه ریسک پذیری خود باید در این مورد مهم تصمیم بگیرد... من فعلا دلیلی برای نقد شدن نمی بینم...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• محمد 66
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 2938

جناب بهزادی یک حالت را می توان متصور بود و آن اینکه کف قبلی شاخص باید کمی پایین تر زده میشد که به دلیل حمایت صندوق زودتر از زمان موعد وارد 1 از 5 شدیم . یعنی آغاز موج 1 میتوانست 1000 واحد پایین تر باشد و به همین دلیل است که اصلاح موج 2 خسته کننده و طولانی شد .

فعلا هیچ دلیلی برای ریزش بیشتر وجود ندارد و اتفاقا با نزدیک شدن به زمان مذاکرات نهایی در 30 تیر ماه به نظرم بازار چنان رشدی داشته باشد که همه حیرت زده شوند .
                    آخرین ویرایش توسط محمد 66؛ 2014/06/01, 14:34.

نظر

• sonami2616
                      Banned
                      • Jan 2014
                      • 269

آقای بهزادی شاید ارسال نام 20 بدهکار بانکی به قوه قضائیه بی ارتباط با ریزش امروز نباشه
                      چون دوباره بگیرو ببند راه میفته و احتمالا سریع اموالشون رو خارج کرذن تا به نام اولادشون بزنن

نظر

• moslem.zm2060
                        عضو فعال
                        • May 2014
                        • 121

غیر از صندوق و حقوقی هیچکس ریسک خرید نمیکنه حتی تو 73500برگشت شاخص دست حقوقی و صندوق هست

فرستاده شده از LG-P705ِ من با Tapatalk
                        Using Tapatalk

نظر

• غفران
                          عضو فعال
                          • Sep 2013
                          • 1123

در اصل توسط sonami2616 پست شده است View Post
                          آقای بهزادی شاید ارسال نام 20 بدهکار بانکی به قوه قضائیه بی ارتباط با ریزش امروز نباشه
                          چون دوباره بگیرو ببند راه میفته و احتمالا سریع اموالشون رو خارج کرذن تا به نام اولادشون بزنن

اگر این خبر درست باشه بنده ریزش رو ادامه دار می بینم مگر دولت برای مقابله با اینها با قدرت وقاطعیت وارد بازار بشه
                          بالاخره این افراد منابع زیادی دستشونه
                          کافیه گوشه ای از اون منابع رو برای تخریب بازار و در نهایت تخریب روحیه مردم اختصاص بدهند
                          ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض

نظر

• mass0ood
                            عضو فعال
                            • Jan 2014
                            • 429

در اصل توسط hamzeh پست شده است View Post
                            مسعود جان من کاری به این نمودارا ندارم درست یا غلط مهم نیست ,اما چیزی که مسلمه با جمع آوری صف فروش لیدرهای بازار(خودرو,شبندر و ....) فردا احتمالن بازار سبزی را شاهد باشیم!

به هر حال، اصلاح های کوتاه مدت جزء ذات بازار هستند و به احتمال زیاد بازار فردا متعادل باشه.
                            من شخصاً با اطلاعات و تحلیل خودم دلیلی برای برگشت شاخص نمی بینم تا آخر هفته (منظور، روند کلی شاخص هست). مگر اینکه خبری منتشر بشه.

البته بازم میگم، من شاگرد اساتید محترم اینجا هستم و اگه تحلیلی هم اینجا قرار می دم، صرفاً برای یادگیری بیشتر خودم هست.

از شما و همه عزیزانی که پست های بنده رو نقد می کنین بسیار سپاسگزارم

نظر

• بقراط حکیم
                              عضو فعال
                              • May 2014
                              • 576

نوشته شده توسط arastoo2
                              شاخص کل

نوشته شده توسط arastoo2
                              به هر cci هم بايد برگرده و الان -244 هستش که خيلي کمه حداقل بايد برگرده و از -100 به بالا بره. من در کل وضعيت خوبي رو نمي بينم و اگه مي تونستم 100 درصد نقد ميشدم

چند هفته پيش سيگنال خروج در شاخص رو اعلام کردم. فعلا اين بازار جاي سرمايه گذاري نيست. حداقل ريسکش فوق العاده بالاست. نمي دونم اين فضاحت تاريخي کي تمام خواهد شد. شاخص کذايي باعث دود شدن نقدينگي زيادي تا امروز شده و نمي دونم وزير کي راضي مي شه. خروج کندل از زير کومو جزو سيگنالهاي قوي فروش هست. واقعا تا کي مي خوان ادامه بدن شايد قيمت بعضي سهمها بر حسب قرون( ریال)  در آينده دست به دست بشه.

نظر

• amirn
                                عضو عادی
                                • May 2014
                                • 37

پاکترین دولت تاریخ.دولتی که همه را به دزدی متهم می کرد.بیچاره این مردم............

مقدار بدهي افراد به سيستم بانكي و بخشي از ٧٠ ميليارد دلاري كه در طي ٨ سال دولت اقاي احمدي نژاد به خزانه واريز نشد:
                                - آقای"محمد شريف ملك زاده" و شركت تحت مديريت وی بنام "شرکت رنوس" ؛ ٦٠٠٠ ميليارد تومان
                                - آقای"آرمين محمدي" ؛ شاگرد كامپيوتر فروشي كه به وارد كننده آلمينيوم تحت نام"هولدينگ ياس" تبديل شد ؛ ٦٠٠٠ ميليارد تومان
                                - آقای "مجتبی خوشرو" ؛ شريك آقای "آرمين محمدي" سازنده برج در كامرانيه ؛ ٤٠٠٠ ميليارد تومان
                                - آقای "بابك زنجاني" ؛ ٧٠٠٠ ميليارد تومان
                                - آقایان "امیر منصور آریا" ، "خاوری" و دار و دسته ؛ ٣٠٠٠ میلیارد تومان
                                - آقای "حمید بقايي" ؛ معاون سابق رييس جمهور ایران ؛ ٣١٠٠ ميليارد تومان
                                - آقای "اسفندیار رحيم مشايي" از محل كميسيونهاي مختلف معاملات دولتي
                                (مسكن مهر گرفته تا قراردادهاي نفتي) ؛ ٨٩٠٠ ميليارد تومان
                                - دانشگاه ایرانیان متعلق به "محمود احمدی نژاد" ؛ ١٢٠٠میلیارد تومان
                                - آقای "سعید مرتضوي" در زمان تصدی ریاست سازمان تامین اجتماعی ؛ ١٣٤٠ میلیارد تومان
                                - آقای "صادق محصولی" ؛ ٢٣٧٠میلیارد تومان
                                - معاون وقت بانک مركزي ؛ ١٣٠٠ میلیارد تومان
                                - محمدرضا رحیمی"معاون اول احمدی نژاد" دراختلاس از شرکت بيمه ؛ ١٤٠٠میلیارد تومان
                                - آقای پوستين دوز مديرعامل سابق شرکت سايپا كه در هنگام خروج از مرز دستگير شد ؛ ٢٥٠٠ میلیارد تومان
                                - آقای بهزاد ظهيري مدير عامل اسبق ايساكو كه مدتي در اوين بود و آزاد شد ؛ ٣٠٠ ميليارد تومان
                                و ٤٥ نفر ديگر جمعا به مجموع ٥٦ هزار ميليارد تومان...

نظر

در حال کار...
                                X