شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

شاخص نزدیک به 2100 واحد اصلاح شد
    احتمالا تا اخر هفته با هیجان خرید در اکثر نمادها شاخص به مرز 26000 برگرده
    از 7-8 ماه پیش تا حالا برای مرتبه سوم بود که در روند رو به رشدشاخص شاهد اصلاحات بالای 1000 واحدی هستیم.

نظر

• Moradad
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 355

کلا این مموتی تو کار شکستن رکوردها است
      رکورد افزایش شاخص
      رکورد کاهش شاخص در یک روز
      رکورد نافرمانی های .....
      رکورد کسب آراء .... ... .... ...
      رکورد محبوبیت ایرانیها بین ملتهای دیگر و ...........
      بچه شون خیلی اهل رقابت است دست خودش که نیست

نظر

• HOLY
        عضو فعال
        • Jun 2025
        • 1113

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
        یک استراتژی عملی برای روزهای آینده
        با سلام خدمت دوستان عزیز و بزرگوار
        تعداد زیادی از دوستان که بر بنده محبت داشتند ،در پی ام در ارتباط با وضعیت بازار و اینکه فردا چکار کنیم و همچنین معرفی سبدهاشون و اینکه ایا سهام اونهارو رو تغییر بدیم یا نه از بنده پرسش داشتند ،البته من سعی میکنم تا فردا قبل از 8 صبح پاسخ تک تک دوستان رو بدم ،اما بخش مشترک تمام پاسخها به نظر من وضعیت شاخص هست که بر مبنای اون میشه استراتژی تدوین کرد

قبل از عرایض فعلی یک تاکید بر عرایض قبلی داشتم اون هم اینکه بنده از بابت مسائل سیاسی به هیچ عنوان صلاحیت اظهار نظر ندارم ،پس اگه بازار و وضعیت موجود رو صرفا سیاسی میبینین این تحلیل راهگشا نخواهد بود ،اما اگر بخواهیم اینگونه در نظر به گیریم که تمام مسائل اعم از سیاسی و اجتماعی و .... بر قیتها تاثیر گذار هستند و از دید تکنیکال صرف بخواهیم به موضوع نگاه کنیم ،شاید این تحلیل بتواند کمکی باشد .......

اما ابتدا وضعیت کلی شاخص :

شاخص در حدود دو سال است در کانال فوق در حال حرکت بوده است و چیزی در حدود یک ماه است که با شکست خط فوقانی از کانال خارج شده است ،میدانیم اصولا شکست مقاومتها با پول بک همراه است و این پول بک در شکست مقاومتهای بلند مدت بیشتر دیده میشود ،اتفاقی که فعلا در مورد شاخص در حال اتفاق است به اعتقاد من پول بک برروی خط فوقانی کانال است ،اما در این راستا بهترین کار موجود چه میتواند باشد ؟آیا خروج از بازار مناسبتر است یا صبر کردن ،این مطلبیست که باید مقداری بیشتر موشکافی شود ........
        ما اگه بخوایم تقسیم بندی بر سهام مختلف داشته باشیم ،میتونیم اونها رو به چند دسته تقسیم کنیم ،طبیعیه که هر کدوم از این دسته سهام واکنش مختلفی در قبال روند اصلاحی شاخص نشون بدند ،پس برای اینکه بتونیم تصمیم گیری خوبی راجع به سهاممون کنیم اول باید ببینیم جزو کدوم یکی از تقسیم بندی ها هستند ،

1-سهامی که علیرغم داشتن بنیادی ضعیف صرفا به دلیل شناور کم یا سفته بازی صعود زیادی داشتند.

گروه اول که خوب مشخصه بیشترین تصحیح رو خواهند داشت و شخصا از ورود به اونها از روز اول اجتناب میکنم و درهرصورت اگر وارد شدین به اعتقاد من خروج مناسبترین استراتژی هست.

2- سهامی که بنیادی مناسب و قوی دارند و صعود بیش از حد داشتند

اما اگه سهام گروه دوم رو داریم اینجا باید ببینیم از کدوم دسته افراد هستیم ،اگر نوسانگیر هستیم از استراتژی A استفاده کنیم(توضیح میدم)
        اما اگه میان مدت هستیم از استراتژی B استفاده کنیم

3-سهامی که بنیادی مناسبی داشتند وصعود مناسبی داشتند و تصحیح خوبی هم شدند

اینجا به این مطلب بر میگردیم که این تصحیحی که میگیم تصحیح خوبی هست آیا تکنیکال هم تایید میکنه یا نه ،به عبارتی آیا تکنیکال هم تایید میکنه سهم ما به انتهای تصحیح رسیده یا خیر فقط چون چند روزی منفی خورده فکر میکنیم تصحیح کامل هست ،اگر واقعا به انتهای تصحیح تکنیکال رسیدیم ،باید بدونیم در بازار منفی اصولا سهام یک فیبو میتونه بیشتر پایین بیاد ،پس با علم به این موضوع میشه صبر کرد
        اما اگر تکنیکال خاتمه روند اصلاحی سهم با بنیادی مناسب رو تایید نمیکنه ،بر مبنای وضعیت ،اگر نوسانگیر هستیم استراتژی A و اگر میان مدت و بلند مدت کار میکنیم ،استراتژی B رو پیشنهاد میکنم .......

4-سهامی که بنیادی مناسبی داشتند ولی صعود خوبی نکردند
        به نظر من این دسته از سهام در بازار موجود کمترین ضرر رو میکنند و تاخط فوقانی کانال که در حال حاضر مشغول پول بک به اون هستیم نشکسته ، میان مدت ها اصلا بفکر فروش نباشند و کوتاه مدتها هم به نظر من شاید با فروش نتونند به موقع جایگزین کنند و پیشنهادم برای کوتاه مدتها فروش نصف سهامشون از این گروه هست که پایینتر و قیمت مناسبتر اگر تونستند بخرند که میانگین رو پایین آوردند و الا باز همین حدود جایگزین خواهند کرد و در هرصورت نصف سهم رو دارند و مقداری هم پول نقد که این استراتژی خوبی میتونه باشه .........

اما استراتژی A :
        این استراتژی خاص دوستان نوسانگیره و نه دیگران ، منظور بنده از این استراتژی اینه که اصولا بازار ما و هر بازاری به شکل سقوط آزاد پایین نمیاد (که اگر احیانا بازاری به این شکل مشغول نزول بود واقعا خطرناکه )
        و پس از هر چند کندل منفی ،یک یا چند کندل مثبت خواهیم داشت که این امواج بازار رو شکل میده ،کسانی که میخوان از این استراتژی استفاده کنند
        باید منتظر و مترصد و به عبارتی دست به ماشه باشند تا در نوسانات مثبت بازار از سهم خارج بشند

استراتژی B :
        منظور بنده از استراتژی B صبر کردن و بستن چشم بر نوسانات مثبت و منفی هست تا در میان مدت سهام به اهدافشون برسند و در وضعیت فعلی هم کسانی که پیرو این استراتژی هستند یا باید در میان مدت با رسیدن به هدف خارج بشند یا اینکه صبر کنند و اگر خط فوقانی کانال قدیم که در حال حاضر سهم مشغول پول بک بر روی اون هست نتونست جلوی نزول رو بگیره ،بعد مجدد شرایط رو برای خروج یا ادامه بررسی کنند .

پ.ن :ضمنا دوستان قیمتها جهانی رو هم برای تقسیم بندی سهامشون در گروههای چهارگانه فوق دخیل کنند.

من تصور میکنم چکیده بررسی که برروی سهام مختلف و همینطور شاخص انجام دادم رو تو این پست آورده باشم ،امیدوارم به کار دوستان بیاد .
        با آرزوی موفقیت برای دوستان عزیز
        خوب دوستان عزیز
        پول بکی که وعدشو داده بودم به تحقق پیوست ،ظاهرا جو سیاسی هم همونطوری که همه میدونیم به سمت آرامش هست ،که میتونه تاییدی باشه بر صحت این بررسی ......
        چند روز قبل حتما خاطرتون هست در اوج ریزشها ،یک استراتژی چند روزه تدوین کردم که دوستان بتونن سهامشون رو با اون هماهنگ کنند ،امیدوارم مورد استفاده قرار گرفته باشه .

اینهم تصویر شاخص امروز و پول بکش که کامل کرده ..........

اما علاوه بر مورد فوق میخواستم خدمت دوستان عرض کنم ،مسافرت کاری در پیش دارم که حدود یک هفته تا 10 روز طول خواهد کشید ،البته حدود دو روزی هست که باید میرفتم ولی سعی کردم مقداری مسافرت رو عقب بندازم تا روزهای منفی در خدمت دوستان باشم شاید بتونم با حرفی ،تحلیلی ،دلگرمی کمکی کنم و الان که خوشبختانه بازار تغییر جهت داده ،شاید حضور من دیگه ضرورتی نداشته باشه،
        لذا تمام دوستان عزیز رو به خدا میسپارم و برای همه آرزوی سلامت و سود دارم .
        دوستان موفق باشید

(البته سعی میکنم تا آخر شب یک تحلیل دیگه هم قرار بدم )
        سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• 222
          Banned
          • Dec 2010
          • 75

من از تملق خیلی بدم میاد ولی وقتی به چیزی اعتقاد داشته باشم از گفتنش دریغ ندارم :دکتر دیدن پست های شما همیشه برای ما دلگرم کننده بوده چه بازار منفی باشه چه مثبت.توی چند روز آینده هم ما رو تنها نزار و بهمون سر بزن.

نظر

• HOLY
            عضو فعال
            • Jun 2025
            • 1113

در اصل توسط 222 پست شده است View Post
            من از تملق خیلی بدم میاد ولی وقتی به چیزی اعتقاد داشته باشم از گفتنش دریغ ندارم :دکتر دیدن پست های شما همیشه برای ما دلگرم کننده بوده چه بازار منفی باشه چه مثبت.توی چند روز آینده هم ما رو تنها نزار و بهمون سر بزن.
            دوست بسیار عزیزم
            شما لطف و،محبت و بزرگواریتون رو ابراز میکنین فقط و فقط همین ،مطمئن هستم هیچ کس از لطف شما جز به این که به بزرگواری شما پی ببره ،برداشت دیگری نخواهد داشت ،این خاص دوستان هست که بهم علاقمند باشند ،همونطور که بنده هم به شما بسیار علاقمندم و ارادت دارم .......
            اما دوست بزرگوارم ،متاسفانه نت در دسترسم نیست ولی سعی میکنم این بین احوالپرس دوستان عزیزی چون شما و دیگر دوستان باشم.
            بسیار ارادتمندم

نظر

• amir3236
              عضو عادی
              • Feb 2011
              • 266

شاخص بازار دوم (تجهیزاتیها) به لیدری صدرا از فردا حرکت مثبت صعودی خود را شروع میکند هدف میان مدت شاخص بازار دوم حدود36000

نظر

• ناهید
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 1419

دکتر فرزادعزیز وجود شما در این سایت خیلی با ارزشه و با عث دلگرمی برای همه به شخصه وقتی مطلب شما رو خوندم دلم گرفت و قطعا" همه دوستان عزیز این سایت هم همین حالت را دارند
                امیدوارم هرکجا میرین به خیر و خوشی باشه و آرزوی موفقیت و چشم به راه بازگشتتان هستیم
                خداوند به همراهتان
                حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
                خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
                خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• iq_son
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 705

دکتر هالی دمت گرم که در کنارمون بودی:x
                  سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• راشین
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 903

جناب holy برایتان سفر خوب و بی خطری آرزو می کنم

نظر

• vet
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 1504

همه باهم
                      دکتر دوست داریم دکتر دوست داریم
                      فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• HOLY
                        عضو فعال
                        • Jun 2025
                        • 1113

ناهید عزیز و بزرگوار ،بنده همیشه شرمنده الطاف بیدریغتون هستم ،از لطفی که این حقیر دارین سپاسگزارم.
                        راشین محترم و عزیز ،بسیار سپاسگزار از لطف شما هستم.
                        ایکیوسان عزیزم،ممنونم از لطف و بزرگواریت
                        vetعزیز و بزرگوار ،متقابلا ،بنده هم دوستدار جنابعالی هستم و هم ارادتمندتان
                        ازتمام عزیزان و بزرگواران سپاسگزارم ،امیدوارم در بازگشت در خدمت دوستان باشم.
                        تمام عزیزان رو به خداوند بزرگ میسپارم
                        خدانگهدار

نظر

• بوف کور
                          Banned
                          • Jun 2025
                          • 1422

سفر بی خطر انشالله
                          منتظریم زود زود برگردید
                          :x

نظر

• vet
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1504

استاد عزیز روزت مبارک :*
                            فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• علامه
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 429

دکتر هالی عزیز
                              امیدوارم سفرخوبی داشته باشین
                              و ممنون بخاطر تحلیلهای خیلی زیباتون
                              ارادتمند

نظر

• طيب
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 3021

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                                ناهید عزیز و بزرگوار ،بنده همیشه شرمنده الطاف بیدریغتون هستم ،از لطفی که این حقیر دارین سپاسگزارم.
                                راشین محترم و عزیز ،بسیار سپاسگزار از لطف شما هستم.
                                ایکیوسان عزیزم،ممنونم از لطف و بزرگواریت
                                vetعزیز و بزرگوار ،متقابلا ،بنده هم دوستدار جنابعالی هستم و هم ارادتمندتان
                                ازتمام عزیزان و بزرگواران سپاسگزارم ،امیدوارم در بازگشت در خدمت دوستان باشم.
                                تمام عزیزان رو به خداوند بزرگ میسپارم
                                خدانگهدار
                                خدا نگهدارتان باد

نظر

در حال کار...
                                X