شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen ho
    ستاره دار(1)
    • Feb 2013
    • 11258

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

باسلام خدمت دوستان عزیز
    پستی را چند روز قبل درتاپیک خود قرار دادم گقتم این جا قرار دهم
    !

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
    شاید سوال خیلی از دوستان زمان اغاز روند صعودی بازار باشه؟؟!!
    بی شک پاسخ این سوال را هیچ کدام از اهالی بازار نمی دانند ولیکن تا
    حدودی میتوان زمان این رالی را پیش بینی کرد
    برای این که بفهمید روند صعودی بازار چه موقع اغازمی شود تنها لازم است
    گروه لیدر بازار را مشخص ورروند این گروه را بررسی کنید!
    .................................................
    اسمی از گروه لیدر بازار نمیبرم چون خیلی از دوستان دراین مورد اختلاف نظر دارند
    که همین مورد باعث می شوند از رالی جدید بازار عقب باشند یا به نوعی دیرتر از بقیه بازارمتوجه شوند!!
    زمانی که گروه لیدر را مشخص شد به بررسی نقاط مقاومت این گروه ولیدر گروه مورد نظر بپردازید
    درصورت شکست مقاومت توسط سهم یا گروه مورد نظر وافزایش شدید تقاضا میتوانید اغاز رالی بازار را پیش بینی کنید!:D
    .................................................. .........................
    برنده بازار درسال93 افرادی هستند که لیدر واقعی بازار را شناخته ووزن اصلی سبد را به گروه مورد نظر سپرده
    امسال را بازهم سال تک سهم ها وتک گروه ها میدانم
    کلیت بازار صعودی است ولیکن لیدرهای بازار رشد بسیار بیشتری خواهند داشت

شب خوش

نظر

• sonami2616
      Banned
      • Jan 2014
      • 269

در اصل توسط ali20005 پست شده است View Post
      سلام دوست عزیز
      بنده در مسکن مهر مشاور هستم ، حرف شما رو قبول دارم که این اواخر روند پیشرفت بیشتر پروژه ها به درازا کشیده شده اما باید خدمت شما عرض کنم که تامین اعتبارات پروژه های مسکن مهر از دو طریق آورده اعضا و تسهیلات بانکی صورت میگیره که با مورد اول کاری نداریم و دولت دخل و تصرفی درش نداره ولی مورد دوم هم کماکان به قوت خودش باقی هست و در صورت تایید توسط مشاور ، بنیاد مسکن و مشاور عالیه سایت ، بانک مبادرت به آزادسازی تسهیلات میکنه. خب حالا ممکنه این سوال برای شما پیش بیاد که پس چرا پروژه به کندی پیش میره؟؟؟ دو دلیل رو در زیر برای شما عنوان می کنم:
      1- افزایش تورم و به تبع آن افزایش دستمزد کارگر ، بنا و افزایش قیمت مصالح که این هم هدیه حکیم بزرگوار جناب احمدی نژاد است.
      2- ساختار شکست نا مناسب و ناهمگون، به عنوان مثال در صورت تکمیل سه آیتم فنداسیون ، اسکلت ، سقف پیشرفتی در حدود 55 درصد به خودش میگیره و پیمانکار هم به جای حدود 16 درصد سود بالاسری خیلی بیشتر سود میکنه و اصطلاحا ما میگیم که گوشتشو کند، و مرحله سفت کاری و نازک کاری درصد کمتری به خودش میگیره که حاشیه سود پایین میاد و پیمانکار هم به قول معروف برای کار کردن ناز میکنه تا بتونه وقت کشی کنه و تعاونی رو از طرف اعضا تحت فشار قرار بده و مجبورش کنه که به ساز اون برقصه اگه دقت کنید عموما پروژه های مسکن مهر تا اسکلت خوب پیش می روند اما همین که به سفت کاری و نازک کاری می رسند حرکت لاک پشتی خودشون رو شروع می کنند ، که این مورد هم یادگار شوم احمدی نژاد است.
      ضمنا در پاسخ به خانم مینوی باید عرض کنم که در این 8 سال به قدری ملت بیچاره را چاپیدند که بورس که سهل است تمام بازارهای موازی را هم می توانند به گند بکشند که بد بینی شما به شاخص را بی دلیل نمی دانم حتما به شما خبر داده اند تا مبادا ضرر نکنید.

ضمنا این را از من داشته باشید بازار امثال چه صعودی باشد چه نزولی لیدر آن خودرو خواهد بود بازار بدون خودرو جایی نمی رود.
      ولی در مورد خودرویی ها بنده با شما هم عقیده هستم ،

نظر

• ali20005
        عضو فعال
        • Dec 2013
        • 230

در اصل توسط sonami2616 پست شده است View Post
        سلام دوست عزیز ممنون از وقتی که گذاشتی و جوابی که دادی ، بنده خودم مدیر در سایت darebehesht.com (تالار گفتگوی مسکن مهر پردیس) هستم با همین آی دیه sonami البته 2616 رو نداره
        پروژه ما فاز 11 پردیس هستش ، من در تمام جزئیات کارها هستم و تا کنون در زمان هدایت مدیر سابق احمدی نژاد دو بار از طرف اعضا به عنوان نماینده رفتیم و جلسه گذاشتیم باهاشون، فاز 11 پردیس رو شرکت کوزو پارس که شرکتی ترکیه ای هستش می سازه ، و الان نازک کاریش هم تموم شده یعنی زمان احمدی نژاد تموم شده بود ، مشکلی که الان پیش اومده در عدم تزریق نقدینگی از سوی دولته چون اصلا اعتقادی بهش نداره و این در سخنان آخوندی به وضوح مشخصه، اکثر ماها از جمله خود من خیلی زودتر از موعد قانونی بخش زیادی از پول رو پرداخت کردیم حتی پول امور زیربنایی برای کشیدن خطوط لوله و غیره رو هم دادیم ولی این دولت اصلا اهمیتی برای این پروژه ها قائل نیست ، اگه اخبار رو پیگیری کنید قائم مقام وزیر مدام بانک مرکزی رو مسئول می کنه و اونا هم مزارت مسکن رو ، یه پاسکاری حرفه ای و اون چیزی که اصلا اهمیت نداره وقت و اعصاب و پول مردمه
        ببخشید که اینجا تبدیل شد به فروم مسکن مهر ، این رو برای این گفتم که هموطنان عزیز بدونن دولت راستگویان چه کلاهی سر ما گذاشت ، رای هامون رو جمع کرد ولی الان آه 85 هزار خانوار پشت سرشه که به جرات می گم اگه یه روز از نزدیک ببیننش شاید اون روز دیگه زنده نمونه، البته این فقط وصف حال متقاضیان مسکن مهر پردیسه شاید پرند ، دماوند و .... اینجوری باشن ، واقعا مشکل با مبلغ ناچیزی حل میشه ولی چه کنیم که دولت اصلا بهش اعتقادی نداره
        از دوستان عذرخواهی می کنم
        البته وزیر مسکن تو اخبار گفت پروژه های نیمه تمام باید تکمیل شوند. پروژه بنده نیز در سایت 14500 واحدی صفادشت شهریار هستش که البته ما مشکلی در رابطه با دریافت تسهیلات تا به حال نداشتیم، مشکل را پیگیری کنید، این کارشان خلاف قانون است.
        واقعا عذر خواهی میکنم از دوستان.
        [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
        [/CENTER]

نظر

• milad20soltan
          ستاره دار (۱)
          • Mar 2014
          • 121

عالی بود خانوم
          یه نکته ی دیگه من به متن شما اضافه کنم که آقای روحانی فرمودند من دولت راستگویان رو تشکیل میدم (اینو توضیح بدم به همون خدایی که شما می پرستید من هیچ مشکلی با رئیس جمهور شدن آقای روحانی ندارم و خیلی از وزراش رو دوست هم دارم ) ولی ایشون فرمودند که مسکن مهر رو ادامه میدن ولی متاسفانه وقتی رای ها رو جمع کردند کلا به حال خودش رهاش کردن ، من یکی از جوون های همین شهر هستم که دو سال پیش توی مسکن مهر این نظام (به دولت ها کاری ندارم )ثبت نام کردم ، موقعی که احمدی نژاد داشت میرفت خونه ی ما آماده بود و فقط مشکل آب برق گاز داشت ، الان 9 ماه تقریبا از رفتن احمدی نژاد میگذره ولی هنوز هیچ اقدامی دولت انجام نداده ، تنها کاری که کرده این بوده که از وقتی که اومده فقط بخش آورده ی متقاضیان رو افزایش داده ، تا حالا دو مرحله گرونش کرده توی 9 ماه (البته یه مرحلش رو نمیشه به پای اون گذاشت ولی 50 درصدش تقصیر خوده شخص روحانی هستش) خلاصه دولت راستگویان رو هم دیدیم ، ما تا حالا دوبار تجمع کردیم روبروی وزارت امان از اندکی پاسخگویی، هیچ وقت یادم نمیره زمان احمدی نژاد یه بار در اعتراض به افزایش قیمتی که نیکزاد اعلام کرد اعتراض کردیم شخص وزیر به صورت محترمانه رسیدگی کرد و جلسات رسیدگی با حضور نمایندگان مردم و مدیران برگزار شد ولی الان که اعتراض میشه جواب سر بالا می شنویم
          و متاسفانه دستمون هم به هیچ جا بند نیست ، البته ما کل نظام رو مسئول این دزدی آشکار می دونیم و همه ی فحش ها رو به کل نظام میدیم
          زنده باد برادر
          دیگه دولت کلید ساز
          ازوقتی دولت عوض شده طرحی روشروع ک نکرده طرحای قبلی رو هم داره ب افتضاح میرسونه
          ب کی بگی
          [CENTER][B][U][COLOR=#00ff00][RIGHT][FONT=Tahoma]شکست پلي براي پيروزيست[/FONT][/RIGHT][/COLOR][/U][/B][/CENTER]

نظر

• نوام چامسکی
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 3369

سلام دوست عزیز ممنون از وقتی که گذاشتی و جوابی که دادی ، بنده خودم مدیر در سایت darebehesht.com (تالار گفتگوی مسکن مهر پردیس) هستم با همین آی دیه sonami البته 2616 رو نداره
            پروژه ما فاز 11 پردیس هستش ، من در تمام جزئیات کارها هستم و تا کنون در زمان هدایت مدیر سابق احمدی نژاد دو بار از طرف اعضا به عنوان نماینده رفتیم و جلسه گذاشتیم باهاشون، فاز 11 پردیس رو شرکت کوزو پارس که شرکتی ترکیه ای هستش می سازه ، و الان نازک کاریش هم تموم شده یعنی زمان احمدی نژاد تموم شده بود ، مشکلی که الان پیش اومده در عدم تزریق نقدینگی از سوی دولته چون اصلا اعتقادی بهش نداره و این در سخنان آخوندی به وضوح مشخصه، اکثر ماها از جمله خود من خیلی زودتر از موعد قانونی بخش زیادی از پول رو پرداخت کردیم حتی پول امور زیربنایی برای کشیدن خطوط لوله و غیره رو هم دادیم ولی این دولت اصلا اهمیتی برای این پروژه ها قائل نیست ، اگه اخبار رو پیگیری کنید قائم مقام وزیر مدام بانک مرکزی رو مسئول می کنه و اونا هم مزارت مسکن رو ، یه پاسکاری حرفه ای و اون چیزی که اصلا اهمیت نداره وقت و اعصاب و پول مردمه
            ببخشید که اینجا تبدیل شد به فروم مسکن مهر ، این رو برای این گفتم که هموطنان عزیز بدونن دولت راستگویان چه کلاهی سر ما گذاشت ، رای هامون رو جمع کرد ولی الان آه 85 هزار خانوار پشت سرشه که به جرات می گم اگه یه روز از نزدیک ببیننش شاید اون روز دیگه زنده نمونه، البته این فقط وصف حال متقاضیان مسکن مهر پردیسه شاید پرند ، دماوند و .... اینجوری باشن ، واقعا مشکل با مبلغ ناچیزی حل میشه ولی چه کنیم که دولت اصلا بهش اعتقادی نداره
            از دوستان عذرخواهی می کنم

ممنون از شما و دیگر دوستمان

چند روز پیش برای دریافت بخشی از حساب خود سری به اداره حوضه که کار کرده بودم زدم

ولی شاید باورش هم سخت باشد ان اداره (اداره راه ) چایی خوش نداشت و بیاورد یک پذایرایی کوچک بکند

انوقت چطور بیارد پول رو تزریق کنه حال اگر هم ساخته بشه مشکلات فراوانی دارد

از اب و برق و غیره

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• لولی بربط زن
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1862

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
              1- من نمیدونم شاخص از 50 رسیده به 89 هزار چه ربطی به بحث من داشت، من گفتم نوسان روزانه شاخص در اون موقع چند هزار واحدی بود چه روبه بالا چه بعدش روبه پایین ! بعدش رسیدیم به نوسانهای چند صد واحدی و .... اتفاقا یکی ا زاشکالاتی که به مدیریت این دولت وارده همون زمانی هست که از 50-60 هزار بردند به 89 هزار با اینکه دلار کاهشی بود و حسابی هم همون موقع دولت روحانی خودرویی انداخت به مردمی که تازه اومدن تو بورس و البته قدیمی هایی که یه جورایی فریب چرخش سیاسی رو خوردن !

2- اینکه گفتین نظام به حالت قبل برنمیگرده رو به برخی دوستان که در این فکر هستند بگید منم گفتم این ساده لوحی و خوش بینی بیش از حد هست که بگیم تا چند ماه دیگه برمیگردیم به فضای قبل از انقلاب !

3- اون موقع که بنده و امثال بنده می گفتیم داره پول از بازار خارج میشه توی همین سایت خیلی ها هم مخالفت کردن هم بد و بیراه گفتن و اتفاقا همون موقع برخی دوستان وعده ایرانخودرو 1000 تومانی تا شب عید 92 رو میدادن ! شما که فراموشکار نیستید به قول خودتون باید یادتون باشه این موارد رو

درضمن اگه شما نشانه ای از خروج حقوقی ها در سهام غیرخودرویی در این مدت که بازار کاهشی بوده سراغ دارید بگید ماهم خبر دار بشیم. عمده فروشها در خودرویی هم توسط سهامدار عمده یعنی خود ایرانخودرو و سایپا یا شرکتهای سرمایه گذاری اونها بوده یا سازمان گسترش و دولت و ... بعید میدونم اینا دوستان من باشن اینطور که شما گفتید ! اتافاق یکی از نکاتی که ذهن فعالان بازار رو مشغول کرده اینه که چرا تحرک حقوقی های بزرگ در بازار کم شده ؟ نه خریدی مثل قبل نه فروشی مثل قبل !

اینکه فقط می خواهید با توسل به مسایل سیاسی این روند رو توجیه کنید که مخالفان دولت پول از بازار بردن شما رو به اشتباه انداخته مثل خانم ابتکار رییس محیط زیست ! که در مصاحبه ای گفته بود : مخالفان دولت روحانی دلار رو بالا می برن !!! (جالبه که در دولت احمدی نژاد دلار بالا میرفت میگفتن خودش میبره بالا !!! حالا که نیست دلار میره بالا باز میگن احمدی نژاد و طرفدارانش میبرن بالا !!! از اونطرف میگن احمدی نژاد عددی نیست و قد و قواره سیاسی نداره اصلا و اقتصاد بلد نیست و ما کارشناس و ژنرال هستیم ! به مشکلات که میرسه یه آدمی که از نظرشون هیچ وزنی نداره و سواد نداره و هوش سیاسی نداره و هزارتا انگ دیگه .... دست اینا رو بسته و زمینگیرشون کرده)

4- از سونامی نقدینگی گفتید در دولت احمدی نژاد، پیشنهاد میکنم در بانک اطلاعاتی سایت بانک مرکزی (تا سال 89) و سالهای 90 و 91 رو در گزارشهای سالانه روی سایتشون نگاه کنید، البته من قبلا بررسی کردم :

نقدينگي اضافه شده در همه دولتها و در همه اين سالها بوده، طبق آمار بانک مرکزي :
              از ابتداي انقلاب تا سال 68 نقدينگي بيش از 5.28 برابر شده و بطور متوسط سالانه 20 درصد رشد کرده

در دولت کارگزاران از سال 68 تا پايان 75 نقدينگي بيش از 6.2 برابر شده (متوسط ساليانه 29.8 درصد)

در دولت اصلاحات از سال 76 تا پايان 83 نقدينگي بيش از 5.11 برابر شده (متوسط ساليانه 26.2 درصد)

در دولت احمدي نژاد از سال 84 تا پايان 91 نقدينگي بيش از 5 برابر شده (متوسط ساليانه 25.9 درصد)

برخلاف شما بنده فکر نمیکنم که نقدینگی چیز بدی هست نقدینگی مثل خون هست در رگهای اقتصاد کشور، نکته دیگه اینکه در دولت احمدی نژاد با استقرار کامل بانکداری الکترونیکی و اینترنتی که از دولت خاتمی شروع شده بود، سرعت گردش پول زیاد شد و این اقتصاد دانان سنتی مثل احمد توکلی و راغفر و . . . به اشتباه انداخته در مورد تورم حاصل از نقدینگی چون اونها هنوز به فرمولهای اقتصادی قدیمی اعتقاد دارن زمانیکه تجارت داخلی کشورها و همچنین تجارت بین المللی با سرعتی بسیار پایینتر از زمان حال صورت میگرفت و جابجایی و تبدیل پولها به هم با سختی انجام می شد.

5- بنده اعتقاد ندارم که این 8 سال خرابکاری بوده اما یه عده که این حرفو میزدن وعده دادن به مردم که 100 روزه تحول در اقتصاد کشور ایجاد میکنن ! اما حالا دیگه عجله ای حتی برای توافق با غربی ها ندارن (روحانی در چین : برای رسیدن به توافق عجله ای نداریم) در حالیکه پارسال مهرماه ایشون گفت که 3 تا 6 ماه برای رسیدن توافق کافیست و غربی ها بدانند زمان زیادی نداریم !!!

از این نحوه برخورد و بیان شما که توهین میکنید به رییس جمهور سابق و به بنده هم میگید حنای شما .... متاسفم ، چون بنده برای رنگ کردن کسی چیزی ننوشتم و نمی نویسم، خیلیها اینجا و در سایتهای دیگه وعده های آنچنانی دادن در مورد بورس و برخی سهام و ....

عذرخواهی میکنم از ناظر محترم و سایر دوستان که بحثم به تاپیک چندان ربطی نداشت و صرفا در پاسخ به یکی از دوستان هست
              اول اینکه من نمیدونم چرا شما همه اش اصرار داری که اتفاقهای خوب رو بگی مال دولت قبل بوده و اتفاقهای بد مال این دولت. اصرارت به این موضوع توی تموم پستهات مشخصه. ایرادی هم نداره اون دولت رو دوست داشتی مثل من که به این دولت اعتقاد بیشتری دارم.

نقدینگی بله توی دولتهای قبل هم بوده ولی شاخص ها رو مقایسه کن. کجا توی دولت خاتمی یا حتی رفسنجانی مسکن ظرف 8 سال 10 برابر شد؟ یادمه سال 73 یا 74 بود که دلار توی زمستون از 250 تومن رفت به 400 تومن. رفسنجانی رو به توبره کشیدن که چرا اینطوری شد ولی فقط توی یکسال احمدی نژاد دلار از کانال 1000 تومنی رفت تا نزدیکهای 4000 تومن کسی از مسوولین هم دلواپس نشد.
              اگه طبق نظر شما بگیریم که نقدینگی چیز خوبیه پس دولتهای قبل از احمدی نژاد استفاده های خیلی بهتری از اون کردن . امار رو خوب بخونید ببینید که کمترین تورم رو در دوره دوم خاتمی سال 81 یا 82 داشتیم با نزدیک 10 درصد. توی دوره دوم احمدی نژاد تورم تا 50 درصد هم رفت.

بنده هم توی پست قبلی ام گفتم که رفیقهای دولت قبلی پول رو از بازار بصورت هماهنگ و رانتی دارن خارج میکنن ببرن توی ملک. شما هم میگی پول از بازار خارج شده. خوب حرفمون که یکیه ولی من میگم که اینکار هماهنگ شده بود واسه ضربه به دولت. اقای جهانگیری هم توی یکی از مصاحبه هاش به همین موضوع اشاره کرد.

روحانی کجا گفته بود تحول 100 روزه اقتصادی دارم؟ گفته بود ظرف 100 روز گزارش میدم و میگم که وضع مملکت چطوره و چیکار میخوام بکنم. همون موقع برخی روزنامه ها با وارونه گرایی سعی در القا کردن این مساله داشتن که روحانی 100 روزه میخواد مملکت رو روبراه کنه که خود رییس جمهور چنین چیزی رو تکذیب کرد. اصلا مگه میشه ساختار شکنی ها و ویرانی های 8 ساله رو 100 روزه درست کرد؟

بنده به اقای احمدی نژاد توهین نکرم. کسی را که خرابکاری میکند به او میگویند خرابکار. کسی دروغ میگوید به او میگویند دغلکار . این یک صفت فاعلی است. مثل اقای حداد عادل که در جمع خصوصی به چند نماینده گفته بود: احمدی نژاد یک شارلاتان تمام عیار است.

نکته اخر اینکه شما 8 سال به رییس جمهور قبلی فرصت دادین و نزاشتین صدای مخالفی بلند بشه و هر کی حرف مخالفی زود براش پرونده سازی شد و جاش توی زندان. حالا هم ما حداقل 4 سال به این رییس جمهور فرصت میدیم اما با مخالفها و منتقدین صحبت میکنیم چون شرط لازم و کافی واسه یه جامعه پویاست.
              ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• نوام چامسکی
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 3369

درود

و تبریک عید مبعث

یکی مشکلات و رانتخوارهای دوره قبل

هم امتیازاتی بود که به یک سری از صندوقها داده شد

و امروز هم بازار و روند ان با اصحاب صندوق و عدم مشارکتشون مشکل داره

یاد یک مطلب از نیما ازادی افتادم که میگفتم تو سال 90

باید یه رانتی داشته باشی که اسم نماد رو نمیارم

این سهم رو روی قیمت 150 بخری بعد تا 1000دست بهش نزنی

تو قیمت 1000تومان خالی کنی وگرنه نه تکنیکال نه بنیادی نمیتونی بگی سهم اینقدز رشدمیکنه

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

درود بر همه عزیزان؛

بدون شک از قبل هم مشخص بود که این دولت کار بسیار سختی برای پیش بردن برنامه های عقلایی خودش خواهد داشت. چند دسته مخالف وجود دارند. دسته اول دلواپسانی هستند که واقعا هم دلواپس هستند و منافعی هم نمی برند اما سال ها با این نگاه بزرگ شده اند که هر کسی اسم غرب رو بیاره مفسد فی الارضه و قطعا بعد از 30 سالگی هیچ کسی مرام و مسلکش تغییر ماهوی نخواهد داشت بجز مموارد استثنا. پس این دوستان قطعا با همه توان مبارزه خواهند کرد تا اسلام را نجات دهند!
                  دسته دوم دل واپسان، اونهایی هستند که منافع بسیار زیادی از این وضع نابسامان مملکت برده اند و احتمالا هیچ تخصص دیگری هم ندارند و زین پس باید سماق بمکند پس تا سرحد مرگ مبارزه خواهند کرد. خطر این دسته از دسته قبلی بسیار بیشتر است
                  دسته سوم "من می دونستم ها" هستند! اونهایی که همیشه از قبل می دونستند که هیچ چیز درست نمیشه، همه چیز بدتر میشه، هر بدی که رفته بدتر اومده جایگزینش شده و... این بزرگواران همیشه در کنار نشسته اند و عموما هم با ژست های فیلسوفانه و پارادایم کمال گرایی نافرجام! در صدد ناامید کردن تمام اطرافیان خودشون هستند. اصولا این دسته خیلی زحمتی به خودشون نمیدند و همیشه منتظرند. دسته سوم تعداد بسیار زیادی رو شامل میشوند و کاری جز ساتع کردن انرژی منفی هم ندارند.
                  دسته چهارم دشمنان قسم خورده ملت و کشورمون هستند که همیشه خواهان نابودی این ملت بوده اند. اعم از غربی و شرقی و لاییک و مسلمون و خارجی و داخلی.

قطعا هر کسی که برای بهبود وضعیت و ایجاد حرکت در جامعه مرده ی ما قدم می گذاره با این چهار دسته اینرسی مواجهه و دولت جدید نیز از این اصل مستثنا نیست. بالشخصه باور دارم این دولت و بازیگرانش همه با نیت نیک وارد میدان شده اند و بیشترین تجربه و تخصص ممکن رو هم دارند. من خودم به روحانی رای دادم و چند ده نفر رو هم متقاعد کردم که به روحانی رای بدهند. الان هم اصلا پشیمون نیستم و معتقدم اگر کسی بتونه کاری برای اعتلای نسبی وضعیت فعلی مملکت انجام بده همین تیم خواهد بود. تا الان هم مناسب عمل کردند هرچند بری از اشتباه هم نبودند البته. ان شالله به مرور و طی سال های آتی نتایج برای مردم ملموس تر خواهد بود.
                  إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• sonami2616
                    Banned
                    • Jan 2014
                    • 269

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                    درود بر همه عزیزان؛

بدون شک از قبل هم مشخص بود که این دولت کار بسیار سختی برای پیش بردن برنامه های عقلایی خودش خواهد داشت. چند دسته مخالف وجود دارند. دسته اول دلواپسانی هستند که واقعا هم دلواپس هستند و منافعی هم نمی برند اما سال ها با این نگاه بزرگ شده اند که هر کسی اسم غرب رو بیاره مفسد فی الارضه و قطعا بعد از 30 سالگی هیچ کسی مرام و مسلکش تغییر ماهوی نخواهد داشت بجز مموارد استثنا. پس این دوستان قطعا با همه توان مبارزه خواهند کرد تا اسلام را نجات دهند!
                    دسته دوم دل واپسان، اونهایی هستند که منافع بسیار زیادی از این وضع نابسامان مملکت برده اند و احتمالا هیچ تخصص دیگری هم ندارند و زین پس باید سماق بمکند پس تا سرحد مرگ مبارزه خواهند کرد. خطر این دسته از دسته قبلی بسیار بیشتر است
                    دسته سوم "من می دونستم ها" هستند! اونهایی که همیشه از قبل می دونستند که هیچ چیز درست نمیشه، همه چیز بدتر میشه، هر بدی که رفته بدتر اومده جایگزینش شده و... این بزرگواران همیشه در کنار نشسته اند و عموما هم با ژست های فیلسوفانه و پارادایم کمال گرایی نافرجام! در صدد ناامید کردن تمام اطرافیان خودشون هستند. اصولا این دسته خیلی زحمتی به خودشون نمیدند و همیشه منتظرند. دسته سوم تعداد بسیار زیادی رو شامل میشوند و کاری جز ساتع کردن انرژی منفی هم ندارند.
                    دسته چهارم دشمنان قسم خورده ملت و کشورمون هستند که همیشه خواهان نابودی این ملت بوده اند. اعم از غربی و شرقی و لاییک و مسلمون و خارجی و داخلی.

قطعا هر کسی که برای بهبود وضعیت و ایجاد حرکت در جامعه مرده ی ما قدم می گذاره با این چهار دسته اینرسی مواجهه و دولت جدید نیز از این اصل مستثنا نیست. بالشخصه باور دارم این دولت و بازیگرانش همه با نیت نیک وارد میدان شده اند و بیشترین تجربه و تخصص ممکن رو هم دارند. من خودم به روحانی رای دادم و چند ده نفر رو هم متقاعد کردم که به روحانی رای بدهند. الان هم اصلا پشیمون نیستم و معتقدم اگر کسی بتونه کاری برای اعتلای نسبی وضعیت فعلی مملکت انجام بده همین تیم خواهد بود. تا الان هم مناسب عمل کردند هرچند بری از اشتباه هم نبودند البته. ان شالله به مرور و طی سال های آتی نتایج برای مردم ملموس تر خواهد بود.
                    با سلام لطفا یک دسته ی دیگر رو هم اضافه کنید تا خدایی ناکرده به کسی توهین نشود
                    5- دسته ی دیگر کسانی هستند که می بینند که متاسفانه دولت در همین مدت به شعار های خودش پایبند نبوده ، پایبندی لزوما به معنای انتظار به پایان رسوندن یک کار نیست که انتظار سر و سامان دادن به کار ها در این مدت 9 ماهه شاید زیاد معقول نباشه ، منظور از عدم پایبندی یعنی تغییر شعار ، که قطعا این تغییر شعار باعث میشه هیچ کاری در اون زمینه دولت انجام نده

نظر

• sonami2616
                      Banned
                      • Jan 2014
                      • 269

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                      درود بر همه عزیزان؛

جناب شریعت نکته ای دیگر رو به نظرم رسید که بیان کنم
                      اشتباه است که اگر فکر کنیم دولت فقط در سیاست خارجی خلاصه می شود ، حتی ان شاء الله پس از حل شدن موضوع هسته ای به دست ظریف عزیز ، دولت تازه کارش در ابتدای راه است ، دولت بخش کوچکش وزارت خارجه است

نظر

• mirshahvaladi
                        عضو جدید
                        • Sep 2013
                        • 15

با سلام لطفا یک دسته ی دیگر رو هم اضافه کنید تا خدایی ناکرده به کسی توهین نشود
                        5- دسته ی دیگر کسانی هستند که می بینند که متاسفانه دولت در همین مدت به شعار های خودش پایبند نبوده ، پایبندی لزوما به معنای انتظار به پایان رسوندن یک کار نیست که انتظار سر و سامان دادن به کار ها در این مدت 9 ماهه شاید زیاد معقول نباشه ، منظور از عدم پایبندی یعنی تغییر شعار ، که قطعا این تغییر شعار باعث میشه هیچ کاری در اون زمینه دولت انجام نده
                        ببینید دوست عزیز،
                        اگر کمی انصاف به خرج بدهید میبینید که کار دولت جدید به سبب رو به ویرانه رفتن زیرساخت های اقتصادی (صادرات نفت، انتقال پول، تحریم صنایع ، فشار سیاسی و....) بسیار سخت است و همچنین در بسیاری تصمیم ها نهادهای فراقانونی دیگری در عرصه سیاسی و اقتصادی صاحب قدرت و نفوذند که جمع برداری همه این عوامل تعیین کننده 1-جهت و 2-پیشرفت ایران به سوی اهداف قید شده در نقشه راه است. برای بسیاری از افراد فعال اقتصادی صرف مشاهده اینکه دولت در این جهت تلاش میکند و از دل و جان مایه میگذارد و اختلاس های گسترده رخ ندهد(!) کافی است.

نظر

• sonami2616
                          Banned
                          • Jan 2014
                          • 269

در اصل توسط mirshahvaladi پست شده است View Post
                          ببینید دوست عزیز،
                          اگر کمی انصاف به خرج بدهید میبینید که کار دولت جدید به سبب رو به ویرانه رفتن زیرساخت های اقتصادی (صادرات نفت، انتقال پول، تحریم صنایع ، فشار سیاسی و....) بسیار سخت است و همچنین در بسیاری تصمیم ها نهادهای فراقانونی دیگری در عرصه سیاسی و اقتصادی صاحب قدرت و نفوذند که جمع برداری همه این عوامل تعیین کننده 1-جهت و 2-پیشرفت ایران به سوی اهداف قید شده در نقشه راه است. برای بسیاری از افراد فعال اقتصادی صرف مشاهده اینکه دولت در این جهت تلاش میکند و از دل و جان مایه میگذارد و اختلاس های گسترده رخ ندهد(!) کافی است.
                          مطمئن باشید انصاف به خرج داده ام!!!!!!! اگر نه این جمله رو نمی گفتم "پایبندی لزوما به معنای انتظار به پایان رسوندن یک کار نیست که انتظار سر و سامان دادن به کار ها در این مدت 9 ماهه شاید زیاد معقول نباشه" به نظرم شما نوشته من رو به درستی نخونده اید
                          من می گم دولت باید به قولهایی که داده عمل کنه ، مدت زمان معقولی هم براش تو ذهنم در نظر گرفتم ، و هیچ وقت تغییر شعار رو نمی پذیرم ، تغییر شعار یعنی تغییر راه ، ممکنه شما به دلیل دیگری به جز اونی که تو ذهن منه به دولت رای دادی که کاملا هم محترمه و شاید الان داره در همون مسیر پیش میره ولی دولت محترم فعلا به اون دلیلی که ما بهش رای دادیم احترام نذاشته و کاملا برعکس عمل می کنه و شائبه ی کلاه برداری داره به مشام می رسه
                          مطمئن باش اگه کارشناسای و مشاورانش قبل انتخابات بهش درست مشاوره میدادن و اون شعار ها رو نمی داد الان وضع اینجور نبود ، چون شرایط و وضعیت کشور کاملا قبل انتخابات مشخص بود و هر کسی هم که کاندیدا می شد و شعار میداد باید به این روزشم فکر می کرد

نظر

• mirshahvaladi
                            عضو جدید
                            • Sep 2013
                            • 15

کار سیاسی در ایران با توجه به ساختار خاص سیاسی (!) روش شناسی متفاوتی نسبت به جاهای دیگر دنیا داره که باعث میشه برای دستیابی به اهداف مورد نظر حتی شعار رو هم تغییر داد. همانطور که گفتم دولت تنها قدرت تصمیم گیرنده در مورد مسائل کلان کشور نیست و گروه های سیاسی و اقتصادی که در حال حاضر تحت عنوان دولت مشغول کارند برای پیشبرد کارها و نجات ایران از وضعیت فعلی انتخاب های زیادی ندارن (وارایانت های اجباری).
                            تغییر شعار هم تغییر راه نیست چون شعار چیزیه که در ظاهر گفته میشه ولی راه مسیری است که وافعا در آن قدم میگذارید.

نظر

• sonami2616
                              Banned
                              • Jan 2014
                              • 269

در اصل توسط mirshahvaladi پست شده است View Post
                              کار سیاسی در ایران با توجه به ساختار خاص سیاسی (!) روش شناسی متفاوتی نسبت به جاهای دیگر دنیا داره که باعث میشه برای دستیابی به اهداف مورد نظر حتی شعار رو هم تغییر داد. همانطور که گفتم دولت تنها قدرت تصمیم گیرنده در مورد مسائل کلان کشور نیست و گروه های سیاسی و اقتصادی که در حال حاضر تحت عنوان دولت مشغول کارند برای پیشبرد کارها و نجات ایران از وضعیت فعلی انتخاب های زیادی ندارن (وارایانت های اجباری).
                              تغییر شعار هم تغییر راه نیست چون شعار چیزیه که در ظاهر گفته میشه ولی راه مسیری است که وافعا در آن قدم میگذارید.
                              ممنون دوست عزیز ، برای جلوگیری از ورق خوردن تاپیک سر مسائل سیاسی از ادامه ی بحث با اجازه ی جنابعالی و در صورت ناراحت نشدنتون صرف نظر می کنم ، از مدیر هم تقاضا دارم اگه امکانش هست تاپیکی برای بحث های سیاسی باز کنن، مسلما این بحث ها باعث تشخیص صحیح حرکت دولت میشه و باعث میشه مسیر حرکت بورس رو دقیق تر بفهمیم

نظر

• فدایی
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 710

با احترام به نظر همه دوستان باید عرض کنم هر وقت شاخص منفی میشه بحث های 30 یا سی توی تاپیکها زیاد میشه.
                                خدایا شاخص را مثبت بگردان... الهی آمین!

روز مبعث مبارک
                                @};-@};-@};-@};-
                                همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

در حال کار...
                                X