شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35714

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط sonami2616 پست شده است View Post
    به نظر من شاخص فعلا درجا میزنه تا جای شاخص ساز ها عوض بشه
    به نظرم شاخص سازها از پتروپالایشی میره به سمت صنایع دیگه مثل خودرو، بانکی ها، .......
    بازار در حال تعویض شاخص سازهاست ، کاملا مشهوده ، البته پتروشیمی ها زیاد افت نخواهند کرد ولی پالایشی ها افت می کنن
    از کی تا حالا جای شاخص سازها قابل عوض کردن شده؟ شاخص سازی پترو پالایشی ها به خاطر وزن زیادشون در شاخص و سرمایه زیاده ! همه خودروریی ها و بانکی ها که سقف قیمت رو با حجم مبنا بزنن نهایتا معادل با تاثیر یکی یا دوتا از شرکتهای پترو پالایشی میشه !

تاثیر گذاری در شاخص به میزان سرمایه شرکتها وابسته هست، اونوقت شما میگید جای شاخص سازها عوض داره میشه؟؟؟

نظر

• sonami2616
      Banned
      • Jan 2014
      • 269

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      از کی تا حالا جای شاخص سازها قابل عوض کردن شده؟ شاخص سازی پترو پالایشی ها به خاطر وزن زیادشون در شاخص و سرمایه زیاده ! همه خودروریی ها و بانکی ها که سقف قیمت رو با حجم مبنا بزنن نهایتا معادل با تاثیر یکی یا دوتا از شرکتهای پترو پالایشی میشه !

تاثیر گذاری در شاخص به میزان سرمایه شرکتها وابسته هست، اونوقت شما میگید جای شاخص سازها عوض داره میشه؟؟؟
      دقیقا منظور من هم همین بود ، به تدریج همه ی خودروساز ها افزایش سرمایه خواهند داد و از طرفی قیمت اونها هم بالا میره و اثر گذاریشون رو شاخص زیاد میشه
      از اون طرف پالایشی ها روند نزولی دارن و اثرشون در مقایسه با خودرویی ها روز به روز رو شاخص کمتر میشه ، منظورم فقط خودرویی ها نیس

نظر

• sonami2616
        Banned
        • Jan 2014
        • 269

مثلا نیگا کنید : یواش یواش که اثرگذاری گروه های شاخص ساز بعدی روی شاخص زیاد میشه و قابلیت خنثی کردن یه منفی از جانب شاخص ساز های قیلی رو داره ، شاخص ساز قبلی منفی میشه و شاخص هم روند سایدش رو ادامه میده
        واضح ترش اینکه من تو شاخص 89000 مقدار زیادی خودرویی ، لیزینگی و بانکی خریدم الان شاخص 76500 هستش و من ضررهام نه تنها صفر نشده بلکه مقدار اندکی هم در سود هستم و این نشون میده با وجود حرکت ساید شاخص پرتفوی من از -20 به صفر نزدیک شده

نظر

• sonami2616
          Banned
          • Jan 2014
          • 269

البته شایدم اشتبا می گم ، اگه اشتبا می گم دوستان راهنمایی کنن
          البته استاد متالمن هم در حال حاضر حضور دارن ، جسارت نباشه در حضور ایشون این بحث کردن ها

نظر

• پویان
            عضو جدید
            • May 2014
            • 13

شاخص به لحاظ جریان نقدینگی (MFI) به حداکثر 2 روز منفی خوردن نیاز داره. دوستان همه چیز تو نموداره. با اصرار و التماس نمیشه روند رو برگردوند.

پر سود باشید

نظر

• تاران
              عضو فعال
              • Jan 2012
              • 958

اکثرنمادهای گروه انبوه سازی الان دارن با شاخص درزمانی که 40 هزار بود معامله میشن..بیش از 60 درصد ریزش..
              از طرفی تسه ها با افزایش تقاضا روبروهستند...رونق ساخت و ساز در پیش خواهد بود
              نگاهی به شاخص گروه بیندازیم
              حمایت 760 (753 ) رو از دست دادند...حمایت بعدی که من در این نمودار نمایش دادم 730 هست (حالا با تلرانس میشه 721 رو هم گفت)..
              انتظار دارم فردا این گروه با افزایش تقاضا مواجه بشن
              در مورد شاخص کل
              فردا اگه از نقطه 76353 برگرده سر وشانه کف تکمیل شده و آماده بهره برداری!! است

[IMG][/IMG]

نظر

• بهزاد بهزادی
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 494

عصر همه عزیزان بخیر

نگاهی به وضعیت تحلیلی بازار در روز جاری بیندازیم...

تحلیل تکنیکال:
                دیروز اشاره کردم که به جهت تکنیکال شاهد شرایطی ایده ال در ابعاد چهارگانه بازار هستیم... درست هست که کندل نزولی امروز انتظارات رو برآورده نکرد اما همچنان به آخرین تحلیلی که انجام شده پایبندم و تصور می کنم بازار یحتمل از همین حوالی برخواهد گشت...

تصویر آپدیت شده تحلیل تکنیکال رو پیوست می کنم با این توضیح که با توجه به عبور از کلاستر اصلی (کلاستر اول) باید دید قیمت به کدام سطح حمایتی پاسخ می دهد! باز هم تکرار می کنم به جهت تکنیکال شرایط بازار داره مهیا میشه برای یک صعود شارپ و قدرتمند که به زودی شروع میشه...

تحلیل بنیادی: به جهت بنیادی بازار این روزها تا حدودی خنثی عمل می کنه... با توجه به وضعیت ساید بازار من این روزها به دنبال داده ای بنیادی هستم که به ناگهان باعث رشد بازار بشه... چندان تصوری برای ریزش شدید با توجه به براینده داده های بنیادی نیستم و ریسک سیستماتیکی در بازار وجود نداره...

می دونم امروز اخبار جسته گریخته مثتبی در بازارم منتشر شد مانند:

1- سخنرانی روحانی و تاکید بر این موضوع که مذاکرات هسته ای به سرانجام میرسد...
                2- تقدیر بعضی از راستگرایان افراطی مانند فیروزآبادی از رویکرد دولت جدید و رییس جمهور...
                3- عقب نشینی روسیه از مواضع جنگ طلبانه و جدایی طلبانه در شرق اوکراین...

اما هیچ یک از این خبرها اونی نیست که من در انتظارش هستم... اگر احتمال سناریوی تکنیکال رو دنبال کنیم امواج 1 و 2 از موج 5 بزرگی که سودآوری امسال بورس در اون نهفته است کامل شده و حال شروع موج 3 هست... نیروی موج 3 قابل توجه هست و اگر فرض کنیم خود موج 3 ساختاری 5 موجی داشته باشه ریز موج سوم از آن قدرتمند ترین محل بازار است که به نظر من می تونه بر اساس دلیل توافق هسته ای باشه...

اما همین شروع اولین موج از موج 3 پیش رو که همین روزها شروع میشه نیاز به دلیلی محکم و بنیادی داره...

در هر حال تغییری در رویکرد ریسک پذیری در بازار بوجود نیامده و معتقدم بهترین کار در این روزها داشتن سبدی بنیادی و صبر کردن است....

به غیر از گروه خودرویی که برای اون اصلاحی کوتاه مدت رو به زودی متصور هستم سایر گروه ها به جهت تکنیکال در کف قرار دارند و آماده صعود در بازاری یکسو با شروع موج 3 هستند... خودرویی ها هم با اصلاحی موقت به این حرکت جمعی می پیوندند...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• انتظاری
                  عضو عادی
                  • Feb 2014
                  • 65

با سلام
                  جناب بهزادی روند گروه ساختمان رو چطور پیشبینی میکنید با توجه به اینکه اکثرا در کف قیمتی هستند نقد شوندگی بالایی هم دارند میشه امیدوار به رشد این گروه بود
                  ممنون

نظر

• محمد 66
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 2938

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                    البته دقیقتر که بررسی کردم 76400 واحد حمایت محکمی داریم که اگر شکسته شود ورود به موج c تایید می شود و در صورتی که شاخص در برخورد با این حمایت به سمت بالا حرکت کند می توان گفت کماکان در 3 بزرگ هستیم .

این نمودار را مجددا بالا میارم ، شاخص کل دقیقا در نقطه حمایت قرار گرفته است ، در صورتی که فردا بیش از 200 واحد ریزش داشته باشیم این حمایت مهم شکسته شده و باید منتظر کف فبلی در محدوده 74000 واحد باشیم و در صورت صعود 79000 واحد مقاومت پیش روی شاخص می باشد .

نظر

• A-Mohammadi
                      کاربر فعال
                      • Feb 2013
                      • 341

این هم یک فرضیه منوط به شکست حمایت 76135 واحدی ( دو سهم شاخص ساز مپنا و پارسان low های جدید خواهند ساخت چند سهم خودرویی هم نیاز به اصلاح دارند مخابرات نیز تا 248 تومان حداقل اصلاح را دارد ، این شرایط میتونهlow جدیدی را برای شاخص فراهم کنه و تکمیل موج 4ام، باشد که ما هم از این تایپیک پر جنب و جوش بی نصیب نمونیم
                      آخرین ویرایش توسط A-Mohammadi؛ 2014/05/19, 19:04.
                      در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 11251

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                        عصر همه عزیزان بخیر

تحلیل تکنیکال:
                        دیروز اشاره کردم که به جهت تکنیکال شاهد شرایطی ایده ال در ابعاد چهارگانه بازار هستیم... درست هست که کندل نزولی امروز انتظارات رو برآورده نکرد اما همچنان به آخرین تحلیلی که انجام شده پایبندم و تصور می کنم بازار یحتمل از همین حوالی برخواهد گشت...

تصویر آپدیت شده تحلیل تکنیکال رو پیوست می کنم با این توضیح که با توجه به عبور از کلاستر اصلی (کلاستر اول) باید دید قیمت به کدام سطح حمایتی پاسخ می دهد! باز هم تکرار می کنم به جهت تکنیکال شرایط بازار داره مهیا میشه برای یک صعود شارپ و قدرتمند که به زودی شروع میشه...

تحلیل بنیادی: به جهت بنیادی بازار این روزها تا حدودی خنثی عمل می کنه... با توجه به وضعیت ساید بازار من این روزها به دنبال داده ای بنیادی هستم که به ناگهان باعث رشد بازار بشه... چندان تصوری برای ریزش شدید با توجه به براینده داده های بنیادی نیستم و ریسک سیستماتیکی در بازار وجود نداره...

2- تقدیر بعضی از راستگرایان افراطی مانند فیروزآبادی از رویکرد دولت جدید و رییس جمهور...

اما هیچ یک از این خبرها اونی نیست که من در انتظارش هستم... اگر احتمال سناریوی تکنیکال رو دنبال کنیم امواج 1 و 2 از موج 5 بزرگی که سودآوری امسال بورس در اون نهفته است کامل شده و حال شروع موج 3 هست... نیروی موج 3 قابل توجه هست و اگر فرض کنیم خود موج 3 ساختاری 5 موجی داشته باشه ریز موج سوم از آن قدرتمند ترین محل بازار است که به نظر من می تونه بر اساس دلیل توافق هسته ای باشه...

اما همین شروع اولین موج از موج 3 پیش رو که همین روزها شروع میشه نیاز به دلیلی محکم و بنیادی داره...

در هر حال تغییری در رویکرد ریسک پذیری در بازار بوجود نیامده و معتقدم بهترین کار در این روزها داشتن سبدی بنیادی و صبر کردن است....

به غیر از گروه خودرویی که برای اون اصلاحی کوتاه مدت رو به زودی متصور هستم سایر گروه ها به جهت تکنیکال در کف قرار دارند و آماده صعود در بازاری یکسو با شروع موج 3 هستند... خودرویی ها هم با اصلاحی موقت به این حرکت جمعی می پیوندند...

ارادتمند- بهزاد

باسلام خدمت شما
                        دوست عزیز پختگی از نوشته های شما کاملا مشخص است
                        وبسیار خوش حال هستم که تجربیات خود را در اختیار دوستان قرار می دهید
                        دیدم درپستتان از گروه خودرویی صحبت کرده واز اصلاح کوتاه مدت
                        به نظر بنده اصلاح این گروه فردا اخر وقت به اتمام خواهد رسید واز روز چهارشنبه این گروه همراه با کل بازار
                        رالی صعودی خود را اغاز خواهند کرد
                        .................................................. ............
                        دوستان اگر توجه کوتاهی به بازار داشته باشند
                        خواهند فهمید بازار بدون گروه خودرو ومخصوصا لیدرهای این گروه توانایی برگشت ندارد

بدرود

نظر

• Metalman
                          عضو عادی
                          • Jul 2025
                          • 98

دوستان من شاخص بلند مدتی را به شکل زیر می بینم. یک هفته ای هم می شود به شاخص فرصت داد برای اینکه تعیین تکلیف شود.
                          مورد دیگر اینکه به لحاظ سیاسی سخنان حاج حسن( فیروز ابادی) را جدی بگیرد. اغلب رسانه ها و سایت ها خبری مهم که مخالف دولت ساز می رنند می دانند که این هشدار شوخی نیست و به نوعی دستور نظامی است. باید ببینیم تا چه حد جدی میگیرند. این سخنان طبعا با همانگی دولت و رهبری ابراز شده اند.مقصود کشیده شدن ترمز بخشی از اصولگرایان است که از انها به عنوان وزنه تعادلی در برابر تندروی های جناح مقابل استفاده می شود.

نظر

• Trader7
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 940

در اصل توسط Metalman پست شده است View Post
                            قربان ببخشید فضولی میکنم... قوم یهود به سمت شرق نخواهد رفت...
                            یک پستی در سایت همسایه نوشتم با توجه به اینکه به اسرائیل اشاره کردید مجددا اینجا قرار میدهم...
                            جناب metalman به نظر من یهود مجبوره چون قدرت داره از غرب به شرق منتقل میشه
                            پایتختشون همون اسرائیل می مونه ولی عمده سرمایه شون رو روی کشورهای شرقی در حال سرمایه گذاری هستند

نظر

• Metalman
                              عضو عادی
                              • Jul 2025
                              • 98

در اصل توسط Trader7 پست شده است View Post
                              جناب metalman به نظر من یهود مجبوره چون قدرت داره از غرب به شرق منتقل میشه
                              پایتختشون همون اسرائیل می مونه ولی عمده سرمایه شون رو روی کشورهای شرقی در حال سرمایه گذاری هستند
                              اولا قدرت سیاسی اقتصادی غرب و به معنای خاص امریکا را هیچ جای دیگر مقایسه نکنید. انچه در چین در حال وقوع است عملگی نیروی ارزان قیمت چینی برای شرکت های معظم امریکایی است. چینی ها کار میکنند برای اینکه زنده بمانند شما می توانید در چنین نیرو استخدام کنید در برابر وعده غذایی و جای خواب. افراد گاهی تمام عمر خود را از یک شهر خارج نمی شود. خود اروپای غربی بن نطرم در برابر امریکا یک دهکده کوچک است من بحثم مقایسه شرق غرب نیست چرا که عملا قابل مقایسه نمی دانم انها را بحث بر سر جامعه یهود است که نیل تا فرات را سرزمین اصلی خود می داند و هرجای دنیا هم که باشد انقدر ثروت و قدرت دارد که گلیم خود را از اب بکشد.

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                                عصر همه عزیزان بخیر

تحلیل تکنیکال:

ارادتمند- بهزاد

با تشکر از استاد
                                احتمال قوي ميدم اين اصلاح گروه خودرو تا ساعت 10صبح تموم بشه و دوباره بيفته تو روند صعود.
                                شاخص واقعا به جايي رسيده که بايد امروز حتما يک 300تايي مثبت بزنه.و اين مهم بدون گروه خودرو ميسر نيست.
                                ..............................................
                                من اعتقاد دارم اگر قراره توافق بزرگ صورت بگيره قيمت سهام خودرويي بلحاظ تقاضاي شديد مشتري خارجي بايد قيمتهاي چند برابري به خود ببينه.
                                مثلا خودرو و سايپا 1000تومان
                                بقيه انهايي هم که قراره خارجي بلوکي را بخره مثل خپارس و خاور و .....حداقل 3برابر
                                ..........................................
                                اين وسط ورنا و وساپا هم بخاطر پرتفوي قوي خودرويي رشد بسيار خوبي خواهند کرد چون داراي بلوکهاي خودرو و سايپا و .....هستند.
                                ..........................................
                                به انتظار مينشينيم.

نظر

در حال کار...
                                X