شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
    سلام به همه دوستان،

ببخشید که این چند روز درگیر موضوعی هستم و جسته گریخته در انجمن هستم و به همین دلیل بعضا در ساعت های غیر معمول حضور دارم تا ساعات پرترافیک روزانه...

از این مقدمه که بگذریم دوست دارم توجه دوستان رو به موضوعی جلب کنم و اون اینکه حرکت بازارهای مالی رو باید در دید کلان بررسی کنید... حدود چهار ماه قبل و زمانی که پیشنهاد خروج از بازار رو دادم در همان مقطع اشاره کردم که این خروج بر اساس داده های بنیادی سیاسی و اقتصادی کلان کشور هست و خروجی چندماهه تلقی میشه...

دو هفته پیش هم که پیشنهاد ورود به بازار رو دادم باز هم اشاره کردم که این ورود یک ورود چندماهه هست و زمان خروج رو زودتر از پاییز نمی بینم... منظورم از عنوان کردن این موضوع اینه که بازارها زمانی که در یک ترند قرار می گیرند به صورت ذاتی و طبیعی نوساناتی در روند مذکور دارند... اگر با دید میان مدت و بلند مدت در بازار حضور داریم چندان نباید نگران این ریزموج ها و نوسانات بود...

بسیاری از تریدرهای موفق دنیا به این موضوع اشاره می کنند که زمانی که از چارت ها فاصله گرفته اند نتایج معاملاتشون بسیار بهتر شده... در مورد بازار سهام هم در شرایط امروز همین موضوع صدق می کنه... در بازاری قرار داریم که فاقد ریسک سیستماتیک هست و در این شرایط بهترین کار تشکیل سبدی بنیادی و نگهداری سهم برای یک بازه حداقل سه تا شش ماهه است...

نگران بازارهای موازی نباشید... پست امروز رو در شرایطی می زنم که جو روانی بازار همچنان نوسانی هست و دلار روی 3300 تومان و سکه بالای 1 میلیون تومان هست... حداکثر تا شش ماه دیگر به حوالی این اهدافی که میگم میرسیم:

1- شاخص در حدود 95 تا 100 هزار واحد
    2- دلار در حدود 2600 تا 2750 تومان
    3- سکه در حدود 700 تا 750 هزار تومان

اینها اهدافی نیستند که برای سال بعد به شما معرفی کنم و همگی در اثر تکمیل داده های بنیادی در همین امسال اتفاق می افتند... سابقه بنده رو در پیش بینی بازارهای مالی غالب دوستان می دونند و اگرچه در بازارهای مالی همواره با احتمالات طرف هستیم اما تحلیل هایی که می کنم معمولا جامع و کامل هست و آنچه شما در پست بنده می بینید برگرفته نتیجه اون هست...

زمانی که دلار 1010 تومان بود پیشنهاد خرید دلار رو دادم و در بازه ای یک تا دوساله دلار بیشتر از 3 برابر شد (بازار تا نزدیک 4000 تومان هم رفت و در مسیر برگشت و نزدیک 3500 تومان پیشنهاد خروج دادم... سال گذشته بر اساس عقب ماندگی بازار بورس و در شرایطی که اولین تجربه حضورم در بورس داخلی بود پیشنهاد ورود به بازار رو در فروردین دادم ( زمانی که شاخص حدود 35000 واحد بود اگر اشتباه نکنم) و در روز یکشنبه سیاه با تکیه به دلایلی که در پست همان روز موجود هست پیشنهاد خروج چندماهه از بازار رو دادم هرچند یک اشتباه کوچک باعث شد تا خودم با یک تاخیر 10 روزه از بازار خارج بشم و ضرری 10 درصدی به سود خوبی که در سال 92 کرده بودم خورد...

در هر حال تخصص بنده در بازارهای مالی، نگاه کلی به بازارهاست و اگر حرفی می زنم پشت اون حرف کلی داده ها و متغیرهای سیاسی و اقتصادی نهفته هست که برخی از اونها رو میشه در انجمن ها گفت و برخی رو نمیشه... دو هفته و اندی پیش که گفتم وارد بشید بر اساس داده هایی محکم بود و اگر چه شاخص بعد از رشد چند هزار واحدی در حال استراحت هست اما هرچه جلوتر میریم این داده ها و متغیرهایی که بنده بر اساس اونها سیگنال ورود دادم محکم تر میشه...

تنها توصیه ای که می تونم بکنم اینه که در این روزها که بازار نوسانی هست سبدتون رو بهینه کنید... فرصت خیلی زود از دست میره... به زودی شاخص به پروازی در میاد که فروشندگان امروز فقط غصه تصمیم اشتباهشون رو در فروش سهام بنیادی خواهند خورد...

داده های بنیادی بیشتر از هر زمانی محکم شده... بازار بورس همواره ریسک خود را دارد اما باور کنید در یکی از کم ریسک ترین بازارها در چند سال اخیر قرار گرفته ایم... در پایان سه چارت تحلیلی از شاخص بورس، دلار و سکه براتون میگذارم با اشاره به این نکته که موج شماری ها فقط بر اساس داده های تکنیکی نیست...

سعی کنید از زاویه دید کلان تری به موضوع نگاه کنید...

ارادتمند- بهزاد

با سلام آقای بهزادی بیشتر کسانی که تکنیکال کار می کنند اعلام نظر می کنند که اگر شاخص از مقاومت مهم 89 هزار واحد عبور کند تا 115 الی 120 هزار واحد شاخص می تواند رشد کند والبته باید در آن شرایط وضع سیاسی و اقتصادی کشور و صنعت مورد برسی قرار گیرد نظر شما در مورد اعداد اعلامی چیست با تشکر
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• بهزاد بهزادی
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 494

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
      با سلام آقای بهزادی بیشتر کسانی که تکنیکال کار می کنند اعلام نظر می کنند که اگر شاخص از مقاومت مهم 89 هزار واحد عبور کند تا 115 الی 120 هزار واحد شاخص می تواند رشد کند والبته باید در آن شرایط وضع سیاسی و اقتصادی کشور و صنعت مورد برسی قرار گیرد نظر شما در مورد اعداد اعلامی چیست با تشکر
      بله خیلی محتمل هست... اگر توافق نهایی بشه حتی میشه به 140 هزار واحد هم فکر کرد... در هر حال اونچه بنده گفتم حداقل موضوع می تونه باشه و باید در آینده بر اساس داده ها و متغیرهای روز این تارگت ها رو تدقیق کرد...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

بله خیلی محتمل هست... اگر توافق نهایی بشه حتی میشه به 140 هزار واحد هم فکر کرد... در هر حال اونچه بنده گفتم حداقل موضوع می تونه باشه و باید در آینده بر اساس داده ها و متغیرهای روز این تارگت ها رو تدقیق کرد...

ارادتمند- بهزاد
        با سلام همین 25 اردبیهشت ماه کنونی مسیر کاملا سفاف می شود با تشکر
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• Sushiant
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 1391

ارادتمند- بهزاد
          جناب بهزادی ضمن سلام و عرض ادب سوالی دارم حضورتون :

این که در این رشد شاخص چه گروههایی رو پیشرو میدونید ؟ این وضعیت خوب آینده که صحبتش هست بر روی چه سهمها و گروههایی تاثیر بیشتر و سریعتری داره ؟ همچنین آیا به نظر شما این رشد در همه گروهها با هم اتفاق میفته یا اینکه مثل سال گذشته گروههای پیشرو یکی پس از دیگری عوض میشن ؟

سپاسگذارم
          هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• بهزاد بهزادی
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 494

در اصل توسط hamid-reza پست شده است View Post
            جناب بهزادي با عرض خدا قوت و تشكر بابت زحمات...

ميشه در كنار تحليلي كه براي دلار و سكه وبورس گذاشتيد تحليلي از بازار مسكن و قيمت ملك بفرماييد
            اين ارامش باعث افزايش قيمت ملك ميشه برعكس زماني كه استرس جنگ وجود دارد؟؟

اگر محبت بفرماييد با توجه به اينده روشن بازار بورس تحليلي از گروه هاي اصلي و مورد توجه بازار بفرماييد ممنون ميشيم
            مثل گروه بانك--پالايش--خودرو--پتروشيمي

تشكر
            بگذارید از بخش دوم سوالتون پاسخ بدهم...

از دید من پتروشیمی و پالایشی روی دور صعود قرار گرفته اند... برای خودرویی ها میشه احتمال یک اصلاح کوچک رو داشت و بانکی ها هم به نظر میرسه کمی دیرتر حرکت کنند... در هر حال هر 4 گروهی که اشاره کردید جز گروه های پیشرو هستند... در پتروشیمی و پالایشی همواره باید سرمایه گزاری کرد.... بانکی ها و خودرویی ها هم جز گروه هایی هستند که امسال با توجه به احتمال توافق بیشترین منفعت ها رو خواهند بود...

و اما در مورد تحلیل مسکن اعتقادی به ریزش آنچنانی ندارم به خصوص که قیمت مصالح ساختمانی هم افزایش پیدا کرده اما در سال جاری رشدی پایین تر از تورم دارند چون با رفع تحریم ها به تدریج شاهد صنعتی سازی در مسکن هستیم که باعث کاهش هزینه تمام شده میشه... مشکل اصلی مسکن در حال حاضر برتری عرضه به تقاضاست که دلیل اون عدم توانایی در پرداخت هست نه عدم نیاز...

میشه متصور بود که اگر پول ملی قوی بشه و قیمت مسکن هم جذابیت بیشتری پیدا کنه و امنیت اقتصادی و سیاسی پابرجا بشه، بازار مسکن رونق بگیره... به نظرم سال 94 باید مسکن رو بسیار با دقت دنبال کرد و چه بسا سال 94 سال مسکن باشد...

با این حال همچنان برای قضاوت زود هست و آنچه این روزها در بازار مسکن شاهدیم همچنان رکود تورمی است...

باور بفرمایید نقدینگی سرگردان در جامعه نهایتا راهی جز ورود به عرصه تولید نخواهد داشت چون دیگر از بازدهی های بازارهای موازی همانند گذشته خبری نیست...

تمام تحلیلی که ارایه شد منوط به توافق کردن با غرب و برطرف شدن تحریم هاست...

ارادتمند- بهزاد

در اصل توسط alireza9784 پست شده است View Post
            دکتر بهزادی عزیز
            به نظر شما در این موج صععودی، وضعیت صنایع خودرویی چطور خواهد بود؟ کدام صنعت بیشترین بازدهی را در این موج صعودی خواهد داشت؟؟؟ ممنون می شوم فارغ از نام بردن از سهمی که فرمودید نمی گویید، بهترین صنایع را معرفی فرمایید.
            به احتمال بسیار زیاد بیشترین منفعت رو گروه خودرویی و گروه های وابسته به آن مانند قطعاتی ها و لیزینگی ها می برند اما این گروه (خودرویی ها) ریسک بالایی داره همچنان... گروه هایی با حاشیه امنیت بالاتر مانند پتروشیمی وجود داره...

اگر توافق حاصل بشه کلیت بازار و گروه ها مثبت خواهند بود و توصیه می کنم به منظور دوری از ریسک تک سهمی و تک گروهی سبدی متنوع تشکیل دهید...

ارادتمند- بهزاد

در اصل توسط mmb462 پست شده است View Post
            جناب دکتر بهزادی
            با سلام وتشکر از تحلیلتان براساس پیش بینی شما از قیمتهای دلار حدود 2700 تومان و سکه حدود 725 تومان تا شش ماه آینده باید انس حدود 1140 دلار شود آیا به نظرتان این امکان وجود دارد؟
            یا من اشتباه میکنم ؟
            اگر به سلامت از بحران اوکراین رد بشیم میشه انتظار داشت اونس جهانی در بازه 1150 تا 1200 دلار قرار بگیره مشروط بر آنکه اتفاق جدیدی نیفتد....

درهر حال بر اساس آنچه در نشست سران اروپا در جریان هست و دیداری که روسیه و اوکراین با هم داشته اند به نظر میرسه میشه به حل بحران اوکراین بعد از انتخابات این کشور امیدوار بود...

ارادتمند- بهزاد
            آخرین ویرایش توسط بهزاد بهزادی؛ 2014/05/06, 22:37.

نظر

• mohammadrahmani
              عضو عادی
              • Apr 2014
              • 183

با سلام وارادت خدمت اقا بهزاد.عزیزم میشه نظرتان را در رابطه با سرمایه گزاری وملت ووبیمه ووبصادر بیان کنید.متشکرم

نظر

• بهزاد بهزادی
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 494

در اصل توسط mohammadrahmani پست شده است View Post
                با سلام وارادت خدمت اقا بهزاد.عزیزم میشه نظرتان را در رابطه با سرمایه گزاری وملت ووبیمه ووبصادر بیان کنید.متشکرم
                در مورد سهم هیچ زمان نظری ارایه نمی دهم....

قربانت- بهزاد

نظر

• farzen
                  ستاره دار(2)
                  • Jan 2012
                  • 512

اگر توافق حاصل بشه کلیت بازار و گروه ها مثبت خواهند بود و توصیه می کنم به منظور دوری از ریسک تک سهمی و تک گروهی سبدی متنوع تشکیل دهید...

سلام اقای بهزادی من تازه باهاتون اشنا شدم کاشکی چند ماه پیش این اتفاق افتاده بود تا از ضرر سنگینم جلوگیری میشد ..به هر حال میخاستم بفرمایین برای فرد ریسک پذیری مثل من در صنایع (خودرو- پالایشی- پتروشیمی- فلزی )از هر کدوم چند در صد سبد رو تشکیل بدم که بازدهیم بالاتر بره ؟نهایت تشکر

نظر

• بهزاد بهزادی
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 494

در اصل توسط farzen پست شده است View Post

سلام اقای بهزادی من تازه باهاتون اشنا شدم کاشکی چند ماه پیش این اتفاق افتاده بود تا از ضرر سنگینم جلوگیری میشد ..به هر حال میخاستم بفرمایین برای فرد ریسک پذیری مثل من در صنایع (خودرو- پالایشی- پتروشیمی- فلزی )از هر کدوم چند در صد سبد رو تشکیل بدم که بازدهیم بالاتر بره ؟نهایت تشکر
                    سلام،

در پست های قبلی یه سبد نمونه بر اساس گروه رو اشاره کرده ام...

اینکه درصد ها به چه صورت باشه به خود شما و ریسک پذیریتون برمیگرده... بین اینهایی که گفتید از ریسک کم به زیاد به نظر من به این ترتیب هست:

پتروشیمی- پالایشی- فلزی- خودرو

به جهت بازدهی خودرو می تونه بیشترین بازدهی رو داشته باشه...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• arminfar
                      عضو فعال
                      • Mar 2014
                      • 479

شاخص کل دکتر امیر عباس کنی استاد دانشگاه-1393/01/25
                      حرکت Bear Market شاخص کل بازار سهام کشور درتاریخ 24/10/1392 و از عدد 87724واحد آغاز شده است.
                      اولین حمایت قوی در حال حاضر عدد 72201 واحد می باشد و نهایتا حمایت مرحله بعدی شاخص عدد 68120 واحد می‌باشد و شاخص می‌تواند احتمالاً به سیر نزولی خود تااین عدد ادامه دهد.
                      حمایت 7220 واحدی در این سیر نزولی حمایت نسبتاً قوی‌تری می‌باشد. امااصولاً بحث مهم و اساسی شناخت زمان Bear Market و BULL Market دربازار سهام و سرمایه و انتخاب صحیح سهام می باشد.
                      Bear Market: خرس تنبل و خفته-در این نوع بازار کاهش قیمت سهام 2/3 افزایش قیمت سهام خواهد بود .منظور از بازار خرس بازاری است که بی روح و پر زیان و ضرر ده می باشد.
                      Bull Market : گاو نر وحشی-در این نوع بازار افزایش قیمت سهام 2/3 کاهش قیمت سهام خواهد بود .منظور از بازار گاو نر بازاری است که فعال وقوی پر زور و سود آور و با حرکت جسورانه می باشد.
                      با درود خدمت تمامی سروران
                      درود خدمت جناب بهزادی عزیز که حضورشان باعث رونق و دلگرمیست
                      هدفم در خصوص قرار دادن تحلیل جناب آقای دکتر کنی ، مقدمه ای برای مطرح کردن مطلبم بود .
                      برداشت این حقیر از تحلیلهای ایشان اینست که هنوز حقوقیها به خواسته های خود نرسیده اند و از آنجایی که ایشان نیز به نوعی حقوقی محسوب میشوند ، احساس میکنم که تحلیلهای ایشان به نوعی عنوان کردن خواسته حقوقیهاست ، البته این نظر شخصی بنده میباشد و ممکن است کاملا اشتباه باشد ، چون با شرایط موجود تشکیل کف پائینتر برای شاخص متصور بودن امری سخت و نه محال میباشد .
                      بسیار خوشحال میشوم دوستان نظرات خود را در این خصوص اعلام نمایند
                      ارادتمند
                      آرمین فروهر
                      ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• punisher
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 267

سلام،

در پست های قبلی یه سبد نمونه بر اساس گروه رو اشاره کرده ام...

اینکه درصد ها به چه صورت باشه به خود شما و ریسک پذیریتون برمیگرده... بین اینهایی که گفتید از ریسک کم به زیاد به نظر من به این ترتیب هست:

پتروشیمی- پالایشی- فلزی- خودرو

به جهت بازدهی خودرو می تونه بیشترین بازدهی رو داشته باشه...

ارادتمند- بهزاد
                        سلام بر استاد گرانقدر
                        نظرتون درباره تشکیل سبد زیر و درصد ریسکشون چیه؟

سرمای گذاری (30 درصد) ، خودرویی و صنایع وابسته (20 درصد) ، تجهیزاتی (10 درصد) ، پالایشگاهی و پتروشیمی (20 درصد) ، بانکی ( 5 درصد ) ، فلزات و معدنی (5 درصد) ، دارویی ، انفورماتیک ، کاشی ، سیمانی (10 درصد)

با تشکر فراوان

نظر

• Trader7
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 940

در اصل توسط arminfar پست شده است View Post
                          حرکت Bear Market شاخص کل بازار سهام کشور درتاریخ 24/10/1392 و از عدد 87724واحد آغاز شده است.
                          اولین حمایت قوی در حال حاضر عدد 72201 واحد می باشد و نهایتا حمایت مرحله بعدی شاخص عدد 68120 واحد می‌باشد و شاخص می‌تواند احتمالاً به سیر نزولی خود تااین عدد ادامه دهد.
                          حمایت 7220 واحدی در این سیر نزولی حمایت نسبتاً قوی‌تری می‌باشد. امااصولاً بحث مهم و اساسی شناخت زمان Bear Market و BULL Market دربازار سهام و سرمایه و انتخاب صحیح سهام می باشد.
                          Bear Market: خرس تنبل و خفته-در این نوع بازار کاهش قیمت سهام 2/3 افزایش قیمت سهام خواهد بود .منظور از بازار خرس بازاری است که بی روح و پر زیان و ضرر ده می باشد.
                          Bull Market : گاو نر وحشی-در این نوع بازار افزایش قیمت سهام 2/3 کاهش قیمت سهام خواهد بود .منظور از بازار گاو نر بازاری است که فعال وقوی پر زور و سود آور و با حرکت جسورانه می باشد.
                          با درود خدمت تمامی سروران
                          درود خدمت جناب بهزادی عزیز که حضورشان باعث رونق و دلگرمیست
                          هدفم در خصوص قرار دادن تحلیل جناب آقای دکتر کنی ، مقدمه ای برای مطرح کردن مطلبم بود .
                          برداشت این حقیر از تحلیلهای ایشان اینست که هنوز حقوقیها به خواسته های خود نرسیده اند و از آنجایی که ایشان نیز به نوعی حقوقی محسوب میشوند ، احساس میکنم که تحلیلهای ایشان به نوعی عنوان کردن خواسته حقوقیهاست ، البته این نظر شخصی بنده میباشد و ممکن است کاملا اشتباه باشد ، چون با شرایط موجود تشکیل کف پائینتر برای شاخص متصور بودن امری سخت و نه محال میباشد .
                          بسیار خوشحال میشوم دوستان نظرات خود را در این خصوص اعلام نمایند
                          ارادتمند
                          آرمین فروهر
                          عزیز دلم این تحلیل مربوط میشه به یک ماه پیش...خیلی چیز ها تغییر کرده از اون زمان...
                          جناب بهزادی هم عرض کردند اون زمان بخاطر خستگی که در روند ایجاد شد موج نزولی آخر ناتمام موند و این کاملا طبیعی ست(به جای 72 هزار از 73800 برگشتیم)
                          الیوت برای ما فقط نقشه و استراتژی کلی رو مشخص می کنه...وسواس در زیر موج ها باعث گمراهی خواهد شد...
                          آخرین ویرایش توسط Trader7؛ 2014/05/07, 00:16.

نظر

• Trader7
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 940

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
                            شاخص گروه خودرو
                            به نظرم کار هنوز تمام نشده..
                            فردا میتونن از منفی به مثبت برن..در صورتیکه معاملات مثبت باشه ..نشون میده خبرایی هست که بیش از 70 میلیارد تومن ارزش معاملات این گروه در روز سه شنبه بوده
                            [IMG][/IMG]
                            ممنون از شما

به نظر من هم شاخص خودرویی هفته آینده یک موج صعودی قوی مثل این هفته خواهند داشت (منفی فردای گروه فرصت خرید)
                            که اون زمان باید بررسی بشه این موج در کوتاه مدت ادامه دار خواهد بود یا نه

نظر

• arminfar
                              عضو فعال
                              • Mar 2014
                              • 479

با درود خدمت دوست عزیزم
                              من تحلیلهای ایشان را دنبال میکنم و ایشان خیلی زود به زود و با تغییرات تحلیل جدیدی قرار میدهند و البته تا تحلیل جدیدی روی سایت قرار نداده اند تحلیل قبلی ایشان به قوت قبل باقیست ، بماند که گاهی اوقات بعد از یک تحلیل ممکن است برگردند به تحلیل قبلی

روند فعلی بازار -دکتر امیر عباس کنی-92/11/19
                              همگام با شاخص کل-92/11/29
                              شاخص کل - تحقق پیش بینی مورخ 92/11/14
                              همگام با شاخص کل-92/12/18
                              همگام با شاخص کل -1392/12/20
                              ادامه روند بازار bear market (بازار خرس) 1393/1/24
                              دوست گرانقدر بنده قصد قضاوت ایشان را نداشتم و اصلا در جایگاهی نیستم که بخواهم ایشان را قضاوت کنم ، ضمن اینکه ایشان برای جامعه معامله گری حکم استادی را داشته و احترامشان واجب ، این حقیر فقط و فقط برداشتم را از تحلیلهای ایشان مطرح کردم و نظر شما نیز بسیار محترم .
                              بدرود ارادتمند آرمین فروهر
                              ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• Trader7
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 940

در اصل توسط arminfar پست شده است View Post
                                با درود خدمت دوست عزیزم
                                من تحلیلهای ایشان را دنبال میکنم و ایشان خیلی زود به زود و با تغییرات تحلیل جدیدی قرار میدهند و البته تا تحلیل جدیدی روی سایت قرار نداده اند تحلیل قبلی ایشان به قوت قبل باقیست ، بماند که گاهی اوقات بعد از یک تحلیل ممکن است برگردند به تحلیل قبلی

روند فعلی بازار -دکتر امیر عباس کنی-92/11/19
                                همگام با شاخص کل-92/11/29
                                شاخص کل - تحقق پیش بینی مورخ 92/11/14
                                همگام با شاخص کل-92/12/18
                                همگام با شاخص کل -1392/12/20
                                ادامه روند بازار bear market (بازار خرس) 1393/1/24
                                دوست گرانقدر بنده قصد قضاوت ایشان را نداشتم و اصلا در جایگاهی نیستم که بخواهم ایشان را قضاوت کنم ، ضمن اینکه ایشان برای جامعه معامله گری حکم استادی را داشته و احترامشان واجب ، این حقیر فقط و فقط برداشتم را از تحلیلهای ایشان مطرح کردم و نظر شما نیز بسیار محترم .
                                بدرود ارادتمند آرمین فروهر
                                ممنون از ادب و ادبیات زیبای شما @};-

حرف من و شما یکی ست فقط نحوه بیانمون متفاومت ست...

نظر

در حال کار...
                                X