شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جعفرزاده
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 5833

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

بوی برگشت میاد / حضرت خامنه ایی در جلسه امروز دیدار با اقتصادیون ایا نظرش برگشت شاخص بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////

نظر

• tom cruise
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 4756

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
      شاخص در زمانهای خیلی دور! که 20000تایی بود سابقه رسیدن به ار اس ای زیر 20 رو هم داره. یکی دو روزه که حمایت 30 رو هم شکسته. من حد نهایی نزول قابل قبول رو 71600 میدونم که اگر اون هم شکسته بشه بورس وارد یه دوره رکود حداقل یه ساله میشه. شاید با این اتفاق دلایل بنیادی هم بعدا ظاهر بشن!!
      h'v hv hاگر ار اس ای زیر20برود میرود دوران رکود چند ساله...هر چند اگر مثبت شود شاخص کوهی از عرضه وجود دارد در واقع هم می خواهند جبران ضررکنند و فرار
      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
      tom cruise in face book

نظر

• صولت الدوله قشقایی
        عضو فعال
        • Dec 2013
        • 839

از ملّا نصرالدین پرسیدن که مرکز دنیا کجاست؟ گفت: همین جایی که من وایسادم....................ادامشو خودتون میدونین

حالا میخای بدونی کف شاخص کجاست؟؟ اونجایی که صالح آبادی وایساده!

تحلیل تکنیکال رو شاخص کل هم درست هست هم غلط
        یعنی چی؟؟
        اگه بخایم به نمودار هفتگی و ماهانه نگاه کنیم و با دید کلان و میان مدت، اونوقت تحلیل شاخص درسته
        اما...
        اگه قصد داریم بدونیم در کوتاه مدت شاخص چجور حرکت میکنه و کفش کجاست داریم خودمونو مسخره میکنیم

تو این روند نزولی سه ماهه شاخص از 2 نقطه برگشت
        چجور برگشت؟ خودش برگشت؟ نه
        بار اول جلسه برگزار شد که حمایت کنن که در واقع حماقت بود
        بار دوم محدودیت فروش گذاشتند که حماقت اندر حماقت بود

هیچکدوم از عددهای ذهنی منو شما کارساز نیست
        اگه آقایون بخان همین فردا شاخص میتونه 1000 واحد مثبت بخوره ولی بازم به درد عمشون میخوره

باید اول از همه محدودیت فروش بردارن
        بعدشم جناب شاخص آبادی بره

وقتی این 2 اتفاق افتاد همون جا میشه کف شاخص که همه تو کف اونیم
        حالا این اتفاق فردا بیفته کف شاخص میشه 76000 اگه یه ماه دیگه اتفاق بیفته شاید کفش بشه 65000

اعمال محدودیت فروش حماقت و خیانت بود
        باعث شد شاخص فرسایشی اصلاح بشه ولی سبد سهامداران هر روز منفی 4
        اگه محدودیت نبود شاخث الان 72000 بود و حقوقی ها هرچی دوست داشتن فروخته بودن و الان میتونستن حمایت کنن

نظر

• mass0ood
          عضو فعال
          • Jan 2014
          • 429

در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
          از ملّا نصرالدین پرسیدن که مرکز دنیا کجاست؟ گفت: همین جایی که من وایسادم....................ادامشو خودتون میدونین

حالا میخای بدونی کف شاخص کجاست؟؟ اونجایی که صالح آبادی وایساده!

تحلیل تکنیکال رو شاخص کل هم درست هست هم غلط
          یعنی چی؟؟
          اگه بخایم به نمودار هفتگی و ماهانه نگاه کنیم و با دید کلان و میان مدت، اونوقت تحلیل شاخص درسته
          اما...
          اگه قصد داریم بدونیم در کوتاه مدت شاخص چجور حرکت میکنه و کفش کجاست داریم خودمونو مسخره میکنیم

تو این روند نزولی سه ماهه شاخص از 2 نقطه برگشت
          چجور برگشت؟ خودش برگشت؟ نه
          بار اول جلسه برگزار شد که حمایت کنن که در واقع حماقت بود
          بار دوم محدودیت فروش گذاشتند که حماقت اندر حماقت بود

هیچکدوم از عددهای ذهنی منو شما کارساز نیست
          اگه آقایون بخان همین فردا شاخص میتونه 1000 واحد مثبت بخوره ولی بازم به درد عمشون میخوره

باید اول از همه محدودیت فروش بردارن
          بعدشم جناب شاخص آبادی بره

وقتی این 2 اتفاق افتاد همون جا میشه کف شاخص که همه تو کف اونیم
          حالا این اتفاق فردا بیفته کف شاخص میشه 76000 اگه یه ماه دیگه اتفاق بیفته شاید کفش بشه 65000

اعمال محدودیت فروش حماقت و خیانت بود
          باعث شد شاخص فرسایشی اصلاح بشه ولی سبد سهامداران هر روز منفی 4
          اگه محدودیت نبود شاخث الان 72000 بود و حقوقی ها هرچی دوست داشتن فروخته بودن و الان میتونستن حمایت کنن

اینا به فکر من و شما و اقتصاد نیستن. به فکر جیب و مقام خودشونن.

نظر

• صولت الدوله قشقایی
            عضو فعال
            • Dec 2013
            • 839

سلام دوستان

مطلبی که میخام بگم به تاپیک شاید بی ربط باشه ولی یه خورده ربط داره/:.rolleyessmileyani

خدارو شکر اکثر دوستان دکتر فوق لیسانس هستن
            چرا باید این همه خودمونو محدود کنیم به بازار ایران؟؟ اگه تو بازار های جهانی هم باشیم در دوران رکود بورس ایران میتونیم از اونجا کسب سود کنیم

اساتید تکنیکال تو اون بازار ها که بهتر میشه به دیتا اطمینان کرد تا به دیتای بازار خودمون
            خدایی من خیلی دوست دارم بورس نیویورک لندن یاد بگیرم معامله شو، حداقل یه مدتی دمو کار کنم ، اما واقعا بلد نیستم چجور باید ورود کرد
            حتی ب بسم الله شو نمیدونم یعنی صفر کیلومترم

خدایی اگه کسی بلده آموزش بده ثواب داره

نظر

• شبندر
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 3598

دوستان شاخص در پله اول تا 62500 واحد و بعد تا 43000واحد نزول خواهد كرد. تعديل هاي منفي شديد در گزارش سه ماهه اول سال 93 كولاك خواهند كرد.
              دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• داش مهدی
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 595

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                دوستان شاخص در پله اول تا 62500 واحد و بعد تا 43000واحد نزول خواهد كرد. تعديل هاي منفي شديد در گزارش سه ماهه اول سال 93 كولاك خواهند كرد.
                خب به حمدالله اولین سیگنال قوی و معتبر بازگشت شاخص صادر شد/:.grlim:./
                مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• شبندر
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 3598

همين الان پتروشيمي كرمانشاه حدود 20درصد تعديل منفي داد اين يعني سه ماهه اول 50درصد تعديل منفي ديگر
                  دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 3598

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
                    خب به حمدالله اولین سیگنال قوی و معتبر بازگشت شاخص صادر شد/:.grlim:./
                    دوست خوبم تعديل هاي منفي را ببينيد دوستان را به بيراهه هدايت نكنيد همين الان پتروشيمي كرمانشاه حدود 20درصد تعديل منفي داد اين يعني سه ماهه اول 50درصد تعديل منفي ديگر

نظر

• encient0
                      عضو جدید
                      • Jan 2014
                      • 19

سلام دوستان
                      ..............
                      چرا باید این همه خودمونو محدود کنیم به بازار ایران؟؟ اگه تو بازار های جهانی هم باشیم در دوران رکود بورس ایران میتونیم از اونجا کسب سود کنیم

اساتید تکنیکال تو اون بازار ها که بهتر میشه به دیتا اطمینان کرد تا به دیتای بازار خودمون
                      خدایی من خیلی دوست دارم بورس نیویورک لندن یاد بگیرم معامله شو، حداقل یه مدتی دمو کار کنم ، اما واقعا بلد نیستم چجور باید ورود کرد

درود
                      بازار اونور مسملا خیلی خوبه...به مراتب خیلی بهتر از اینور..از هر لحاظی که بهش نیگا کنید فقط یه جنبش زیاد خوب نیست...اونم مسلئه ایرانی بودنمون و ......
                      ولی خب یه سری چیزای بد برای اونور وجود داره که تریدر های داخل بت واسش درست کردن...که اگه زیادی واست مهم بشه شاید اذییتت کنه..مسه اینکه بهت میگن عمرا اگه بتونی با تجربه کمتر از 4 سال تو این بازار سود کنی و..... دیگه از این جور حرفا
                      ولی اون اوایل تنها کتابی که من و انداخت تو مسیر و کم کم شروع کردم به فهمیدن اون بازار...این کتابیه که لینکشو زیر قرار دادم....یکی از بهترین کتاب هایی که من اون اوایل خونده بودم(در واقع بهترینش)...از همین شروع کن به خوندش...کم کم وارد فاز دمو میشی ...بعد میای تحلیل میکنی....بعد میبینی یه چیزی کمه....متوجه میشی باید اونور تریدر باش نه تحلیلگر..و.............. این البته راهیه که بعدا میریه که من واست نوشتم االن/:.winksmiley02.:/ ولی خودت کم کم راه میای...یه سرچ هم کنی...کلی اطلاعات گیرت میاد....مسلما اولش طبقه بندیه این مطالب برات سخته....زمان این مشلکتو حل میکنه....نگان نباش
                      موفق باشی
                      http://www.parsbook.org/1389/04/forex.html

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 839

در اصل توسط encient0 پست شده است View Post
                        درود
                        بازار اونور مسملا خیلی خوبه...به مراتب خیلی بهتر از اینور..از هر لحاظی که بهش نیگا کنید فقط یه جنبش زیاد خوب نیست...اونم مسلئه ایرانی بودنمون و ......
                        ولی خب یه سری چیزای بد برای اونور وجود داره که تریدر های داخل بت واسش درست کردن...که اگه زیادی واست مهم بشه شاید اذییتت کنه..مسه اینکه بهت میگن عمرا اگه بتونی با تجربه کمتر از 4 سال تو این بازار سود کنی و..... دیگه از این جور حرفا
                        ولی اون اوایل تنها کتابی که من و انداخت تو مسیر و کم کم شروع کردم به فهمیدن اون بازار...این کتابیه که لینکشو زیر قرار دادم....یکی از بهترین کتاب هایی که من اون اوایل خونده بودم(در واقع بهترینش)...از همین شروع کن به خوندش...کم کم وارد فاز دمو میشی ...بعد میای تحلیل میکنی....بعد میبینی یه چیزی کمه....متوجه میشی باید اونور تریدر باش نه تحلیلگر..و.............. این البته راهیه که بعدا میریه که من واست نوشتم االن/:.winksmiley02.:/ ولی خودت کم کم راه میای...یه سرچ هم کنی...کلی اطلاعات گیرت میاد....مسلما اولش طبقه بندیه این مطالب برات سخته....زمان این مشلکتو حل میکنه....نگان نباش
                        موفق باشی
                        http://www.parsbook.org/1389/04/forex.html
                        مرسی برادر

من یه خورده مطالعه کردم در مورد فارکس
                        عجله برای معامله هم ندارم میخام اول یادبگیرم بعد حداقل 1 سال دمو کارکنم بعد وارد بشم

سوالم بیشتر در مورد این بود که یه نفر که خوب وارد هست بیاد نحوه ورود به بازارو شرح بده
                        کارگزاری چجور انتخاب کنی.....چه سایتی بری....نرم فزار..... و هزارتا دنگ و فنگ هاش

همچنین سوالم نحوه ورود به بازار سهام نیویورک و لندن و ... هست

ممنون

نظر

• Mesbah68
                          عضو فعال
                          • Sep 2013
                          • 346

tom cruise...................اگران زریر20ها را بهم وصل کنید میرسید به الان در21
                          دلیل بنیادی نمی خواهد سهام در حد اکثر سود اوری هستند و تاچند سال اتی فقط هزینه زیاد می کنند
                          گروه معدن پترو فلز...به دلار ازاد می فروشند و با مبادله ای مواد خام میگیرند تحول هر سال انجام می شود مدام بر هزینه ها می افزاید
                          این پی بر ای های4که می بینید وقتی سود سال94یا95بیاید بعضیهاشون به6تعدیل می شود..چون سال های اتی سود کم شده و هزینه زیاد می شود....بجز طرحهای توسعه دار..انهم اگر بتوانند اجرا کنند...................................میشه شفاف تر و جامع تر توضیح بدبد

نظر

• tom cruise
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 4756

سلام دوستان

مطلبی که میخام بگم به تاپیک شاید بی ربط باشه ولی یه خورده ربط داره/:.rolleyessmileyani

خدارو شکر اکثر دوستان دکتر فوق لیسانس هستن

مهم نقل انتقال پوله...
                            سایت فارکسر در جم خیلی تبلیغ میکنه نمیدانم واقعا به داخل ایران پول منتقل میکند یا قلابی است
                            چون ایران تحریم است کارگزاری خوب کار نمیکند
                            این سایت هم نفت طلا ارز دارد ..سهام ندارد متاسفانه...
                            در هر حال اگر لورجش استفاده نشود در فارکس ضرر ندارد
                            tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 4756

دوست خوبم تعديل هاي منفي را ببينيد دوستان را به بيراهه هدايت نكنيد همين الان پتروشيمي كرمانشاه حدود 20درصد تعديل منفي داد اين يعني سه ماهه اول 50درصد تعديل منفي ديگر
                              الان دیگر که فایده ندارد انموقع که بالا بود باید میگفتید در شاخص90هزار...کلهم ملت در بالا رفتن خبر از تعدیل می دهند در پایین رفتن بر عکس....
                              شبندر را یادم است یکی به نام خشایار مهاجر در تالار بورس میگفت شش ماهه 180ساخته...بعد گفتند وپاسار اسفند60اعلان میکند....
                              الان بر عکس شده است
                              کرمانشاه اوره تولید میکند تازه یمتواند افزایش نرخ بگیرد اوره1200را600به دولت میدهد ....و اندازه امسالش سود بسازد ..اگر قمیت جهانی نریزد
                              در پتروها فقط متانولیها مثل زاگرس...وضعش خراب است انهم سودش400گفته با 13سنت بد هم نیست
                              tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 4756

حقوقیها دراند رزور می زنند خرید فروش نا محدود شود حقیقیها هم همنوا شدند با انها فکر میکنند این محدودیت حذف شود خریدار زاید می شود!!1
                                عجب
                                مگر خریداران را محدودیت گذاشتند....
                                اگر یهو افسار اینها را باز کنند یا روز اول حمایت میکنند از بازار و نشان یمدهند قاون محدودیت فروش الکی بود یا اینکه سیلاب فروش راه می افتد....انوقت بعید نیست برود کما بورس...چون براحتی کف چند ساله ار اس ای می شکند....
                                tom cruise in face book

نظر

در حال کار...
                                X