شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali20005
    عضو فعال
    • Dec 2013
    • 230

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
    دوست عزیز لیدر بازار شبندره ..
    پس چرا اکثر سهمها امروز منفی بود؟
    [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
    [/CENTER]

نظر

• بهزاد بهزادی
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 494

صبح بخیر

این هم حمایتی که عنوان شده بود.... بازار در میان مدت ریسکش پایین اومده... اونهایی هم که از حرکت پرسود چند روز اخیر بازار جا مانده اند به جای جو دادن های اشتباه تا دیر نشده سهامدار بشن.... تا همین الان 10 درصدی عقب افتاده اند...

ارادتمند- بهزاد

در اصل توسط Mehrdadovic پست شده است
      تا همین جای کار از بازار خوب حمایت شده
      یکی دو روز بازار دوام بیاره ترس سهامداران ریخته میشه
      مهرداد جان دوام میاره به راحتی و فراتر از تصور من و شما بازار حرکت می کنه.... تو من رو خوب میشناسی و میدونی تا چه حد محتاط و ریسک گریز هستم... روز چهارشنبه هفته پیش و زمانی که در کف بازار با سرمایه سنگین وارد شده ام مطمین باش که بی دلیل نبوده...

به هر حال رشد امسال بورس بر خلاف سال قبل چندماهه است و باید از همین فرصت چند ماهه حداکثر بهره رو برد...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• ahmadreza
        عضو فعال
        • Jul 2012
        • 1294

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
        صبح بخیر

این هم حمایتی که عنوان شده بود.... بازار در میان مدت ریسکش پایین اومده... اونهایی هم که از حرکت پرسود چند روز اخیر بازار جا مانده اند به جای جو دادن های اشتباه تا دیر نشده سهامدار بشن.... تا همین الان 10 درصدی عقب افتاده اند...

ارادتمند- بهزاد دکتر منتظر نظر شما در مور گروه ساختما هستم به نظر شما تا کی در جا میزنن؟

مهرداد جان دوام میاره به راحتی و فراتر از تصور من و شما بازار حرکت می کنه.... تو من رو خوب میشناسی و میدونی تا چه حد محتاط و ریسک گریز هستم... روز چهارشنبه هفته پیش و زمانی که در کف بازار با سرمایه سنگین وارد شده ام مطمین باش که بی دلیل نبوده...

به هر حال رشد امسال بورس بر خلاف سال قبل چندماهه است و باید از همین فرصت چند ماهه حداکثر بهره رو برد...

ارادتمند- بهزاد
        همچنان منتظر تحلیل شما در مورد گروه ساختمان هستم به نظر شما کی استارت میزنن؟

نظر

• farzen
          ستاره دار(2)
          • Jan 2012
          • 512

تشکر از راهنماییهاتون استاد نمیشه گروههای پیش رو رو راهنمایی کنید؟

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Post
            در اینده نزدیک خبر خیلی مهمی از یکی از لیدرهای بازار میشنوید که باعث افزایش 50الی 100 درصدی ان لیدر میشود و کل روند سهام و بازار را تغییر میدهد که خود محرک سنگینی برای بازار سرمایه است امروز حجم سنگینی خرید کردم فعلا در همین حد بیشتر نمیتوانم توضیح بدهم
            احتمالا مپنا باشه.گرچه من دوست داشتم خودرو مي بود.چون بازار وابستگي عجيبي به خودرو داره.

نظر

• محمد صالحی
              عضو عادی
              • Jun 2011
              • 207

در اینده نزدیک خبر خیلی مهمی از یکی از لیدرهای بازار میشنوید که باعث افزایش 50الی 100 درصدی ان لیدر میشود و کل روند سهام و بازار را تغییر میدهد که خود محرک سنگینی برای بازار سرمایه است امروز حجم سنگینی خرید کردم فعلا در همین حد بیشتر نمیتوانم توضیح بدهم
              11 اردیبهشت ساعت 10 صبح دیدار ما در شرکت مپنا
              **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• farzen
                ستاره دار(2)
                • Jan 2012
                • 512

11 اردیبهشت ساعت 10 صبح دیدار ما در شرکت مپنا
                ایا برای بمپنا هم مفیده؟

نظر

• محمد صالحی
                  عضو عادی
                  • Jun 2011
                  • 207

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
                  ایا برای بمپنا هم مفیده؟
                  به نظر من رشدی که در بمپنا است در رمپنا نیست با اینکه هر دو را سنگین دارم
                  **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• farzen
                    ستاره دار(2)
                    • Jan 2012
                    • 512

متاسفانه من ندارم الان بمپنا بگیرم؟

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

با سلام معلوم شد که چرا تبلیغ این دو سهم را می کنی هر کاری می کنید فقط با سرمایه های افراد تازه وارد بازی نکنید برای حفظ سود خود !!
                      آخرین ویرایش توسط ایرج اکبری؛ 2014/04/23, 09:33.
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• محمد 66
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 2938

تا 78000 واحد شاخص مشکلی برای صعود ندارد ، با رسیدن به 78000 احتمالا 2 تا 3 روز منفی داشته باشیم .
                        آخرین ویرایش توسط محمد 66؛ 2014/04/23, 09:49.

نظر

• abstract
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1506

زير چن تا سهم شاخص ساز رو گرفتن همين . مشكل بازار همين مپنا بود كه به سلامتي حل شد . بقيه سماق بمكن/.:biggrinsmiley.:/

بانكي منفي . خودرو منفي . دارو منفي . ساختمان بي مفهوم . اخابر منفي . شبندر مثبت . مپنا مثبت ->>>>>> شاخص مثبت
                          من و اينهمه خوشبختي محاله /:.yead.:/
                          آخرین ویرایش توسط abstract؛ 2014/04/23, 10:30.

نظر

• محمد صالحی
                            عضو عادی
                            • Jun 2011
                            • 207

[QUOTE=ایرج اکبری;483637]با سلام معلوم شد که چرا تبلیغ این دو سهم را می کنی هر کاری می کنید فقط با سرمایه های افراد تازه وارد بازی نکنید برای حفظ سود خود !![/QUOTE

تبلیغ کجا بوده مپنا را در قیمت 760 معرفی کردم بمپنا را در قیمت 1260 معرفی کردم شاخص را هم 76000 حالا تبلیغ کجا بوده را نمیدانم البته از یاداوری شما تشکر میکنم

نظر

• ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

[QUOTE=محمد صالحی;483780]
                              در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                              با سلام معلوم شد که چرا تبلیغ این دو سهم را می کنی هر کاری می کنید فقط با سرمایه های افراد تازه وارد بازی نکنید برای حفظ سود خود !![/QUOTE

تبلیغ کجا بوده مپنا را در قیمت 760 معرفی کردم بمپنا را در قیمت 1260 معرفی کردم شاخص را هم 76000 حالا تبلیغ کجا بوده را نمیدانم البته از یاداوری شما تشکر میکنم
                              با سلام یک سوال می تواند دلیلی برای رشد مپنا بیان کنید از لحاظ بنیادی به غیر از تکنیکال که هر ثانیه بر عکس می شود آیا این مپنا مطالبات خود را دریافت کرده آیا رشد رشد آوری داده با این نرخ دلار با تشکر
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• شاهین محلوجی
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 2050

بنظر در این برهه شاخص کل 3 چالش بزرگ در ادامه مسیر دارد 76000 و 76700واحد (خط روند نزولی) و 78500 واحد"مقاومت Senkou Span A"
                                در حال حاضر Rsi در سطح مقاومتی قرار دارد و اوسیلاتور استوکستیک نشان دهنده اصلاح مقطعی و احتمالی تا 74800 واحد دارد.

با گذر شاخص از 76700 واحد و تثبیت احتمالا Ts خط ks را به بالا قطع کند که سیگنال خرید ضعیفی تا حوالی 78500 واحد صادر میشود ، در صورت شکست مقاومت شاخص تا حوالی 83000 واحد در داخل ابر کومو قرار دارد که میتواند کار صعود شاخص را تا حدودی هموار سازد ..

موفق باشید ...
                                جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

در حال کار...
                                X