شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مدافع
    ستاره‌دار(5)
    • Oct 2020
    • 2446

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

درود

من اگر روی چند تا سهمی که خریدم و فروختم یک مقدار صبر میکردم شاید بیش از ۳۰ درصد گرفته بودم. منتها خرید و فروش مکرر و فعال شدن حد ضرر به دلیل اینکه کمتر از ۵ درصد لحاظ میکنم باعث شده سودهای خوبی از دستم بره. البته در دو هفته گذشته خیلی کمترش کردم و تا اینجا به نفعم بوده البته وزن اصلی به دوش کمنگنز بوده شاید اگر کمنگنز نبود من هم سود چندانی نبرده بودم. لخزر هم یکبار حد زیانم فعال شد ولی به زور خودم راضی کردم نفروشم فعلا هم با پایین اوردن تمام شده بالاتر از حد زیان هستم

(بیخودی ذوب و پکرمان و حفاری و کپرور به هوای نوسان از دست دادم)

نظر

• پروواز
      ستاره‌دار(6)
      • Sep 2020
      • 5236

امروز هم شاهد ادامه تثبیت و محکم کاری شاخص روی ۱.۳۰۰ بودیم.
      بعد از حدود یک سال ریزش و رکود، دوباره بازار میخواد جذاب بشه

نظر

• پروواز
        ستاره‌دار(6)
        • Sep 2020
        • 5236

امروز باز شاهد رکورد ارزش معاملات در سال ۱۴۰۰ بودیم.
        به نظرم بازار سرمایه الان در شرایطی هست که مثل یک فنر فشرده میخواد رها بشه،
        بورس کاملا در مسیر بازپسگیری سقف قبلی قرار گرفته ولی با شیب ملایم تر از قبل.

نظر

• رگنار
          عضو فعال
          • Feb 2014
          • 390

عرض ادب

روزهای انتهای تیر و خیلی از سهام بازار میرن مجمع، شاید به همین خاطر امروز فشار فروش بیشتر از انتظار بود.
          نمای کلوز آپ و روزانه شاخص کل:
          [IMG][/IMG]

RSi: واگرایی در تایم روزانه مشهود است. خط روند صعودی اخیر رو هم به پایین شکسته است.
          قیمت: آخر وقت اوضاع شاخص بهتر شد و خط حمایت کوتاه مدت رو نشکاند. به نظرم شکست این خط به پایین میتونه سیگنال معتبری از نیاز شاخص به اصلاح باشه.

بنده خودم فول سهم هستم اما اگر صرفا چارت رو ملاک قرار بدیم امروز اولین نشانه معتبر از ضعف شاخص مشاهده شد. احتمال اصلاح وجود دارد و البته شاید همه چیز بستگی به بازگشایی بعد مجامع داشته باشه.

سبز باشید

نظر

• linux_linda
            عضو فعال
            • Jun 2014
            • 3356

بنظرم اینبار:
            تورم نسبت به جهش دلار پیش فاز خواهد شد
            عالم بورس به یکباره پرتاب خواهد شد
            نظام ضعف عمیقی به اقتصاد خواهد داد
            چشم مردم به رشد شاخص باز خواهد شد

برای سال 97 اول دلار حرکتش رو شروع کرد بعدش بازار سکه و در آخر از مرداد 97 تا مرداد 99 بورس از 95 هزار شد دو میلیون واحد
            بعدش تاثیر اومد روی کالاها تا آخر پاییز
            از آخر پاییز هم قیمت دلار و اجناس و شاخص کل ثابت شدند تو یک راست و یک خط حرکت میکردن
            اما با ته کشیدن کمبود ذخایر ارزی در ایران قیمت اجناس بواسطه عدم تولید بدلیل کمیاب شدن از دلار جلو خواهند زد

برای آخر سال 1400 جهش مجدد دلار به سمت بالای 40 تومن پیش بینی میشه

نظر

• Amir.tala
              ستاره دار (2)
              • Dec 2015
              • 3134

میره برا پولبک؟!

بعدش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!

نظر

• manmehdiam
                ستاره دار (1)
                • Jul 2011
                • 1623

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
                عرض ادب

روزهای انتهای تیر و خیلی از سهام بازار میرن مجمع، شاید به همین خاطر امروز فشار فروش بیشتر از انتظار بود.
                نمای کلوز آپ و روزانه شاخص کل:
                [IMG][/IMG]

RSi: واگرایی در تایم روزانه مشهود است. خط روند صعودی اخیر رو هم به پایین شکسته است.
                قیمت: آخر وقت اوضاع شاخص بهتر شد و خط حمایت کوتاه مدت رو نشکاند. به نظرم شکست این خط به پایین میتونه سیگنال معتبری از نیاز شاخص به اصلاح باشه.

بنده خودم فول سهم هستم اما اگر صرفا چارت رو ملاک قرار بدیم امروز اولین نشانه معتبر از ضعف شاخص مشاهده شد. احتمال اصلاح وجود دارد و البته شاید همه چیز بستگی به بازگشایی بعد مجامع داشته باشه.

سبز باشید

درود.
                با شما موافقم.
                ضمن اینکه علایم استراحت بازار را صرفا نباید در قیمتها نگاه کرد.

البته واضح است که تغییرات قیمت مهم است. ولی حجم معاملات و سایر نشانه ها از جمله قیمت دلار (بیشتر نحوه تغییراتش!) همه نشان از یک استراحت کوتاه مدتی داشته و دارد!

مخلص هم این نشانه های اصلاح کوتاه مدتی را روزهای قبل هم عرض کردم ولی خوب اصراری بر وقوع آن ندارم! بتجربه اکثر دوستان جبهه میگیرند و من هم حوصله ندارم:D
                زرنگتر ها میتوانند نوسانشان را بگیرند!

منتهی همچنان عرض میکنم روند میان مدت صعودی است. و به این روند هنوز خدشه ای وارد نشده!

روی این حساب عرض کردم این هفته و روزهای آتی فرصت های خرید خوبی بازار خواهد داد و بر این عقیده هستم!

و همواره احتیاط شرط عقله:D
                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• توپ4گوش
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2020
                  • 2505

rsi یک اندیکاتور روند شناس نیست و بیشتر بکار بازار رنج میاید برای شناخت واگرایی روند باید از اندیکاتورهای خاص روند استفاده کرد

اما اگر بخواهیم باز با همین rsi نیز روند را بررسی کنیم من واگرایی منفی را در این اندیکیتور هنوز نمیبینم!! حتی مقاومتهای خودش و سقف دوقلو نیز شکسته!!

مقاومت rsi در 69بوده که یکبار در تاریخ 18 نه نود و هفت در شاخص 1520هزار به این مقدار رسیده که نتوانسته صعود بیشتر کند و شاخص نیز اصلاح کرده

یکبار دیگر نیز در 8فروردین 1400 به سطح 69رسیده و شاخص نیز در مقاومت 1310 هزار واحد بوده که نتوانسته مقاومت خودش را بشکند و همراه شاخص اصلاح کرده اند

الان مقدار ار اس آی 72 است و شاخص 1302 هزار واحد!! در واقع rsi سقف دو قلوی خودش را شکسته و کمی نیز واگرایی مثبت دارد!!

اگر مقدار rsi بشکل محسوس بیاد زیر مقدار شاخص میتوان گفت واگرایی منفی داریم که فعلا این اتفاق نیفتاده!!

12درصد حد زیان میذاریم با سهممان صبر میکنیم

مشکل اینجاست که همه میخواهند در سقف سقف بفروشند و در کف کف بخرند که چنین چیزی در تحلیل تکنیکال امکانپذیر نیست

با حدود 12درصد بالاتر از کف خرید و حدود 12درصد پایینتر از سقف فروش میتوان حداکثر استفاده از روند را داشت
                  آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/07/18, 21:18.
                  شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3356

هر جور بخوای حساب کنی فردا دوشنبه شاخص حمایت 1300 رو از دست نمیده و حتی با مثبت ضعیف حفظش میکنن

نظر

• توپ4گوش
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2020
                      • 2505

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                      هر جور بخوای حساب کنی فردا دوشنبه شاخص حمایت 1300 رو از دست نمیده و حتی با مثبت ضعیف حفظش میکنن
                      اره حالا داره میشود حکایت دوماه قبل که کف بازار بودیم و اکثرا تارگت شاخص 600و800هزار واحد میدادند چقدر داد زدیم!!!

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                      از نظر تحلیل تکنیکال کف بازار همینجاست بازار کف خودش را در 1.09000 دیده است شاخص الان 1.155هزار واحد هست

مارکت رو به بالاست این ده بار!!

فقط خواهشا بعدا کسی نیاد بگه کسی نمیفهمید تکنیکال نمیفهمید و در چارت نبود و این مسائل

نظر

• esi_mohammadi
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 1105

شاخص سایر مالی تایم فرم فصلی

سقف کانال را پر قدرت با حجم بالای معاملات شکونده
                        روی سه تا موج داره پولبک میکنه
                        تو اصلاح حجم معاملات کاهشی شده تا اونجا که روی دو تا کندل انتهایی حجم داره افزایشی میشه

(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                        (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                        (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• linux_linda
                          عضو فعال
                          • Jun 2014
                          • 3356

هیچ کس موریه اوشیبا را باور نکرد

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
                            عضو فعال
                            • Mar 2020
                            • 1075

هیچ کس موریه اوشیبا را باور نکرد
                            هفته بعد هفته خوبی شاخص نیست
                            به نظرم این حمایت رو از دست میدیم ...
                            ادرس کانال تلگرامی ام:
                            https://t.me/afkarboursei

نظر

• توپ4گوش
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2020
                              • 2505

تعطیلات رو حال کنید بنظرم شاخص حمایت 1.280 رو نمیشکند بروید حالش رو ببرید!!!
                              آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/07/20, 14:50.

نظر

• manmehdiam
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2011
                                • 1623

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                                تعطیلات رو حال کنید بنظرم شاخص حمایت 1.280 رو نمیشکند بروید حالش رو ببرید!!!
                                درود
                                البته شاخص به تنهایی نباید مبنای تصمیم گیری در تحلیل های اینچنینی باشد.

بخصوص که شاخص چند ماه قبل هم اشکال کم ندارد. در موج های اخیر شاخص و نحوه نوسان آن، سهامی شرکت داشته اند که صف فروش قفل شده داشته اند در کنار سهامی که صف خرید بودند!

کلی دامنه نوسان روند طبیعی شاخص را به هم زده است..

و شاخص نهایتا از همه اینها یک میانگینی را نمایندگی میکند که لزوما رفتار سبد سهامداران را نمایندگی نمیکند!

با پذیرفتن این محدودیت ها، دست کم در براورد حمایتها و مقاومت های شاخص باید یک محدوده را در نظر بگیریم. خطای شاخص بالاست خلاصه!

با این مفروضات و در این صورت من نیز حمایت کوتاه مدتی بازار را محدوده 1280 میدانم. و البته باور دارم مادامی که بالای این محدوده هستیم ، آن روند میان مدت صعودی پابرجاست!

ولی مهم تر از شاخص، رفتار سهام تک تک این روزها بسیار مهم تر است.
                                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

در حال کار...
                                X