شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • لولی بربط زن
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 1862

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

[QUOTE=ایرج اکبری;483787]
    در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Post

با سلام یک سوال می تواند دلیلی برای رشد مپنا بیان کنید از لحاظ بنیادی به غیر از تکنیکال که هر ثانیه بر عکس می شود آیا این مپنا مطالبات خود را دریافت کرده آیا رشد رشد آوری داده با این نرخ دلار با تشکر
    نمی دانم اقای صالحی در مپنا هستند یا خیر اما بنده سالیان سال در مپنا هستم.

بله مپنا اکثر مطالبات خود را دریافت کرده اما از انطرف بخش عمده ای را باید به پیمانکاران که به انها بدهکار است بدهد. با شناختی که بنده از مدیران مپنا دارم مطمئن باشید که ای پی اس چندان تغییر مثبتی نخواهد کرد. تا گزارش بعدی زمان زیادی باقی نمانده است.

جو این چند روز مثبت هم بخاطر اینست که فعلا بانک تجارت در حال حمایت از مپناست.
    پ.ن: بنده هم سهام مپنا دارم و هم سهام کارکنان مپنا
    ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

[QUOTE=لولی بربط زن;483803]
      در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post

نمی دانم اقای صالحی در مپنا هستند یا خیر اما بنده سالیان سال در مپنا هستم.

بله مپنا اکثر مطالبات خود را دریافت کرده اما از انطرف بخش عمده ای را باید به پیمانکاران که به انها بدهکار است بدهد. با شناختی که بنده از مدیران مپنا دارم مطمئن باشید که ای پی اس چندان تغییر مثبتی نخواهد کرد. تا گزارش بعدی زمان زیادی باقی نمانده است.

جو این چند روز مثبت هم بخاطر اینست که فعلا بانک تجارت در حال حمایت از مپناست.
      پ.ن: بنده هم سهام مپنا دارم و هم سهام کارکنان مپنا
      با تشکر از جواب شما اگر مپنا پولی دریافت کرده باشد باید شفاف سازی کند حتی اگر بعد از دریافت هم پرداختی صورت گیرد !! پس چرا شفاف سازی نمی کند البته اگر شفاف سازی کند باز هم به نفع مپنا می باشد !!با تشکر
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• لولی بربط زن
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 1862

[QUOTE=ایرج اکبری;483810]
        در اصل توسط لولی بربط زن پست شده است View Post

با تشکر از جواب شما اگر مپنا پولی دریافت کرده باشد باید شفاف سازی کند حتی اگر بعد از دریافت هم پرداختی صورت گیرد !! پس چرا شفاف سازی نمی کند البته اگر شفاف سازی کند باز هم به نفع مپنا می باشد !!با تشکر
        دوست عزیز
        مگر ان 300 میلیون یورویی که اذر ماه 92 گرفته بود شفاف سازی کرد؟
        این روال همیشگی مپناست. چون پروژه های جاری دارد و همیشه دولت به او بدهکار است پس مپنا نیز فقط هر ساله میزان طلب خود را اعلام خواهد کرد و نه دریافتی ها را.
        پیش از عید امسال نیز اکثر مطالبات خود از سازمان برق را دریافت کرد. تنها چیزی که مبلغ کمی را دریافت کرده پول فروش برق از توانیر است که باقیمانده مطالبات ان تقسیم بر هزینه های جاری شرکت و هزینه های 34 شرکت زیر مجموعه فوق فوقش 5 تومان به ای پی اس اضافه کند. مپنا مثل سابق فعلا فقط جو است و حمایت بانکی و لاغیر.

مدیران شرکت هم بهیچ وجه نمی خواهند این سهم بالا برود زیرا برای کرسی اشان خطر دارد حسن!
        ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• محمد صالحی
          عضو عادی
          • Jun 2011
          • 207

[QUOTE=ایرج اکبری;483787]

با سلام یک سوال می تواند دلیلی برای رشد مپنا بیان کنید از لحاظ بنیادی به غیر از تکنیکال که هر ثانیه بر عکس می شود آیا این مپنا مطالبات خود را دریافت کرده آیا رشد رشد آوری داده با این نرخ دلار با تشکر
          ملاک تصمیم گیری هر شخصی متفاوت است شخصا تکنیکال کار میکنم و فاند را دوستان نگاه میکنند رمپنا در موج 4 بزرگ هستیم حالا این + ها در شروع موج 5 است یا b را زود است تشخیص داد اما در قیمت 660 حمایت سختی داشت که در تاپیک مپنا با چارت توضیح دادم بمپنا هم با توجه به حمایت شاخص و حمایت مپنا خرید داشتم که اعلام کردم اما الارم دکتر بهزادی خیلی بهجا بود برای تصمیم گیری

اما هر تحلیلی اشتباه میتواند باشد که در ماهای قبلی شخصا حدود 20 درصد از سود را زیان شناسایی کردم امیدوارم که بتوانیم با همفکری دوستان خطاها کمتر و روند کاری بهتر

شاد باشید
          **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• تاران
            عضو فعال
            • Jan 2012
            • 959

خوب یه 20 واحد موند به 76000...حجم معاملات تقریبا 200 میلیارد ..
            شبنبه از این جهت برای بازار مهمه که با مقاومت 76500 (76440 ) درگیر میشه..و البته سقف کانال نزولی و موینگ 20 روزه و...که تا حالا چندین بار از شکستن این مقاومتها ناتوان بوده
            امروز از بازار حمایت خوبی شد ولی این حمایت باید در همه گروهها گسترش پیدا کنه..
            یکشنبه و دوشنبه برای تثبیت روند صعودی بازار فوق العاده مهم خواهد بود..شاخص بالای 77000 روند صعودی میگیره...
            برای شنبه با صفی که مپنا و شبندر داشتند و البته بازگشایی فارس میشه امیدوار بود که بالاخره این مقاومت شکسته بشه و خیلی ها که منتظر شکست این مقاومت قدر هستند وارد بازار بشن
            روند صعودی دلار نمی تونه مدت دار باشه
            شنبه قطعا قیمت حاملهای انرژِی مشخص شده و صنایع مختلف تکلیف خودشونو خواهند دانست
            با اجرای مرحله دوم هدفمندی که عملا از پنج شنبه استارت خواهد خورد امید زیادی به رشد بازار سرمایه خواهیم داشت
            نمودار زیر و اون دوایری که ترسیم شده همه چیز رو نشون میده
            [IMG][/IMG]

نظر

• Sushiant
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 1391

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
              صبح بخیر

این هم حمایتی که عنوان شده بود.... بازار در میان مدت ریسکش پایین اومده... اونهایی هم که از حرکت پرسود چند روز اخیر بازار جا مانده اند به جای جو دادن های اشتباه تا دیر نشده سهامدار بشن.... تا همین الان 10 درصدی عقب افتاده اند...

ارادتمند- بهزاد

مهرداد جان دوام میاره به راحتی و فراتر از تصور من و شما بازار حرکت می کنه.... تو من رو خوب میشناسی و میدونی تا چه حد محتاط و ریسک گریز هستم... روز چهارشنبه هفته پیش و زمانی که در کف بازار با سرمایه سنگین وارد شده ام مطمین باش که بی دلیل نبوده...

به هر حال رشد امسال بورس بر خلاف سال قبل چندماهه است و باید از همین فرصت چند ماهه حداکثر بهره رو برد...

ارادتمند- بهزاد
              از آنجا که شدیدا معتقد به تکرار تاریخ هستم چند روزیست درگیر روند تاریخی شاخص هستم که به سمع و نظرتان میرسانم:
              (یادمه 5 سال پیش زمانی که اولین معامله رو در بورس انجام دادم یه جایی خوندم هر ده سال تاریخ بورس تکرار میشه !!!!! اصلا کاری به درست یا غلط بودنش ندارم کما اینکه هر حکم کلی غلطه ! ولی من کلا آدمی هستم که اگه یه دیوونه هم بهم بگه یه متر جلوتر یه چالست با اینکه حرفش بی اعتباره حتما بررسی میکنم ) در هر صورت یه نگاه کردم به سایت irbourse و به روند شاخص کل در 10 سال گذشته یعنی سالهای 80 تا 84 ....!!!! جالب بود !!!!! من اعداد شاخص رو با تاریخ ها مینویسم ولیکن شما خودتون میتونید از لینک زیر با جزئیات ببینید :

۱۳۸۱/۲/۳ ........۴,۰۲۴
              ۱۳۸۱/۳/۴........۴,۱۶۰
              ۱۳۸۱/۶/۳....... ۴,۷۵۶
              ۱۳۸۱/۱۱/۲....... ۵,۲۸۳
              ۱۳۸۲/۴/۳........ ۶,۷۸۴
              ۱۳۸۲/۶/۳........ ۹,۴۸۱
              ۱۳۸۲/۱۰/۳ ........ ۱۰,۶۸۵
              ۱۳۸۲/۱۱/۴......... ۱۱,۰۸۰
              ۱۳۸۲/۱۲/۳......... ۱۰,۹۸۶
              ۱۳۸۳/۲/۲ ..........۱۱,۷۳۲
              ۱۳۸۳/۴/۳.......... ۱۲,۳۳۳
              ۱۳۸۳/۵/۴ ..........۱۳,۱۹۶
              ۱۳۸۳/۵/۱۴......... ۱۳,۸۸۲
              .
              .
              .
              .

وادامه نزول تا سال 84 که عدد شاخص به کانال 9000 واحدی میرسد !!!!! همانطور که اعداد بالا نشان میدهد نمودار شاخص از سال 81 تا اواسط دیماه 82 صعودیست و سپس کمی نزول در بازه یکی دو ماهه و ادامه صعود تا اواسط مرداد ماه 83 !!!!!!!!!!!!!!

کاری به این ندارم که اون زمان با حالا فرق میکرده یا نه !!! مدیران کیا بودن !!! کی سر کار بوده !!!یا منزلت بورس و سرمایه گذاری چی بوده !!!! هدفم از این پست فقط نشان دادن روند تاریخی شاخص بود که کمی تا قسمتی (اگه ملالغتی نباشیم شاید کاملا ) مطابق با روند 2 3 سال گذشته هست !!! که با این حرف جناب بهزادی من شدیدا به فکر فرو رفتم ......
              هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• ali30
                عضو فعال
                • Aug 2013
                • 1940

در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
                از آنجا که شدیدا معتقد به تکرار تاریخ هستم چند روزیست درگیر روند تاریخی شاخص هستم که به سمع و نظرتان میرسانم:
                (یادمه 5 سال پیش زمانی که اولین معامله رو در بورس انجام دادم یه جایی خوندم هر ده سال تاریخ بورس تکرار میشه !!!!! اصلا کاری به درست یا غلط بودنش ندارم کما اینکه هر حکم کلی غلطه ! ولی من کلا آدمی هستم که اگه یه دیوونه هم بهم بگه یه متر جلوتر یه چالست با اینکه حرفش بی اعتباره حتما بررسی میکنم ) در هر صورت یه نگاه کردم به سایت irbourse و به روند شاخص کل در 10 سال گذشته یعنی سالهای 80 تا 84 ....!!!! جالب بود !!!!! من اعداد شاخص رو با تاریخ ها مینویسم ولیکن شما خودتون میتونید از لینک زیر با جزئیات ببینید :

۱۳۸۱/۲/۳ ........۴,۰۲۴
                ۱۳۸۱/۳/۴........۴,۱۶۰
                ۱۳۸۱/۶/۳....... ۴,۷۵۶
                ۱۳۸۱/۱۱/۲....... ۵,۲۸۳
                ۱۳۸۲/۴/۳........ ۶,۷۸۴
                ۱۳۸۲/۶/۳........ ۹,۴۸۱
                ۱۳۸۲/۱۰/۳ ........ ۱۰,۶۸۵
                ۱۳۸۲/۱۱/۴......... ۱۱,۰۸۰
                ۱۳۸۲/۱۲/۳......... ۱۰,۹۸۶
                ۱۳۸۳/۲/۲ ..........۱۱,۷۳۲
                ۱۳۸۳/۴/۳.......... ۱۲,۳۳۳
                ۱۳۸۳/۵/۴ ..........۱۳,۱۹۶
                ۱۳۸۳/۵/۱۴......... ۱۳,۸۸۲
                .
                .
                .
                .

وادامه نزول تا سال 84 که عدد شاخص به کانال 9000 واحدی میرسد !!!!! همانطور که اعداد بالا نشان میدهد نمودار شاخص از سال 81 تا اواسط دیماه 82 صعودیست و سپس کمی نزول در بازه یکی دو ماهه و ادامه صعود تا اواسط مرداد ماه 83 !!!!!!!!!!!!!!

کاری به این ندارم که اون زمان با حالا فرق میکرده یا نه !!! مدیران کیا بودن !!! کی سر کار بوده !!!یا منزلت بورس و سرمایه گذاری چی بوده !!!! هدفم از این پست فقط نشان دادن روند تاریخی شاخص بود که کمی تا قسمتی (اگه ملالغتی نباشیم شاید کاملا ) مطابق با روند 2 3 سال گذشته هست !!! که با این حرف جناب بهزادی من شدیدا به فکر فرو رفتم ......
                سلام دوستان ظهر همگی بخیر وسلامتی...............................که از همه چیز مهمتر است....................خوب بنظرم سناریوی شاخص از لحاظ زمانی که جناب بهزادی ودوست عزیزSushiant فرمودن بنظر یکی از احتمالات هست............ولی نظر من اینکه این رشد شاخص از لحاظ زمانی احتمالا تا برج8-11 ادامه داشته باشد.بحر حال نظر شخصی است....................ولی هر دو سناریو در جای خود محترم...................واحتمال دارد که اتفاق بیفته .............از آنجای که رشد تمام صنایع بصورت یک دفعه با هم نخواهد بود همانطور که در گذشته والان میبینید بنظر پاره ای از زمانه 7-10 ماه آینده سناریوی دوم (نظر من) رشد شاخص بصورت نوسانی وشیفتی تمام صنایع داشته باشند و زمان و رشد شاخص کامل شود...................بحر حال باید دید رشد شاخص به چه شکل خواهد بودو همچنین آینده را کسی نمیتواند دقیقا پیش بینی کند........
                تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

[QUOTE=محمد صالحی;483837]
                  در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                  ملاک تصمیم گیری هر شخصی متفاوت است شخصا تکنیکال کار میکنم و فاند را دوستان نگاه میکنند رمپنا در موج 4 بزرگ هستیم حالا این + ها در شروع موج 5 است یا b را زود است تشخیص داد اما در قیمت 660 حمایت سختی داشت که در تاپیک مپنا با چارت توضیح دادم بمپنا هم با توجه به حمایت شاخص و حمایت مپنا خرید داشتم که اعلام کردم اما الارم دکتر بهزادی خیلی بهجا بود برای تصمیم گیری

اما هر تحلیلی اشتباه میتواند باشد که در ماهای قبلی شخصا حدود 20 درصد از سود را زیان شناسایی کردم امیدوارم که بتوانیم با همفکری دوستان خطاها کمتر و روند کاری بهتر

شاد باشید
                  خسته نباشيد.
                  ارزش داراايهاي مپنا به ازاي هر سهم بالاي 3هزار تومان هست انهايي که در مپنا کار مي کنند ميگند مپنا 1دلار.
                  .................................................. .................................................. ..................................................
                  از طرفي عده اي ميگند دارايي که نون و اب نميشه.
                  چند وقت پيش بود که در تايپيک خاور و خپارس عرض کردم اين دو سهم دارايي بالايي دارند بيش از 1500تومان.
                  گفتند دارايي که نون و اب نميشه.گفتم خاور و خپارس قصد دارند از محل تجديد ارزيابي دارايي افزايش سرمايه بدهند.يعني ميخواهند دارايي شرکت را در قالب سهم جايزه به سهامدار هديه کنند .خاور را از 92 تومان به بالا خريدم الان 3سهم 80توماني خاور دارم.
                  تازه بازار از خواب بلند شده دنبال خپارس افتاده سهمي که قرار هست در ازاي هر سهم 2.5سهم جايزه بده از محل تجديد ارزيابي دارايي.تصور کنيد هر سهم خپارس بشه 3.5سهم و 100تومان قيمت بخوره چه بازدهي برايمان خواهد داشت.
                  تجديد ارزيابي دارايي يعني ازاد شدن دارايي شرکت و رفتن اون تو جيب سهامدار چيزي را که تازه بازار متوجه ان شده است.
                  .................................................. .................................................. .................................................. .......................................
                  شايد مپناي 3000توماني هم افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي داشته باشه لذا نبايد بگيم مپنا انقدر نمي ارزه.
                  پس ارزش دارايي شرکتها ميتواند فاکتور مهمي براي ارزشمند سهام شرکتها باشد .
                  تکنيکال جام جهان نماي بورس هست.

نظر

• ali30
                    عضو فعال
                    • Aug 2013
                    • 1940

بنظر میرسد...................تا 2 -3 ماه آینده یکی از لیدرهای بازار(صنایع)پالایشی های معظم باشند................ و شایدبعد مرداد ماه شروع رشد فلزیهای معظم باشد.........................کسی چه میداند.;)
                    تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• ali20005
                      عضو فعال
                      • Dec 2013
                      • 230

[QUOTE=کيانوش;483910]

خسته نباشيد.
                      ارزش داراايهاي مپنا به ازاي هر سهم بالاي 3هزار تومان هست انهايي که در مپنا کار مي کنند ميگند مپنا 1دلار.
                      .................................................. .................................................. ..................................................
                      از طرفي عده اي ميگند دارايي که نون و اب نميشه.
                      چند وقت پيش بود که در تايپيک خاور و خپارس عرض کردم اين دو سهم دارايي بالايي دارند بيش از 1500تومان.
                      گفتند دارايي که نون و اب نميشه.گفتم خاور و خپارس قصد دارند از محل تجديد ارزيابي دارايي افزايش سرمايه بدهند.يعني ميخواهند دارايي شرکت را در قالب سهم جايزه به سهامدار هديه کنند .خاور را از 92 تومان به بالا خريدم الان 3سهم 80توماني خاور دارم.
                      تازه بازار از خواب بلند شده دنبال خپارس افتاده سهمي که قرار هست در ازاي هر سهم 2.5سهم جايزه بده از محل تجديد ارزيابي دارايي.تصور کنيد هر سهم خپارس بشه 3.5سهم و 100تومان قيمت بخوره چه بازدهي برايمان خواهد داشت.
                      تجديد ارزيابي دارايي يعني ازاد شدن دارايي شرکت و رفتن اون تو جيب سهامدار چيزي را که تازه بازار متوجه ان شده است.
                      .................................................. .................................................. .................................................. .......................................
                      شايد مپناي 3000توماني هم افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي داشته باشه لذا نبايد بگيم مپنا انقدر نمي ارزه.
                      پس ارزش دارايي شرکتها ميتواند فاکتور مهمي براي ارزشمند سهام شرکتها باشد .
                      تکنيکال جام جهان نماي بورس هست.
                      در ارزندگی خپارس و خاور شکی نیست ولی تجدید ارزیابی دارایی ها فقط باعث میشه سهم رقیق بشه و تعداد افزایش پیدا میکنه و به همون نسبت قیمت سهم کاهش پیدا میکنه.
                      [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
                      [/CENTER]

نظر

• تاران
                        عضو فعال
                        • Jan 2012
                        • 959

شنبه بازار شاید سبزتر از اونی باشه که همه تصور میکنن...علتش رو امشب باید تو اخبار دید

نظر

• محمد 66
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 2938

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                          بنظر در این برهه شاخص کل 3 چالش بزرگ در ادامه مسیر دارد 76000 و 76700واحد (خط روند نزولی) و 78500 واحد"مقاومت Senkou Span A"
                          در حال حاضر Rsi در سطح مقاومتی قرار دارد و اوسیلاتور استوکستیک نشان دهنده اصلاح مقطعی و احتمالی تا 74800 واحد دارد.

با گذر شاخص از 76700 واحد و تثبیت احتمالا Ts خط ks را به بالا قطع کند که سیگنال خرید ضعیفی تا حوالی 78500 واحد صادر میشود ، در صورت شکست مقاومت شاخص تا حوالی 83000 واحد در داخل ابر کومو قرار دارد که میتواند کار صعود شاخص را تا حدودی هموار سازد ..

موفق باشید ...
                          مقاومت 76700 واحد شنبه پودر میشه ، امروز باید شکسته میشد چون روز آخر هفته بود شکسته نشد و خیلی ها خریدهاشون را گذاشتند برای شنبه تا خیالشون راحت تر باشه .

مقاومت اصلی شاخص ابر ایچیموکو است که در نمودار شما مشخص شده است یعنی 78500 واحد ، به نظرم در عبور از 78500 شاخص کم بیاورد و یک اصلاح کوتاه مدت 2 روزه سه شنبه و چهارشنبه هفته آینده داشته باشیم .

نظر

• daryadel120
                            عضو فعال
                            • Apr 2012
                            • 578

کاهش نرخ سود که ماست مالی شد ... 5 هزار میلیارد رو هم که فعلا خود مردم دارن تزریق میکنن ... /:.yead.:/ شاید هم که من خیلی بدبینم /.:biggrinsmiley.:/
                            برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• abstract
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 1506

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
                              کاهش نرخ سود که ماست مالی شد ... 5 هزار میلیارد رو هم که فعلا خود مردم دارن تزریق میکنن ... /:.yead.:/ شاید هم که من خیلی بدبینم /.:biggrinsmiley.:/
                              شما بدبینی . مگه نمی بینی شاخص داره میره بالا :D

Sent from my GT-N7100

نظر

• anahita
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 769

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
                                استاد گرامی هنوز دیر نشده برای خرید ، جو منفی ندین ;) ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست :)
                                *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

در حال کار...
                                X