شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • برداشت آزاد
    عضو عادی
    • Jun 2013
    • 22

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
    استغفرالله ...
    حالا هی به ما میگن گذشت کن آخه تا کی#:-S

دوست عزیز شما در موج شماری ابتدایی شاخص مشکل دارین داخل کادر موج 3 شما 3 موجه است و الباقی موج شماریتون متاسفانه قبول ندارم

در ضمن نظر کلی بنده درباره شاخص کل از ابتدای رشد حوالی 28000 واحد که استارتش خورد تا به امروز در کارکشن abc هستیم و موج فعلی که تا 90 هزار رفتیم انتهای موج 3 از C میدونم مستندات تحلیلهایی که بر روی شاخص انجام دادم از ابتدا همگی در اینترنت هست که میتونید سرچ کنید و ببینید !

همچنین بعد از تموم شدن موج 4 که داخلش هستیم موج 5 را آخرین ریز موج C کارکشن میدونم ...
    واسلام

درست و غلطش هم به مرور زمام میبینیم

یک زمان شاخص در 30- 40 هزار واحد گفتیم تا 90 هزار واحد جا برای رشد داره که رو سفیدمون کرد و دقیقیا تا 90000 واحد استاپ زد و برگشت حال ببینیم این سناریو به کجا میرسه...
    بنده احتیاجی به گذشت شما ندارم و متاسفانه از هم صحبتی شما خوشوقت نشدم.
    موج 3 من 5 موجه است تایم فریم 1 ساعته بوضوح مشخصه
    و جالبتر اینکه impulse رو کارکشن می دونید. این یکی دیگه آخرشه

بگذریم. غرور آفت بدی است

اصلاح اخیر رو هم من یک زیگزاگ ناقص می دونم تا اینجای کار ....

نظر

• شاهین محلوجی
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 2050

در اصل توسط برداشت آزاد پست شده است View Post
      بنده احتیاجی به گذشت شما ندارم و متاسفانه از هم صحبتی شما خوشوقت نشدم.
      موج 3 من 5 موجه است تایم فریم 1 ساعته بوضوح مشخصه
      و جالبتر اینکه impulse رو کارکشن می دونید. این یکی دیگه آخرشه

بگذریم. غرور آفت بدی است

اصلاح اخیر رو هم من یک زیگزاگ ناقص می دونم تا اینجای کار ....
      استاد! تایم زیر دیلی را در فارکس استفاده میکنن نه بازار ایران هر چند این بحث 3 سال پیش بنده با استاد هالی بود اگر بشناسیدش...

بگذریم اصلا همونیکه شما میگی درسته بلخره بایستی یه فرقی باشه البته با get advanced همه شدن موج شمار :.thumbsupsmileyanim

منتظر موج شماری صحیح تون هستیم بیزحمت بگین اصلاح شاخص کی تموم میشه و از چه کلاستر قیمتی شروع کنیم به خرید که برای سبد خودم و دوستان شروع به خریدن کنم و جواب دوستان دیگر هم داده باشید!!!

انشالا که همیشه موفق باشید :-/
      جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• برداشت آزاد
        عضو عادی
        • Jun 2013
        • 22

استاد! تایم زیر دیلی را در فارکس استفاده میکنن نه بازار ایران هر چند این بحث 3 سال پیش بنده با استاد هالی بود اگر بشناسیدش...

بگذریم اصلا همونیکه شما میگی درسته بلخره بایستی یه فرقی باشه البته با get advanced همه شدن موج شمار :.thumbsupsmileyanim

منتظر موج شماری صحیح تون هستیم بیزحمت بگین اصلاح شاخص کی تموم میشه و از چه کلاستر قیمتی شروع کنیم به خرید که برای سبد خودم و دوستان شروع به خریدن کنم و جواب دوستان دیگر هم داده باشید!!!

انشالا که همیشه موفق باشید :-/
        آره استاد هالی رو هم می شناسم خوب هم می شناسمشون.
        من آنم که رستم بود پهلوان، بنده واسه کسب اعتبار از روی دوش کسی بالا نمی رم داد بزنم.
        این استادی هم که ابتدای کلامتون گفنید برازنده خودتون هست.
        ....
        توی این چند پستی که باهاتون بحث کردم متاسفانه زیاد توهین می کنی که نشون دهنده کبر و استیصال شماست.

و اما موج اصلاحی شما:

انتهای موج a شما در واقع همان w هست که توی شکلتون نمایش دادید. موج a که شما ترسیم کردید 3 موجه است اگر قانون همانندی و تعادل گلن نیلی رو مطالعه بفرمایید ریز موجهای شما از یک درجه نیستند. بهمین خاطر بنده گفتم موج a شما سه موجه است.

تایید باشید

نظر

• مسلم
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1100

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
          H'I
          اگه بازار تکنیکال حالیش بود که الان دوماه ریزش نداشتیم...هیچ جای جهان بورسش اینجوری نیس که یدفه بخواد هر سهم 40 50 درصد ریزش داشته باشه...تو ایران متاسفانه امنیت شغلی نیست تو هیچ کاری/...خدا از سر باعث وبانیش نگذره
          البته این ریزشها و بدترش در معتبر ترین بورسهای دنیا هم اتفاق می افتد و مختص ما نیست و بهتره در این موارد بگیم اصلا تکنیکال از بیخ و بن مشکل دارد که با نظر ما پیش نرفته!

چارت سهام یاهو رو ملاحظه میکنید:

فایل های ضمیمه شده

نظر

• شاهین محلوجی
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 2050

در اصل توسط برداشت آزاد پست شده است View Post
            آره استاد هالی رو هم می شناسم خوب هم می شناسمشون.
            من آنم که رستم بود پهلوان، بنده واسه کسب اعتبار از روی دوش کسی بالا نمی رم داد بزنم.
            این استادی هم که ابتدای کلامتون گفنید برازنده خودتون هست.
            ....
            توی این چند پستی که باهاتون بحث کردم متاسفانه زیاد توهین می کنی که نشون دهنده کبر و استیصال شماست.

و اما موج اصلاحی شما:

انتهای موج a شما در واقع همان w هست که توی شکلتون نمایش دادید. موج a که شما ترسیم کردید 3 موجه است اگر قانون همانندی و تعادل گلن نیلی رو مطالعه بفرمایید ریز موجهای شما از یک درجه نیستند. بهمین خاطر بنده گفتم موج a شما سه موجه است.

تایید باشید

افتخار بنده اینه که از صفر شروع کردم و هیچ ادعایی نداشتم و ندارم نیازی به تایید هیچ کسی نداشتم و ندارم میخواد استاد باشه یا مبتدی

سابقه بنده با تمام تحلیلهایی که از سال 89 تا به کنون در اکثر سایتها گذاشته ام مشخص است که اکثرا با موفقیت همراه بوده لذا نیازی نیست شما که دو روزه اومدید در سایت برای بنده عرض اندام کنید و تایید کنید

ادامه بحث با شما فقط باعث اتلاف وقت است بهتر است به موج شماریتون مشغول باشید که احتمالا کف شاخص در تایم 2 دقیقه دو ثانیه پیدا خواهید کرد

با عرض پوزش از دوستان

نظر

• برداشت آزاد
              عضو عادی
              • Jun 2013
              • 22

افتخار بنده اینه که از صفر شروع کردم و هیچ ادعایی نداشتم و ندارم نیازی به تایید هیچ کسی نداشتم و ندارم میخواد استاد باشه یا مبتدی

سابقه بنده با تمام تحلیلهایی که از سال 89 تا به کنون در اکثر سایتها گذاشته ام مشخص است که اکثرا با موفقیت همراه بوده لذا نیازی نیست شما که دو روزه اومدید در سایت برای بنده عرض اندام کنید و تایید کنید

ادامه بحث با شما فقط باعث اتلاف وقت است بهتر است به موج شماریتون مشغول باشید که احتمالا کف شاخص در تایم 2 دقیقه دو ثانیه پیدا خواهید کرد

با عرض پوزش از دوستان
              ادعا نداشتن توی کلامتون بوضوح مشخصه.
              بگذریم.
              کاش از ابتدا با شما بحث نکرده بودم البته بنده سر قرارم هستم. اگر تحلیلم اشتباه باشه مثل یک مرد میام عذر خواهی می کنم .. باقیش بماند

نظر

• راز نما
                عضو فعال
                • Mar 2013
                • 347

دوستان بهتر نیست تحلیل خودتان را بگذارید تا دیگران قضاوت کنند این کار در فروم درست نیست همدیگر را تخریب کنید هر کس نظر خودش را بده قضاوت را آینده مشخص میکنه. به هر حال اگر تکنیکال میتونست جواب قاطعی بده که همه الان هیچ مشکلی نداشتند . به هر حال از فردا بازار مورد حمایت حقوقی قرار میگیره.
                تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925

نظر

• mass0ood
                  عضو فعال
                  • Jan 2014
                  • 429

در اصل توسط راز نما پست شده است View Post
                  دوستان بهتر نیست تحلیل خودتان را بگذارید تا دیگران قضاوت کنند این کار در فروم درست نیست همدیگر را تخریب کنید هر کس نظر خودش را بده قضاوت را آینده مشخص میکنه. به هر حال اگر تکنیکال میتونست جواب قاطعی بده که همه الان هیچ مشکلی نداشتند . به هر حال از فردا بازار مورد حمایت حقوقی قرار میگیره.
                  متاسفانه از این فرداها زیاد شنیدیم! اما باز هم انگار یه جای کار میلنگه!

نظر

• راز نما
                    عضو فعال
                    • Mar 2013
                    • 347

در اصل توسط mass0ood پست شده است View Post
                    متاسفانه از این فرداها زیاد شنیدیم! اما باز هم انگار یه جای کار میلنگه!
                    درسته حرف شما ولی مطمئنم فردا شروع حمایت قوی حقوقی می باشد و تا محدوده 84000 تا 85000 این حمایت قوی انجام می شود. انشاالله تا ببینیم چی میشه ما که جز صبر کردن کاری نمیتونیم بکنیم.
                    تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925

نظر

• عادل عطایی
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 331

در ضمن نظر کلی بنده درباره شاخص کل از ابتدای رشد حوالی 28000 واحد که استارتش خورد تا به امروز در کارکشن abc هستیم و موج فعلی که تا 90 هزار رفتیم انتهای موج 3 از C میدونم مستندات تحلیلهایی که بر روی شاخص انجام دادم از ابتدا همگی در اینترنت هست که میتونید سرچ کنید و ببینید !

همچنین بعد از تموم شدن موج 4 که داخلش هستیم موج 5 را آخرین ریز موج C کارکشن میدونم ...
                      با سلام.
                      تا اونجا که من میدونم اگر موج 2 از ابتدای موج 1 بیشتر اصلاح کنه، موج شماری باطله. یا اگه موج 4 داخل محدوده موج 2 بشه اون وقت باید دوباره موج شماری کرد. همین طور اگه موج اصلاحی abc (که در بلند مدت میتونه موج 2 یا 4 از درجه بالاتر باشه) به ابتدای موج شماری برسه هم موج شماری باطله. موج اصلاحی که از موج پیشرو بزرگتر شه باید در موج شماری تجدید نظر کرد. اگر موجی که از 28 هزار تا 90 هزار رشد کرده و هنوز هم تموم نشده اصلاحی هست باید قبلش شاخص در محدوده ای بالاتر از 90 هزار میبوده باشه. ( که نبوده! )
                      البته مورد بحث دقیقا نمودار شاخص با همه ایراداتش هست. باز اگه من اشتباه میکنم خوشحال میشم در فضایی دوستانه توضیحات بیشتری بفرمایید.
                      اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• amirabbas2011
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 651

ادامه ريزش شاخص بورس

شاخص بورس تهران در حالی با نزول شدید همراه بود که کارشناسان بازار پیش بینی می کردند حداقل با تصمیمات تازه ای که در بازار گرفته شده روند نزولی پایان یابد.

به گزارش خبرآنلاين، تحلیلگران اعتقاد دارند اثرات منفی فعالیت پتروشیمی ها، صنایع خودرویی و سیمانی موجب کاهش 273 واحدی شاخص بورس تهران شده است. در حال حاضر شاخص به کانال 77 هزار واحدی بازگشته است. سازمان بورس محدودیت فروش را برای شرکت های حقوقی اعمال کرده است ولی این شرکت ها روزگذشته خواهان لغو این محدودیت شدند.

امروز بانک تجارت، گسترش نفت و گاز پارسیان، پالایش نفت بندرعباس، هلدینگ سرمایه‌گذاری غدیر، هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، بانک صادرات، هلدینگ نفت، گاز و پتروشیمی تأمین سایپا، سرمایه‌گذاری خوارزمی، پالایش نفت اصفهان و سرمایه‌گذاری دارویی تأمین بیشترین تأثیر منفی را داشتند اما در مقابل داروسازی اسوه، نفت پارس، شیشه همدان، پست بانک، لیزینگ ایرانیان و پمپ‌سازی ایران بیشترین تأثیر مثبت را دارند.

همچنین بیشترین افزایش قیمت به داروسازی اسوه، پمپ‌سازی ایران، تأمین ماسه ریخته‌گری، ایرکاپارت صنعت، نفت پارس، پشم شیشه و شیشه همدان اختصاص یافت و در مقابل کارخانجات تولیدی شهید قندی، درخشان تهران، گسترش سرمایه‌گذاری ایران خودرو، قند مرودشت، ایران دارو، پگاه آذربایجان غربی و لعابیران بیشترین کاهش قیمت را دارند.

نظر

• شاهین محلوجی
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 2050

متاسفانه فروم نويسى هميشه دردسرهاي خودش را داره
                          بيشتر مواقع تحليلي كه در سايت ديده نميشه مانند چت روم همه با هم درد دل ميكنن حالا چه بازار صعودي چه نزولى البته در بازار صعودي اساتيد هم پيداشون ميشه!
                          بگذريم...
                          جديدا هم از بس كه ضر در ضرر شده همه كم اعصاب شدن تحليلى هم كه گذاشته ميشه بجاي نقد شروع ميكنن به عيب و ايراد گرفتن و ادعا و من من كردن و ...

از اين ببعد ما هم مثل باقى دوستان تماشاچي هستيم تا از مطالب ديگر دوستان استفاده كنيم...

نظر

• شبندر
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 3598

طبق نظر شاخص نگار بنده امروز شاخص روي 65329واحد ايستاد كه به نظر ميرسه تا 52937نزول داشته باشه و از اون به بعد تا 60192رشد ميكنه و در اين حوالي به مدت يك سال نوسان ميكنه بنابراين به نظرم هنوز يراي خريد زوده و بايد صبر كرد البته عدد شاخصي كه بورس تهران نشان مي دهد هم جاي تامل دارد
                            دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• bahary
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 2510

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                              طبق نظر شاخص نگار بنده امروز شاخص روي 65329واحد ايستاد كه به نظر ميرسه تا 52937نزول داشته باشه و از اون به بعد تا 60192رشد ميكنه و در اين حوالي به مدت يك سال نوسان ميكنه بنابراين به نظرم هنوز يراي خريد زوده و بايد صبر كرد البته عدد شاخصي كه بورس تهران نشان مي دهد هم جاي تامل دارد
                              شبندر ! تو بازم گاف دادیا!!!!! مرد حسابی ! کدوم شاخص رو 65329 واحد ایستاده؟ حداقل یه نگاه به نمودارها بنداز و بعد اظهار فضل کن. شاخص کل امروز 77515 است و بیشترین ریزشی که می تونه داشته باشه هم 71800 است. هر چند که به اونجا هم نمی رسه و بر می گرده. بیا و اگه با صداقت حرف می زنی و مثلا کار شناس شاخص نگار و غیره داری و دلاری بهشون پول میدی، نصف اون دلارهات را به من بده تا هر نوع تحلیل و زمان ورود و خروج به سهم خواستی تضمینی بهت می دم. اون بی سوادهای آبرو بر را هم اخراج کن! دیگه هم نبینم خالی بندی کنیا خوبیت نداره و خلاف اخلاق و مردانگی است.

نظر

• Benny
                                عضو عادی
                                • Jul 2025
                                • 33

در اصل توسط bahary پست شده است View Post
                                شبندر ! تو بازم گاف دادیا!!!!! مرد حسابی ! کدوم شاخص رو 65329 واحد ایستاده؟ حداقل یه نگاه به نمودارها بنداز و بعد اظهار فضل کن. شاخص کل امروز 77515 است و بیشترین ریزشی که می تونه داشته باشه هم 71800 است. هر چند که به اونجا هم نمی رسه و بر می گرده. بیا و اگه با صداقت حرف می زنی و مثلا کار شناس شاخص نگار و غیره داری و دلاری بهشون پول میدی، نصف اون دلارهات را به من بده تا هر نوع تحلیل و زمان ورود و خروج به سهم خواستی تضمینی بهت می دم. اون بی سوادهای آبرو بر را هم اخراج کن! دیگه هم نبینم خالی بندی کنیا خوبیت نداره و خلاف اخلاق و مردانگی است.
                                منظور ایشون اینه که شخص شخیص شاخص نگارشون اومده شاخص رو محاسبه کرده و گقته عدد واقعی 65329 هست و تازه پیش بینی هم کرده!

نظر

در حال کار...
                                X