کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یک تحلیل زمانی 1 میلیون دلاری از شاخص کل دارم
اواخر هفته اینجا قرارش میدم
شاخص را از نظر زمانی حداقل تا 2 و حداکثر تا 4 سال آینده رمز گشایی کردم
اینها که برای شاخص فلش رو به بالا میکشن و تارگت میدن همشون روی 10 درصد سود خالی میکنند و فقط میخوان نوسان ازتون بگیرند
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
یک تحلیل زمانی 1 میلیون دلاری از شاخص کل دارم
اواخر هفته اینجا قرارش میدم
شاخص را از نظر زمانی حداقل تا 2 و حداکثر تا 4 سال آینده رمز گشایی کردم
اینها که برای شاخص فلش رو به بالا میکشن و تارگت میدن همشون روی 10 درصد سود خالی میکنند و فقط میخوان نوسان ازتون بگیرند
فدات شم نمیشه همینطوری به هر که تحلیل مثبت از بازار کرد اتهام زد بستگی داره که چی گفته باشند و تارگت نامعقول نباشد و شرط و شروطهای تکنیکی هم گفته باشد وووو
مثال شما هفته قبل تارگت فولاد 600تومانی داده اید !!باید بگیم چون تارگت داده اید هدفتان تخریب ان هست برای بزخری؟؟
یا دو هفته قبل تحلیل دادید از شاخص فلزات که خالی کردند و فرار کردند!! اما بعد از ان حتی صعود کردند
عرضم این نیست چرا تحلیل منفی کرده اید عرض این هست که اگر شما صداقت داشته اید برخی دیگه هم ممکنه صداقت داشته باشند و اینطور نیست که بتوان همه را متهم کرد
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
از نظر تحلیل تکنیکال کف بازار همینجاست بازار کف خودش را در 1.09000 دیده است شاخص الان 1.155هزار واحد هست
مارکت رو به بالاست این ده بار!!
فقط خواهشا بعدا کسی نیاد بگه کسی نمیفهمید تکنیکال نمیفهمید و در چارت نبود و این مسائل
فقط دقت کنیم که:
واقعیت اینه که خود تکنیکال هم چنین ادعایی نداره! پس ما هم نباید چنین ادعایی از طرف تکنیکال یا انتظاری از تکنیکال داشته باشیم.
تکنیکال صرفا الگوهایی رو معرفی میکنه که میشه با کمک اونها برای آینده بازه ای از احتمال وقوع بیشتر رو حدس زد. قطعیت نیست. صرفا محتمل رو میگه. چون پیشگویی کار تکنیکال نیست.
اینکه بازار (و تکنیکال) قطعیت ندارد یک اصل است.
تکنیکال (و تحلیل فاند هم بهمچنان) فقط زمانی درست درمیاد که درست درآمده باشه! وگرنه میگن تحلیل فیل شد!
منتهی با شما موافقم که وفق بسیاری از تحلیلهای تکنیکال و ایضا فاند، فعلا احتمال یک صعود در این مقطع بالاست!
که البته هنوز اما و اگر هم زیاد داره! بخصوص از نظر زمانی هنوز کار داریم!
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
بنده در پاسخ به کاربر esi_mohammadi
که فرموده بودند افرادی که تحلیل مثبت میکنند قصد نوسانگیری از شما دارند خیلی محترمانه گفتم که همه افراد اینطور نیستند و اینکه الان باز در کف خودش هست و قضیه تارگتهای چندبرابری فرق دارد با تحلیل مثبت در مقطع فعلی
و همچنین محترمانه عرض کردم شما که فولاد در 1300تومان قبل از افزایش سرمایه تارگت 600تومانی دادید چند هفته قبل!! و همچنین دوهفته فلزات جهانی را سیگنال و تحلیل نزولی شدن داده اید پس قصد بزخری داشته اید؟ خیلی محترمانه بود این صحبت
حال سوال این هست این پست محترمانه چرا حذف شده است یک سوال محترمانه بوده هیچ توهینی در ان نبوده است و پست ایشان که فرموده بقیه خالی میکنند هنوز هست؟؟!!
مگر نه اینکه هرکه توهین کرد باید مسدود شود چرا روی بیش از 5 پست ایشان که به بنده توهین کردند و ناسزا گفتند قضاوت عادلانه انجام نشده؟؟برای مسدودیت؟؟ و فقط حذف شده همراه با پاسخهای بنده؟
همه کاربران اینجا زحمت میکشند و تحلیل میکنند برای همفکری سودی هم برای هیچکس ندارد البته سایت برای شما نیز سود ندارد اما باز چشم همه ایدیهای فعال اینجا حد اقل به یک قضاوت عادلانه است که انجام نشده
لطفا مجددا همه پستهای حذف شده مرور کنید
اگر ایشان هم مسدود نمیکنید حد اقل ان پست محترمانه من که عرض شد را برگردانید
بنده تا روشن شدن وضعیت برای یک قضاوت عادلانه با سایت و بقیه دوستان خداحافظی میکنم
بنده و همه تحلیلگران دارند زحمت میکشند و مینویسند
و فعال بودن باز این ریسک را خواهد داشت و برای نوشتن نیاز به یک فضای عادلانه و بدون سوگیری میباشد
تعریف از خود نباشد بنده تحلیلهایم فوق تصور برخی افراد بازار نشناس هست که ترجیحم نوشتن اینجا بود که متاسفانه اجازه ندادند...خدا نگهدار همگی
واقعیت اینه که خود تکنیکال هم چنین ادعایی نداره! پس ما هم نباید چنین ادعایی از طرف تکنیکال یا انتظاری از تکنیکال داشته باشیم.
تکنیکال صرفا الگوهایی رو معرفی میکنه که میشه با کمک اونها برای آینده بازه ای از احتمال وقوع بیشتر رو حدس زد. قطعیت نیست. صرفا محتمل رو میگه. چون پیشگویی کار تکنیکال نیست.
اینکه بازار (و تکنیکال) قطعیت ندارد یک اصل است.
تکنیکال (و تحلیل فاند هم بهمچنان) فقط زمانی درست درمیاد که درست درآمده باشه! وگرنه میگن تحلیل فیل شد!
منتهی با شما موافقم که وفق بسیاری از تحلیلهای تکنیکال و ایضا فاند، فعلا احتمال یک صعود در این مقطع بالاست!
که البته هنوز اما و اگر هم زیاد داره! بخصوص از نظر زمانی هنوز کار داریم!
سلام اقا مهدی حیفم امد که پاسخ ندهم بعنوان اخرین تحلیل عرض کنم که مگر تکنیکال تنهاست بله حرف شما درسته برای افراد تازه کار که زیر هر کندلی خط حمایت و مقاومت میکشند!!
این صحبتها حاصل یک عمر کار هست از تکنیکال گرفته تا تابلو خوانی و بررسی ورود و خروج نقدینگی و ارزشیابی و روند شناسی و.............
مجددا عرض میکنم شاخص کف خودش را دیده با رعایت حد زیان سهامداری کنید بازار در نقطه فروش نیست ما میرویم بالاتر نترسید از حجم معاملات بازار در منفی و مثبت خریدار دارد و نهایتا خریدارها قویتری ظاهر خواهند شد همین فردا و هفته اینده نیز باز بهتر متوجه خواهید شد
برخی مسوولان دلیل روند مثبت معاملات این روزهای بازار را وعده و وعیدهای کاندیداهای انتخاباتی عنوان میکنند، این در حالی است که طی مناظرات هیچ اظهارنظر تاثیرگذاری بر روند معاملات نشنیدیم. حتی تزریق معادل ریالی ۵۰ میلیون دلار از منابع صندوق توسعه ملی به بازار هم نتوانست مشکل بورس را حل و فصل کند. از این رو اگر بازار در مسیر تعادلی گام برمیدارد نه تنها ربطی به وعدههای حمایتی نامزدها ندارد حتی این اظهارات میتواند وضعیت بازار را بدتر کند. بورس زمانی به تعادل واقعی دست پیدا میکند که سیاستمداران درمورد این بازار اظهارنظر نکنند چه برسد به زمانی که بخواهند انگیزه ایجاد کنند و وعده وعید دهند. بازار سرمایه راه خود را پیدا میکند و نسبت به این اظهارنظرها واکنش مثبتی نشان نمیدهد. در همین راستا توصیه ما به سیاستمداران این است که به فکر معیشت مردم باشند و دست از سر بازار سهام بردارند.
با درود
تاپیک شاخص ، به دلیل پرهیز از ادامه یافتن حواشی، موقتا بسته خواهد شد.
از کاربران خواهشمند است، ضمن بیان نظرات متفاوت خود از حمله به اشخاص به جای نقد نظرات خودداری کنند.
سپاس
فدات شم نمیشه همینطوری به هر که تحلیل مثبت از بازار کرد اتهام زد بستگی داره که چی گفته باشند و تارگت نامعقول نباشد و شرط و شروطهای تکنیکی هم گفته باشد وووو
مثال شما هفته قبل تارگت فولاد 600تومانی داده اید !!باید بگیم چون تارگت داده اید هدفتان تخریب ان هست برای بزخری؟؟
یا دو هفته قبل تحلیل دادید از شاخص فلزات که خالی کردند و فرار کردند!! اما بعد از ان حتی صعود کردند
عرضم این نیست چرا تحلیل منفی کرده اید عرض این هست که اگر شما صداقت داشته اید برخی دیگه هم ممکنه صداقت داشته باشند و اینطور نیست که بتوان همه را متهم کرد
ممنونم از مدیریت محترم سایت که پست بنده را برگرداند
دوستان همانطور که میبینید بنده بسیار محترمانه و مودبانه چند کلا صحبت کرده بودم که پاسخای غیر محترمانه را دریافت کردم!!
بعد که دیدم پست برگردانده شده خواستم بنویسم باز اما چون کاربران زیادی حمایت نکرده بودند از نوشته ها گفتم چند روزی تحریمشان کنم که هرکه میخواد خارج شود از بازار
نظر