کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تورم کالاهای هزینه ای در ایران همچنان افزایشی بوده!
مواد غذایی هم در راس اش بودند و خواهند بود. همه چی ارزون شده ولی کالا و مواد غذایی گرون شده و میشه!
گروه غذایی منتفع هست از این داستان!
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
یادتونه در شاخص ۲ میلیون روحانی گفت همه چیز را به بورس بسپارید و در واقع سیگنال خروج بود.
و حالا در کف قیمت ها روحانی: مردم نباید همه سرمایه خود را به بورس بیاورند.
حرفه ای ها که سیگنال های معکوس را خوب میگیرن، مردم عادی هم همیشه در کف قیمت ها برای ورود تردید دارند و در اوج صف میکشن.
یادتونه در شاخص ۲ میلیون روحانی گفت همه چیز را به بورس بسپارید و در واقع سیگنال خروج بود.
و حالا در کف قیمت ها روحانی: مردم نباید همه سرمایه خود را به بورس بیاورند.
حرفه ای ها که سیگنال های معکوس را خوب میگیرن، مردم عادی هم همیشه در کف قیمت ها برای ورود تردید دارند و در اوج صف میکشن.
درود دوست عزیز
راستش
خیلی روی این حرفها نمیشه حساب کرد.
دقت کنیم علت رشد شارپ بورس در سال قبل صرفا حرف مسئولین نبوده! کلی دلایل مهمتر داشت!
منظورم صرفا حرفهاشون نبوده که بورس رو هوایی کرد. بیشتر کارهاشون بوده! و تصمیماتشون و سایر شرایط بوجود آمده در آن موقع!
وگرنه
دلیل اصلیش این بود که ملت برای حرفهای اینا تره(یا طره!! نمیدونم با کدوم ت هست طره!!!) هم خرد نمیکنن
درسته خیلی ها زیان کردند و گفته های روحانی و رهبر رو هم میگن دعوت کردند. اینا هم با دعوت اونا آمدن. راست هم میگن!
ولی انگیزه اصلی این بوده که خریداران بورس، آن موقع (و همه مواقع دیگه!) دنبال سود بیشتر آمدند. و می آیند!
عرض کردم ان موقع خیلی چیزها بود، انتظارات تورمی بود و ... گیرم حرفهای این آقایان هم موثر بود و ....هرچی بود، باعث شد که معامله گران بخرند! به انگیزه افزایش قیمتها در آینده!
الانم معامله گرا و فعالان بورس تعیین کننده هستند. اگر فکر کنند در آینده خرید سودآور هست حمله میکنن به بورس.
نه که بشینن ببینم روحانی چی میگه بعد برعکسش کنن(که داره دروغ میگه مثلا!) بعد این نشانه صعود بورس باشه!
اقتصاد علم دقیق کمیت هاست! یک موضوع علمی دقیق است. تعیین کننده همچنان تورم و انتظارات تورمی است.
و این مهم در حال حاضر بر وفق مراد بورس بوده و هست!
بورس در یک روند صعودی کوتاه مدت قرار گرفته است.
کلیات فضای روانی فعلی و سایر متغیرها نشان میده که احتمال صعود میان مدت بورس در حال حاضر بسیار بالاست. که میتونه صعود درازمدت تر رو هم محتمل تر بکنه
این چیزی هست که میدانیم!
گور بابای روحانی!
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
دوستان!
دانشمندان علم اقتصاد! بیان میکنند که تورم از جمله متغیرهایی است که در اقتصاد حالت چسبندگی داره!
معمولا تورم سالانه، پدیده تکرارشونده ای است!
این مهم را شما در آمار گذشته و کارنامه اقتصادی مملکت ملاحظه کنید!
تورمی که پارسال 40درصد بالا بوده..بعضیا میگن 50 درصد..بعضیا هم که بالای صددرصد!
طبق علم اقتصاد! ییهو نمیشه که بشه 20درصد مثلا!!!
یعنی در خوشبینانه ترین حالت ها هم!
شما یک تورم 30-40درصدی را برای 1400 در نظر بگیر !
خوب این روزها، اینها را بازار داره کم کم درنظر میگیره:D
شک ندارم که ریسک خرید در بازار بورس کاهش یافته:D و من هم خریدهام همه خوب بودن:D
شاخص استراحت داره ولی به موج صعودی فعلی اش خللی وارد نشده!
رئیسی هر خرگوشی هم از کلاهش دربیاره!
بازم اوضاع اقتصاد تعریفی نداره!
دلار هم این رو نشون میده که چسبیده به مقاومت محدوده 25200تومن! پایینم نمیاد! به نظرم تا 26 راحت میره
و ایضا بورس صعودی نشون میده
و ایضا شاخص های بورس هم در نمودارهای دوستان بیشتر این رو نشون میده
ولی من هنوز نصف بیشتر نقدم:D
دوستان!
دانشمندان علم اقتصاد! بیان میکنند که تورم از جمله متغیرهایی است که در اقتصاد حالت چسبندگی داره!
معمولا تورم سالانه، پدیده تکرارشونده ای است!
این مهم را شما در آمار گذشته و کارنامه اقتصادی مملکت ملاحظه کنید!
تورمی که پارسال 40درصد بالا بوده..بعضیا میگن 50 درصد..بعضیا هم که بالای صددرصد!
طبق علم اقتصاد! ییهو نمیشه که بشه 20درصد مثلا!!!
یعنی در خوشبینانه ترین حالت ها هم!
شما یک تورم 30-40درصدی را برای 1400 در نظر بگیر !
خوب این روزها، اینها را بازار داره کم کم درنظر میگیره:D
شک ندارم که ریسک خرید در بازار بورس کاهش یافته:D و من هم خریدهام همه خوب بودن:D
شاخص استراحت داره ولی به موج صعودی فعلی اش خللی وارد نشده!
رئیسی هر خرگوشی هم از کلاهش دربیاره!
بازم اوضاع اقتصاد تعریفی نداره!
دلار هم این رو نشون میده که چسبیده به مقاومت محدوده 25200تومن! پایینم نمیاد! به نظرم تا 26 راحت میره
و ایضا بورس صعودی نشون میده
و ایضا شاخص های بورس هم در نمودارهای دوستان بیشتر این رو نشون میده
ولی من هنوز نصف بیشتر نقدم:D
چرا همیشه دلار یا نرخ ارز یا تورم را مبنای کار خود قرار میدید ؟
بورس روندش همیشه ۲+۲ مساوی ۴ نیست ، اگر اینطور بود تو این بازار کسی ضرر نمیکرد و اکثرا سود میکردن ، در صورتی در این بازار فقط ۲۰ درصد در بلند مدت موفق هستن
سال ۹۲ یک تعقیر در نرخ خوراک پتروشیمی ها چند سال این صنعت و دیگر صنایع را برد تو رکود
از کجا معلوم ریسی نخاد دست تو جیب شرکت ها کنه
ریسک های سیستماتیک بازار را در نظر بگیرید ، یک صحبت از وزیر صمت در مورد نرخ های دستوري فروش محصولات فولادی در بورس کالا فولاد مبارکه را از ۱۶۰۰ آورد تا ۱۱۰۰ پایین
تک بعدی به بازار نگاه نکنید
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر