کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کار شاخص برای صعود دشوار هست باید مقاومت ها رو پشت سر هم رد کنه و تن به اصلاحی مجدد نده...
جناب بهزادی دفعه قبل در انتهای موج نزولی با این حال که از نظر تکنیکال سرمایه گذاران در موقعیت بسیار کم ریسکی به لحاظ قرار گیری روی روند نزولی بودند ولی باز هم برای صعود تردید وجود داشت تا این که خبرهای فاند موجب صعود شد. حالا سوال من اینه که اگه فعلا خبر فاندی نباشه، در چه موقعیتی به لحاظ تکنیکال سرمایه گذاری آنقدر کم ریسک محسوب میشه که خود سرمایه گذاران استاپ روند نزولی رو بزنن؟
با تشکر
جناب بهزادی دفعه قبل در انتهای موج نزولی با این حال که از نظر تکنیکال سرمایه گذاران در موقعیت بسیار کم ریسکی به لحاظ قرار گیری روی روند نزولی بودند ولی باز هم برای صعود تردید وجود داشت تا این که خبرهای فاند موجب صعود شد. حالا سوال من اینه که اگه فعلا خبر فاندی نباشه، در چه موقعیتی به لحاظ تکنیکال سرمایه گذاری آنقدر کم ریسک محسوب میشه که خود سرمایه گذاران استاپ روند نزولی رو بزنن؟
با تشکر
جناب بهزادی یک حالت را می توان متصور بود و آن اینکه کف قبلی شاخص باید کمی پایین تر زده میشد که به دلیل حمایت صندوق زودتر از زمان موعد وارد 1 از 5 شدیم . یعنی آغاز موج 1 میتوانست 1000 واحد پایین تر باشد و به همین دلیل است که اصلاح موج 2 خسته کننده و طولانی شد .
فعلا هیچ دلیلی برای ریزش بیشتر وجود ندارد و اتفاقا با نزدیک شدن به زمان مذاکرات نهایی در 30 تیر ماه به نظرم بازار چنان رشدی داشته باشد که همه حیرت زده شوند .
سلام عزیز
در این چند وقته شاهد تحلیل های زیبای شما بوده ام ولی یک نکته رو از من همکار قبول کن منم تکنیکال کار میکنم و در حد
شاگرد شما هم نیستم
ولی یک عرضی داشتم اونم اینکه
این که ما داریم خرید و فروش رو در محور زمان و قیمت تجربه میکنیم و برای ان الگوی کندل استیک میکشیم
و سعی بر درک رفتار خریدار و فروشنده امروز بر اساس رفتار اون ها در الگوهای کندل استیکی در گذشته میگردیم
در خیلی از مواقع میتونه ما رو گمراه کنه و باعث ضرر سنگین در بازار بشه
بر خلاف نظر شما اعتقاد دارم بازار کف جدیدی نخواهد زد ، زمانی که شاخص به 73000 رسید ، وزیر اقتصاد طی مصاحبه ای اعلام کردند که بورس پایین تر از این مقدار نمی رود و بهترین زمان برای خرید سهام است ، مطمئن باشید خود دولت اجازه نمی دهد بورس بیشتر افت کند . همچنین در محدوده 73000 دکتر کنی پدر علم تکنیکال ایران هم اعلام کردند که زمان خرید فرا رسیده است .
همچنین آمارهای اقتصادی هم نشان می دهد که کشور در حال خروج از رکود تورمی می باشد ، بورسی که در زمان احمدی نژاد در شرایط رکود تورمی سالی 40 درصد بازدهی داده است در دولت روحانی حداقل باید سالی 60 درصد بازدهی بدهد .[/SIZE]
با احترام به نظر شما باید بگم وزیر اقتصاد چندی پیش اعلام کرد که هرگونه سرمایه گذاری در دلار میتونه ضرر سنگین را به همراه داشته باشه !! فکر میکنم همگی سر کار باشیم. انتظار رانت و تعیین کف شاخص از وزیر اقتصاد که دروغ گفتن جزو قسم نامه شان هست دردی را درمان نخواهد کرد. بازار بر اساس عرضه و تقاضا جلو میره در مثبت 100 یا 200 واحد پیشروی داریم ولی در منفی ها بالای 400 واحد. پس صرفا باید همه چیز در تکنیکال دید. دکتر کنی نظرشان محترم ولی قطعی نیست.
در مورد آمارهای اقتصادی باید بگم بورس ما سیاسی و تورمی هست و دستوریه اصلا ارتباطی به اقتصاد نداره سال آخر ریاست جمهوری و قبل از انتخابات 4 یا 8 ساله دنبال سودهای بالای 100 درصد باشید تکنیکالی هم میتونم ثابت کنم.
واقعیت اینه که بازار غیر قابل پیش بینی شده و به جرات میتوان گفت هیچ تحلیل منطقی در مورد بازار درست از آب درنمیاد
پس خیلی خودمون را اذیت نکنیم و به حرف این و اون اعتماد نکنیم
البته بنده به هیچ وجه قصد جسارت خدمت اساتید زحمتکش این سایت را ندارم
ممکنه فردا بازار مثبت باشه یا بهتر بگم بازار را به زور مثبت کنند ولی مهمترین مسئله این است که این مثبت یک روز و دو روز نباشه و بتونه ادامه پیدا کنه که این مهم جز با حمایت همه جانبه حقوقی از بازار امکان پذیر نمی باشد
بازار تا برج پنج همینه
شرکتها باید برن مجمع گزارش بدن
گزارشات سه ماهه بیاد تا بازار بتونه تصمیم بگیره
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
خبر ارسال نام 20 بدهکار بانکی به قوه قضائیه و ... براى ٢ هفته گذشته است كه امروزه در بازار پيچيده و بنظر ارتباطى با اصلاح فعلى نداره
بنظر بازار فعلى دو نكته يا معضل دارد!
١-بى اعتمادى سهامداران كه با وضعيت ريزش گذشته و فعلى ديگر اعتمادى نمانده....
تبليفات سال گذشته در تلويزيون ، راديو و ... را همگى بياد داريم و سيل عظيم وروديهاى جديد به بورس كه متاسفانه اكثرا در ريزش شاخص شريك بودند و ضررهاى ٣٠ ، ٤٠ درصدى و بعضا٥٠ درصدى داشته اند ...
در اين برهه برخى به حدى به بازار بى اعتماد شدن كه از بورس با ضرر خارج شدن و حاضر نيستن مجدد بازگردن و يا سهامدارانى كه در ضرر هستند و در بازار ماندند ، به اميد برگشت ضرر همچنان در بازار فعالن ولى آيا حاضرن مجدد پولى به بورس وارد كنند؟
٢- فاكتور ترس هم شده بلاى جان بازار..
بطور مثال صف خريد عرضه هاي اوليه ٢-٣ روز دوام نمياره يا اگر بطور مثال بازار همين فردا مثبت شود و با صف خريد بسته شود روز بعد همگى فروشنده اند يعنى فقط نوسانگيران با ريسك بالا موفق هستند ...(تكنيكالى اين قضيه ميشه (موج ٤ بهشت نوسانگيران است))
وضع فعلى شده مثل شاخص ٢٤ هزار واحد دو سال پيش كه همه دنبال انتهاى اصلاحش ميگشتن ...يادتونه ؟
برگشت قطعى بازار دير و زود داره ولى متاسفانه سوخت و سوز هم دارد ....
با سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان به خصوص جناب بهزادی که در این شرایط سخت راهنما و جوابگوی دوستان می باشند
تکنیکال زیاد بلد نیستم و تازه شروع به یادگیری کرده ام این جسارت را می کنم که نظر خودم را با توجه به چارت هایی که دوستان رسم نموده اند بیان کنم :سری قبل که بازار به کف 73500رسید مسیری را که به 7500رسید در تعداد کندل های کمتری نسبت به انچه که اکنون دارد اتفاق می افتد طی نمود ولی اکنون تعداد کندل ها خیلی بیشتر بوده است در ضمن از نظر طول کندل هم( طبق چارت های دوستان به خصوص استاد بهزادی )کندل امروز از کندل مشابه در دوره قبل که به 73500رسیدیم کوتاه تر است
به هر حال احتمال شکستن کف 73500بعید است
ببخشید یه ذره تکنیکال یاد گرفته جسارت داده و نظر نوشتیم /:.smilingsmiley.:/
با تشکر
این مدت بسیار از شما عزیزان آموخته ام. در مورد شاخص می خواستم نکته ای را مطرح کنم.
در بازار طلا که قبلا فعال بودم بعضی اوقات قبل از یک خبر مهم بازار برعکس حرکت می کرد. حالا اسمش را بذاریم رانت یا هر چیزی دیگر.
یعنی بازیگران بزرگ بازار با علم به خبری که قرار بود در آینده منتشر بشه در جهتی که به صلاحشان بود (در واقع برعکس) بازار را حرکت می دادن. اگر قرار بر خبری مثبت بود بازار می ریخت و زیرش جمع می شد تا گین بیشتری بگیرند و در خبر بد هم به طور مشابه ...
به خصوص وقتی که هیچ دلیل منطقی آشکاری چه سیاسی چه اقتصادی پیدا نمی شه این سناریو بیشتر قوت می گیره.
گفتم دلیل منطقی آشکار یعنی دلیلی که همگان آن را دلیل تلقی بکنند. یادمان باشد همگان بازار را حرکت نمی دهند حداقل حرکات اولیه و شروع کننده توسط همگان نیست.
واقعیت اینه که بازار غیر قابل پیش بینی شده و به جرات میتوان گفت هیچ تحلیل منطقی در مورد بازار درست از آب درنمیاد
پس خیلی خودمون را اذیت نکنیم و به حرف این و اون اعتماد نکنیم
البته بنده به هیچ وجه قصد جسارت خدمت اساتید زحمتکش این سایت را ندارم
ممکنه فردا بازار مثبت باشه یا بهتر بگم بازار را به زور مثبت کنند ولی مهمترین مسئله این است که این مثبت یک روز و دو روز نباشه و بتونه ادامه پیدا کنه که این مهم جز با حمایت همه جانبه حقوقی از بازار امکان پذیر نمی باشد
خب چرا شما فکر میکنی که بازار باید منفی شه با اینکه فعلا هیچ ریسک بزرگ و خاصی بازارو تهدید نمیکنه و از به زور مثبت شدن حرف میزنید که منطقی نیست چون قیمتها جایی رسیده که دیگه واقعا جای افت بیشتری نداره
خب چرا شما فکر میکنی که بازار باید منفی شه با اینکه فعلا هیچ ریسک بزرگ و خاصی بازارو تهدید نمیکنه و از به زور مثبت شدن حرف میزنید که منطقی نیست چون قیمتها جایی رسیده که دیگه واقعا جای افت بیشتری نداره
دوست عزیز فکر کنم شما منظور منو اشتباه متوجه شدید
من نگفتم بازار باید منفی باشه و در این مسئله هم با شما هم عقیده ام که فعلا هیچ ریسکی در بازار نیست و قیمتها جای بیشتری برای افت ندارند
بیشتر مشکل الان بازار همونطور که دوستان اشاره کردند بی اعتمادی است که گریبانگیر همه شده و همه هم میدانیم که باعث این بی اعتمادی به جز سیاستهای غلط در مورد بورس نمیباشد
منظورم اینه که اگر قرار باشه اعتماد به بازار برگرده و بازار منطقی بشه نیازمند حمایت همه جانبه دولیت و حقوقی ها از بازاره نه فقط در حد حرف و شعار وگرنه تا وقتی که این اتفاق نیفته و بازار منطقی نشه خیلی از تحلیلها درست از آب درنمیاد
در پایان امیدوارم این دو روز باقیمانده قبل از تعطیلات حداقل بازار مثبت باشه
مدیرعامل شرکت ایرانخودرو گفت: در صورت ابلاغ دستورالعمل جدید قیمتگذاری خودرو، قیمت خودرو افزایش خواهد یافت و در این صورت زیان خودروسازان جبران میشود. -
تنها روزنه امید مشهود همینه ،
ولی سوال ، معمای ذهن من اینه که همه به خودرو نگاه میکنند ،
فرآور ، شدوص ، وپترو ، شلعاب ، تاپیکو ، شبندر ، فاذر ، فنورد ، پردیس ، خکار ، ذوب ، وبصادر ، ونوین ، توریل ، خشرق ، ولغدر ، سکارون ، آکنتور ..... اینها بد هستند ؟،
ثمسکن گرونه ؟! وساخت و اخابر چطور ، شاراک ، پی بر ای 1.56 !! ......
اینهایی که امروز با عجله میفروختند حقوقی بودند ؟؟!
تو سود بودند ؟؟!
اینها دارو دسته این دولت بودند یا اون دولت ؟!!!
یه کوچولو هم به خودمون نگاه کنیم .
در پناه یزدان پاک
ارادتمند آرمین فروهر
ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند
نظر