پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )
يادم نيست انقدرش را .ولي سودهاي بالايي را دراورده بودم مثلا براي شبندر در صورت لغو تحريمها و راه اندازي طرح و توسعه اش حدود700تومان با همون شرايط انوقتش. منتهي در کشوري که براي صنايع ما هرروزش يک تصميم ميگيرند قطعا يک جاهايي هم ممکنه چشم اندازهاي ما را تار و تيره کنند.در يکماه گذشته تا کنون حداقل 3بار قيمت سيمان تصويب و رد شده است و .....
کاري کردند که پالايشگاهها هنوز نتونستند گزارش 9ماهه بدهند.
.................................................. ......
ولي چشم اندازهاي من در مورد شرکتهاي صنعت پتروشيمي و سيمان و کاشي و سراميک و دارو و حتي غذايي و........... تا اينجاي کار حتي خودرواي به واقعييت پيوست.
من مقدار زيادي از شبندر 1400توماني را که قبلا از 114تومان به بالا خريد کرده بودم را با خپارس 107توماني و خاور 92توماني عوض کردم.
الان خپارس 260تومان و خاور 250تومان هست و انشالله به چشم اندازهاي خود خواهم رسيد.
.................................................. .
انشالله با برطرف شدن شبهات در پالايشگاهها و ثبات تصميهاي اقتصادي و برداشته شدن تحريمها شتران و شبندر و... هم به اون سود برسه.
..................................................
دوباره گويا دستور دادند صفهاي خريد خودروايها را در هم شکنيد تا اين گروه نرند بالا احتمالا فردا همشون صف فروش سنگينند..چشم انداز کيلويي چند کيانوش ديوانه.
در اصل توسط hajamoo پست شده است
View Post
کاري کردند که پالايشگاهها هنوز نتونستند گزارش 9ماهه بدهند.
.................................................. ......
ولي چشم اندازهاي من در مورد شرکتهاي صنعت پتروشيمي و سيمان و کاشي و سراميک و دارو و حتي غذايي و........... تا اينجاي کار حتي خودرواي به واقعييت پيوست.
من مقدار زيادي از شبندر 1400توماني را که قبلا از 114تومان به بالا خريد کرده بودم را با خپارس 107توماني و خاور 92توماني عوض کردم.
الان خپارس 260تومان و خاور 250تومان هست و انشالله به چشم اندازهاي خود خواهم رسيد.
.................................................. .
انشالله با برطرف شدن شبهات در پالايشگاهها و ثبات تصميهاي اقتصادي و برداشته شدن تحريمها شتران و شبندر و... هم به اون سود برسه.
..................................................
دوباره گويا دستور دادند صفهاي خريد خودروايها را در هم شکنيد تا اين گروه نرند بالا احتمالا فردا همشون صف فروش سنگينند..چشم انداز کيلويي چند کيانوش ديوانه.
نظر