شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهزاد بهزادی
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 494

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
    احساس میکنم سوالم بنظر خیلی ناشیانه است نمیدونم؟ شاید
    سلام

سوالتون ناشیانه نبود... منتها من خیلی متوجه پرسش نشدم....

در هر صورت در یک حالت کلی قیمت ها در هر بازاری بر اساس عرضه و تقاضا تعیین میشه (اگر حالت دستوری در کار نباشه)... اگر تقاضا بالاتر باشه، این موضوع به مفهوم ورود نقدینگی فراتر از سقف تعیین شده برای اون بازار هست، که باعث افزایش قیمتها میشه تا نقطه ای که شاهد تعادل بین عرضه و تقاضا باشیم...

بهم خوردن عرضه و تقاضا می تونه تحت عوامل خارجی زیادی شکل بگیره... این مورد هم در نظر بگیرید که بازارها هم حجم نیستند ضمن اینکه می تونند رشدی موازی رو تجربه کنند و رونق یک بازار الزاما به مفهوم رکود سایر بازارها نیست....

ارادتمند- بهزاد

نظر

• بهزاد بهزادی
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 494

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
      با سلام و عرض ادب و ارادت خدمت استاد بهزادی
      یک سوال داشتم و انهم اینکه با توجه به اینکه انتظار داریم برنامه هستی و اتمی ایران به سرانجامی برسه در یک افق یک ساله
      بنظر حضرت عالی با توجه به اینکه ایران 100 میلیارد پول بلوکه شده از فروش نفت داره با ازاد شدن این منابع بنظر شما ما شاهد
      یک تورم دوباره در اقتصادمان با توجه به اینکه دولت معادل ان ریال چاپ خواهد کرد باید باشیم
      بنظر شما چه راهکاری میتونه دولت مردان ما در پیش بگیرن
      اگر در حد فرصت و وقتتون یک توضیحی بدهید ممنون میشم
      ارادتمند شما و وام دار شما هستم و در این سالها از مطالب حضرت عالی بسیار بهره بردم
      و همینجا از شما سپاسگذاری میکنم
      سلام

اگر مذاکرات هسته ای با سرانجامی خوب به پایان برسه و پل ارتباطی ایران و غرب بوجود بیاد، این 100 میلیارد دلار تنها بخشی از درآمد ایران خواهد بود و توجه کنید که صدها میلیارد دیگر در اثر سرمایه گذاری های خارجی ها (علی الخصوص ایرانی های مقیم خارج) وارد کشور میشه...

به اعتقاد من این رخداد نه تنها به ضعیف شدن پول ملی نمی انجامد بلکه با توجه به رونق اقتصادی که در کشوری مانند ایران که به دلیل عقب ماندگی ها در سالیان اخیر بسیار بکر است و بهترین فرصت سرمایه گذاری، می تونه فراگیر بشه... بنابراین زمانی که پشتوانه مالی بیشتری در اخیار دولت باشه (دلار و طلا) و رونق اقتصادی در جامعه در حال فراگیر شدن باشه چاپ اسکناس اگر هم تبعات تورمی داشته باشه به سادگی میشه با راهکارهایی جلوی اون رو گرفت...

توجه کنید که پارامترهای اقتصادی رو تک بعدی نمیشه دید...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• بهزاد بهزادی
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 494

در اصل توسط دانشجو 110 پست شده است
        سلام استاد بهزادی عزیز با تشکر از زحمات و وقتی که می‌گذاریدسوالی داشتم افزایش و کاهش قیمت دولار بر صنعت خودرو و ساخت‌قطعات چه تاثیری دارد
        کلا خودرویی ها به دلیل احتمال ورود خودروسازان بزرگ به ایران و شراکت با این شرکت ها آینده ای نسبتا روشن دارند... اما این گروه فعلا به عنوان گروه وارداتی محسوب میشه بدین معنی که افزایش قیمت دلار بهای تمام شده کالای اونها رو تحت تاثیر قرار میده و به همین دلیل برای جبران مافات باید قیمت محصولات خود رو افزایش بدهند و مشکل اصلی اونها با سازمان حمایت از مصرف کنندگان است که همه می دونیم زور چندانی در برابر خودروسازان ندارند...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• farshidu
          کاربر ویژه بورسی
          • Apr 2014
          • 2222

جناب بهزادی
          ممنون از وقتی که برای حداقل تایپ جوابها می گذارید
          تاثیر رفع تحریمها روی گروه بانکی چی میتونه باشه؟ چطور سوددهی شان بالا می ره؟
          معیار بهترین گزینه بانکی باید تکنیکال باشه یا بنیادی؟ چون مثلا بانک ملت شرایط بنیادی خوبی داره ولی تکنیکالی در ابتدای موج c هست(نظر من) از طرفی صادرات تکنیکال خوبی داره منتها سهم سنگینی هست و چابک نیست!
          ممنون
          Trade Mindfully

نظر

• amirabbas2011
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 651

بیشترین رشد شاخص بورس در سال 93 ثبت شد

در پایان معاملات امروز بازار سرمایه شاخص 875 واحد رشد کرد و بیشترین رشد شاخص در سال 93 را به ثبت رساند.
            شاخص کل بورس و اوراق بهادار در اولین روز اردیبهشت ماه 875 واحد افزایش یافت و به کانال 75 هزار واحد بازگشت.

شاخص کل بورس امروز در رقم 75 هزار و 35 واحد ایستاد، این در حالی است که دیروز شاخص در رقم 74 هزار و 160 واحد متوقف شده بود.

امروز تعداد 505 ميليون سهم به ارزش بيش از 1هزارو 574 ميليارد ريال در 55 هزار دفعه مورد معامله قرار گرفت.

شاخص بازار اول با 797 واحد افزايش به رقم 56 هزارو 143 واحد بالغ گرديد و شاخص بازار دوم با 914 واحد افزايش عدد 142 هزارو 215 واحد را تجربه کرد.

نظر

• anahita
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 769

در اصل توسط farshidu پست شده است View Post
              جناب بهزادی
              ممنون از وقتی که برای حداقل تایپ جوابها می گذارید
              تاثیر رفع تحریمها روی گروه بانکی چی میتونه باشه؟ چطور سوددهی شان بالا می ره؟
              معیار بهترین گزینه بانکی باید تکنیکال باشه یا بنیادی؟ چون مثلا بانک ملت شرایط بنیادی خوبی داره ولی تکنیکالی در ابتدای موج c هست(نظر من) از طرفی صادرات تکنیکال خوبی داره منتها سهم سنگینی هست و چابک نیست!
              ممنون
              سلام ، اقای فرشید میشه لطفا موج شماری وبملت رو رو نمودار نشون بدین ؟ آخه من هر طور حساب میکنم به نظرم انتهای موج C هستیم و سهم آماده صعوده . ممنون :)
              *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• daryadel120
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 578

در عدم تغییر روند بورس هیچ شکی ندارم چون در روند متغیرهای اقتصادی هیچ تغییر و بهبودی مشاهده نمی کنم ...
                برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• farshidu
                  کاربر ویژه بورسی
                  • Apr 2014
                  • 2222

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
                  سلام ، اقای فرشید میشه لطفا موج شماری وبملت رو رو نمودار نشون بدین ؟ آخه من هر طور حساب میکنم به نظرم انتهای موج C هستیم و سهم آماده صعوده . ممنون :)
                  اگر فکر می کنید غلط هست لطفا راهنمایی کنید
                  Trade Mindfully

نظر

• anahita
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 769

در اصل توسط farshidu پست شده است View Post
                    اگر فکر می کنید غلط هست لطفا راهنمایی کنید
                    من موج 3 شما رو موج 1 میدونم ،a رو پایان موج2 میدونم و پایان 5 شما رو پایان 3 میدونم . Aرو a از 4 اصلاحی میدونم وB شما رو b از 4 و نقطه اخر نمودار رو فعلا c از 4 میدونم . و در نتیجه سهم رو اماده برای استارت موج 5 اصلی میدونم . لازم به ذکره که موج شماره وبملت به علت رفتار نا متقارن کمی پیچیده و خارج از عرف شده و نمیشه به دو نظر شبیه هم رسید ، به همین دلیل ممکنه هر کدوم از موج شماری ها درست باشه . خوشحال میشم نظرتون رو بدونم .با تشکر

نظر

• anahita
                      عضو فعال
                      • Jan 2013
                      • 769

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
                      در عدم تغییر روند بورس هیچ شکی ندارم چون در روند متغیرهای اقتصادی هیچ تغییر و بهبودی مشاهده نمی کنم ...
                      جسارت نباشه استاد گرامی اما مگر زمان رشد فضایی بورس چیزی جز تزلزل در اقتصاد ملی داشتیم ؟؟ نگین به خاطر رشد دلار که قبول ندارم چون رشد دلار فقط یه استارتر بوده .

نظر

• ali20005
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 230

من موج 3 شما رو موج 1 میدونم ،a رو پایان موج2 میدونم و پایان 5 شما رو پایان 3 میدونم . Aرو a از 4 اصلاحی میدونم وB شما رو b از 4 و نقطه اخر نمودار رو فعلا c از 4 میدونم . و در نتیجه سهم رو اماده برای استارت موج 5 اصلی میدونم . لازم به ذکره که موج شماره وبملت به علت رفتار نا متقارن کمی پیچیده و خارج از عرف شده و نمیشه به دو نظر شبیه هم رسید ، به همین دلیل ممکنه هر کدوم از موج شماری ها درست باشه . خوشحال میشم نظرتون رو بدونم .با تشکر
                        در اینصورت موج 1 از موج 3 بلندتر میشه به نظرم فرشید درست میگه
                        [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
                        [/CENTER]

نظر

• anahita
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 769

در اصل توسط ali20005 پست شده است View Post
                          در اینصورت موج 1 از موج 3 بلندتر میشه به نظرم فرشید درست میگه
                          نه ، موج سه باز هم بلند تر میشه ، اخه اگر حرف اقا فرشاد رو قبول کنیم زمان موج 1 با موج 3 اصلا همخونی نداره و تفاوت فاحش داره که با اصول زمانی موج جور در نمیاد .

نظر

• بهزاد بهزادی
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 494

شب همه آدانی ها (و همچنین انجمن بورسی ها) بخیر

امروز شاهد بازار بسیار خوبی بودیم و روند مثبت بازار به مراتب بیشتر از روز گذشته خودنمایی کرد که آثار اون رو در صف های خریدی که تا دقایق پایانی پابرجا بود دیدیم...

در داده های بنیادی بازار تغییری ایجاد نشده است. راهکارهایی که برای حمایت از بازار تعیین شده بسیار هوشمندانه و با منطق هستند که تا به این لحظه به خوبی مدیریت شده است. به نظر میرسه یواش یواش باید آماده رالی شاخص و شکستن پیاپی سطوح حمایتی باشیم...

شاخص برای رسیدن به سقف قبلی خود راهی دشوار پیش رو دارد... به جهت تکنیکال مهمترین کار شاخص در اولین گام توانایی عبور از سقف کانال نزولی هست که مدتی در آن رفتاری نوسانی دارد... علی القاعده در هفته آینده به این سقف برخورد خواهیم کرد و اگر شاخص با قدرت موفق به شکستن سقف کانال بشه میشه امیدوار بود ترند فعلی، روندی پرقدرت باشه...

انگیزه های بنیادی بازار به قدر کافی وجود داره... ورود بانک ها در نقش حمایت کننده، برنامه کاهش سود بانکی در آینده نزدیک، روند مثبت اخبار مذاکرات، برنامه های دولت برای بازار بورس همه و همه بخشی از پتانسیل های مثبت بازار در هفته های پیش روست... به نظر میرسه جو روانی حاکم بر تریدرها هم در حال بهبود باشه...

بعد از این دید تحلیلی دوست دارم به این موضوع اشاره کنم که از سه شنبه هفته قبل و بعد از اون ریزش های سنگین بر اساس تحلیلی که داشتم اتمام روند نزولی بازار تا حدودی برایم مسجل شده بود و بر همین اساس سعی کردم تا دیدگاه خودم را با بقیه دوستان به اشتراک بگذارم... به دلیل حساسیت این چند روز حضورم در انجمن کمی بیش از زمانی بود که در اختیار داشتم با این حال تا حدودی سعی کردم علاوه بر ارایه تحلیل های مداوم به سوالات و همچنین حجم وسیع پیغام ها تا جایی که برایم مقدور بود پاسخ بدهم...

دوستان در جریان هستند که بنده به صورت همزمان در چند بازار موازی فعال هستم و اگرچه به دلیل حساسیت این روزهای بازار بورس حضوری بیشتر کاملا توجیه پذیر بود اما این مهم ادامه دار نخواهد بود... البته با توجه به سنگین شدن پرتفوی بورسی در قیاس با پرتفوی بقیه بازارها، به طور حتم در این بازار همواره آپدیت خواهم بود و با هر تغییری در داده های سیاسی و اقتصادی و تحلیل بازار اون رو به اشتراک می گذارم...

در هر حال تلاش می کنم که حداقل سه تحلیل جامع در هفته ارایه دهم... با اجازه دوستان مجددا کمی فعالیت خودم رو به شرایط سابق برمیگردانم تا هم آرامش ذهنی لازم برای ارایه تحلیل هایی با احتمال وقوع بالا رو داشته باشم و هم تمرکز خود را بر سایر بازارهای موازی فعال از دست ندهم...

احتمالا در این مدت نتونم تمامی سوالات و علی الخصوص پیغام های خصوصی رو پاسخ بدم که پیشاپیش از این بابت عذرخواهی بنده رو پذیرا باشید...

می خواهم این خیال جمعی رو به اونهایی که مطالب بنده رو دنبال می کنند بدهم که در صورت هرگونه تغییری تر دیدگاه تحلیلی بدون اتلاف وقت اون رو در انجمن قرار می دهم... پس اگر گاه دو سه روز پستی ارسال نکردم فقط و فقط به این معنی هست که هیچ تغییری در اخرین رویکرد تحلیلی بوجود نیامده است...

تلاش بنده این هست تا به امید خدا انتهای این رالی صعودی رو که چند ماه دیگر هست به درستی بتونم شناسایی کنم تا دوستان اینبار در نقطه ای ایده آل بتونند اقدام به شناسایی سود و زیان کنند...

برای همه عزیزان آرزوی روزهای خوبی دارم و امیدوارم این صعود به کام همه خوش باشد...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• farshidu
                              کاربر ویژه بورسی
                              • Apr 2014
                              • 2222

فکر کنم در این تاپیک درست نباشه به مسایل دیگه پرداخته بشه . دوستان می بخشید
                              موج 4 فرضی شما در موج 1 نفوظ کرده که این موج شماری رو زیر سوال می بره و اگر موج B آخر رو b از 4 در نظر بگیرید قاعدتا باید موج c کف موج a از 4 رو به پایین بشکنه والا c نخواهد بود

برای بحث بیشتر می تونیم به تاپیک ,وبملت سری بزنیم

اساتید به بزرگی خودتون ببخشید
                              Trade Mindfully

نظر

• daryadel120
                                عضو فعال
                                • Apr 2012
                                • 578

جسارت نباشه استاد گرامی اما مگر زمان رشد فضایی بورس چیزی جز تزلزل در اقتصاد ملی داشتیم ؟؟ نگین به خاطر رشد دلار که قبول ندارم چون رشد دلار فقط یه استارتر بوده .
                                استاد خودتی /:.yead.:/

انس جهانی طلا هم وقتی 3 بار به حمایت 1533 دلار خورد و برگشت خیلی از عاشقان روند صعودی طلا و متوهمان طلای 2000 دلاری امید به برگشت داشتند ولی چه شد؟ چون روند نزولی بود و هنوز هم هست و چون اقتصاد آمریکا رو به بهبود است به قیمت های زیر 1200 دلار هم رسید و پایین تر هم خواهد رفت ...

الان هم بورس در همان وضعیت است ... روند کلی بورس نزولی است و وضعیت اقتصادی نیز آن را تایید می کند ... حالا یک عده صبر دارند و یک عده ندارند ... /:.yead.:/
                                برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

در حال کار...
                                X