شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ebiman
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 2071

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
    به نظرم دولت اگر واقعا قصد فروش دارا دوم را به مردم نداشته باشه تا همون ۶/۱۹ بیشتر فروش نخواهد کرد ولی اگر دیدید این زمان را تمدید کرد بدانید حتما قصد فروش را دارد.
    خب همانطور که پیش بینی میشد دولت قصد فروش این صندوق را دارد و زمان را تا یک هفته دیگه تمدید کردند !
    سلام

نظر

• sooroosh1315
      ستاره‌دار (۲)
      • Oct 2019
      • 5358

10 درصد ریزش سریع و بعد رشد تا سقف قبلی ؟ همزمان با اغاز مهر ماه
      23 درصد ریزش فرسایشی و ایجاد کف؟ تا اخر سال

شیب خطوط هم جالبه 485 درصد در سال !!!!

شیب خط روند در سال های قبل 20 درصد بوده

در شاخص کل هم وزن 380 و 330 میشه اقدام به خرید کرد

آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2020/09/12, 19:19.
      از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• revolution
        ستاره دار (1)
        • Jul 2013
        • 208

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
        سلام
        آخرین آپدیت تحلیل شاخص کل
        [IMG][/IMG]
        با تشکر از شما حتما واقف هستید که موج چهار نمیتونه کوتاهتر از موج دو باشه
        موج دو 21 هفته طول کشیده

نظر

• سرمایه گذار
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1925

پایان اصلاح شاخص از دید ایچیمکو
          آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• linux_linda
            عضو فعال
            • Jun 2014
            • 3356

همچنان که سطح رشد شاخص رو نمیدونستیم
            سطح اصلاح شاخص رو هم نمیدونیم که بازار کی اصلاحش تموم میشه
            و اصلا کشیدن اندیکارتور و دادن تارگت برای شاخص کار بی خودیه
            چون دستکاری زیاد شده
            در بورس فقط سهام خریده میشه نه شاخص
            اگر میخواهید بدونید که پول تازه کی وارد بازار میشه هر وقت که شاخص هم وزن جون بگیره بره بالا
            دلیلش هم واضحش که سهام ریالی باید خودشون رو با دلار جفت کنن

نظر

• Lamour
              عضو عادی
              • Apr 2020
              • 249

در اصل توسط Lamour پست شده است View Post

شاخص کل داره کاملا تکنیکالی رفتار می کنه. در صورتی که بخواد پولبک به سقف کانال رو کامل کنه عددش حوالی 1520000 هستش. اما می شه اندکی خطا هم لحاظ کرد.
              به هر شکل ظاهرا (ظاهرا) و بلند مدت مشکل خاصی روند صعودی بازار بورس تهران رو تهدید نمی کنه!!

آپدیت شاخص کل (تایم هفتگی)

انتظار داشتیم پولبک به سقف کانالی هفتگی در 1520000 واحد اتفاق بیافته که شاخص تا نزدیک 1540000 اومد و به نظر می رسه ریزش در همین حوالی به پایان رسیده!

طبق قواعد تکنیکال کلاسیک، انتظار داریم در
              بلند مدت شاخص به سقف کانال دوم برسه که اهداف کلاسیک اون توی شکل نشون داده شده و کاملا مشخص هستش!!!!!!!!

[B]ارزش گذاری ریالی بورس تهران اشتباه است![/B]

نظر

• Lamour
                عضو عادی
                • Apr 2020
                • 249

در اصل توسط Lamour پست شده است View Post

در خصوص فولاد، هنوز روی خط روند آبی قرار داره و حمایت شده. فولاد حوالی 1650 می تونه نقطه خرید خوبی برای میان مدت باشه. البته با رعایت حد ضرر. من خودم اندکی نزدیک به همین عدد خریدم!
                یکی دو روز آینده مشخص می شه که خوشبخت می شیم :D یا کلا بدبخت /:.negaran.:/

متعادل شدن فولاد بالای خط روند و شروع روند صعودی اون می تونه یه جورایی به برگشت شاخص (و کلیت بازار) هم ترجمه بشه. باید صبر کنیم
                :)

آپدیت چارت فولاد و حمایت فولاد بر روی خط روند!!

[B]ارزش گذاری ریالی بورس تهران اشتباه است![/B]

نظر

• سرمایه گذار
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1925

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                  پایان اصلاح شاخص از دید ایچیمکو
                  امروز نگاه این نمودار می کردم بعد از منفی های شاخص به خودم گفتم نکنه ایچیموکو راست گفته باشه . فعلا ببینیم اوضاع به کجا ختم می شود.
                  من خودم هم اعتنایی به نمودار نکردم راستش را بخواهید فول سهم هستم
                  /.:blushsmiley:./
                  آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• تاران
                    عضو فعال
                    • Jan 2012
                    • 958

در اصل توسط revolution پست شده است View Post
                    با تشکر از شما حتما واقف هستید که موج چهار نمیتونه کوتاهتر از موج دو باشه
                    موج دو 21 هفته طول کشیده
                    سلام
                    معمولا یکی از دو موج بصورت ساده واقع میشه
                    اگه بپذریم موج ۲ پیچیده بود موج چهار ساده میشه و برعکس

نظر

• azad.
                      عضو فعال
                      • Jun 2019
                      • 962

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                      امروز نگاه این نمودار می کردم بعد از منفی های شاخص به خودم گفتم نکنه ایچیموکو راست گفته باشه . فعلا ببینیم اوضاع به کجا ختم می شود.
                      من خودم هم اعتنایی به نمودار نکردم راستش را بخواهید فول سهم هستم
                      /.:blushsmiley:./
                      سلام‌روز به خیر
                      یعنی تا آذر ماه اصلاح ادامه داره؟؟؟؟
                      دو هفته دیگه ادامه پیدا کنه که چیزی از سهام و پول ملت باقی نمی مونه که

نظر

• mohsen.mirzad
                        ستاره دار (2)
                        • May 2020
                        • 119

در اصل توسط mohsen.mirzad پست شده است View Post
                        در بررسی rsi شاخص کل در تایم فریم 3ماهه دو نکته قابل توجه وجود دارد:

1. هروقت rsi به عدد 95 رسید(فروردین1375 و مهر 1392) شاهد تغییر روند به مدت طولانی تا برگشت به حالت صعودی در شاخص کل بودیم(خط 1)

2.هروقت rsi به عدد 98.7رسید( مهر 1382)شاهد تغییر روند درمدت طولانی تا برگشت به حالت صعودی در شاخص کل بودیم(خط 2)

سوال اینجاست ایا همانند سال 1382 بازار مجددا به خوابی عمیق خواهد رفت یا اینبار چون دولت شدیدا نیاز به بورس برای تامین مخارج خود دارد مانع اینکار خواهد شد,

باید تا بسته شدن کندل 3ماهه در پایان شهریورماه منتظر ماند...

کندل سه ماهه با دوجی سنگ قبر در کانال جدید بسته شد همانطور که مستحضرید در پایان روند صعودی این کندل گواه بر تغییر روند به نزولی خواهد داشت بنا بر تحلیلی که در گذشته ارائه شد ظاهرا همانند مهر ۱۳۸۲ بازار یه مدت به حالت رنج در خواهد آمد و بازار سرمایه ایران حدالقل تا پایان انتخابات ریاست جمهوری
                        امریکا به حالت رنج خواهد بود

نظر

• Ali
                          ستاره‌دار(64)
                          • Mar 2011
                          • 2536

با سلام
                          خرید سهم خزانه از مواردی بود که میتوانست به تعادل رسیدن بازار کمک کند
                          چندین شرکت تاکنون برنامه خود برای خرید سهم خزانه را اعلام کرده اند
                          بورس هم عنوان کرده بود حداکثر تا 5 روز کاری مجوز های خرید صادر میشود
                          درحالیکه تاکنون هیچ محوزی صادر نشده است
                          برنامه خرید برخی از شرکت ها از امروز اول مهر شروع میشدکه به دلیل عدم صدور مجوز از طرف سازمان خریدسهم خزانه عملیاتی نشد.
                          امیدوارم سازمان زودتر اقدام کند

نظر

• بهزاد بهزادی
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 494

شب همه عزیزان بخیر،

دیدم موضوع جو بازار بسته شده و برای همین تحلیل کلی بازار رو اینجا می گذارم...

وضعیت این روزها بر کسی پوشیده نیست... فشار مضاعف اقتصادی روی ایران هست و تردید بسیار در مورد آینده و اینکه چه می شود و تا زمانی هم که انتخابات آمریکا تموم نشه وضعیت به همین صورت هم هست... اخبار ضد و نقیض در مورد اکتبر و احتمال رویارویی جزیی هم منتشر میشه که من شخصا بعید می دونم چنین اتفاقی بیفته چون تبعات منفی اون برای ترامپ بیشتر از تاثیرات مثبتش هست... بنابراین اینکه برخی فکر می کنند ترامپ در اکتبر برای ایران برنامه ای داره از دید من بیشتر داستان پردازی هست...

روند قیمت ارز به ما دروغ نمیگه... کفگیری که به ته دیگ خورده و بازار ارزی که بازیگر اصلی اون خود دولت و بانک مرکزی هست وگرنه بعید می دونم مردم عادی اصلا تو این بازار فعال باشند... وقتی ارزی وجود نداره و طرف تقاضا به صورت مصنوعی کور شده است خود عرضه کنند خودش قیمت رو تعیین می کنه... عرضه کننده یعنی صراف های زیر نظر بانک مرکزی... پس اینکه دلار کجا باید بره رو باید از بانک مرکزی پرسید...

ولی خاطرم هست در مقطعی از زنگنه پرسیدند به نظر شما قیمت بنزین باید چقدر افزایش پیدا کنه گفت تا جایی که مردم بتونند تحمل کنند... دلار هم داره از همین قانون نانوشته دولت پیروی می کنه...

در مجموع در دلار هر نزولی اصلاح و هر صعودی موج پیشرو هست... به جهت اقتصادی هم تنها راه برای دولت همینه وگرنه دلار رو ارزون کنه اقتصاد از هم خواهد پاشید... البته تو این بازی ها خب متاسفانه طیف بسیار زیادی از مردم ضربه می خورند... به این دلیل که قیمت دلار روی قیمت همه چی تاثیر مستقیم و یا غیر مستقیم داره...

برگردیم به اصل موضوع... با بازاری طرف هستیم که اصلاح خوبی کرده بعد از رشد هیجانی و زیادی که کرد... سوال اینه که آیا باید نقد بشم؟ به نظر من خیر...

اگر دید شما کوتاه مدت هست شاید بازار اصلاحش بیشتر هم باشه ولی اگر دید میان مدت و بلند مدت دارید توجه کنید که دلار و تورم صعودی هستند و این یعنی بازار بورس هم با یه تاخیر زمانی باز روی مسیر صعود میفته... البته منظور از صعود اینجا این نیست که الزاما سالی چندصد درصد سود بده اما وقتی تورمی داریم که خود کارشناسان دولت میگن 60 درصد خب ریال نگه داشتن با سود بانکی حتی 20 درصد یک کار اشتباه هست...

در مورد مسکن نوع نگاه فرق داره... مسکن زیرش همیشه سفت تره اما باید اهل صبر باشید و در عین حال پول درشتی رو مدت زیادی در خودش نگه می داره... کلا بورسی ها که عادت دارند هر روز ارزش سبدشون رو نگاه کنند رفتن به سمت مسکنی که ممکنه یکی دو سال درجا بزنه تا باز صعودی کنه براشون توجیه نداره...

دلار و سکه هم که جو امنیتی داره... بازار هم پر دلار تقلبی هست و هم پر سکه تقلبی... در عین حال مشکل نگهداری داره و رو تعداد بالا هم تقریبا غیرقابل تهیه هست... این دو بازار اگرچه روندشون صعودی هست ولی برای سرمایه های کم کار می کنه و رو سرمایه های بالا دردسرهای زیادی داره ورود و خروج ازشون...

در نهایت سوال من اینه که وقتی ریال نباید داشته باشیم... وقتی مسکن گزینه مناسبی برایمان نیست... وقتی سکه و دلار ورود بهشون ریسک های متعدد داره پس چه کنیم؟

جواب مشخص هست... هر روز چارت رو باز نکنید و مطمین باشید بازارهای موازی همیشه با هم حرکت می کنند... اینطور نیست که دلار بشه 50 هزار تومان و سهام نصف بشه... در نهایت با کمی تقدم و تاخر همه با هم حرکت می کنند... الانم که شاخص اصلاح خوبی داشته و حتی این اصلاح اگر تمام هم نشده باشه دیگه بعیده مثلا 500 هزار واحد دیگه بریزه...

خلاصه مطلب کمی دیدتون رو بلند مدت کنید و مطمین باشید روزهای سخت سپری میشه... هرچند رشد آتی قیمت سهام با توجه به داده های ضعیف اقتصادی حاکم بر ایران همچنان به دلیل تورم و بی ارزش شدن پول هست...

شب خوبی داشته باشید- بهزاد

نظر

• iligal
                              مدیر(ستاره دار 11)
                              • Sep 2012
                              • 4103

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                              شب همه عزیزان بخیر،

دیدم موضوع جو بازار بسته شده و برای همین تحلیل کلی بازار رو اینجا می گذارم...

وضعیت این روزها بر کسی پوشیده نیست... فشار مضاعف اقتصادی روی ایران هست و تردید بسیار در مورد آینده و اینکه چه می شود و تا زمانی هم که انتخابات آمریکا تموم نشه وضعیت به همین صورت هم هست... اخبار ضد و نقیض در مورد اکتبر و احتمال رویارویی جزیی هم منتشر میشه که من شخصا بعید می دونم چنین اتفاقی بیفته چون تبعات منفی اون برای ترامپ بیشتر از تاثیرات مثبتش هست... بنابراین اینکه برخی فکر می کنند ترامپ در اکتبر برای ایران برنامه ای داره از دید من بیشتر داستان پردازی هست...

روند قیمت ارز به ما دروغ نمیگه... کفگیری که به ته دیگ خورده و بازار ارزی که بازیگر اصلی اون خود دولت و بانک مرکزی هست وگرنه بعید می دونم مردم عادی اصلا تو این بازار فعال باشند... وقتی ارزی وجود نداره و طرف تقاضا به صورت مصنوعی کور شده است خود عرضه کنند خودش قیمت رو تعیین می کنه... عرضه کننده یعنی صراف های زیر نظر بانک مرکزی... پس اینکه دلار کجا باید بره رو باید از بانک مرکزی پرسید...

ولی خاطرم هست در مقطعی از زنگنه پرسیدند به نظر شما قیمت بنزین باید چقدر افزایش پیدا کنه گفت تا جایی که مردم بتونند تحمل کنند... دلار هم داره از همین قانون نانوشته دولت پیروی می کنه...

در مجموع در دلار هر نزولی اصلاح و هر صعودی موج پیشرو هست... به جهت اقتصادی هم تنها راه برای دولت همینه وگرنه دلار رو ارزون کنه اقتصاد از هم خواهد پاشید... البته تو این بازی ها خب متاسفانه طیف بسیار زیادی از مردم ضربه می خورند... به این دلیل که قیمت دلار روی قیمت همه چی تاثیر مستقیم و یا غیر مستقیم داره...

برگردیم به اصل موضوع... با بازاری طرف هستیم که اصلاح خوبی کرده بعد از رشد هیجانی و زیادی که کرد... سوال اینه که آیا باید نقد بشم؟ به نظر من خیر...

اگر دید شما کوتاه مدت هست شاید بازار اصلاحش بیشتر هم باشه ولی اگر دید میان مدت و بلند مدت دارید توجه کنید که دلار و تورم صعودی هستند و این یعنی بازار بورس هم با یه تاخیر زمانی باز روی مسیر صعود میفته... البته منظور از صعود اینجا این نیست که الزاما سالی چندصد درصد سود بده اما وقتی تورمی داریم که خود کارشناسان دولت میگن 60 درصد خب ریال نگه داشتن با سود بانکی حتی 20 درصد یک کار اشتباه هست...

در مورد مسکن نوع نگاه فرق داره... مسکن زیرش همیشه سفت تره اما باید اهل صبر باشید و در عین حال پول درشتی رو مدت زیادی در خودش نگه می داره... کلا بورسی ها که عادت دارند هر روز ارزش سبدشون رو نگاه کنند رفتن به سمت مسکنی که ممکنه یکی دو سال درجا بزنه تا باز صعودی کنه براشون توجیه نداره...

دلار و سکه هم که جو امنیتی داره... بازار هم پر دلار تقلبی هست و هم پر سکه تقلبی... در عین حال مشکل نگهداری داره و رو تعداد بالا هم تقریبا غیرقابل تهیه هست... این دو بازار اگرچه روندشون صعودی هست ولی برای سرمایه های کم کار می کنه و رو سرمایه های بالا دردسرهای زیادی داره ورود و خروج ازشون...

در نهایت سوال من اینه که وقتی ریال نباید داشته باشیم... وقتی مسکن گزینه مناسبی برایمان نیست... وقتی سکه و دلار ورود بهشون ریسک های متعدد داره پس چه کنیم؟

جواب مشخص هست... هر روز چارت رو باز نکنید و مطمین باشید بازارهای موازی همیشه با هم حرکت می کنند... اینطور نیست که دلار بشه 50 هزار تومان و سهام نصف بشه... در نهایت با کمی تقدم و تاخر همه با هم حرکت می کنند... الانم که شاخص اصلاح خوبی داشته و حتی این اصلاح اگر تمام هم نشده باشه دیگه بعیده مثلا 500 هزار واحد دیگه بریزه...

خلاصه مطلب کمی دیدتون رو بلند مدت کنید و مطمین باشید روزهای سخت سپری میشه... هرچند رشد آتی قیمت سهام با توجه به داده های ضعیف اقتصادی حاکم بر ایران همچنان به دلیل تورم و بی ارزش شدن پول هست...

شب خوبی داشته باشید- بهزاد

سلام و شب به خیر خدمت جناب بهزادی عزیز و بزرگوار
                              خیلی خوشحال شدم مجددا فعالیتتون رو در سایت از سر گرفتین و امیدوارم حضورتون ادامه دار باشه و خود بنده و دیکر دوستان از راهنمایی ها و صحبت های شما بهره کافی رو ببریم!!!

خاطرات بنده از شما برمیگرده به زمانی که روی سهم فاذر فعال بودین ،دقیقا یادم نیست سال 93 بود یا 94 ولی خب بنده هنوز در خاطرم هست صحبتهاتون ولی نفهمیدم چی شد که یهو محو شدین و دیگه نتونستیم از کمالات جنابعالی مستفیذ بشویم!!!

انشالله که در همه مراحل زندگی موفق و سر بلند باشید/:.Heart.:/
                              بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• تاران
                                عضو فعال
                                • Jan 2012
                                • 958

به نظر میرسه بااصلاح حدود ۵۰ درصدی اکثریت سهام بازار با محرک دلار یه موج صعودی خوب بزنه
                                حالا یه در قالب موج ۵ یا موج b

نظر

در حال کار...
                                X