شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • jokar91
    عضو جدید
    • Jan 2014
    • 8

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

............

===================

درود

کاربر گرامی،

تقاضا میشود در خصوص مشکلات شخصی، درپیام خصوصی و یا از طریق صفحه شخصی کاربران ارتباط برقرار نمائید.

پی نوشت: تاپیکهای تخصصی جایگاهی برای پرداختن به موضوعات نامرتبط و حاشیه ای نمی باشد.

با احترام - مدیر نظارت

نظر

• عادل عطایی
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 331

در اصل توسط A-Mohammadi پست شده است View Post
      خواهش میکنم آقای عطایی موج B میتونه تا تراز 161.80 موج A پیشروی داشته باشه در اون صورت با یک C شکست خورده روبرو میشیم. که به عینه اتفاق افتاده و C نتونسته از سطح A عبور کنه.
      در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
      شمارش جناب محمدی هم درسته و یک سناریو هست.... به این میگن ABC نامتقارن... البته خیلی کم در چارت ها اتفاق میفته معمولا...

ارادتمند- بهزاد
      نکته اول این که حرکت موجی که آقای محمدی a نامگذاری کردن 2700 واحد بوده و حرکت موج b ایشون حدوده 5500 واحد منفی. که میشه بیش از 200 درصد موج a. که حتی طبق فرمایش خود ایشون قابل قبول نیست. ثانیا هم چرا خودمون رو اذیت کنیم؟ اون ریزش وحشتناک روزهای آخر کاملا یک جریان پیشرو از روند نزولی بود، نه یک اصلاح بر روند صعودی. ساده فکر کنیم.
      ضمنا در موج شماری مذکور موج 3 از موج A سه موجی شده که اون هم برای من قابل پذیرش نیست.
      اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• نوام چامسکی
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 3369

شاخص بازار این تصویر است

جماعتی زخم خورده از سقوط شاخص تا همین امروز از شکست پی در پی

با توجه به افت قیمت سهامشان و گاها با تعویض سهم و بیشتر رفتن در باتلاق و گوش به اخبار خارج از بازار

برای رشد قیمت سهامشان و عدم حمایت حقوقی و صندوق در عمل و گزارش محتاطانه شرکتها

فقط راه نجات خود رو در خرید یک نماد برای رشد چند درصدی از سبدشان میدانن

وقتی تعداد زیادی از مردم و جمعیت کثیر از این سهامدارانی که صف یک میلیاردی تشکیل دادن

میتواند تحلیلش گویای بهتری از واقعیت بازاری باشد که در یک چارت با محور قیمت و زمان درست شده است

چه بخواهیم و چه نخواهیم امروز هیچ نمادی رو نمیتوان قابل رشد در افق بلند مدت برایش متصور بود

فقط وفقط با ورود و خروج کوتاه همراه هستیم که برای خیلیها میتواند مرگبار باشد اگر نتواند با یک درصد زودتر و دیرتر ورود و خروج

کنن

نمونه بسیار است (شلعاب هفته قبل ) امروز دامنه روندها کوتاه شده است

مانند تصویر بالا در یک سهم میشود صف 1 میلیاردی دید

و فردا صف فروشی که شاید حجم مبنا رو هم پر نکند

این واقعیت بازار بورس تهران است

هر کس میتواند با این سبک و سیاق سود کند بسم الله

ویا بهتر است پولش در حساب کارگذاری و یا حساب بانکیش بماند

و قید این نوسانات جزیی را برای حقظ ارامش خود بزند

و تماشا گر این بازی که سخت میشود تفسیر گر و گزارش گری برایش پیدا شود باشد

و هر که در این بازی که تصویر کلی اون را در بالا قرار دادم

باید با این حقیقت که جوی که این صف 1 میلیاردی و اشخاص ان صف را تشکیل داده است

همه با سرمایه 400 میلیاردی

با او در این جنگ همراه هستن گاهی با او و گاهی با دشمن او

امروز دیگر تحلیل شاخص معنی ندارد

چه در موج 4 باشد چه در موج 5 !!!!!!!

من نوعی شاهد اب شدن سرمایه خود هستم هر روز

فقط باید اخبار تک سهمها رو رصد کرد و با یک تحلیل تکنیکال برای یک نوسان 10 تا 15 درصدی

و گاها کمتر از یک روز مثبت بدون هیچ تحلیل خاصی و با این صف خریدار در بعضی مواقع همراه شد

شاید بشود در صدی سود گرفت

روح بازارهای مالی جریان پول است امیدوارم این روح به کالبد خود برگرد و این جسد رو یک تکانی بدهد

و گرنه با این نوسانگیری چیزی از پیکر این تن رنجور باقی نخواهند ماند

و شاهد نقض این ضرب المثل خواهیم بود که

بورس محلی است که پول از افراد عجول به جیب افراد صبور میرود

نوآم چامسکی

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• صولت الدوله قشقایی
          عضو فعال
          • Dec 2013
          • 839

دلواپس شاخصم/:.sadsmiley.:/

5000 نقدینگی تزریق نشده خارج شد؟؟!!!

نظر

• والیخان
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 413

بیچاره بورس سخت مریض شده هرروزم که میگذره حالش بدترمیشه هرچه سرمایه هم داریم به پاش میریزیم تاخرج درمونش کنه بازم فایده نداره ظاهرا،خدا به بورس وبعدش بمارحم کنه.

نظر

• نوام چامسکی
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 3369

با درود

الان یک جمله ای بخاطرم رسید گفتم با شما عزیزان هم در میان بگذارم

بنوعی شاید گوشه ای از واقعیت ما باشه

اگر یک سهام موفق را در سبد خود نداشته باشید چیزی را از دست نداده‌اید؛

حتی اگر قیمت آن ده برابر شود

. اما یک سهم بد می‌تواند شما را به خاک سیاه بنشاند!

"Peter Lynch"

نظر

• بهزاد بهزادی
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 494

در اصل توسط { رضا تازه کار } پست شده است View Post
                باسلام خدمت استاد بهزادی ودیگر دوستان

اول جهت اطلاع دوستانی که وجودشان سالم است ودوم درخواست از دکتر بهزادی

ما سهام داران علاوه براینکه خودمان دل ودماغی نداریم خوشبختانه برای خانم ها یمان هم دل ودماغی نزاشتیم

آقای بهزادی عزیز من هم درسایت آدان تحلیل هستم وهم دوسه سایت مغتبر دیگر اسمی نمی برم تا یک وقت تبلیغ نشه.

در پیام خصوصی هم خدمتتان عرض کردم که از حدود 8 ماه قبل که وارد بورس شدم سرما یه ام تقریبا نصف شده

شما واکثر دوستان در جریان هستید بخاطر مشکل جسمی که دارم(قطع نخاع) افرادی مثل من علاوه بر بی تحرکی ومعلول بودن وبی اختیاری ادرار و...

از زخم بستر هم رنج می بریم وزمانی این زخمها اوج می گیرد که جوش و استرس بیشتر باشد.

خیلی ازدوستان مغذرت میخوام درحال حاضر که این پست را تایپ میکنم در باسن سمت چپم زخم شدیدی گرفته و گود شده

و به پهلوی راست خوابیدم تازخم هوا بخورد وفقط با انگشت چپ به سختی تایپ میکنم

ازبس به پهلوی را ست خوابیدم گوش سمت راستم که درد میکند بماند میترسم موهای سمت راست سرم بریزد وکچل هم بشم

دراثر زیاد نگاه کردن به شاخص وسهام های همیشه قرمز کور هم بشم

بعد خانمم بایک مرد فلج وکور وکچل چیکارکند؟مخصوصا که شسپا هم گیرم نیامد

گوشه کوچکی از دریای مشکلاتم را خدمت دوستان گفتم که یک وقت خدای ناکرده فقط برای ضررمالی از دل و ماغ نیفتند.

الغرض ببخشید جناب دکتر بهزادی که حرف تو خرف انداختم من اول به امید خدا ودوم

به امید وماندن شما دربورس وهمچنین دلگرمی دادن های شما در بورس ماندم. البته این بدین معنی نیست که

زحمات ولطف دیگر دوستان وتحلیل گران محترم نادیده گرفته شود ودر همین جا از یکا یک این بزرگواران تشکر میکنم.

ازاین میترسم که یک روز بعد از اتمام بازا بیایید و بگویید من امروز به این دلایل صد درصد نقد شدم واز بازار خارج شدم

وازفردای آنروز باسن سمت راستم هم زخم بگیرد ومجبور باشم به شکم بخوابم که اینبار دستم ازهمه جاکوتاه باشد

من اگر شا خص چه بیادخدای ناکرده 70 هزار و چه انشا الله بره 120 هزار تازمانی در بورس هستم که شما باشیید

پس ازشمااستاد بزرگوارخواهش میکنم بعد از 120سال هر روز خواستید از بازار خارج شید در ساعات معاملاتی اعلام کنید

باتشکر ازشما ودیگر دوستان که پای منبر این حقیر نشستند

سلامتی تاجیست برسر انسانها ی سالم که فقط افراد بیمار آنرا می بینند(افلاطون) التماس دعا
                رضای عزیز

دورادور در جریان شرایط جسمانی شما هستم و دعا می کنم که روزی سلامتی کامل رو به دست بیارید که بزرگترین نعمت زندگی داشتن تندرستی هست..

در ارتباط با شرایط بازار بگذارید در یک جمله اینطور بگم که ما همیشه با احتمالات در جهت حرکت شاخص روبرو هستیم... درواقع هر آنچه بنده یا سایر تحلیلگران می گویند یک احتمال از وقوع حالتی در آینده هست...

رضا جان من معمولا برای تحلیل جهت بازار در بلند مدت سعی می کنم داده هایی رو که وجود داره به صورت یک پازل کنار همدیگر بچینم تا ببینم سناریوی محتمل بر اساس نگارنده آن به چه سمتی است...

داستان ورود من به بازار بورس ایران از بهار پارسال اتفاق افتاد، زمانی که بر اساس تحلیل کلانی که از بازارهای مالی داشتم پی به عقب ماندگی بازار بورس از تورمی که حاصل افزایش قیمت دلار بود بردم... از سویی موضوع ریاست جمهوری این نوید رو به من میداد که هر فردی (حتی جلیلی) اگر رییس جمهور بشه، جامعه به جهت سیاسی آرامش بیشتری رو تجربه خواهد کرد....

در هر حال زمانی که رفسنجانی کاندید شد بنده مطمین شدم که حرکت نشانه ای در دل دارد و زمانی که ایشان رد صلاحیت شدند بیشتر برایم محرز شد که اتفاقاتی در پشت پرده در جریان است... در چهار سال گذشته بارها و بارها طرح بی کفایتی احمدی نژاد در دستور کار مجلس قرار داشت اما بنا به مصلحت کل نظام و با توجه به وقایع سال 88 و حمایت مستقیم رهبری از رییس جمهور قبلی این موضوع امکان پذیر نبود...

نظام تا آخرین دقایق ریاست جمهوری احمدی نژاد نگران بود و نمی دانست چگونه مشایی رو باید از میدان بدر کند و دلیل ورود رفسنجانی هم به همین دلیل بود... رفسنجانی با علم به این موضوع که احتمالا رد صلاحیت خواهد شد پا به عرصه گذاشت تا بدین ترتیب احمدی نژاد در موضعی قرار نگیرد که انتخابات رو برگزار نکند... زمانی که رییس تشخیص مصلحت نظام رد صلاحیت بشه، طبیعیه که مشایی هم رد صلاحیت بشه و جای اعتراضی باقی نمی ماند...

به صحبت های رهبری در زمان انتخابات نگاه کنید.... بیایید رای بدهید و رای شما شمرده خواهد شد... حتی اونهایی که به نظار اعتقاد ندارند اما کشورشانر و دوست دارند می توانند رای بدهند... اینها همه نشانه هایی بود از امتیازی که رفسنجانی در قبال فداکاری که برای نظام کرد گرفت... اینکه اجازه انتخاباتی سالم داده شود و در این شرایط با توجه به کناره گیری عارف، رییس جمهوری روحانی منطقی بود...

علیرغم اینکه روحانی بیشتر دیدگاه فکری اصلاح طلبی داشت اما به نام اعتدال پا به عرصه گذاشت... در این هم پیام های زیادی هست... توجه کنید که هرآنچه اتفاق افتاده تکه های یک پازل هستند...

اما ماموریت رفسنجانی چیست؟ نجات کشور از شرایط بحرانی فعلی و مانع شدن از جنگی که می تونه نتایج بسیار بدی برای ایران داشته باشه... هر مهره ای که شما در دولت جدید می بینید بر اساس دیدگاه رفسنجانی هدایت میشه... روحانی و ظریف اگر آمده اند فقط و فقط به یک هدف بوده و آن نجات کشور از لبه پرتگاه بوده است...

من به شخصه به درایت رهبری در یافتن راه حل برای عبور از این بحران تبریک میگم... درواقع انتخابات ریاست جمهوری دست خیلی از تندروهای غربی رو بست...

و اما در ادامه... این روزها هرچه در سیاست و اقتصاد گفته میشه امیدواری است... کاهش تورم... کاهش بیکاری.... رونق اقتصادی.... افزایش قدرت پول ملی... و صدها شعار خوشگل دیگر که این روزها مسوولین می زنند...

یک لحظه تصور کنید اگر توافق هسته ای در کار نبود آیا این شعارها داده میشد... مسلما خیر.... عین روز روشن هست که اگر توافق هسته ای صورت نگیره تورم بیداد می کنه.... دلار سر به آسمان میگذاره و اوضاع اقتصادی و سیاسی بسیار بحرانی میشه...

درواقع این روحانی نیست که باعث کاهش تورم شده بلکه امیدواری به توافق هسته ایست که این مهم رو باعث شده...

بنده احتمال بالای 90 درصد می دهم که تا 31 تیرماه توافق مکتوب بشه... درسته که زمان کمی مانده اما همین دیدار غیر رسمی اشتون و ظریف و همین نشست این هفته در وین همه و همه نشان از برنامه ای فشرده برای رسیدن به نتیجه تا تاریخ مقرر هست...

در دو طرف به خوبی می دونند که اگر توافق به 6 ماه بعدی موکول بشه دست تندروها باز خواهد شد و مشکلات ناخواسته زیادی ایجاد میشه... امتیازدهی و امتیاز گیری ها پشت پرده انجام شده است که وضعیت سوریه حاکی از این موضوع دارد...

اما چرا در دور قبل جوری صحبت شد که انگار توافقی در کار نیست... چون اگر گفته میشد گام های مثبتی برداشته شده از فردای اونروز حرکت تندروهای دو طرف هم شروع میشد... من معتقدم سوپرایزی بزرگ در راه است و زمانی که همه تصور می کنند توافق ژنو برای دوره 6 ماهه تمدید می شود شاهد نهایی شدن توافق وین خواهیم بود....

این از دید من همان عاملی است که باعث میشه وعده مسوولین محقق بشه... رونق اقتصادی، افزایش ارزش پول ملی، کاهش تورم، کاهش بیکاری...

توجه کنید که بحران انرژی در اروپا اون هم در زمانی که تازه داده های اقتصادی خوبی از اروپا داره منتشر میشه مبنی بر ریکاور شدن اقتصاد اصلا به صلاح نیست... غرب تمایل زیادی داره هرچه زودتر مشکل ایران رو حل کنه تا جایگزین مطمینی برای گاز روسیه در اختیار داشته باشه... هیچ کشوری جز ایران این حجم ذخایر گاز رو نداره...

اما چرا این روزها بازار حمایتی نمیشه؟ چرا صندوق توسعه اینقدر کمرنگ فعالیت می کنه؟ چرا به حقوقی ها تضمین های لازم برای ورود به بازار داده نمیشه؟ من معتقدم به این دلیل که دولتمردان می دونند که به زودی بهانه لازم برای صعود بازار پیدا میشه و نیازی نمی بینند در این مقطع بازار رو بیش از حد دستکاری کنند...

فراموش نکنیم که وزیر برای بورس زمانی که شاخص روی 73 هزار واحد بود کارت زرد از مجلس گرفته و شکست این سطح به معنای اخراج وزیر خواهد بود... پس تا حدودی مطمین باشید که این اتفاق نخواهد افتاد...

وضعیت سکون در سایر بازارها هم خود موید این موضوع است که دیدگاه های سیاسی و انتظارات سیاسی منفی نیست...

این نکته هم اشاره کنم که بازار به تدریج باید یاد بگیرد که با کاهش تورم قیمت سهم را بالا ببرد... سود نقدی شرکت ها از این پس با کنترل هایی که داره صورت میگیره افزایش زیادی نداره اما وقتی رونق اقتصادی بیاد و شاهد امنیت سرمایه گذاری و کاهش تورم باشیم نسبت های p/e دیگر این نسبت های خنده داری نیست که الان می بینیم... در کشورهای پیشرفته نسبت p/e بازارهای بورس بالای 20 و 30 هست...

در انتها اشاره کنم که اگر قصد خروج از بازار رو داشته باشم شب قبل در انجمن پست می گذارم... علیرغم اینکه روند اصلاحی چند هفته اخیر بخش زیادی از سود هفته اول رو از دست من خارج کرده اما همچنان به آینده بازار بسیار امیدوارم...

اگر توافق صورت نگیرد اوضاع قمر در عقرب خواهد بود و در آن زمان همه بازارها وضعیتی نابسامان پیدا خواهند کرد... اما اگر قرار بود اینچنین شود آن همه تکه های پازل قبلی برای چه بودند؟.... توافق در روز 31 تیرماه نهایی میشه...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• riskman
                  عضو عادی
                  • Sep 2011
                  • 208

جناب بهزادی
                  احسنت ! و صد احسنت!

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

عصر همه دوستان بخیر،

می دونم که اکثر کسایی که این پست رو می خونند دل و دماغی براشون نمونده و حق هم دارند... بازار اصلا بر اساس منطق و اصول تحلیلی رفتار نمیکنه و بی توجه به واقعیات سهم ها به دنبال هیجان و شایعه هست...

فارس با تعدیل مثبت 45 درصدی باز میشه و منفی میشه و شاخص رو هم به دنبال خودش به سمت پایین میکشونه.... این از اون اتفاقات خاص این بازاره که من نمونه اش رو در جایی ندیده ام!!!

از این مقدمه که بگذریم امروز می خواهم دیدی کلان تر روی شاخص داشته باشم... اول به سراغ تایم فریم هفتگی و دو سناریوی آن برویم.... بارها در این مورد صحبت کردم که احتمال بیشتر می دهم موج صعود یکه از 73 هزار واحد شروه شده یک موج 5 باشه اما سناریوی دومی هم داریم و اون اینکه هنوز موج 4 ما به پایان نرسیده باشه و این صعود یک موج B باشه...

تصویر هر دو سناریو رو می گذارم و در نهایت تصویر تایم فریم روزانه که همچنان حکایت از قرارگیری قیمت در کلاستر قیمتی موج اصلاحی داره.... به اشباع بودن هم زمان اسیلاتورها در تصویر آخر هم توجه کنید...

در هر حال به جهت تکنیکال حتی اگر سناریوی موج B درست باشه هنوز بازار تا سطوح 80 هزار واحدی باید صعود داشته باشه.... این رو هم اشاره کنم که اگر توافق تا انتهای تیرماه انجام بشه سناریو موج 5 و اگر توافق به شش ماه دوم بکشه سناریو موج B محتمل تر خواهد شد...

امشب تحلیل بنیادی نداریم...

ارادتمند- بهزاد

سناریوی موج 5:

سناریوی موج B:

وضعیت روزانه:

با سلام آقای بهزادی به نظر می رسه که هیچ جایی تعجب نداشت باز گشای فارس با قیمت قبلی حتی با اعلام سود 204 تومان p/e 7/5 تقریبا خیلی خوب باز گشای شد اصلاح p/e درخواست بازار می باشد وضع نا معلوم آقای بهزادی به نظر می رسه امسال در بازار بورس تک سهم ها می تواند رشد قیمت داشته باشد حرکت این نوع سهم ها فقط بر می گردد به نتیجه مذاکرات هسته ای از نیمه دوم امسال شروع می شود با تشکر
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• سرمایه گذار
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1925

وزیر خارجه آلمان پس از دیدار با ولیعهد ابوظبی، روند مذاکرات هسته ای ایران و کشورهای 1+5 را "دلگرم کننده" دانست.

به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "فرانک والتر اشتاین مایر" وزیر خارجه آلمان با حمایت ضمنی از مذاکرات هسته ای بین ایران و کشورهای 1+5 گفت این مذاکرات تا کنون دلگرم کننده بوده است. وی این اظهارات را در آستانه برگزاری دور جدید مذاکرات هسته ای در اواسط ژوئن بیان کرد.

اشتاین مایر پس از دیدار امروز خود با "شیخ محمد بن زائد آل نهیان" ولیعهد ابوظبی گفت: صرفنظر از وضعیت کلی که همکاری بین آمریکا و روسیه را در برخی زمینه ها دشوار می کند، روند مذاکرات در مورد ایران مطمئنا رو به جلو بوده است.

وی تاکید کرد: این مذاکرات طی ماهها و هفته های اخیر چنان دلگرم کننده بوده که ما بخت دستیابی به یک توافق را دور از ذهن نمی دانیم. اشتاین مایر با بیان این که از هم اکنون نمی توان مدعی شد که مذاکرات کنونی با یک توافق تا پایان زمان تعیین شده، همراه خواهد بود، تاکید کرد: در هر حال به نظر نمی رسد کسی بخواهد از این چارچوب زمانی فراتر رود. /:.grlim:./

گفتنی است دور بعدی مذاکرات هسته ای ایران و کشورهای 1+5 طی روزهای شانزدهم تا بیستم ژوئن در وین برگزار خواهد شد.

آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

پرشین تحلیل

در مورد مذاکرات هم با اینکه گفته می شود دست یابی به توافق جامع بازار را با یک رشد خوب همراه می سازد ولی به نظر می رسد اثر این موضوع نیز کوتاه مدت خواهد بود.چرا که بعد از آن به دلایل و بهانه هایی همچون کاهش نرخ ارز و ثبات در سودآوری و عدم شناسایی سود های نجومی توسط شرکت ها ، بازهم عرضه ها بیشتر خواهد شد.در حال حاضر باید نگاه ها را به وضعیت شرکت های بورسی تغییر داد،باید نگاه اکثر سرمایه گذاران بلند مدت باشد،باید از نوسان گیری پرهیز کرد،حقوقی ها باید تحرک بیشتر و حمایت های بیشتری از بازار و سهامشان داشته باشند.متاسفانه حقوقی ها نقش کمرنگی در چرخه معاملات دارند و در شرایط فعلی منتظرند تا با بروز هیجانات کاذب و منفی توسط حقیقی ها در قمیت های منفی خرید و احتمالا در 4 تا 8 درصد سود فروشنده باشند.امروز همین حقوقی ها خریدهای بیشتری در اکثر نمادها داشتند و فردا نیز اگر شرایط به همین ترتیب باشد بازهم خریدار خواهند بود و در اولین فرصت و قیمت های مثبت ،فروشنده خواهند بود!

تحلیل بالا نشان می دهد که امسال سال تک سهم های با فرض توافق هسته ای با دامنه رشد 50 درصد می باشد !!! با تشکر
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• farzad1000
                          عضو عادی
                          • Apr 2014
                          • 35

رضای عزیز

دورادور در جریان شرایط جسمانی شما هستم و دعا می کنم که روزی سلامتی کامل رو به دست بیارید که بزرگترین نعمت زندگی داشتن تندرستی هست..

...

ارادتمند- بهزاد
                          آقای بهزادی عزیز من کاملاً با شما موافقم که در بازار منفی باید خوشبین بود و در بازار مثبت بدبین. ولی سابقه 35 سال گذشته به ما چیز دیگه ای میگه ما همیشه در دقیقه 90 و حتی وقت اضافه مجبور شدیم بعضی از چیزها را قبول کنیم.
                          در زمان گروگانگیری حالا صرفنظر از چرایی اینکار ما اینقدر آنرا کش دادیم تا اینکه کارتر در انتخابات شکست خورد و ریگان جمهوری خواه جنگ طلب رئیس جمهور شد و ما بعد ار اینکه به هیچ کدام از خواسته هامون نرسیدیم چند ساعت قبل از سوگند ریاست جمهوری آمریکا گروگانها را آزاد کردیم.
                          در زمان جنگ در سال 66 قعطنامه 598 تصویب شد و عراق به سرعت آنرا پذیرفت و ما با اینکه در آن سال برتر بودیم بعد از یکسال و بعد از اینکه فاو و جزیره مجنون و خیلی جاهای دیگر را از دست دایم قعطنامه را پذیرفتیم.
                          در زمان دستگیری ملوانان انگلیسی هم بعد از اینکه تونی بلر رسماً ما را تهدید کرد و اولتماتوم 48 ساعته داد ما آنها را با بدرقه رسمی رئیس جمهور آزاد کردیم.
                          در مورد تحریم های دو سه سال گذشته هم آقای صالحی وزیر خارجه وقت می گفت وقتی من گزارش می دادم که میخواهند نفت را تحریم کنند به من می خندیدند و می گفتند مگه میتونند نفت ایران تحریم کنند اگر اینکار را بکنند نفت از 250 دلار هم بیشتر می شود.
                          الان هم تقریباً داریم به همان شرایط می رسیم چون یه کم تحریمها شل شده و چهارتا شرکت اروپایی اومدن دوباره بازار خالی بندی راه افتاده که ما ناو آمریکایی را 50 ثانیه میزنیم و...
                          ما استاد فرصت سوزی هستیم و در عین حال که با شما موافقم که ما به هر حال این توافق نامه را امضاء خواهیم کرد ولی نه تا آخر تیر . در زمانی که ما حداقل امتیاز را خواهیم گرفت.

نظر

• نوام چامسکی
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 3369

در اصل توسط farzad1000 پست شده است View Post
                            آقای بهزادی عزیز من کاملاً با شما موافقم که در بازار منفی باید خوشبین بود و در بازار مثبت بدبین. ولی سابقه 35 سال گذشته به ما چیز دیگه ای میگه ما همیشه در دقیقه 90 و حتی وقت اضافه مجبور شدیم بعضی از چیزها را قبول کنیم.
                            در زمان گروگانگیری حالا صرفنظر از چرایی اینکار ما اینقدر آنرا کش دادیم تا اینکه کارتر در انتخابات شکست خورد و ریگان جمهوری خواه جنگ طلب رئیس جمهور شد و ما بعد ار اینکه به هیچ کدام از خواسته هامون نرسیدیم چند ساعت قبل از سوگند ریاست جمهوری آمریکا گروگانها را آزاد کردیم.
                            در زمان جنگ در سال 66 قعطنامه 598 تصویب شد و عراق به سرعت آنرا پذیرفت و ما با اینکه در آن سال برتر بودیم بعد از یکسال و بعد از اینکه فاو و جزیره مجنون و خیلی جاهای دیگر را از دست دایم قعطنامه را پذیرفتیم.
                            در زمان دستگیری ملوانان انگلیسی هم بعد از اینکه تونی بلر رسماً ما را تهدید کرد و اولتماتوم 48 ساعته داد ما آنها را با بدرقه رسمی رئیس جمهور آزاد کردیم.
                            در مورد تحریم های دو سه سال گذشته هم آقای صالحی وزیر خارجه وقت می گفت وقتی من گزارش می دادم که میخواهند نفت را تحریم کنند به من می خندیدند و می گفتند مگه میتونند نفت ایران تحریم کنند اگر اینکار را بکنند نفت از 250 دلار هم بیشتر می شود.
                            الان هم تقریباً داریم به همان شرایط می رسیم چون یه کم تحریمها شل شده و چهارتا شرکت اروپایی اومدن دوباره بازار خالی بندی راه افتاده که ما ناو آمریکایی را 50 ثانیه میزنیم و...
                            ما استاد فرصت سوزی هستیم و در عین حال که با شما موافقم که ما به هر حال این توافق نامه را امضاء خواهیم کرد ولی نه تا آخر تیر . در زمانی که ما حداقل امتیاز را خواهیم گرفت.
                            سلام دوست عزیز

در یک کلام دیدگاه شما بسیار ذاتگرایانه است

و در این دیدگاه ما نمیتوانیم اختلاف پدیده ها رو توضیح داد

ولی همه چیز رو با همه چیز تلفیق میکنیم

ممنون از شما

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

رضای عزیز

در ارتباط با شرایط بازار بگذارید در یک جمله اینطور بگم که ما همیشه با احتمالات در جهت حرکت شاخص روبرو هستیم... درواقع هر آنچه بنده یا سایر تحلیلگران می گویند یک احتمال از وقوع حالتی در آینده هست...

رضا جان من معمولا برای تحلیل جهت بازار در بلند مدت سعی می کنم داده هایی رو که وجود داره به صورت یک پازل کنار همدیگر بچینم تا ببینم سناریوی محتمل بر اساس نگارنده آن به چه سمتی است...

داستان ورود من به بازار بورس ایران از بهار پارسال اتفاق افتاد، زمانی که بر اساس تحلیل کلانی که از بازارهای مالی داشتم پی به عقب ماندگی بازار بورس از تورمی که حاصل افزایش قیمت دلار بود بردم... از سویی موضوع ریاست جمهوری این نوید رو به من میداد که هر فردی (حتی جلیلی) اگر رییس جمهور بشه، جامعه به جهت سیاسی آرامش بیشتری رو تجربه خواهد کرد....

در هر حال زمانی که رفسنجانی کاندید شد بنده مطمین شدم که حرکت نشانه ای در دل دارد و زمانی که ایشان رد صلاحیت شدند بیشتر برایم محرز شد که اتفاقاتی در پشت پرده در جریان است... در چهار سال گذشته بارها و بارها طرح بی کفایتی احمدی نژاد در دستور کار مجلس قرار داشت اما بنا به مصلحت کل نظام و با توجه به وقایع سال 88 و حمایت مستقیم رهبری از رییس جمهور قبلی این موضوع امکان پذیر نبود...

نظام تا آخرین دقایق ریاست جمهوری احمدی نژاد نگران بود و نمی دانست چگونه مشایی رو باید از میدان بدر کند و دلیل ورود رفسنجانی هم به همین دلیل بود... رفسنجانی با علم به این موضوع که احتمالا رد صلاحیت خواهد شد پا به عرصه گذاشت تا بدین ترتیب احمدی نژاد در موضعی قرار نگیرد که انتخابات رو برگزار نکند... زمانی که رییس تشخیص مصلحت نظام رد صلاحیت بشه، طبیعیه که مشایی هم رد صلاحیت بشه و جای اعتراضی باقی نمی ماند...

به صحبت های رهبری در زمان انتخابات نگاه کنید.... بیایید رای بدهید و رای شما شمرده خواهد شد... حتی اونهایی که به نظار اعتقاد ندارند اما کشورشانر و دوست دارند می توانند رای بدهند... اینها همه نشانه هایی بود از امتیازی که رفسنجانی در قبال فداکاری که برای نظام کرد گرفت... اینکه اجازه انتخاباتی سالم داده شود و در این شرایط با توجه به کناره گیری عارف، رییس جمهوری روحانی منطقی بود...

علیرغم اینکه روحانی بیشتر دیدگاه فکری اصلاح طلبی داشت اما به نام اعتدال پا به عرصه گذاشت... در این هم پیام های زیادی هست... توجه کنید که هرآنچه اتفاق افتاده تکه های یک پازل هستند...

اما ماموریت رفسنجانی چیست؟ نجات کشور از شرایط بحرانی فعلی و مانع شدن از جنگی که می تونه نتایج بسیار بدی برای ایران داشته باشه... هر مهره ای که شما در دولت جدید می بینید بر اساس دیدگاه رفسنجانی هدایت میشه... روحانی و ظریف اگر آمده اند فقط و فقط به یک هدف بوده و آن نجات کشور از لبه پرتگاه بوده است...

من به شخصه به درایت رهبری در یافتن راه حل برای عبور از این بحران تبریک میگم... درواقع انتخابات ریاست جمهوری دست خیلی از تندروهای غربی رو بست...

و اما در ادامه... این روزها هرچه در سیاست و اقتصاد گفته میشه امیدواری است... کاهش تورم... کاهش بیکاری.... رونق اقتصادی.... افزایش قدرت پول ملی... و صدها شعار خوشگل دیگر که این روزها مسوولین می زنند...

یک لحظه تصور کنید اگر توافق هسته ای در کار نبود آیا این شعارها داده میشد... مسلما خیر.... عین روز روشن هست که اگر توافق هسته ای صورت نگیره تورم بیداد می کنه.... دلار سر به آسمان میگذاره و اوضاع اقتصادی و سیاسی بسیار بحرانی میشه...

درواقع این روحانی نیست که باعث کاهش تورم شده بلکه امیدواری به توافق هسته ایست که این مهم رو باعث شده...

بنده احتمال بالای 90 درصد می دهم که تا 31 تیرماه توافق مکتوب بشه... درسته که زمان کمی مانده اما همین دیدار غیر رسمی اشتون و ظریف و همین نشست این هفته در وین همه و همه نشان از برنامه ای فشرده برای رسیدن به نتیجه تا تاریخ مقرر هست...

در دو طرف به خوبی می دونند که اگر توافق به 6 ماه بعدی موکول بشه دست تندروها باز خواهد شد و مشکلات ناخواسته زیادی ایجاد میشه... امتیازدهی و امتیاز گیری ها پشت پرده انجام شده است که وضعیت سوریه حاکی از این موضوع دارد...

اما چرا در دور قبل جوری صحبت شد که انگار توافقی در کار نیست... چون اگر گفته میشد گام های مثبتی برداشته شده از فردای اونروز حرکت تندروهای دو طرف هم شروع میشد... من معتقدم سوپرایزی بزرگ در راه است و زمانی که همه تصور می کنند توافق ژنو برای دوره 6 ماهه تمدید می شود شاهد نهایی شدن توافق وین خواهیم بود....

این از دید من همان عاملی است که باعث میشه وعده مسوولین محقق بشه... رونق اقتصادی، افزایش ارزش پول ملی، کاهش تورم، کاهش بیکاری...

توجه کنید که بحران انرژی در اروپا اون هم در زمانی که تازه داده های اقتصادی خوبی از اروپا داره منتشر میشه مبنی بر ریکاور شدن اقتصاد اصلا به صلاح نیست... غرب تمایل زیادی داره هرچه زودتر مشکل ایران رو حل کنه تا جایگزین مطمینی برای گاز روسیه در اختیار داشته باشه... هیچ کشوری جز ایران این حجم ذخایر گاز رو نداره...

اما چرا این روزها بازار حمایتی نمیشه؟ چرا صندوق توسعه اینقدر کمرنگ فعالیت می کنه؟ چرا به حقوقی ها تضمین های لازم برای ورود به بازار داده نمیشه؟ من معتقدم به این دلیل که دولتمردان می دونند که به زودی بهانه لازم برای صعود بازار پیدا میشه و نیازی نمی بینند در این مقطع بازار رو بیش از حد دستکاری کنند...

فراموش نکنیم که وزیر برای بورس زمانی که شاخص روی 73 هزار واحد بود کارت زرد از مجلس گرفته و شکست این سطح به معنای اخراج وزیر خواهد بود... پس تا حدودی مطمین باشید که این اتفاق نخواهد افتاد...

وضعیت سکون در سایر بازارها هم خود موید این موضوع است که دیدگاه های سیاسی و انتظارات سیاسی منفی نیست...

این نکته هم اشاره کنم که بازار به تدریج باید یاد بگیرد که با کاهش تورم قیمت سهم را بالا ببرد... سود نقدی شرکت ها از این پس با کنترل هایی که داره صورت میگیره افزایش زیادی نداره اما وقتی رونق اقتصادی بیاد و شاهد امنیت سرمایه گذاری و کاهش تورم باشیم نسبت های p/e دیگر این نسبت های خنده داری نیست که الان می بینیم... در کشورهای پیشرفته نسبت p/e بازارهای بورس بالای 20 و 30 هست...

در انتها اشاره کنم که اگر قصد خروج از بازار رو داشته باشم شب قبل در انجمن پست می گذارم... علیرغم اینکه روند اصلاحی چند هفته اخیر بخش زیادی از سود هفته اول رو از دست من خارج کرده اما همچنان به آینده بازار بسیار امیدوارم...

اگر توافق صورت نگیرد اوضاع قمر در عقرب خواهد بود و در آن زمان همه بازارها وضعیتی نابسامان پیدا خواهند کرد... اما اگر قرار بود اینچنین شود آن همه تکه های پازل قبلی برای چه بودند؟.... توافق در روز 31 تیرماه نهایی میشه...

ارادتمند- بهزاد
                              با تشکر فراوان از استاد بهزادي
                              تحليل بسيار عالي و چند سويه بود.
                              درود بر شما.

نظر

• محمد 66
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2938

در انتهای ریز موج 2 قرار داریم ، با توجه به اینکه معمولا موج 2 تا فیبوی 61 درصد موج 1 اصلاح می کند ، انتظار برگشت از حوالی 75000 و آغاز موج 3 با اهداف بسیار بالا را دارم . هر زمان که روند معاملات حالت افراطی به خود بگیرند نشانه پایان اصلاح است .

آخرین ویرایش توسط محمد 66؛ 2014/06/01, 08:36.

نظر

در حال کار...
                                X