شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عادل عطایی
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 331

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
    یعنی موج 3 کوتاه تر از موج 1؟!
    در اصل توسط buodan پست شده است View Post
    مرادی جان موج 3 کوتاه تر از 1 نیست ، موج شماری در نمای لگاریتمی می باشد .
    با سلام به همه ی دوستان.
    به نظر من ایراد اصلی موج شماری در شمارش ریزموج های موج 3 هست که در اون موج 3 از 3 کوتاهترین موج شده. به نظر در حال حاضر گروه کانه فلزی در زیر موج 4 از 3 اصلی هست.
    اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• mnm
      عضو عادی
      • Jun 2013
      • 155

دوستان همکاری کنید و نظرتونو بفرمایید:
      آیا موج3بزرگ ادامه داره یا تموم شده ما بیخبر بودیم؟!
      یا در4بزرگیم؟
      نظر خودم که هنوز در3بزرگیم.
      این چیزارو نباید سرسری ازش بگذریم!
      بار علمی این تاپیک خیلی بالاست و افراد حرفه ای برخورد میکنن

نظر

• راز نما
        عضو فعال
        • Mar 2013
        • 347

به نظرهای دوستان توجه میشه و خوب دقت کرد اینه که زیاد به نکته های ریز توجه می کنند البته این خوبه و اما نباید زیاد هم به اما اگر ها و یا ریزموجها و غیره توجه کرد یعنی منظورم اینه یک حالت کلی را باید دید وقتی نمودار هفتگی بررسی میشه مشخص میشه که زمان صعود قوی بمدت چند هفته فراهم شده است اما در نمودار روزانه متوجه میشویم که این هفته باید مسیر صعود باشد در محدوده 78000 تا 80000 که حتما اتفاق خواهد افتاد پس ورود به بازار اکنون بهترین روزها می باشد اما باید دید که در محدوده مقاومت 78000تا 80000و یا 84000 چه کار میکند اونجا متوجه میشویم هرچند در صورتی که از 76000 عبور کنیم که حتما اتفاق می افتد خوب این نقطه میشه یک نقطه حمایت شاخص ویا اگر بطرف 84000 برویم ما دچار سه نقطه حمایت در محدوده بالا میشویم بنابراین خرید در شنبه بهترین حالت می باشد چرا که فرض هم اگر بازار عکس العملی هم به پایین داشته باشد حداقل اینه که فرصت فروش بمدت 4 هفته برای مان وجود دارد که در ضرر نرویم و این یک نکته اساسی هست که باید توجه کرد حالا بازار در آینده چه عکسالعملی نشان میدهد باید ببینیم در محدوده بالا شاخص چه عملی و یا حجم معاملاتی از خود بجا می گذارد. البته این فقط نظر منه نظر دوستان محترم.
        تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

در اصل توسط adelataee پست شده است View Post
          با سلام به همه ی دوستان.
          به نظر من ایراد اصلی موج شماری در شمارش ریزموج های موج 3 هست که در اون موج 3 از 3 کوتاهترین موج شده. به نظر در حال حاضر گروه کانه فلزی در زیر موج 4 از 3 اصلی هست.
          به زیر موج ها دقت نکرده بودم،اما دقیقا منظور منم همین بود که به نظر تو موج 4 از 3 باشه...

در اصل توسط mnm پست شده است View Post
          دوستان همکاری کنید و نظرتونو بفرمایید:
          آیا موج3بزرگ ادامه داره یا تموم شده ما بیخبر بودیم؟!
          یا در4بزرگیم؟
          نظر خودم که هنوز در3بزرگیم.
          این چیزارو نباید سرسری ازش بگذریم!
          بار علمی این تاپیک خیلی بالاست و افراد حرفه ای برخورد میکنن
          باهاتون موافقم،اگه شاخص رو رو تایم ماهانه بزاریم وسعی کنیم بشمریم نمیتونیم بپذیریم که موج 3 اصلی تموم شده باشه،ضمن اینکه اگه بخوایم طبق نظر دوستانی که میگن موج 4 اصلی هستیم در نظر بگیریم اونوقت حرف بعدی خود این دوستان که میگن مثلا موج 5 ازتابستون شروع میشه نقض میشه به نظرم،موج 2 اصلی حدود یکسال طول کشیده،چه طور میشه انتظار داشت موج 4 اصلی شش ماه طول بکشه؟!!!!

تحلیل خانم محمدی به نظرم منطقی تر و درست تر میاد به نسبت سایر تحلیل هایی که از شاخص دیدم تا حالا...

پ.ن:البته قطعا من در اون حدی نیستم که بخوام در مورد موج شماری های بزرگان نظر بدم،صرفا از دید اماتوری خودم عرض کردم!

پ.ن2:از روند فعلی تاپیک به شدت دارم لذت میبرم،کاش همیشه همینطور دوستانه با هم مباحثه داشته باشیم،به رشد هممون کمک بزرگی خواهد کرد قطعا.../:.Heart.:/
          تمام سال من بی تو...

نظر

• esi_mohammadi
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 1105

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
            خانم سایه محمدی(pani):در بورکس

با سلام

بنده برای اولین بار در 19 آذر در تاپیک شخصی ام در ادان تحلیل(ص 109) به مقاومت 88-90 سخت برای پایان موج 3 و موكدا در تاریخ 27 آذر در هر دو سایت به مقاومت سرسخت این محدوده برای پایان موج 3 از 3 اصلی تاکید کردم و شخصا 80% سرمایه رو خارج کردم و به بانک سپردم و از این بابت جزو اولین نفراتی بودم که این اصلاح رو پیش بینی کرد و در مقابل شاهد رفتارهای هیجانی از سوی سرمایه گذاران در اوج مرحله مشاركت عمومی در دی ماه بودیم که نمونه ان تارگتهای 120 هزار و بیشتر و تاپیک جشن شاخص 100 هزاری

در خصوص وضعیت الیوتی شاخص همانطور که قبلا گفتم نظرم موج 4 از 3 بزرگ هست و داریم به حداقلهایی که در تاریخ 23 بهمن در آدان اورده بودم نزدیک میشویم:

در تاریخ 23 بهمن با تکیه بر الیوت برتر گلن نیلی حداقل زمان اصلاح را از زمان شروع سه ماه و یا بازگشت و اصلاح شاخص به میزان حداقل یک سوم حركت شاخص کل از 35 تا 89 هزار عنوان کرده بودم که در هر دو مورد به حداقلهایی که 2 ماه پیش ,پیش بینی کرده بودم نزدیک شده ایم

و اما در ادامه ی راه:
            همانطور که استاد مسلم الیوت گلن نیلی عقیده دارد در کاركشنها پیش بینی دقیق نوع و پایان اصلاح بدلیل خصوصیات پیچیده ساختارهای اصلاحی با درصد خطای بالایی مواجه هست...
            ولی با قوانین مختلف این سبک میتوان پیش بینی هایی به مراتب بهتر از بقیه سبكهای الیوتی ارائه داد
            همانطور که قبلا گفتم عقیده من موج 4 از 3 بزرگ هست و حداقل زمان این اصلاح 3 و حداكثر 6 ماه تخمین زده میشود ولی خب برخی تحلیلگران عقیده به موج 4 اصلی دارند یعنی معتقدند موجی که از ابتدای شهریور 91تا دی ماه92 داشتیم در قالب موج 3 پایان یافته و هم اكنون موج 4 اصلی هست..هر چند که در ریز موج شماری این فرضیه ما عملا موج 4 از درجه کوچکتر را نمیبینیم و موج 4 مفقود در درجات بالاتر مردود است ولی خب دوستداران این نظریه مطلع باشند موج 4 اصلی با اصلاحی 4-5 ماهه پایان نمی یابد زمان موج 4 اصلی حداقل 10 ماه خواهد بود.
            در ادامه ی تحلیل دیروز عصر و دلایلی که برای الترناتیو خودم در 4 از 3 در مقابل آلترناتیوهایی که اعتقاد به 4 اصلی دارند:
            همانطور که 23 بهمن گفته بودم برای این اصلاح معتقد به حداقل 3 و حداكثر 6 ماه برای تكمیل ظرف زمان هستم که وارد محدوده ی فوق الذكر شده ایم

اصلاح فعلی رو بصورت زیر شمردم و یک کامپلكس wxy را درمحدوده ی 72 تا 74 در شرف اتمام میبینم:

نكته قابل تعمق این هست که کامپلكس ها قابلیت تبدیل به فرمهای پیچیده تری مثل تریپل ها را دارند.به عبارتی اگر شاخص از محدوده 77500-78000 عبور نكند با توجه به اینكه این اصلاح مجاز به یک اصلاح زمانی بین 3 تا 6 ماه است صعود فعلی به موج x دیگری برای ادامه اصلاح بصورت تریپل wxyxz در سطوح پایینتر منجر خواهد شد

ولی اگر از محدوده ی 78000 با چند درصد تلورانس به سلامت عبور کنیم شخصا قائل به موج 5 از 3 بزرگ هستم که بهمن ماه تارگت اون رو هم در ادان داده بودم که حداقل 90 و حداكثر 115-120 بود هر چند احتمال ترانکیتد شدن این صعود اخر هم وجود دارد.
            بعد از تكمیل موج 3 اصلی ماندن در بازار برای 9 تا 12 ماه هیچ توجیه معقولانه ای نخواهد داشت.

ادامه دارد..
            چرا موج b از X ،( در تام فرم پایین تر ( یک ساعته ) ) پنج موجه و c از X سه موجه است ؟
            قانون عوض شده که موج های B پنج موجه و موج های C سه موجه هستند !!!!!
            (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
            (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
            (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• محمد 66
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2938

[QUOTE=m.r_moradi;480162]میدونم لگاریتمیه،منتهی به نظرم تفاوتی ایجاد نمیکنه،تو همین نمای لگاریتمی هم تا اونجا که من میدونم نمیتونه کوتاه تر باشه،هرچند من زیاد به موج شماری وارد نیستم...@};-

در اصل توسط trojan پست شده است View Post
              m.r_moradi گرامی . منظور دوستمون این هست که نقاط ابتدا و انتهای امواج ملاک کوتاهی و بلندی یک موج است در همین شکل مورد بحث موج 1 از حدود 1000 تا 6000 رفته ولی موج 3 از حوالی 6000 تا 20000 حرکت کرده . یعنی موج 1 حدود 5000 واحد رشد داشته ولی موج 3 در حدود 14000 واحد رشد رو تجربه کرده . لذا به نظر منم موج 3 بزرگتر از موج 1 درست فرض شده . منو ببخشید که وسط مباحث دوستان وارد شدم .
              مرادی جان در نمای لگاریتمی این طور به نظر می رسد که 3 کوچکتر از 1 است . جناب TROJAN جواب قانع کننده ای دادند ، شما ارقام و اعداد را باید در نظر بگیری که موج 3 ، 14000 واحد رشد کرده و موج 1 ، 5000 واحد ، یعنی موج 3 خیلی بزرگتر از موج 1 می باشد .

نظر

• محمد 66
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2938

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                چرا موج b از X ،( در تام فرم پایین تر ( یک ساعته ) ) پنج موجه و c از X سه موجه است ؟
                گفتم که این تحلیل ایراد دارد .

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

سلام بر اقا اسماعیل عزیز/:.Heart.:/

جسارت بنده رو ببخشید(بزارید به حساب شدیدا اماتور بودن تو الیوت)

مگه امواج در جهت روند 5 تایی و در جهت مخالف 3 تایی نیستن؟!

خوب تو شکل فوق هم اونطوری که من میبینم :

a از X که صعود تو روند نزولیه 3 تایی شده(موج صعودی و جهت روند نزولی باید 3 تایی بشه)

b از X که نزول تو روند نزولیه 5 تایی شده (موج نزولی و جهت روند نزولی باید 5 تایی بشه)

c از X که صعود تو روند نزولیه 3 تایی شده(موج صعودی و جهت روند نزولی باید 3 تایی بشه)

اینم یه پست قدیمی:

فارق از بحث زیر موج ها خودتم موج فعلی رو 4 از 3 میدونی دیگه،درسته؟!

موج 4 بودن رو قبول دارم ،اما اشتباهتون اینجایی هست که موج 4 از 3 بزرگ رو با موج 4 بزرگ اشتباه گرفتید!!!

موج فعلی قطعا زیر موج 4 از موج 3 اصلی هست که دیگه داره به اخراش نزدیک میشه...

بعدش موج 5 از 3 رو خواهیم داشت انشالله،که به نظرم حدود 6 ماه و با تارگت های 103-110-130 هزار واحدی خواهد بود...

بعد از این قضایا تازه میریم برای موج 4 اصلی که همونطور که گفتید موجی طولانی،و خسته کننده خواهد بود که میتونه یکسال هم به درازا بکشه...

توصیه میکنم موج شماری اقای محمدی تو صفحه ی قبل رو دوباره ببینید،بنده هم با ایشون هم نظر هستم و موج شماری صحیح رو به این شکل میدونم،حتی تو تایم فریم ماهانه این موضوع بهتر هم مشخصه که تو تاپیک خودم اون رو قرار دادم...

اندکی صبر،سحر نزدیک است... ;)

پ.ن:
                  این پست اقای محمد بالا بمونه بد نیست...

( تایم فرم هفتگی ) فعلا تا وقتی که خط روند که محدوده 76000 تا 77000واحد می باشد شکسته نشه میتونیم به روند شاخص در میان مدت امیدوار باشیم

لینک تصویر

اینم شاخص تایم فریم ماهانه از تاپیک خودم:
                  یه نگاه الیوتی آماتوری به شاخص در تایم فریم ماهانه...

با فرض درست بودن این نگاه،باید از این هفته موج 5 از 3 بزرگ شروع بشه با تارگت حداقلی 103 هزار واحد و حداکثری 130 هزار واحد...
                  --------------------
                  ]

مرادی جان در نمای لگاریتمی این طور به نظر می رسد که 3 کوچکتر از 1 است . جناب TROJAN جواب قانع کننده ای دادند ، شما ارقام و اعداد را باید در نظر بگیری که موج 3 ، 14000 واحد رشد کرده و موج 1 ، 5000 واحد ، یعنی موج 3 خیلی بزرگتر از موج 1 می باشد .
                  والا چه عرض کنم،نمیتونم قبول کنم،من نظرم بیشتر رو نسبتهاست و نه اعداد خطی...
                  خدمت جناب تروجان هم عرض کردم،نسبتی اگه در نظر بگیریم،موج 3 کوچیکتر از موج 1 میشه...
                  باید بیشتر مطالعه کنم ببینم کدوم یکی درسته...
                  آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/04/17, 14:14.
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• محمد 66
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 2938

باید عرض کنم که موج شماری خانم محمدی اشتباه است ، چون موج 5 از 3 بزرگ با پدیده کوتاه شدگی همراه شده است ، اغلب بعد از موج سوم بسیار قوی و ممتد پدیده کوتاه شدگی رخ می دهد و با توجه به اینکه 3 از 3 بسیار قوی و ممتد بوده ریز موج 5 از 3 با کوتاه شدگی مواجه شده است .

در حقیقت موج 3 بزرگ در رقم 84000 واحد به پایان رسیده است و در حال حاضر در 4 بزرگ قرار داریم که همان طور که در نمودار مشاهده می کنید موج A از 4 بزرگ طی یک 5 موجی در محدوده 74000 به پایان رسید و از روز چهارشنبه وارد موج B از 4 شده ایم که احتمال می دهم تا فیبوی 61 درصد A یعنی محدوده 80000 بالا برود و سپس موج C با هدف 70000 واحد را به عنوان پایان 4 بزرگ خواهیم داشت .

یک نکته را اضافه کنم که موج 4 از نظر زمانی نمی تواند کمتر از 1/3 موج 3 باشد و با توجه به این که موج 3 ، 18 ماه به طول انجامیده پس موج 4 باید حداقل 6 ماه زمان ببرد و در حال حاضر حدود 2.5 ماه آن طی شده و حداقل 3.5 ماه دیگر در موج 4 خواهیم بود و حرکت اصلی شاخص همانطور که جناب بهزادی اشاره فرموده بودند از اواسط مرداد و پایان ماه مبارک رمضان آغاز می شود .

نظر

• esi_mohammadi
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 1105

سلام بر اقا اسماعیل عزیز/:.Heart.:/

جسارت بنده رو ببخشید(بزارید به حساب شدیدا اماتور بودن تو الیوت)

مگه امواج در جهت روند 5 تایی و در جهت مخالف 3 تایی نیستن؟!

خوب تو شکل فوق هم اونطوری که من میبینم :

a از X که صعود تو روند نزولیه 3 تایی شده(موج صعودی و جهت روند نزولی باید 3 تایی بشه)

b از X که نزول تو روند نزولیه 5 تایی شده (موج نزولی و جهت روند نزولی باید 5 تایی بشه)

c از X که صعود تو روند نزولیه 3 تایی شده(موج صعودی و جهت روند نزولی باید 3 تایی بشه)

اینم یه پست قدیمی:

فارق از بحث زیر موج ها خودتم موج فعلی رو 4 از 3 میدونی دیگه،درسته؟!

--------------------

والا چه عرض کنم،نمیتونم قبول کنم،من نظرم بیشتر رو نسبتهاست و نه اعداد خطی...
                      خدمت جناب تروجان هم عرض کردم،نسبتی اگه در نظر بگیریم،موج 3 کوچیکتر از موج 1 میشه...
                      باید بیشتر مطالعه کنم ببینم کدوم یکی درسته...
                      سلام جناب مرادی عزیز

این صحبت شما در امواج ترکیبی درست است نه تک موج ها
                      این نظریه از نظره من روی تک موج ها کاملا اشتباه است
                      اصلا شمارش تک موج ها ربطی به نزول و صعود در جهت مخالف و موافق ندارند و باید ترکیبی در جهت روند اصلی ( مثلا اینجا نزولی ) 5 تایی و عکس روند اصلی ( بر فرض نزولی ) 3 تایی شوند ....
                      اگر اینجوری بخواهیم تفکر کنیم که هر 5 موجه از یک موج را چون در جهت روند نزولی است دوست داشتیم b نامگذاری کنیم و هر سه موجه را چون در خلاف جهت روند است دوست داشتیم c بگیریم که کل الگو های الیوتی از جمله رانینگ ها ، فلت ها ، زیگزاگ و ... را بردیم زیر سوال

در مورد شاخص کل هنوز موج سه بزرگ تمام نشده است .... اوون موج چهار فرسایشی از سال 94 تشکیل خواهد شد
                      (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                      (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                      (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• milad97
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 2520

اسی جان این تحلیل رو خیلی جدی نگیر فقط بخند و رد شو ازش
                        طرف همیشه فکر میکنه جزء اولین هاست در حالی جزء اخرین هاست....یه زمانی همون اوایل اصلاح فرموده میشد شاخص 1.5 ماه اصلاح داره حالا 5 ماه داره از اون زمون میگذره چی شد!!!!
                        قرار بود اخابر 520 رو ببینه چی شد.....البته طرف خیلی بیشتر از این ها ادعاش میشه و به تحلیل های دیگران از جمله کاظم خان هم ایراد میگرفت.....فقط میشه گفت خدا شفا بده
                        لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

سلام جناب مرادی عزیز

این صحبت شما در امواج ترکیبی درست است نه تک موج ها
                          این نظریه از نظره من روی تک موج ها کاملا اشتباه است
                          اصلا شمارش تک موج ها ربطی به نزول و صعود در جهت مخالف و موافق ندارند و باید ترکیبی در جهت روند اصلی ( مثلا اینجا نزولی ) 5 تایی و عکس روند اصلی ( بر فرض نزولی ) 3 تایی شوند ....
                          اگر اینجوری بخواهیم تفکر کنیم که هر 5 موجه از یک موج را چون در جهت روند نزولی است دوست داشتیم b نامگذاری کنیم و هر سه موجه را چون در خلاف جهت روند است دوست داشتیم c بگیریم که کل الگو های الیوتی از جمله رانینگ ها ، فلت ها ، زیگزاگ و ... را بردیم زیر سوال

در مورد شاخص کل هنوز موج سه بزرگ تمام نشده است .... اوون موج چهار فرسایشی از سال 94 تشکیل خواهد شد
                          بسیار بسیار سپاسگذارم از توضیحاتتون،بالاخره امثال من اماتور بایدم سوالاشون اماتوری باشه دیگه:.thumbsupsmileyanim

اگه فرصت داشتی و شمارش از این زیر موج ها هم خودت میذاشتی دیگه لطفت رو همه جوره تکمیکل کرده بودی...

پ.ن:بازم خدا رو شکر که از نظر شما هم موج 3 اصلی تموم نشده هنوز و هنوزم میشه امیدوار بود به ماههای اینده.../:.Heart.:/

پ.ن2: میدونم زیاده خواهیه اما اگه حوصله اش رو داشتی درمورد بحثی که تو چند صفحه عقب تر با دوستان داشتیم در مورد شاخص کانه های فلزی و شمارشش هم نظرت رو بگو

پ.ن3:زکات علم نشرشه/:.grlim:./

خداقوت
                          آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/04/17, 15:05.
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• شاهین محلوجی
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 2050

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                            اسی جان این تحلیل رو خیلی جدی نگیر فقط بخند و رد شو ازش
                            طرف همیشه فکر میکنه جزء اولین هاست در حالی جزء اخرین هاست....یه زمانی همون اوایل اصلاح فرموده میشد شاخص 1.5 ماه اصلاح داره حالا 5 ماه داره از اون زمون میگذره چی شد!!!!
                            قرار بود اخابر 520 رو ببینه چی شد.....البته طرف خیلی بیشتر از این ها ادعاش میشه و به تحلیل های دیگران از جمله کاظم خان هم ایراد میگرفت.....فقط میشه گفت خدا شفا بده
                            موافقم ...

افتادگی آموز اگر طالب علمی هر گز نخورد آب زمینی که بلند است...
                            جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• محمد 66
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 2938

با توجه به این که در موج B از 4 قرار داریم ، ویژگی های موج B را برای دوستان بیان می کنم .

موج های B گمراه کننده اند . بازی کردن با آنها کار احمقانه ای است . آنها تله های افزایشی ، بهشت سفته بازها ، مجلس عیش قماربازان و نابود کننده اعتماد به نفس هستند .

آنها گاهی از سهام کوچک بازار آغاز می شوند که بر اساس نظریه داو نمی تواند تایید محکمی باشد و بر اساس سایر شاخص های تکنیکی وضعیت خیلی محکمی دارند این امواج به ظاهر صعودی ، سرانجام توسط موج C محکوم به فنا هستند .

اگر شرایط به گونه ای بود که تحلیل گر به سادگی به خود گفت : " مشکلی در این بازار وجود دارد " به طور حتم در موج B قرار دارد.

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                                عضو فعال
                                • Dec 2013
                                • 839

با استاد شاخص آبادی و استاد حسن کلیدساز و استاد مورفی و باقی اساتید فروم نویس در مجلسی نشسته بودندی و هرکس تحلیلی رندانه نقل می کردیدندی......
                                در مجلس استاد مورفی بی خویشتن نشسته بود، خواجه وار و پای بگرد کرده، هی نمودار خط خطی میکردندی، چشم ما بر وی افتاد....
                                نوبت به ما رسید و ما توهمات خود را نیکو بگفتیم و جمیع اساتید را اوقات خوش گشت و نعره ها بزدند. استاد مورفی مارابگفت: خدایت در بهشت کناد.
                                ما گفتیم: نباید، مارا بهشت نباید با مشتی لنگ و لوک و آبدوغ خیار نویسان. ما را در دوزخ باید، ماینر درو [در آن] و نیلی درو و اشارت به مورفی کردیم .
                                مورفی بشکست و با خویش رسید و دانست که ترکی عظیم از وی به وجود آمد [ضایع بشد]؛ با خویشتن توبه کرد و پیش ما آمد و مارا تصدیق کرد و استغفار کرد بعد از آن هرگز چنان ننوشت!

نظر

در حال کار...
                                X