شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
    نیمه شب همه دوستان بخیر

تصور می کنم انتظارها به سر آمده باشه...

اتفاقی که در هفته پیش بینی می کردیم به عنوان پتانسیل صعودی کننده بازار به وقوع پیوست. بعد از تذکر و کارت زردی که مجلس بابت وضعیت بورس به وزیر اقتصاد نشان داد میشد پیش بینی کرد که دولت سناریوی خودش رو تغییر بده به خصوص که افزایش نرخ دلار علیرغم سود بالای بانکی همچنان نشان از نقدینگی های آزادی در جامعه میداد که با شروع هدفمندی یارانه ها توان تورم زایی رو داشتند.

بر همین اساس دولت تصمیم به ورود نقدینگی باقیمانده سرگردانی شد که در بازار ارز فعال هست و نه در بورس و نه در بانک آرام نگرفته است تا بتواند بار دیگر نقدینگی جامعه رو کنترل و تورم رو در زمان هدفمندی در اختیار داشته باشه.... جلسه امشب وزیر اقتصاد با بانک ها تیر آخر این سناریو در این مرحله بود... بنده دقیقا هم نظر پیر این بازار جناب آقای عسکری مارانی هستم که حق استادی هم بر گردن من دارند... به نظر من این همان نقطه برگشت بازار هست...

در روز چهارشنبه اشاره کردم که به کف بازار بسیار نزدیک هستیم و به نظر میرسه این موضوع به احتمال قوی با افتادن بازار روی رالی صعودی از فردا محقق بشه... توجه کنید که بانک ها باید به مشتریان خود سودهای زیادی رو بدهند بر اساس آنچه در این چند ماه اتفاق افتاده است و توافقی که ایجاد شده یک بازی برد برد هست... از سویی بالا رفتن قیمت سهام باعث سودرسانی به بانک ها میشه و توان پرداخت سود رو به افراد ریسک گریز پیدا می کنند... از سویی دیگر بازار بورس بعد از یک دوره رکود رونق می گیرد...

یک نکته رو دوستان توجه کنند و اون اینکه دولت با اینکار عملا در نظر داره اختیار بازار سرمایه رو در دست خود بگیره... از این پس به جای امید به حرکت حقوقی ها باید امید به حرکت بانک ها داشته باشیم...در این مورد در اینده بیشتر خواهم گفت... در هرحال تزریق فردا تازه ابتدای قضیه هست...

معتقدم پتانسیل لازم ایجاد شده....

علاوه بر مورد فوق، خوشبختانه اخبار خوبی از توافق هسته ای داره بیرون میاد و یکی از سه مورد اختلاف جدی حل شده است (موضوع راکتور آب سنگین اراک)... در مورد سیستم دفاع موشکی هم میشه امیدوار بود غرب از این موضع به راحتی عقب نشینی کنه چون ارتباطی به موضوع هسته ای نداره.... تنها میمونه فردو که بعید به نظر میرسه صرفا برای یک موضوع این توافق صورت نگیره... البته ریسک مذاکرات پابرجاست اما کمرنگ تر شده...

همچنین، در مورد سود بانکی هم میشه احتمال داد که این مهم در جلسه بعد شورای پول کاهش پیدا کنه که من فکر می کنم ساماندهی این موضوع در اولویت بانک مرکزی هست. البته احتمالا در کنار کاهش سودهای کوتاه مدت، سودهای بلند مدت رو افزایش می دهند تا بانک ها با جذب نقدینگی از سایر بازارها جا نمانند...

در انتها معتقدم روزهای خوبی در پیش روست که نوید یک رالی صعودی رو در چندماه پیش رو می دهد...

شب همه عزیزان خوش- بهزاد
    درود بر شما
    حالا پول و حجم نقدينگي ويرانگر که داشت ميرفت تو بازار دلار و سکه که اقتصاد و مملکت را داغون کنه از طريق بانکها ميره پشت سد محکم بازار سرمايه و باعث رشد و شکوفايي اقتصاد و صنغت و کشاورزي و مملکت ميشه.
    افرين به اين فکرشون .انشالله که عملي کنند.

نظر

• payman
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 144

کدخبر : 4134
      تاریخ مخابره : ۱۳۹۳/۱/۳۰ - ۲۰:۳۱
      گزارش لحظه به لحظه از نشست اضطراری وزارت اقتصاد

به گزارش خبرنگار اکوبورس از وزارت اقتصاد و دارایی هم اینک نشست اضطراری وزیر اقتصاد با مدیران عامل بانک ها به پایان رسید.

در این جلسه مدیران عامل بانک ها با وزیر اقتصاد توافق کردند که در گام اول حدود 40 درصد از نقدینگی 5 هزار میلیارد تومانی وعده داده شده برای حمایت از بازار سهام و خرید سهام در بورس را از فردا یکشنبه به بازار سرمایه سرازیر کنند.

مابقی این وجوه به تدریج در بازار سرمایه تزریق خواهد شد.

ورود این مبلغ امید جدیدی برای بازار سرمایه و گرایش مجدد اعتماد سرمایه گذاران در بازار سهام را در پی خواهد داشت.

این گزارش تکمیل می شود.....
      [CENTER][SIZE=3]I wish life was like coffee, Each time it was too bitter, It was sweet with sugar and milk, Easily this[/SIZE]
      [/CENTER]

نظر

• aravil
        عضو عادی
        • Sep 2012
        • 234

فکر نکنم بانکها به این راحتی بتونند تو این بازار از این حرکت سود زیادی شناسایی کنند.

نابرده رنج گنج میسر نمیشود

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

در اصل توسط aravil پست شده است View Post
          فکر نکنم بانکها به این راحتی بتونند تو این بازار از این حرکت سود زیادی شناسایی کنند.

نابرده رنج گنج میسر نمیشود
          اما تو این دوره زمونه نابرده رنج گنج ها رو به جیب میزنه !
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• علی علیزاده
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1159

در اصل توسط BETA پست شده است View Post
            اقا این دیگه چه نوع ABC????/:.ohno-smiley.:/ قطعا منظورتونABC هارمونیک نیست..
            اگه ممکنه توضیح بدین؟
            دوست عزیز موج سه از سه تا ریز موج تشکیل میشه که معمولا موج 4 تا استارت ریز موج 3 از موج 3 اصلاح میکنه که از استارت ریز موج 3 (A)تا پایان موج 3(B) نامگذاری میکنن و اخر موج 4 را که اول استارت ریز موج 3 از از 3 است رو(C)نامگذاری میکنن...امیدوارم متوجه شده باشی....
            به اصطلاح بهش میگن الگوی تکمیلی AB=BC.......
            شادو سلامت وپرسود باشی....
            یا غنی....

نظر

• ali30
              عضو فعال
              • Aug 2013
              • 1940

نیمه شب همه دوستان بخیر

تصور می کنم انتظارها به سر آمده باشه...

اتفاقی که در هفته پیش بینی می کردیم به عنوان پتانسیل صعودی کننده بازار به وقوع پیوست. بعد از تذکر و کارت زردی که مجلس بابت وضعیت بورس به وزیر اقتصاد نشان داد میشد پیش بینی کرد که دولت سناریوی خودش رو تغییر بده به خصوص که افزایش نرخ دلار علیرغم سود بالای بانکی همچنان نشان از نقدینگی های آزادی در جامعه میداد که با شروع هدفمندی یارانه ها توان تورم زایی رو داشتند.

بر همین اساس دولت تصمیم به ورود نقدینگی باقیمانده سرگردانی شد که در بازار ارز فعال هست و نه در بورس و نه در بانک آرام نگرفته است تا بتواند بار دیگر نقدینگی جامعه رو کنترل و تورم رو در زمان هدفمندی در اختیار داشته باشه.... جلسه امشب وزیر اقتصاد با بانک ها تیر آخر این سناریو در این مرحله بود... بنده دقیقا هم نظر پیر این بازار جناب آقای عسکری مارانی هستم که حق استادی هم بر گردن من دارند... به نظر من این همان نقطه برگشت بازار هست...

در روز چهارشنبه اشاره کردم که به کف بازار بسیار نزدیک هستیم و به نظر میرسه این موضوع به احتمال قوی با افتادن بازار روی رالی صعودی از فردا محقق بشه... توجه کنید که بانک ها باید به مشتریان خود سودهای زیادی رو بدهند بر اساس آنچه در این چند ماه اتفاق افتاده است و توافقی که ایجاد شده یک بازی برد برد هست... از سویی بالا رفتن قیمت سهام باعث سودرسانی به بانک ها میشه و توان پرداخت سود رو به افراد ریسک گریز پیدا می کنند... از سویی دیگر بازار بورس بعد از یک دوره رکود رونق می گیرد...

یک نکته رو دوستان توجه کنند و اون اینکه دولت با اینکار عملا در نظر داره اختیار بازار سرمایه رو در دست خود بگیره... از این پس به جای امید به حرکت حقوقی ها باید امید به حرکت بانک ها داشته باشیم...در این مورد در اینده بیشتر خواهم گفت... در هرحال تزریق فردا تازه ابتدای قضیه هست...

معتقدم پتانسیل لازم ایجاد شده....

علاوه بر مورد فوق، خوشبختانه اخبار خوبی از توافق هسته ای داره بیرون میاد و یکی از سه مورد اختلاف جدی حل شده است (موضوع راکتور آب سنگین اراک)... در مورد سیستم دفاع موشکی هم میشه امیدوار بود غرب از این موضع به راحتی عقب نشینی کنه چون ارتباطی به موضوع هسته ای نداره.... تنها میمونه فردو که بعید به نظر میرسه صرفا برای یک موضوع این توافق صورت نگیره... البته ریسک مذاکرات پابرجاست اما کمرنگ تر شده...

همچنین، در مورد سود بانکی هم میشه احتمال داد که این مهم در جلسه بعد شورای پول کاهش پیدا کنه که من فکر می کنم ساماندهی این موضوع در اولویت بانک مرکزی هست. البته احتمالا در کنار کاهش سودهای کوتاه مدت، سودهای بلند مدت رو افزایش می دهند تا بانک ها با جذب نقدینگی از سایر بازارها جا نمانند...

در انتها معتقدم روزهای خوبی در پیش روست که نوید یک رالی صعودی رو در چندماه پیش رو می دهد...

شب همه عزیزان خوش- بهزاد
              بسیار عالی وخوب بود.................../:.grlim:./:.thumbsupsmileyanim
              تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• MahmoodReza
                عضو عادی
                • Jun 2013
                • 181

در اصل توسط MahmoodReza پست شده است View Post
                ۱۳۹۳/۰۱/۳۰, ۱۱:۴۴
                شاخص پایینی نداره ، جو اینطوری نمی مونه ، چه خبری میاد ؛ چی میشه نمی دونم ، ولی خیلی بعید به نظر میاد جو این جوری بمونه.
                اون خبری که باید می آمد آمد و همانطور که پیش بینی میشد جو برگشت .
                ولی من منتظر یه خبر خیلی خوب برای محدوده نارنجی هستم.

نظر

• محمد 66
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 2938

تا 78000 واحد از این بازار لذت ببرید .

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                  همان طور که قبلا هم گفتم هدف موج 4 بزرگ حداقل 70000 واحد می باشد که انتظار دارم پایان ماه رمضان به این هدف برسد نه الان و در حال حاضر یک موج b اصلاحی خواهیم داشت .

دوستانی که اهل نوسانگیری نیستند و دید میان مدت یا بلند مدت دارند بهتر است از اواسط مرداد ماه نقدینگی شان را وارد این بازار بکنند ، چون موج b معروف به بهشت سفته بازها ونوسانگیر ها است و احتمال اشتباه در آن زیاد است.

نظر

• بهزاد بهزادی
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 494

سلام

درسته که حجم معاملات پایینه اما بازار بدی رو شاهد نیستیم. دو تا مورد رو باید توجه کنیم:

1- بعد از اون ریزش های شدید انتظار صعود شارپ در کوتاه مدت رو نمیشه داشت
                    2- در موج صعودی جدید شتاب حرکتی بازار کمتر از موج صعودی پارسال خواهد بود، بنابراین انتظار رشدهای متوالی بازار رو نداشته باشید با این حال این رشد آهسته و پیوسته خواهد بود.

ارادتمند- بهزاد

نظر

• Benny
                      عضو عادی
                      • Jun 2025
                      • 33

سلام

درسته که حجم معاملات پایینه اما بازار بدی رو شاهد نیستیم. دو تا مورد رو باید توجه کنیم:

2- در موج صعودی جدید شتاب حرکتی بازار کمتر از موج صعودی پارسال خواهد بود، بنابراین انتظار رشدهای متوالی بازار رو نداشته باشید با این حال این رشد آهسته و پیوسته خواهد بود.

ارادتمند- بهزاد
                      یکی از زیبایی های تحلیلگری اینه که علی رغم اینکه یکی مثل من شاگرد شما و اساتید دیگه اس، میتونه نظر متفاوتی داشته باشه

نظر

• payman
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 144

سلام

ارادتمند- بهزاد
                        استاد بهزادی عزیز از بابت تحلیل های زیبایتان سپاسگذارم
                        [CENTER][SIZE=3]I wish life was like coffee, Each time it was too bitter, It was sweet with sugar and milk, Easily this[/SIZE]
                        [/CENTER]

نظر

• بهزاد بهزادی
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 494

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
                          دکتر جان
                          بسیار لذت بردم از تیزهوشی جنابعالی در شناخت زمان خرید...
                          به نظرشما بلحاظ تکنیکالی کجا نقطه استاپ هست تو شاخص کل؟
                          دقیق نمیشه گفت چون بازار در این مدت هیجانی بوده و خیلی از تحلیل های تکنیکال رو روسیاه کرده.... چیزی که بنده در بازار مشاهده کردم و بر اساس اون وارد بازار شدم تغییر ماهیت ریسک گریزی به ریسک پذیری بود... ساختار نزولی ماه های اخیر یک موج کامپلکس کارکشن بود که به اعتقاد بنده اصلا ارزش بحث نداره چرا که امواج اصلاحی بسیار متنوع هستند که فقط باعث گمراهی تحلیلگر در نقطه ورود میشه...

زمانی که بازار رو از ابعاد گوناگون بررسی کنیم اگر در یک بعد شاهد ابهام یا سناریوهای چندگانه باشیم تحلیل سایر ابعاد به ما کمک میکنه تا نقطه ورود رو بهتر شناسایی کنیم... درسته که به جهت تکنیکال به سطح 23 درصد فیبوناچی برخورد کردیم و درسته که در غالب تایم فریم ها اسیلاتورها نشان از اشباع بودن بازار از فروش داشت اما آنچه بنده را برای ورود به بازار ترغیب کرد برآیند داده های غیر تکنیکال بود...

ورود به بازار بعد از ریزش درصدی هفته پیش کاری دشوار بود اما تقریبا به نقطه ورود خود اطمینان دارم....

در مورد نقطه استاپ چون تحلیل شاخص صرفا به منظور شناسایی جهت کلی بازار هست عملا چیزی به نام نقطه استاپ در شاخص غیر قابل ترید نداریم...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• محمد 66
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2938

دقیق نمیشه گفت چون بازار در این مدت هیجانی بوده و خیلی از تحلیل های تکنیکال رو روسیاه کرده.... چیزی که بنده در بازار مشاهده کردم و بر اساس اون وارد بازار شدم تغییر ماهیت ریسک گریزی به ریسک پذیری بود... ساختار نزولی ماه های اخیر یک موج کامپلکس کارکشن بود که به اعتقاد بنده اصلا ارزش بحث نداره چرا که امواج اصلاحی بسیار متنوع هستند که فقط باعث گمراهی تحلیلگر در نقطه ورود میشه...

زمانی که بازار رو از ابعاد گوناگون بررسی کنیم اگر در یک بعد شاهد ابهام یا سناریوهای چندگانه باشیم تحلیل سایر ابعاد به ما کمک میکنه تا نقطه ورود رو بهتر شناسایی کنیم... درسته که به جهت تکنیکال به سطح 23 درصد فیبوناچی برخورد کردیم و درسته که در غالب تایم فریم ها اسیلاتورها نشان از اشباع بودن بازار از فروش داشت اما آنچه بنده را برای ورود به بازار ترغیب کرد برآیند داده های غیر تکنیکال بود...

ورود به بازار بعد از ریزش درصدی هفته پیش کاری دشوار بود اما تقریبا به نقطه ورود خود اطمینان دارم....

در مورد نقطه استاپ چون تحلیل شاخص صرفا به منظور شناسایی جهت کلی بازار هست عملا چیزی به نام نقطه استاپ در شاخص غیر قابل ترید نداریم...

ارادتمند- بهزاد
                            استاد بهزادی به نظر شما موج 4 به پایان رسیده و وارد موج 5 بزرگ شده ایم و یا اینکه این صعود یک اصلاح کوتاه مدت در روند نزولی موج 4 می باشد؟

نظر

• بهزاد بهزادی
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 494

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                              استاد بهزادی به نظر شما موج 4 به پایان رسیده و وارد موج 5 بزرگ شده ایم و یا اینکه این صعود یک اصلاح کوتاه مدت در روند نزولی موج 4 می باشد؟
                              از دید تکنیکال بنده با اصلاح کوتاه مدت موافق نیستم. دو حالت رو محتمل می دونم:

1- موج 5 اصلی
                              2- موج B (موج اصلاحی کل روند نزولی ماه های اخیر)

در هر حال در بدترین حالت موج B باید بیشتر از 50 درصد رو به بالا ریتریس کنه و این یعنی اینکه نیمی از ریزش شاخص باید برگرده. به اون نقطه که رسیدیم بهتر میشه در مورد اینکه کدام موج محتمل تر هست قضاوت کرد. بر اساس داده های بنیادی و تحلیل کلان سیاسی و اقتصادی در اون نقطه با احتمال وقوع بالایی میشه نوع نهایی موج رو تمییز داد.

ارادتمند- بهزاد

نظر

• محمد 66
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2938

از دید تکنیکال بنده با اصلاح کوتاه مدت موافق نیستم. دو حالت رو محتمل می دونم:

1- موج 5 اصلی
                                2- موج B (موج اصلاحی کل روند نزولی ماه های اخیر)

در هر حال در بدترین حالت موج B باید بیشتر از 50 درصد رو به بالا ریتریس کنه و این یعنی اینکه نیمی از ریزش شاخص باید برگرده. به اون نقطه که رسیدیم بهتر میشه در مورد اینکه کدام موج محتمل تر هست قضاوت کرد. بر اساس داده های بنیادی و تحلیل کلان سیاسی و اقتصادی در اون نقطه با احتمال وقوع بالایی میشه نوع نهایی موج رو تمییز داد.

ارادتمند- بهزاد
                                یعنی اگر در موج 5 از 3 پدیده کوتاه شدگی رخ داده باشد ، موج A از 84000 واحد حدود 10000 واحد ریزش داشته و اگر B را 50 درصد در نظر بگیریم می شود 5000 واحد رو به بالا . در حقیقت محدوده 78500 واحد را می توان پایان موج B و صعود کوتاه مدت فعلی شاخص در نظر گرفت .

نظر

در حال کار...
                                X