شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهزاد بهزادی
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 494

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

دلار فعلا روند نزولی داره

از صبح تا الان 25 تومان ریزش کرده (نسبت به قیمت توافقی دیشب)..... به نظر میرسه هیجان کاذبی که ایجاد شده بود زودتر از حد انتظار داره فروکش می کنه...

من فکر می کنم به نوعی مصنوعی بودن صحبت های عراقچی برای همه رو شده و کاملا مشخص هست که پشت پرده روی خیلی از اختلافات به توافق رسیده اند.... از صحبت های نمایندگان خارجی در خبرگزاری ها این رو میشه به سادگی فهمید...

تنها مساله همانی است که عرض شد یعنی توافق یا سیاه هست یا سفید و چون هنوز روی چند مساله موضوع نهایی نشده پس رنگ آن سیاه شده و به اشتباه باعث سیاه نمایی وضعیت موجود شده است...

در هر صورت ورق زود برمیگردد... باز هم تاکید می کنم ایران راهی جز رسیدن به توافق نداره و گول ظاهر آرام آقای عراقچی رو که میگفت دنیا به آخر نرسیده است نخورید... اتفاقا مسوولین خوب می دونند که عدم توافق به منزله به آخر رسیدن دنیاست...

من ترجیح میدهم همچنان روی سفید ماجرا ریسک کنم و سهامدار باقی بمونم...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• علی نظامی
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 1033

در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post
      http://forums.boursy.com/showthread.php?t=349&page=219
      تحلیل شاخص در شرایط فعلی تعیین کننده نیست به دلیل اینکه اگر سهم 1000 تومانی در بورس قیمتش به 50 تومان برسه کسی از عمق فاجعه خبر دار نمیشه ولی افت بیش از 9 روز کاری برای شاخص بنا به دلایل سیاسی امنیتی و اقتصادی منجر به برگشت به هر شکل ممکن خواهد شد ( بازگشایی نماد های شاخص ساز و مثبت کردن یک یا دو نماد شاخص ساز و... ) پس باید واقع بین بود و[COLOR="#FF0000"] به نوعی تحلیل شاخص میتونه برای فروش مناسب باشه ولی برای نقطه ورود به بازار هرگز ، تازه بر فرض اینکه تحلیل شاخص صحیح انجام شده باشه[/COLOR]
      بازار میل به اصلاح عمیقی داره هر چند شاخص به هیچ وجه اینو نشون نمیده. واکنش به اخبار منفی و بی توجهی به اخبار مثبت هم مهمترین دلیلشه. وقتی شاخص به قله خودش رسیده بود و قیمتهای جذاب کم شده بودن بعضی از دوستان رو به سودسازی و اختراع پی به ای تحلیلی آورده بودن ولی الان همون سهما با پی به ای اسمی زیر سود بانکی خریدار ندارن و حتی صف فروش میلیونی شدن. بازار امسال خیلی محتاط شده. به قول یکی از دوستان از دریای پول عوام هم دیگه خبری نیست.

شاخص از 73000 چند هزار واحد بالا اومده ولی خیلی از سهام کف های قبلی رو هم شکوندن.

درگیری شاخص کل با میانگین 50روزه هم خیلی جالبه

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35713

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
        دلار فعلا روند نزولی داره

از صبح تا الان 25 تومان ریزش کرده (نسبت به قیمت توافقی دیشب)..... به نظر میرسه هیجان کاذبی که ایجاد شده بود زودتر از حد انتظار داره فروکش می کنه...

من فکر می کنم به نوعی مصنوعی بودن صحبت های عراقچی برای همه رو شده و کاملا مشخص هست که پشت پرده روی خیلی از اختلافات به توافق رسیده اند.... از صحبت های نمایندگان خارجی در خبرگزاری ها این رو میشه به سادگی فهمید...

تنها مساله همانی است که عرض شد یعنی توافق یا سیاه هست یا سفید و چون هنوز روی چند مساله موضوع نهایی نشده پس رنگ آن سیاه شده و به اشتباه باعث سیاه نمایی وضعیت موجود شده است...

در هر صورت ورق زود برمیگردد... باز هم تاکید می کنم ایران راهی جز رسیدن به توافق نداره و گول ظاهر آرام آقای عراقچی رو که میگفت دنیا به آخر نرسیده است نخورید... اتفاقا مسوولین خوب می دونند که عدم توافق به منزله به آخر رسیدن دنیاست...

من ترجیح میدهم همچنان روی سفید ماجرا ریسک کنم و سهامدار باقی بمونم...

ارادتمند- بهزاد
        دلار 80 تومان نسبت به روز قبل اومده بالا بعدش 25 تومان رو شما میگید ریزش !!!

به نظرم در دلار مثل بورس عمل میکنن همینطور که نمیذارن ریزش بورس خیلی شدید باشه و حالت سقوط داشته باشه در دلار هم نمیذارن رشد خیلی شارپی و هیجانی باشه !

درضمن اگه ملاک خبرگزاریهای اونوری هستن که خبرگزاریهای خارجی که یک روز زودتر از همه اعلام کردن مذاکرات بی نتیجه هست : هم العربیه زد هم واشنگتن پست زد هم رویترز !

تازه اون روز داخلی ها تکذیب کردن که نه اینطور نیست بعدش فرداش همین شد !

نظر

• daryadel120
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 578

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post

شاخص از 73000 چند هزار واحد بالا اومده ولی خیلی از سهام کف های قبلی رو هم شکوندن.

کار کار انگلیس هاست ... با اون صندوق حمایت از خودرویی شون /.:biggrinsmiley.:/
          برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• مصطفی 64
            عضو عادی
            • Nov 2013
            • 265

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
            دوست عزیز بهتر نبود در موقعی که بازار بیخودی به دلایل پیشگویی برخی از مذاکرات که الان تحریمها برداشته میشه و اونا میان و اینا میرن و .... به این واقعیتها اشاره میکردید که نباید انتظار داشت در کوتاه مدت همه چی یهو حل بشه ؟؟؟

فرض کنیم که به قول شما در بلندمدت حتما توافق میشه، قبول ! اونوقت منطقیه که به تحریمی که مثلا 7-8 سال دیگه و فرضا بصورت تدریجی میخواد برداشته بشه بازار الان واکنش نشون بده و قیمت برخی سهام صرفا با این فرض ها و نه توجه به صورتهای مالی و واقعیت های موجود بالا بره؟؟؟
            اعتقاد بنده همینه نباید انتظار داشت در عرض چند ماه همه چی حل بشه (ساختمانی که در عرض هشت سال تخریب شده نمیتونه در عرض چند ماه درست بشه ) وقتی یه سهمی مثل خپارس افزایش سرمایه 240درصدی داره دیگه به نتیجه نرسیدن توافق تو یه جلسه نباید تاثیر زیادی رو سهم داشته باشه سهم های خوب با بنیادی عالی کم نیستن نباید هم الکی با یک خبر صف فروش بشن سعی کنیم سهم خوب(مثل همراه خپارس فباهنر و...) رو پیدا کرده و امروز فردا وارد بشیم که بهترین فرصت ورود به بازاره
            انسان در کنار دیگران عاقل تر است تا در کنار خویش

نظر

• بهزاد بهزادی
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 494

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
              دلار 80 تومان نسبت به روز قبل اومده بالا بعدش 25 تومان رو شما میگید ریزش !!!

به نظرم در دلار مثل بورس عمل میکنن همینطور که نمیذارن ریزش بورس خیلی شدید باشه و حالت سقوط داشته باشه در دلار هم نمیذارن رشد خیلی شارپی و هیجانی باشه !

درضمن اگه ملاک خبرگزاریهای اونوری هستن که خبرگزاریهای خارجی که یک روز زودتر از همه اعلام کردن مذاکرات بی نتیجه هست : هم العربیه زد هم واشنگتن پست زد هم رویترز !

تازه اون روز داخلی ها تکذیب کردن که نه اینطور نیست بعدش فرداش همین شد !
              بنده هم گفتم نسبت به قیمت توافقی دیشب.... منظور این بود که هیجان صعود دلار خوابیده است... فکر می کنم پست من رو خوب نخواندید...

ضمنا صعود دلار به نفع پتروشیمی هاست و قبلا هم توضیح دادم که احتمال زیادی می دهم بازار از دوشنبه با لیدری پتروشیمی ها مثبت بشه...

در مورد خبر العربیه و رویترز چه مستندی محکم تر از اینکه نماینده آمریکا در مذاکرات این اخبار رو کذب خواند! به اخبار واقعی توجه کنید تا گرفتار سو تعبیر در تحلیل بازار نشوید...

موضوع ساده هست... اختلافاتی در مواردی وجود داره که باعث شده هنوز به توافق نهایی و نگارش متن ورود پیدا نکنند... در توافق ژنو بندی هست همانند یکی برای همه و همه برای یکی.... بیشتر اختلافات حل شده و موارد معدود هم نهایی میشه...

اگر مذاکرات شکست خورده بود امروز دلار رو روی 4000 تومان هم نمی تونستید بخرید دوست عزیز...

بورس هم به زودی روی روال طبیعی برمیگرده... نزدیکی به فصل مجامع به اندازه کافی برای واقع بینان جذاب هست... نگران این ریزش یکی دو روز هم نباید بود....

ارادتمند- بهزاد

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

بنده هم گفتم نسبت به قیمت توافقی دیشب.... منظور این بود که هیجان صعود دلار خوابیده است... فکر می کنم پست من رو خوب نخواندید...

ضمنا صعود دلار به نفع پتروشیمی هاست و قبلا هم توضیح دادم که احتمال زیادی می دهم بازار از دوشنبه با لیدری پتروشیمی ها مثبت بشه...

در مورد خبر العربیه و رویترز چه مستندی محکم تر از اینکه نماینده آمریکا در مذاکرات این اخبار رو کذب خواند! به اخبار واقعی توجه کنید تا گرفتار سو تعبیر در تحلیل بازار نشوید...

موضوع ساده هست... اختلافاتی در مواردی وجود داره که باعث شده هنوز به توافق نهایی و نگارش متن ورود پیدا نکنند... در توافق ژنو بندی هست همانند یکی برای همه و همه برای یکی.... بیشتر اختلافات حل شده و موارد معدود هم نهایی میشه...

اگر مذاکرات شکست خورده بود امروز دلار رو روی 4000 تومان هم نمی تونستید بخرید دوست عزیز...

بورس هم به زودی روی روال طبیعی برمیگرده... نزدیکی به فصل مجامع به اندازه کافی برای واقع بینان جذاب هست... نگران این ریزش یکی دو روز هم نباید بود....

ارادتمند- بهزاد

جناب بهزادی با نوشته های شما موافق هستم
                اما بازار از نظر من داره یک ماهه منفی میخوره ...

شرایط بازار اصلا جالب نیست

از هر گروهی که دست میگذارم سهام با پی به ای زیر 4 را میفروشد در حالی که در شرایط جنگی و تحریمی شدید و بسته شدن سفارت و غیره بازار نسبت به ارزندگی سهم ها عکس العمل نشان میداد
                اما الان اصلا عکس العملی نشان نمیدهد ...

فولاد و فخوز
                همراه و مخابرات
                وسپه ..وصنا .. پردیس و وسکاب
                ثمسکن و ثتران و ثشرق
                وانصار .. وپاسار .. وبملت
                شرانل ...
                وامید ..کاما .. کگل

تاپیکو .. پارسان .. وغدیر

یعنی شرایط اقتصادی داره جوری جلو میره که همه گروه ها دارن نابود میشوند ؟؟؟!!

این برای من جای سواله ؟
                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• بهزاد بهزادی
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 494

در اصل توسط آریو پست شده است View Post

از هر گروهی که دست میگذارم سهام با پی به ای زیر 4 را میفروشد در حالی که در شرایط جنگی و تحریمی شدید و بسته شدن سفارت و غیره بازار نسبت به ارزندگی سهم ها عکس العمل نشان میداد

فولاد و فخوز
                  همراه و مخابرات
                  ثمسکن و ثتران و ثشرق
                  شرانل ...
                  وامید ..کاما .. کگل

این برای من جای سواله ؟
                  درست می فرمایید... بنده با حدود 3 میلیارد تومان در بازار هستم و آرزو می کردم چند میلیارد دیگر آزاد داشتم تا این همه سهم مفت رو جمع می کردم.... به زودی همه حسرت این قیمتها رو می خورند و یادشون میاد که چه زود دیر می شود!

قربانت- بهزاد

نظر

• ebiman
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 2071

درست می فرمایید... بنده با حدود 3 میلیارد تومان در بازار هستم و آرزو می کردم چند میلیارد دیگر آزاد داشتم تا این همه سهم مفت رو جمع می کردم.... به زودی همه حسرت این قیمتها رو می خورند و یادشون میاد که چه زود دیر می شود!

قربانت- بهزاد
                    دمت گرم
                    بابا مایه دار:.thumbsupsmileyanim ( شوخی )
                    البته هم مایه دار و هم با دل و جرات و هم تحلیلگر!!!

سلام

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

در اصل توسط آریو پست شده است View Post

فولاد و فخوز
                      همراه و مخابرات
                      ثمسکن و ثتران و ثشرق
                      شرانل ...
                      وامید ..کاما .. کگل

این برای من جای سواله ؟
                      جواد جان از كسي كه بر اساس تحليلي بنيادي خريد و فروش مي كنه بعيده شكايت از ارزان بودن سهام :) هميشه همين بوده دوست من. شما كه تجربت از من خيلي بيشترم هست. سهم رو ارزش گذاري مي كنيم مي خريم صبر مي كنيم تا به ارزش ذاتيش برسه حالا اين وسط هر چي ميخواد بازار قر و فر داشته باشه و پي به اي ها بياد زير 5و4و... اگر اين اصل رو قبول داريم كه سهم ها در بلندمدت به ارزش خودشون مي رسند كه غمي نيست در غير اين صورت هم كه دليلي در فعاليت بورسي بخصوص از نگاه بنيادي وجود نداره ديگه :)
                      كمي صبر بيشتر چاشني تحليل هاي بي نقصت كني مطمئن باش از همه اين نوسانگيرها سود بيشتري خواهي برد. كما اينكه در سال هاي قبل هم همين طور بوده دوست من
                      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• Benny
                        عضو عادی
                        • Jul 2025
                        • 33

در توافق ژنو بندی هست همانند یکی برای همه و همه برای یکی....
                        ارادتمند- بهزاد
                        کدوم بند جناب بهزادی؟ منظورتون همه یا هیچه؟

نظر

• بهزاد بهزادی
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 494

در اصل توسط Benny پست شده است View Post
                          کدوم بند جناب بهزادی؟ منظورتون همه یا هیچه؟
                          بله

نظر

• مصطفی 64
                            عضو عادی
                            • Nov 2013
                            • 265

این تاپیک داره به شلوغترین و پر بیننده ترین تاپیک این سایت تبدیل میشه تمام اساتید دارن تو این تاپیک پست میزنند (دکتر شریعت جناب آریو جناب پناهی و...) اینا همه به لطف حضور جناب بهزادی عزیز می باشد
                            انسان در کنار دیگران عاقل تر است تا در کنار خویش

نظر

• مشیری
                              عضو جدید
                              • May 2014
                              • 4

جناب بهزادی شما قبلا توی فارکس فعالیت می کردید(با توجه به ویدئو های اموزشی الیوت) الان دیگه فعال نیستید؟ اصولا با توجه به شناختی که از دو بازار دارید تکنیکال بیشتر در کدومشون بیشتر جواب می ده؟ ممنون
                              [COLOR=#252525][FONT=Tahoma][/FONT][/COLOR][COLOR=#800080][FONT=Tahoma]در نهانخانه جانم[/FONT][/COLOR][COLOR=#a52a2a][FONT=Tahoma] گل[/FONT][/COLOR][COLOR=#800080][FONT=Tahoma] یاد تو درخشید[/FONT][/COLOR][COLOR=#252525][FONT=Tahoma]؛ [/FONT][/COLOR][COLOR=#252525][FONT=Tahoma][/FONT][/COLOR][COLOR=#008000][FONT=Tahoma]باغ[/FONT][FONT=Tahoma] صد خاطره خندید[/FONT][/COLOR][COLOR=#252525][FONT=Tahoma]؛ [/FONT][/COLOR][COLOR=#252525][FONT=Tahoma][/FONT][/COLOR][COLOR=#800080][FONT=Tahoma]عطر[/FONT][FONT=Tahoma] صد خاطره پیچید[/FONT][/COLOR][COLOR=#252525][FONT=Tahoma] ...[/FONT][/COLOR]

نظر

• جعفرزاده
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 5833

واشنگتن: ما به دنبال توافق صددرصدی با ایران هستیم؛ توافق روی همه چیز یا هیچ

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت خارجه آمریکا، یکی از مقامات ارشد دولت آمریکا در ارتباط با دور چهارم مذاکرات راه‌حل جامع ایران و 1+5 (آمریکا،انگلیس،فرانسه،روسیه،چین بعلاوه آلمان) در «وین» گفت: این که بخواهیم در هر لحظه، روند پیشرفت مذاکرات را مورد ارزیابی قرار دهیم، کار درستی نیست و در مور روند مذاکرات به گفتن همین مطلب بسنده می کنم که در این مرحله، همه گزینه‌های مربوط به مذاکره مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.‬

وی ادامه داد: مذاکرات بسیار مفید و در عین حال دشوار بود. قبلاً هم بارها اعلام کرده بودیم که این دور از مذاکرات دشوار خواهد بود. هنوز در اول راه تنظیم پیش نویس موافقت نهایی هستیم و هنوز مسیر زیادی برای رفتن داریم. هنوز اختلافات چشمگیری و موارد پیچیده ای وجود دارد.

این مقام ارشد آمریکایی تصریح کرد: این مطلب بسیار مهم است که ما هنوز در اول راه تنظیم سند هستیم و همه طرف های مذاکره با جدیت در روند مذاکرات حاضر هستند اما باز هم می گوییم که «نمی دانیم که این مذاکرات در نهایت به یک توافق جامع منتج خواهد شد یا نه».

وی گفت: هر مذاکره‌ای روزهای خوب و روزهای بد و فراز و فرود دارد. این یک لحظه بسیار مشکل بود که البته از قبل هم انتظار آن را داشتیم. در روند تنظیم توافق موقت ژنو هم همینطور بود. ما در ماه ژوئن مجدداً برای مذاکره در سطح مقامات سیاسی به میز مذاکره باز خواهیم گشت.

این مقام آمریکایی تأکید کرد: البته اتحادیه اروپا زمان دقیق دور بعدی مذاکرات را اعلام خواهد کرد. در این خلال، به روال گذشته، مذاکرات کارشناسان ما و طرف ایرانی به صورت روزانه برگزار خواهد شد. ما در ماه ژوئن مجدداً برای مذاکره در سطح مقامات سیاسی به میز مذاکره باز خواهیم گشت. البته اتحادیه اروپا زمان دقیق دور بعدی مذاکرات را اعلام خواهد کرد.همه طرف‌های مذاکره در کار خود جدیت دارند ولی معتقدیم که می بایست در این مرحله از مذاکرات، کمی واقع‌گرایی هم به این جدیت اضافه شود.

نظر

در حال کار...
                                X