شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نجاT...
    عضو فعال
    • Dec 2013
    • 2639

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

امروز بازار از اونی که فکر میکردم بهتره
    به نظرم دلیلش اینه که
    1:هیجان داره ازش رخت بر میبنده
    2:نوسان گیرها بسیار کمتر از ماه های گذشته شدن
    3:به خوبی میشه امید به آینده ی بازار رو در معاملات اخیر به خصوص امروز مشاهده کرد
    4:گزارش های 3 ماهه ی مثبتی در راهند و در این برزخ مذاکرات هسته ای ،این گزارش ها التیام بخش هستند
    5: خودرویی ها که زیانده ترین گروه بازار هستند،دارن کم کم از زیان خارج میشن و بازار رو به تعادل میرسونن
    ...
    موفق باشید
    انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• علی نظامی
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 1033

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
      بازار تا 18 ماه دیگه رکودی نزولی هست و موج های اصلاحی صعودی هم صرفا فرصتی برای نوسانگیری.

اگر توافق انجام بشه آثار اقتصادیش از اوایل سال 95 ظاهر میشه که همزمانی اون با آخرین سال دولت اول روحانی ( سیکل سنتی رونق بازارها در آخرین سال دولت) میتونه شاخص رو از سقف قبلی عبور بده
      البته این نقل قول یکی دو ماه تلورانس داره. (یعنی از اواسط پاییز 94 تا اواسط زمستان 94 )

البته این تمدید چندماهه اگه بیشتر طول نکشه یا احیانا شکست نخوره
      آخرین ویرایش توسط علی نظامی؛ 2014/07/20, 09:49.

نظر

• ebiman
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 2071

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
        بازار حداقل4 ماه دیگر رفت تو رکود !! بورس هم ریزش را ادامه خواهد داد . یادم میاد سال 81-82 بود (اگر اشتباه نکنم) . پی بر ای سهام به زبر 2 رسیده بود /:.sadsmiley.:/
        جناب بهزادی بار اول پاک کردم که فونت رو اصلاح کنم ، بار دوم هم به خاطر جلوگیری از تشویش اذهان دوستان پست رو کلا پاک کردم اما حالا که میبینیم دوستان مشتاقن پست رو اپ میکنم مجدد :

خطاب به دوستانی که فقط به تکنیکال امید دارند : تمام تریدرهای بزرگ بر این باورند که تکنیکال مهم است اما روانشناسی بازار بسیار مهم تر !!!
        بازار با توجه به خوش بینی که نسبت به اتمام مذاکرات در همین دور پیدا کرده بود سود و رشد مد نظر بازار در ازای توافق هسته ای را پیشاپیش پیش خور کرده و اکنون با اتفاق نیفتادن این موضوع رکودی کوتاه مدت در بازار اتفاق خواهد افتاد و بازار را قطعا منفی خواهد کرد . زمان بهترین داور است و عیار افراد را بهتر مشخص میکند .
        در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
        این رکود کوتاه مدت که گفتید چقدر طول میکشه؟؟
        چون پست قبلی اشاره کردید رکود 4 ماهه ؟؟
        منظور از منفی شدن بازار منفی شدن همه سهمهاست یا شاحص کل؟؟
        رشد پیشخور شده منظورتون همون 2-3 روز مثبته که اونم بیشتر به دلیل اعتراض سهامداران بوده؟؟
        اونوقت اگر فردا یا نهایتا دو سه روز دیگه مثبت شد چی؟؟
        دیگه شما و امثال شما اینطرفا پیداتون میشه ؟؟ یا مثل یکی از دوستان که دایما در حال جو منفی دادن بود پشت سرتون را هم نگاه نمیکنید؟؟
        چطوری گلم
        امیدوارم از بازار جا نمونده باشی :D
        بازم وقت کردی و دلت خواست به ما یه سری بزن
        البته قول بده این بار تحلیلت بر اساس نقد بودن یا نبودن نباشه/:.coolsmiley02:./
        سلام

نظر

• anahita
          عضو فعال
          • Jan 2013
          • 769

امروز که هر طوری بود باباز کردن خودرو و چند دستور خرید سازمانی ، نگذاشتن بازار قرمز بشه ، اما برای سقوط آماده شین ...
          *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• علی علیزاده
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1159

امروز که هر طوری بود باباز کردن خودرو و چند دستور خرید سازمانی نگذاشتن بازار قرمز بشه ، اما برای سقوط آماده شین ...
            اناهیتا خانم شما هم کلا تو خیالات تشریف داریدا:D
            یا غنی....

نظر

• محمد 66
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2938

امروز که هر طوری بود باباز کردن خودرو و چند دستور خرید سازمانی نگذاشتن بازار قرمز بشه ، اما برای سقوط آماده شین ...
              خسته نشدی؟؟؟ تا زمان رسیدن شاخص به 140 هزار تو فقط بیا اینجا و صحبت از ریزش بکن .

نظر

• frankval
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 132

امروز که هر طوری بود باباز کردن خودرو و چند دستور خرید سازمانی ، نگذاشتن بازار قرمز بشه ، اما برای سقوط آماده شین ...
                عزیزم:تا این قطار حرکت نکرده سوار شو!

نظر

• amir_321
                  عضو عادی
                  • Nov 2013
                  • 185

ایشون احتمالا میخوان جای شبندر رو بگیرن /:.yead.:/

نظر

• علی علیزاده
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1159

در اصل توسط amir_321 پست شده است View Post
                    ایشون احتمالا میخوان جای شبندر رو بگیرن /:.yead.:/
                    نه بابا شبندر خدایش بعضی از حرفاش درست در میاد ایشونو با سپهسالار شبندر مقایسه نکنید
                    یا غنی....

نظر

• moslem.zm2060
                      عضو فعال
                      • May 2014
                      • 121

فردا هم با باز کردن شبندر
                      پس فردا با باز کردن وبصادر
                      پس اون فردا با وتجارت
                      دیگه بیخیال
                      درسته یه حرفی زدی می خوای هی ادامش بدی تا به کرسی بنشیونیش
                      اخرش حرف شما درست در میاد البته 4ماه دیگه [emoji6]
                      Using Tapatalk

نظر

• amir_321
                        عضو عادی
                        • Nov 2013
                        • 185

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
                        نه بابا شبندر خدایش بعضی از حرفاش درست در میاد ایشونو با سپهسالار شبندر مقایسه نکنید
                        آره خدائیش شبندره حقه یکی یدونست

نظر

• بهزاد بهزادی
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 494

بازار دیگه ریسکی نداره که بخواهد منفی بشه...

اگر سنگینی سایه شکست مذاکرات بود که فعلا برای 4 ماه به تعویق افتاد...
                          گزارش های سه ماهه شرکت ها اکثرا خوب دارن منتشر میشن...
                          دولت راهکارهای عملیاتی بسته خروج از رکود رو شروع کرده...
                          دنیا یکپارچه به مثبت بودن آنچه در وین اتفاق افتاده و نزدیک تر شدن مواضع طرفین ( آمریکا و ایران) اذعان داره...
                          قیمت ها هم که در حدی اصلاح کرده اند که پایین تر از این قابل تصور نیست...

اینکه به این دلایل باز هم بگیم بازار ریزشی هست فقط و فقط یک دلیل داره... اون هم اینکه شما به هر دلیلی سرمایتون در جای دیگری گیر افتاده و در بازار بورس نیستید... پست زدن های پیاپی شما نشان از استرسی داره که از جا ماندن از این حرکت صعودی دارید... شاید اگر به جای لج و لجبازی دو هفته پیش همصدا با اکثریت شده بودید الان 10 تا 20 درصد در سود بودید...

در هر حال شما رو سرزنش نمی کنم اما در انجمن های دیگر منفی بافان امروز کلا ناپدید شده اند... اینکه شما اینجا همچنان حضور دارید در نوع خودش جالبه...

این هفته بازار صعودی هست و فردا رشد بازار چند برابر امروز خواهد بود...

بدرود- بهزاد

نظر

• anahita
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 769

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                            بازار دیگه ریسکی نداره که بخواهد منفی بشه...

اگر سنگینی سایه شکست مذاکرات بود که فعلا برای 4 ماه به تعویق افتاد...
                            گزارش های سه ماهه شرکت ها اکثرا خوب دارن منتشر میشن...
                            دولت راهکارهای عملیاتی بسته خروج از رکود رو شروع کرده...
                            دنیا یکپارچه به مثبت بودن آنچه در وین اتفاق افتاده و نزدیک تر شدن مواضع طرفین ( آمریکا و ایران) اذعان داره...
                            قیمت ها هم که در حدی اصلاح کرده اند که پایین تر از این قابل تصور نیست...

اینکه به این دلایل باز هم بگیم بازار ریزشی هست فقط و فقط یک دلیل داره... اون هم اینکه شما به هر دلیلی سرمایتون در جای دیگری گیر افتاده و در بازار بورس نیستید... پست زدن های پیاپی شما نشان از استرسی داره که از جا ماندن از این حرکت صعودی دارید... شاید اگر به جای لج و لجبازی دو هفته پیش همصدا با اکثریت شده بودید الان 10 تا 20 درصد در سود بودید...

در هر حال شما رو سرزنش نمی کنم اما در انجمن های دیگر منفی بافان امروز کلا ناپدید شده اند... اینکه شما اینجا همچنان حضور دارید در نوع خودش جالبه...

این هفته بازار صعودی هست و فردا رشد بازار چند برابر امروز خواهد بود...

بدرود- بهزاد
                            سلام جناب بهزادی ، بنده هم قبول دارم بازار کم کم در پی تثبیت خودش در روند صعودیه اما ممکنه بعضی روزها نوسانات سنگین منفی بده . من یک سوال از شما دارم . آیا این حجم پایین معاملات تو بازار عادی هست ؟ ممنون :)
                            *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• nostradamus
                              عضو جدید
                              • Apr 2014
                              • 9

سلام جناب بهزادی ، بنده هم قبول دارم بازار کم کم در پی تثبیت خودش در روند صعودیه اما ممکنه بعضی روزها نوسانات سنگین منفی بده . من یک سوال از شما دارم . آیا این حجم پایین معاملات تو بازار عادی هست ؟ ممنون :)
                              میشه لطفا برای من بی تجربه بگین که بالاخره بازار داره در روند صعودی تثبیت میشه یا میخواد بره واسه 68000؟ در عجبم شمائی که خاطرات مربوط به قیمتهای سال 81 و 82 و p/e دو واحدی را به یاد دارید چگونه است که پستهای یکی دو روز خود را به یاد نمی آورید؟ اندکی . فقط اندکی ثبات در کلام بد نیست. شاید هم از به چالش کشیدن دیگران لذت می برید.

نظر

• بهزاد بهزادی
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 494

بازار هنوز مردد هست و حجم معاملات هم گواه همین موضوع هست...

اما این تردید به دلیل مذاکرات نیست بلکه در حالت انتظار برای گزارش های سه ماهه هست... آنچه تا بحال بیرون اومده خوب بوده... به عنوان یک تحلیلگر بنیادی فایل سود و زیان 110 شرکت بورسی رو شخصا تحلیل می کنم همواره... و تعداد زیادی از این شرکت ها تعدیل مثبت دارند... برآیند گزارشات مثبت هست...

این هم بگم در یک روند صعودی کاملا طبیعی هست بازار در مقاطعی استراحت کنه و درجا بزنه... قرار نیست هر نزول و صعودی یک کله باشه...

من نمیگم شما بازار رو نزولی تفسیر نکنید اما اگر هم اعتقاد به نزول دارید دلایل آنرا بگید... اینکه بگیم مذاکرات شکست خورده پس بازار نزولی هست اشتباهه چون فرض شما اشتباه هست...

در ظی ده سالی که در بازارهای مالی هستم بزرگترین درسی که یاد گرفته ام اینه که باید همواره رفتاری داینامیک داشت و کاملا انعطاف پذیر بود... چه بسا امشب داده ای در بازار بیاد که بنده فردا نقد بشم... منظورم اینه که چون اعتقاد به نزول داشته اید دنبال دلایل آن نباشید... بلکه بر اساس دلایل اعتقاد خود را بیابید.... این موضوع خیلی خیلی مهمه...

بگذارید موج دریا شما رو جابجا کنه و با شنا در خلاف جریان آب خودتون رو خسته و نهایتا غرق نکنید...

ارادتمند- بهزاد

نظر

در حال کار...
                                X