شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط hajamoo پست شده است View Post
    همون که برای شتران هم 34 هزار تومن سود درآورده بود ؟؟؟ =))
    يادم نيست انقدرش را .ولي سودهاي بالايي را دراورده بودم مثلا براي شبندر در صورت لغو تحريمها و راه اندازي طرح و توسعه اش حدود700تومان با همون شرايط انوقتش. منتهي در کشوري که براي صنايع ما هرروزش يک تصميم ميگيرند قطعا يک جاهايي هم ممکنه چشم اندازهاي ما را تار و تيره کنند.در يکماه گذشته تا کنون حداقل 3بار قيمت سيمان تصويب و رد شده است و .....
    کاري کردند که پالايشگاهها هنوز نتونستند گزارش 9ماهه بدهند.
    .................................................. ......
    ولي چشم اندازهاي من در مورد شرکتهاي صنعت پتروشيمي و سيمان و کاشي و سراميک و دارو و حتي غذايي و........... تا اينجاي کار حتي خودرواي به واقعييت پيوست.
    من مقدار زيادي از شبندر 1400توماني را که قبلا از 114تومان به بالا خريد کرده بودم را با خپارس 107توماني و خاور 92توماني عوض کردم.
    الان خپارس 260تومان و خاور 250تومان هست و انشالله به چشم اندازهاي خود خواهم رسيد.
    .................................................. .
    انشالله با برطرف شدن شبهات در پالايشگاهها و ثبات تصميهاي اقتصادي و برداشته شدن تحريمها شتران و شبندر و... هم به اون سود برسه.
    ..................................................
    دوباره گويا دستور دادند صفهاي خريد خودروايها را در هم شکنيد تا اين گروه نرند بالا احتمالا فردا همشون صف فروش سنگينند..چشم انداز کيلويي چند کيانوش ديوانه.

نظر

• abstract
      عضو فعال
      • May 2013
      • 1506

بازار نياز به تنفس چند هزار واحدي داره /.:biggrinsmiley.:/
      چربي خونش بالا زده

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35705

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
        چربي خونش بالا زده
        اگه گذاشته بودن روزهای قبل درست اصلاح کنه اینطور نمیشد !

نظر

• abstract
          عضو فعال
          • May 2013
          • 1506

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
          اگه گذاشته بودن روزهای قبل درست اصلاح کنه اینطور نمیشد !
          مام همينو گفتيم ولي به مذاق برخي دوستان خوش نيومد
          پول انداختن پشت مپنا و شبندر كه چي بشه

نظر

• hajamoo
            عضو جدید
            • Apr 2014
            • 22

چربي خونش بالا زده
            از نظر داده های بنیادی بازار هیچ تغییری ایجاد نشده است ... /:.yead.:/

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35705

نزدیک به 250 میلیارد تومان ارزش معاملات امروز هست به غیر از ارزش معامله بلوکی حفاری !

از این 250 تا بیش از 80 میلیارد تومان در گروه خودرو بوده که عمده اون در 3 نماد خپارس و خساپا و خودرو بوده و فروشهای سنگین حقوقی ها ! سوال : به نظر دوستان آیا پول حاصل از فروش حقوقی ها در نماد خودرویی به بازار برمیگرده؟

نظر

• کيانوش
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 6613

در بورکس دنياي بورس نوشته است:
                با فشار بورس سايپا داره عرضه ميشود ولي مطمئن هستم با اين فشارها نمي توان جلوي سهم را گرفت
                .................................................. .................................................. .............................................
                حالا فردا کل صفهاي فروش بازار را نميشه جمع کرد.چون اگر قرار باشه تو معاملات بورس دستکاري کرد و به اين و ان امر و نهي کرد اين را بفروش ان را نخر اين را عرضه کن که دوباره ميشه بي اعتمادي و اون داستانهاي تکراري زمستان پارسال که اخرش اين شد که گفتند ما خودمان بورس را پايين اورديم حباب شده بود.
                دستتون درد نکنه.
                بابا امده ميلياردي داره خودرويي ميخره چون اينده اين گروه را خوب ميبينه.حالا ميگيد نه .نخر.خوب معلومه اون هم همه را ميفروشه و دمش را ميزاره روکولش و ميره دلار و سکه ميخره تا کسي ندونه ديگه چکار داره ميکنه.
                خدايا بدادمون برس که تو بورس گرفتار شديم.

نظر

• ahmoeini
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2562

نزدیک به 250 میلیارد تومان ارزش معاملات امروز هست به غیر از ارزش معامله بلوکی حفاری !

از این 250 تا بیش از 80 میلیارد تومان در گروه خودرو بوده که عمده اون در 3 نماد خپارس و خساپا و خودرو بوده و فروشهای سنگین حقوقی ها ! سوال : به نظر دوستان آیا پول حاصل از فروش حقوقی ها در نماد خودرویی به بازار برمیگرده؟
                  پول این گروه که سهامهارو متناوب بالا و پائین میکنند فقط از این گروه به یک گروه دیگه میره و بعد از اون توی یه مسیر دیگه
                  اگه من و شما بین 20 تا 50 درصد سود میکنیم
                  اینا بالای 1000 درصد سود میکنند
                  فکر کنم فروش خودروئیها میره تو بانکیها
                  آخرین ویرایش توسط ahmoeini؛ 2014/05/06, 12:08.

نظر

• Sushiant
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 1391

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                    يادم نيست انقدرش را .ولي سودهاي بالايي را دراورده بودم مثلا براي شبندر در صورت لغو تحريمها و راه اندازي طرح و توسعه اش حدود700تومان با همون شرايط انوقتش. منتهي در کشوري که براي صنايع ما هرروزش يک تصميم ميگيرند قطعا يک جاهايي هم ممکنه چشم اندازهاي ما را تار و تيره کنند.در يکماه گذشته تا کنون حداقل 3بار قيمت سيمان تصويب و رد شده است و .....
                    کاري کردند که پالايشگاهها هنوز نتونستند گزارش 9ماهه بدهند.
                    .................................................. ......
                    ولي چشم اندازهاي من در مورد شرکتهاي صنعت پتروشيمي و سيمان و کاشي و سراميک و دارو و حتي غذايي و........... تا اينجاي کار حتي خودرواي به واقعييت پيوست.
                    من مقدار زيادي از شبندر 1400توماني را که قبلا از 114تومان به بالا خريد کرده بودم را با خپارس 107توماني و خاور 92توماني عوض کردم.
                    الان خپارس 260تومان و خاور 250تومان هست و انشالله به چشم اندازهاي خود خواهم رسيد.
                    .................................................. .
                    انشالله با برطرف شدن شبهات در پالايشگاهها و ثبات تصميهاي اقتصادي و برداشته شدن تحريمها شتران و شبندر و... هم به اون سود برسه.
                    ..................................................
                    دوباره گويا دستور دادند صفهاي خريد خودروايها را در هم شکنيد تا اين گروه نرند بالا احتمالا فردا همشون صف فروش سنگينند..چشم انداز کيلويي چند کيانوش ديوانه.
                    کیانوش عزیز

شما فدایی داری ...

چش مایی داداش ...

از قدیم گفتن : عاقلان را فی الاشاره ...
                    هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• جعفرزاده
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 5833

فروش حقیقی بیشتر بوده . ضمنا در خودرویی ها حقوقی هم خوب خریده / پس....

نظر

• abstract
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1506

در بورکس دنياي بورس نوشته است:
                        با فشار بورس سايپا داره عرضه ميشود ولي مطمئن هستم با اين فشارها نمي توان جلوي سهم را گرفت
                        اين دنياي بورس تا ديروز ميگفت اينا حبابن و مثل هلو تو بازاري كه گاوي نباشه سقوط ميكنن
                        حالا صحبت از فشار سازمان ميشه
                        بنظرتون اينهمه تغيير رويه تو تحليل هاي يكنفر نشونه چيه؟
                        راستي اخابر چي شد :D

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

اين دنياي بورس تا ديروز ميگفت اينا حبابن و مثل هلو تو بازاري كه گاوي نباشه سقوط ميكنن
                          حالا صحبت از فشار سازمان ميشه
                          بنظرتون اينهمه تغيير رويه تو تحليل هاي يكنفر نشونه چيه؟
                          راستي اخابر چي شد :D
                          نشون ميده اقاي اعرابي رو تحليلهاش تجديد نظر کرده و به گروه خودرويي علاقه مند شده است او دوباره سايپا خريده است.
                          اقاي درخشاني هم دوباره امده خودرو و سايپا خريده.
                          و ساير اساتيد هم همينطور.......
                          .................................................. .................................................. .........................................
                          يک تحليلگر واقعي کسي هست که به تحليلهاي اشتباه خودش پافشاري و تعصب کورکورانه خرج نده.
                          ايشان شبندر را 130تومان خارج شد و در قيمتهاي حدود 400تومان سنگين وارد شد و اعتراف کرد که در مورد شبندر اشتباه کرده بوده است.
                          .................................................. .................................................. .....................................
                          اينهمه تغيير رويه بعلت تغييرات شرايط سياسي-اقتصادي و.......هست .
                          حالا اينکه بعضيها مثل ما حدود يکسال هست که رو خودرويي مونديم و دنبال چشم اندازهاي خودمانيم واقعا ريسک کرديم خوب ريسک زياد هم سوداوري زيادي هم داره .
                          تازه خيلي وقتها هم به ما مي خندند و ميگند اين بابا تعطيله رو شرکتهاي زيانده خودرويي سرمايه گذاري کرده.
                          .................................................. .................................................. ..................
                          اين اقاي دنياي بورس که همون استاد اعرابي هست در کنار بقيه اساتيد واقعا پشتوانه هاي بازار سرمايه هستند .
                          من شخصا خيلي از تحليلهاي مفت ايشون و اقاي نادرعلي و پرريسک و درخشاني و مارال صفا و سايه محمدي ومختاري و.........استفاده برده ام.
                          ولي تا کنون حتي 1ريال هم بهشون ندادم لذا فقط ميتونم دورادور از انها تشکر کنم و بهشون احترام بگذارم.
                          .................................................. .................................................. ......................
                          يک تحليل موج شماري پارسال استاد مختاري رو گروه خودرو باعث شد سرمايه من نسبت به پارسال بيش از 2برابر بشه انهم در بازاري که خيليها زيان ديدند.

نظر

• تاران
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 958

شاخص گروه خودرو
                            به نظرم کار هنوز تمام نشده..
                            فردا میتونن از منفی به مثبت برن..در صورتیکه معاملات مثبت باشه ..نشون میده خبرایی هست که بیش از 70 میلیارد تومن ارزش معاملات این گروه در روز سه شنبه بوده
                            [IMG][/IMG]

نظر

• تاران
                              عضو فعال
                              • Jan 2012
                              • 958

شاخص انبوه سازی
                              چاره جز افت فعلا نیست تا 753 یعنی یک روز پرحجم منفی
                              [IMG][/IMG]

نظر

• بهزاد بهزادی
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 494

سلام به همه دوستان،

ببخشید که این چند روز درگیر موضوعی هستم و جسته گریخته در انجمن هستم و به همین دلیل بعضا در ساعت های غیر معمول حضور دارم تا ساعات پرترافیک روزانه...

از این مقدمه که بگذریم دوست دارم توجه دوستان رو به موضوعی جلب کنم و اون اینکه حرکت بازارهای مالی رو باید در دید کلان بررسی کنید... حدود چهار ماه قبل و زمانی که پیشنهاد خروج از بازار رو دادم در همان مقطع اشاره کردم که این خروج بر اساس داده های بنیادی سیاسی و اقتصادی کلان کشور هست و خروجی چندماهه تلقی میشه...

دو هفته پیش هم که پیشنهاد ورود به بازار رو دادم باز هم اشاره کردم که این ورود یک ورود چندماهه هست و زمان خروج رو زودتر از پاییز نمی بینم... منظورم از عنوان کردن این موضوع اینه که بازارها زمانی که در یک ترند قرار می گیرند به صورت ذاتی و طبیعی نوساناتی در روند مذکور دارند... اگر با دید میان مدت و بلند مدت در بازار حضور داریم چندان نباید نگران این ریزموج ها و نوسانات بود...

بسیاری از تریدرهای موفق دنیا به این موضوع اشاره می کنند که زمانی که از چارت ها فاصله گرفته اند نتایج معاملاتشون بسیار بهتر شده... در مورد بازار سهام هم در شرایط امروز همین موضوع صدق می کنه... در بازاری قرار داریم که فاقد ریسک سیستماتیک هست و در این شرایط بهترین کار تشکیل سبدی بنیادی و نگهداری سهم برای یک بازه حداقل سه تا شش ماهه است...

نگران بازارهای موازی نباشید... پست امروز رو در شرایطی می زنم که جو روانی بازار همچنان نوسانی هست و دلار روی 3300 تومان و سکه بالای 1 میلیون تومان هست... حداکثر تا شش ماه دیگر به حوالی این اهدافی که میگم میرسیم:

1- شاخص در حدود 95 تا 100 هزار واحد
                                2- دلار در حدود 2600 تا 2750 تومان
                                3- سکه در حدود 700 تا 750 هزار تومان

اینها اهدافی نیستند که برای سال بعد به شما معرفی کنم و همگی در اثر تکمیل داده های بنیادی در همین امسال اتفاق می افتند... سابقه بنده رو در پیش بینی بازارهای مالی غالب دوستان می دونند و اگرچه در بازارهای مالی همواره با احتمالات طرف هستیم اما تحلیل هایی که می کنم معمولا جامع و کامل هست و آنچه شما در پست بنده می بینید برگرفته نتیجه اون هست...

زمانی که دلار 1010 تومان بود پیشنهاد خرید دلار رو دادم و در بازه ای یک تا دوساله دلار بیشتر از 3 برابر شد (بازار تا نزدیک 4000 تومان هم رفت و در مسیر برگشت و نزدیک 3500 تومان پیشنهاد خروج دادم... سال گذشته بر اساس عقب ماندگی بازار بورس و در شرایطی که اولین تجربه حضورم در بورس داخلی بود پیشنهاد ورود به بازار رو در فروردین دادم ( زمانی که شاخص حدود 35000 واحد بود اگر اشتباه نکنم) و در روز یکشنبه سیاه با تکیه به دلایلی که در پست همان روز موجود هست پیشنهاد خروج چندماهه از بازار رو دادم هرچند یک اشتباه کوچک باعث شد تا خودم با یک تاخیر 10 روزه از بازار خارج بشم و ضرری 10 درصدی به سود خوبی که در سال 92 کرده بودم خورد...

در هر حال تخصص بنده در بازارهای مالی، نگاه کلی به بازارهاست و اگر حرفی می زنم پشت اون حرف کلی داده ها و متغیرهای سیاسی و اقتصادی نهفته هست که برخی از اونها رو میشه در انجمن ها گفت و برخی رو نمیشه... دو هفته و اندی پیش که گفتم وارد بشید بر اساس داده هایی محکم بود و اگر چه شاخص بعد از رشد چند هزار واحدی در حال استراحت هست اما هرچه جلوتر میریم این داده ها و متغیرهایی که بنده بر اساس اونها سیگنال ورود دادم محکم تر میشه...

تنها توصیه ای که می تونم بکنم اینه که در این روزها که بازار نوسانی هست سبدتون رو بهینه کنید... فرصت خیلی زود از دست میره... به زودی شاخص به پروازی در میاد که فروشندگان امروز فقط غصه تصمیم اشتباهشون رو در فروش سهام بنیادی خواهند خورد...

داده های بنیادی بیشتر از هر زمانی محکم شده... بازار بورس همواره ریسک خود را دارد اما باور کنید در یکی از کم ریسک ترین بازارها در چند سال اخیر قرار گرفته ایم... در پایان سه چارت تحلیلی از شاخص بورس، دلار و سکه براتون میگذارم با اشاره به این نکته که موج شماری ها فقط بر اساس داده های تکنیکی نیست...

سعی کنید از زاویه دید کلان تری به موضوع نگاه کنید...

ارادتمند- بهزاد

نظر

در حال کار...
                                X