شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farzen
    ستاره دار(2)
    • Jan 2012
    • 512

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

تشکر از راهنماییهای فوق العادتون میشه این سوالم رو هم جواب بدین امسال روی کدوم صنعت بیشتر زوم کنیم تا بازدهی بیشتری داشته باشه؟

نظر

• anahita
      عضو فعال
      • Jan 2013
      • 769

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
      استاد خودتی /:.yead.:/

انس جهانی طلا هم وقتی 3 بار به حمایت 1533 دلار خورد و برگشت خیلی از عاشقان روند صعودی طلا و متوهمان طلای 2000 دلاری امید به برگشت داشتند ولی چه شد؟ چون روند نزولی بود و هنوز هم هست و چون اقتصاد آمریکا رو به بهبود است به قیمت های زیر 1200 دلار هم رسید و پایین تر هم خواهد رفت ...

الان هم بورس در همان وضعیت است ... روند کلی بورس نزولی است و وضعیت اقتصادی نیز آن را تایید می کند ... حالا یک عده صبر دارند و یک عده ندارند ... /:.yead.:/
      استاد قصد بی ادبی و جسارت ندارم اما طلا یه موضوع جهانیه و تابع چندین فاکتور بین المللی اما بازار ایران فقط تابع شرایط کشور و تا حدودی کنترل وزارت اقتصاد و بانکهاست و هر وقت بخواهند میتونند تا حد زیادی توی بازار دست ببرند اما در قیمت طلای جهانی نمیشه به راحتی دست برد .
      *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• daryadel120
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 578

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
        استاد قصد بی ادبی و جسارت ندارم اما طلا یه موضوع جهانیه و تابع چندین فاکتور بین المللی اما بازار ایران فقط تابع شرایط کشور و تا حدودی کنترل وزارت اقتصاد و بانکهاست و هر وقت بخواهند میتونند تا حد زیادی توی بازار دست ببرند اما در قیمت طلای جهانی نمیشه به راحتی دست برد .
        عجب !!! نمی دونستم =))
        برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• yesman
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 541

با سلام
          یه نگاهی به شاخص کل بندازیم می بینیم که در فیبوی 23 درصد برگشت قیمت رو شاهد بودیم. فردا شاخص کل مقاومت سختی در ار اس ای داره ببینیم که چه میکنه. چهارشنبه هم نمودار قیمت به خط روند نزولی کوتاه مدتش برخورد میکنه. این 2 روز برای روند اینده حرکتی شاخص و از باب برگردوندن اعتماد به بازار بسیار مهمه. در مورد حجم معاملات هم کاملا مشخصه که بازار در این نزول شاهد کاهش روز به روز حجم بوده و این هم میتونه شاهدی بر پایان این روند نزولی باشه.

مورد بعدی اینکه من خودم این روزه بیشتر از اینکه بازار رو رصد کنم تنها به معاملات ایرانخودرو نگاه می کنم. متاسفانه یا شایدم خوشبختانه ایرانخودرو یه جورایی شده لیدر بازار.
          کاملا حرکت بازار شده حرکت ایرانخودرو. البته این حربه برای کسی که داره بازار رو هدایت میکنه اونم دستوری یه سلاح بسیار کار امد شده.
          شاد باشید و آن را با دیگران قسمت کنید.

http://forums.boursy.com/showthread....733#post555733

نظر

• arminfar
            عضو فعال
            • Mar 2014
            • 479

جناب آقای بهزادی عزیز
            با درود
            وجود شما باعث رونق و کلاسیک شدن این موضوع شده که بنده لحظه به لحظه نظرات شما را دنبال میکنم و واقعا تمام مطالب شما به قدر و کفایت یک کلاس آموزشی میباشند ، ضمن اینکه در تمامی این شرایط حضور و تحلیلهای ارزشمند شما باعث دلگرمی همه ما بوده است ، لذا با وجود مشغله فراوان ، از حضورتان تقاضا دارم که در صورت امکان روزانه یک مطلب در سایت قرار دهید .
            با آرزوی موفقیت روز افزون برای شما استاد عزیز
            اردتمند آرمین فروهر
            ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• محمد صالحی
              عضو عادی
              • Jun 2011
              • 207

در 2 روز اینده تمام سهامها به مقاومتهای جدی میرسند خود شاخص هم به 76500

اگر توانایی شکست این مقاومتها را داشته باشند یک برگشت کوچیک داریم و استارت 15 الی 20 درصدی که با شاخص کل جور در میاد

اگر در موج B باشیم هدف در 3 حرکت 81 تا 83 است البته فعلا زود است باید صبر کنیم ببینیم واکنش بازار با 76500 چگونه است

نمونه ان خودرو است که چه جالب در کانال بازی میکند در صورت شکست سقف کانال از روند نزولی خارج میشود

با تشکر ویژه از جناب بهزاد بهزادی و دوستان گل /:.Heart.:/
              **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• Trader7
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 940

ساده بگم حالا چه b چه 5 مهم اینه که اگر حساب شده و با تمرکز کافی بری جلو می تونی سود خوبی بکنی و هدف ما تو این بازار سود کردنه...

یه دوستی دارم همش بهش می گفتم چرا تا این حد هیجانی کار می کنی؟
                می گفت تو بازار ایران سفت شد می خرم شل شد می فروشم!
                بماند که خودش تکنیکالیست و روند شناس بزرگی بوده و هست اما روش بالا رو ترجیح می داد( چون فروم نویس نیست کسی نمی شناسش)
                حالا خودش یه شرکت تاسیس کرده با چندین میلیارد سرمایه شخصی (چند سال پیش با 20 میلیون شروع کرده بود!)

اگر نتونیم به نحو احسنت از تحلیل های تکنیکال و بنیادی استفاده کنیم یا تریدر ضعیفی باشیم که ترس و طمع بر ما غلبه بکنه به هیج جا نخواهیم رسید...
                به جای ادعاهای بی خود و من راست میگم تو اشتباه می کنی باید با هم بحث سازنده بکنیم نه کوبنده...

موفق باشید
                /:.Heart.:/

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                  شب همه آدانی ها (و همچنین انجمن بورسی ها) بخیر

امروز شاهد بازار بسیار خوبی بودیم و روند مثبت بازار به مراتب بیشتر از روز گذشته خودنمایی کرد که آثار اون رو در صف های خریدی که تا دقایق پایانی پابرجا بود دیدیم...

در داده های بنیادی بازار تغییری ایجاد نشده است. راهکارهایی که برای حمایت از بازار تعیین شده بسیار هوشمندانه و با منطق هستند که تا به این لحظه به خوبی مدیریت شده است. به نظر میرسه یواش یواش باید آماده رالی شاخص و شکستن پیاپی سطوح حمایتی باشیم...

شاخص برای رسیدن به سقف قبلی خود راهی دشوار پیش رو دارد... به جهت تکنیکال مهمترین کار شاخص در اولین گام توانایی عبور از سقف کانال نزولی هست که مدتی در آن رفتاری نوسانی دارد... علی القاعده در هفته آینده به این سقف برخورد خواهیم کرد و اگر شاخص با قدرت موفق به شکستن سقف کانال بشه میشه امیدوار بود ترند فعلی، روندی پرقدرت باشه...

انگیزه های بنیادی بازار به قدر کافی وجود داره... ورود بانک ها در نقش حمایت کننده، برنامه کاهش سود بانکی در آینده نزدیک، روند مثبت اخبار مذاکرات، برنامه های دولت برای بازار بورس همه و همه بخشی از پتانسیل های مثبت بازار در هفته های پیش روست... به نظر میرسه جو روانی حاکم بر تریدرها هم در حال بهبود باشه...

بعد از این دید تحلیلی دوست دارم به این موضوع اشاره کنم که از سه شنبه هفته قبل و بعد از اون ریزش های سنگین بر اساس تحلیلی که داشتم اتمام روند نزولی بازار تا حدودی برایم مسجل شده بود و بر همین اساس سعی کردم تا دیدگاه خودم را با بقیه دوستان به اشتراک بگذارم... به دلیل حساسیت این چند روز حضورم در انجمن کمی بیش از زمانی بود که در اختیار داشتم با این حال تا حدودی سعی کردم علاوه بر ارایه تحلیل های مداوم به سوالات و همچنین حجم وسیع پیغام ها تا جایی که برایم مقدور بود پاسخ بدهم...

دوستان در جریان هستند که بنده به صورت همزمان در چند بازار موازی فعال هستم و اگرچه به دلیل حساسیت این روزهای بازار بورس حضوری بیشتر کاملا توجیه پذیر بود اما این مهم ادامه دار نخواهد بود... البته با توجه به سنگین شدن پرتفوی بورسی در قیاس با پرتفوی بقیه بازارها، به طور حتم در این بازار همواره آپدیت خواهم بود و با هر تغییری در داده های سیاسی و اقتصادی و تحلیل بازار اون رو به اشتراک می گذارم...

در هر حال تلاش می کنم که حداقل سه تحلیل جامع در هفته ارایه دهم... با اجازه دوستان مجددا کمی فعالیت خودم رو به شرایط سابق برمیگردانم تا هم آرامش ذهنی لازم برای ارایه تحلیل هایی با احتمال وقوع بالا رو داشته باشم و هم تمرکز خود را بر سایر بازارهای موازی فعال از دست ندهم...

احتمالا در این مدت نتونم تمامی سوالات و علی الخصوص پیغام های خصوصی رو پاسخ بدم که پیشاپیش از این بابت عذرخواهی بنده رو پذیرا باشید...

می خواهم این خیال جمعی رو به اونهایی که مطالب بنده رو دنبال می کنند بدهم که در صورت هرگونه تغییری تر دیدگاه تحلیلی بدون اتلاف وقت اون رو در انجمن قرار می دهم... پس اگر گاه دو سه روز پستی ارسال نکردم فقط و فقط به این معنی هست که هیچ تغییری در اخرین رویکرد تحلیلی بوجود نیامده است...

تلاش بنده این هست تا به امید خدا انتهای این رالی صعودی رو که چند ماه دیگر هست به درستی بتونم شناسایی کنم تا دوستان اینبار در نقطه ای ایده آل بتونند اقدام به شناسایی سود و زیان کنند...

برای همه عزیزان آرزوی روزهای خوبی دارم و امیدوارم این صعود به کام همه خوش باشد...

ارادتمند- بهزاد
                  جناب اقاي بهزادي سلام.صبح بخير
                  از تحليلهاي بسيار زيباتون سپاسگزارم
                  ممنون ميشم اگر در مورد روند قيمتي دلار يک تحليل و يا پيش بيني داشته باشيد.پارسال دولت تو برنامه اش بود در نيمه دوم سال 93 دلار را تک نرخي کند حدود 2700تومان.ايا به اين مهم دست خواهد يافت.يا دلار بسمت 4000تومان و بالاتر حرکت خواهد کرد.دلار 4000توماني يعني تورم بالاي 100درصدي.
                  من فکر مي کنم دلار پاشنه اشيل دولت اقاي روحاني خواهد بود اگر دلار را کنترل نکنه و تک نرخي در انتخابات نمايندگان مجلس سال اتي و انتخابات رياست جمهوري راي نخواهد اورد.جنابعالي چه فکر مي کنيد.
                  متشکرم

نظر

• محمد 66
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 2938

با بررسی های بیشتری که دیروز و امروز داشتم به این نتیجه رسیدم که موج شماری صحیح شاخص به شکل زیر می باشد و موج شماری قبلی که از طرف بنده انجام پذیرفته ، اشتباه بوده است . به این دلیل که اگر در 4 بزرگ باشیم اصلاح نباید به این زودی پایان پذیرد و حداقل می بایست 3 ماه دیگر اصلاح شاخص را داشته باشیم که با توجه به پی به ای پایین بازار افت بیش از این مقدار غیر منطقی است . پس به احتمال بسیار زیاد کماکان در 3 بزرگ قرار داریم و موج اصلاحی اخیر را می توان 4 از 3 در نظر گرفت که بنا به دلایل مختلف از جمله افزایش سود بانکها و آغاز هدفمندی موج 4 از 3 بیش از حد اصلاح داشته است . حال با در نظر گرفتن پایان 4 از 3 بزرگ ، هم اکنون وارد موج 5 شده ایم که هدف موج 5 و پایان 3 بزرگ از نظر من محدوده 123000 واحد می باشد که تا پایان امسال باید به این هدف دست یابد .

به احتمال زیاد به زودی شاهد جهش خیره کننده در شاخص باشیم و اکثر سهمها در صف های خرید قفل شوند .

نظر

• mnm
                      عضو عادی
                      • Jun 2013
                      • 155

جناب بودن بیشتر تحلیلها همینو نشون میدن که شما فرمودید و خیلیا هم از جمله شما اینو موجbهم میدونن شما هم هنوز اعتقاد داریدبهb؟نظرتونو بفرمایید لطفا

نظر

• ali30
                        عضو فعال
                        • Aug 2013
                        • 1940

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                        با بررسی های بیشتری که دیروز و امروز داشتم به این نتیجه رسیدم که موج شماری صحیح شاخص به شکل زیر می باشد و موج شماری قبلی که از طرف بنده انجام پذیرفته ، اشتباه بوده است . به این دلیل که اگر در 4 بزرگ باشیم اصلاح نباید به این زودی پایان پذیرد و حداقل می بایست 3 ماه دیگر اصلاح شاخص را داشته باشیم که با توجه به پی به ای پایین بازار افت بیش از این مقدار غیر منطقی است . پس به احتمال بسیار زیاد کماکان در 3 بزرگ قرار داریم و موج اصلاحی اخیر را می توان 4 از 3 در نظر گرفت که بنا به دلایل مختلف از جمله افزایش سود بانکها و آغاز هدفمندی موج 4 از 3 بیش از حد اصلاح داشته است . حال با در نظر گرفتن پایان 4 از 3 بزرگ ، هم اکنون وارد موج 5 شده ایم که هدف موج 5 و پایان 3 بزرگ از نظر من محدوده 123000 واحد می باشد که تا پایان امسال باید به این هدف دست یابد .

به احتمال زیاد به زودی شاهد جهش خیره کننده در شاخص باشیم و اکثر سهمها در صف های خرید قفل شوند .

خوب بسلامتی ........................... در کل موج شماری شما بنظر درست میاد....................ولی بنظر شمارش موجهای (درجه)بزرگتر جور دیگری باشد.................بحر حال متشکر از زحمات شما
                        تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• محمد 66
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 2938

در اصل توسط mnm پست شده است View Post
                          جناب بودن بیشتر تحلیلها همینو نشون میدن که شما فرمودید و خیلیا هم از جمله شما اینو موجbهم میدونن شما هم هنوز اعتقاد داریدبهb؟نظرتونو بفرمایید لطفا
                          با توجه به کاهش شدید تورم و افزایش رشد اقتصادی در کشور ، پی به ای شرکتها باید افزایش یابد ، در کشورهایی که تورم کم است پی به ای شرکتها بسیار بالا می باشد به عنوان مثال پی به ای بورسهای آمریکا بالای 100 واحد است در حالی که پی به ای بورس ایران حدود 6 واحد است که این خیلی مسخره است ، به اعتقاد بنده با توجه به پی به ای پایین شرکتها افت بیش از این مقدار غیر منطقی است ، یعنی این صعود نمی تواند موج b باشد و به احتمال زیاد موج 5 صعودی است که اگر موج 5 صعودی باشد هدف آن 123000 واحد تا پایان امسال می باشد .

نظر

• anahita
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 769

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                            با توجه به کاهش شدید تورم و افزایش رشد اقتصادی در کشور ، پی به ای شرکتها باید افزایش یابد ، در کشورهایی که تورم کم است پی به ای شرکتها بسیار بالا می باشد به عنوان مثال پی به ای بورسهای آمریکا بالای 100 واحد است در حالی که پی به ای بورس ایران حدود 6 واحد است که این خیلی مسخره است ، به اعتقاد بنده با توجه به پی به ای پایین شرکتها افت بیش از این مقدار غیر منطقی است ، یعنی این صعود نمی تواند موج b باشد و به احتمال زیاد موج 5 صعودی است که اگر موج 5 صعودی باشد هدف آن 123000 واحد تا پایان امسال می باشد .
                            بهره بانکی بانکها در امریکا حدود 1% است و اگر بخواهیم نسبت سود به سرمایه گذاری در سیستم بانکی را حساب کنیم به ضریب 100 میرسیم (همون پی بر ایی) ، پس طبیعیه که پی بر ای سهام امریکا نیز تو همون محدوده باشه . سود بانکی در ایران 22% میانگین است که میشه معادل حدودا پی بر ای 4.5 . قیاس این دو سیستم بورس با هم غلط است . با تشکر :)
                            *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• علی علیزاده
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1159

بی انصافا با سه چهار تا سهم شاخص 400 واحد بردن بالا در صورتی که اکثر سهام ها منفی هستند....متاسفانه موقعی بازار منفی هس 99 درصد سهام ها منفی 4 درصد هستند ولی موقعی بازار مثبت هس 30 الی 40 درصد بازار مثبت هس اونم مثبت 2 و3...واقعا دیگه مسخرشو دراوردن....خدا لعنتشون کنه
                              یا غنی....

نظر

• Aiming
                                ستاره دار(18)
                                • Jul 2012
                                • 2641

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
                                بی انصافا با سه چهار تا سهم شاخص 400 واحد بردن بالا در صورتی که اکثر سهام ها منفی هستند....متاسفانه موقعی بازار منفی هس 99 درصد سهام ها منفی 4 درصد هستند ولی موقعی بازار مثبت هس 30 الی 40 درصد بازار مثبت هس اونم مثبت 2 و3...واقعا دیگه مسخرشو دراوردن....خدا لعنتشون کنه
                                نحوه محاسبه شاخص کل ما ایراد اساسی داره و بازگو کننده صادقی برای بازدهی سهامداران نیست.
                                وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

در حال کار...
                                X