کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فروشها در سهام کار خود دولت و نهادهاست. وگرنه هیچ فروشنده عاقلی با این قیمت دلار و طلا پیدا نمیشه که الان سهام بفروشه. همتی به یه نوسان بزرگ فکر میکنه. خیلی خیلی بزرگ. باید قبلش حسابی سهام رو مفت کنه.
با اوضاع و ارایش جنگی مجدد و وضعیت ناگوار بازار امروز که پیش درامدی برای فرداست ، احیانا همین امروز خروج زدید
بازاری که طبق الگوهای سیاسی امنیتی و تنش های نظامی تاثیر پذیر است ، حمایت و نمودار و این چیزها هالیش نیست که البته خودتون بهتر از من میدونید
با اوضاع و ارایش جنگی مجدد و وضعیت ناگوار بازار امروز که پیش درامدی برای فرداست ، احیانا همین امروز خروج زدید
بازاری که طبق الگوهای سیاسی امنیتی و تنش های نظامی تاثیر پذیر است ، حمایت و نمودار و این چیزها هالیش نیست که البته خودتون بهتر از من میدونید
بازار کف بزنه بعد...بمب هم بزنند وسط تهران بازار صعود خواهد کرد
من قبل هر اتفاق نمودار دادم...هر چه هست تو نمودار هست
این عدد هم بخاطر بسپارید 1928000...بعد میگم چی میشه
بورسو انقدر بدبخت کردن که یکی از قدیمیای بازار بنام چرچیل تو کانالش همستر و کتزو داگز تبلیق میکنه. بنده خدا خیلیم قانع هست میگه هر کدوم یه چلوکباب بدن هم خوبه.
بازار کف بزنه بعد...بمب هم بزنند وسط تهران بازار صعود خواهد کرد
من قبل هر اتفاق نمودار دادم...هر چه هست تو نمودار هست
این عدد هم بخاطر بسپارید 1928000...بعد میگم چی میشه
من بر اساس اینکه خودتون گفتید خرید برای صرفا نوسان نظرم را گفتم شما ظاهرا گارد دفاعی گرفتید !!! در حالی که مدتهاست خودتون هم به درستی نظر مثبتی روی این بازار نداشتید
به یاد ترانه معروف داریوش ...سال سیاه 2000 .... الان هم باید گفت سال سیاه 403 برای بورس که از اول سال تا کنون سیاه و سیاه تر شده است
متاسفانه با 3 درصدی شدن بازار و کشتن زمان به زیان سهامدار وضعیت بغرنجی درست کردند . حالا بازم نیم بند خرد نزد دست اندر کاران فعلی سازمان بود که 3 درصدیش کردند . اگر 1 و 2 باقی می ماند عمق فاجعه بدتر بود
منم فکر میکنم همین حدود که گفتید را بشه کف دانست و اینم با افزایش تنش ها امکان پذیر است . با کاهش تنش که البته فعلا چشم اندازی براش نیست به نظرم زیر 1950 نمیره
ولی با بمب وسط تهران داستان متفاوت است و دیگه نمیشه عدد مد نظر شما را کف دانست که البته امیدوارم نه به بمب وسط تهران برسد و نه وضعیت وخیم بعدیش
دوستانی که نمودار و تکنیکی کار می کنند خیلی خوب درک می کنند
نمودار شاخص رو ملاحظه کنید...در تاریخ 30 خرداد شاخص کف شکست اونم با یک کندل!...این یعنی سیگنال خروج قطعی از بازار...که یک ریتریس برای خروج میده و روند نزولی جدید ...حالا این روند هر علتی داشته باشد و هر بار جوری فضاسازی می کنند فکر میکنید کف بازار هست
اگر اون عدد مد نظر بشکنه متاسفانه اصلاح زمان و قیمتی شاخص پایین تر خواهد بود
الان همه میدانیم در موج C شاخص کل هستیم به قطع....اما اینقدر دستکاری کردند زمان رو به هم زدند و من فعلا فقط به قیمت کار دارم...سناریو دیامتریک که قبلا دادم تایید نشد(روند همونه) و هنوز نمیدانم موج B شاخص کل چی هست
در مورد نوسان اهرم:ببینید من استراتژی دارم یا تارگت باید بخوره یا استاپ(مبلغ نوسان ناچیزه)...با اینکه میدونستم صف ها رو میدن یعنی خالی می کنن و نفروختم فعلا
نظر