شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arminfar
    عضو فعال
    • Mar 2014
    • 479

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

با درود مجدد
    در مورد گروه خودرو باید عرض کنم با وجود اینکه کارشان تمام نشده و لی یک استراحت کوتاه در پیش دارند .
    در بانکیها نیز ، یکی از قولها فردا بیدار میشود و بقیه در انتهای هفته آینده
    فلزات نیز با چند روز تآمل حرکت میکنند
    در نهایت نیخواهم نتیجه بگیرم که شاخص حرکتش را احتمالا از هفته بعد شروع میکند
    البته این به این معنی نیست که حرکت شارپی خواهیم داشت ، ماههای شهریور و مهر و آبان و آذر سال گذشته را امسال نخواهیم دید .
    ارادتمند
    آرمین فروهر
    ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• نوام چامسکی
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 3369

در اصل توسط Trader7 پست شده است View Post
      عزیز دلم این تحلیل مربوط میشه به یک ماه پیش...خیلی چیز ها تغییر کرده از اون زمان...
      جناب بهزادی هم عرض کردند اون زمان بخاطر خستگی که در روند ایجاد شد موج نزولی آخر ناتمام موند و این کاملا طبیعی ست(به جای 72 هزار از 73800 برگشتیم)
      الیوت برای ما فقط نقشه و استراتژی کلی رو مشخص می کنه...وسواس در زیر موج ها باعث گمراهی خواهد شد...
      دکتر کنی اگه نظرش عوض شده بود مثل قبل که در بعضی مواقع هر دو روز نظر جدید میذاشتن نظر جدید

میذاشتن فکر نمیکنم نظر شون عوض شده باشه

ولی با این اخباری که از توافق هسته ای داره میاد و از تمایل طرفین برای خاتمه این مارتن قرن

بعیده شاخص برسه به اعداد مورد اشاره دکتر کنی

خوب چون تو سایت کارگذاریشون تنها چارت میذارن و توضیحی بیشتر از شرایط اقتصادی و سیاسی که بر ادامه روند پیش روی ارایه شده

نمیذارن با این حساب نمیشه گفت تحلیل ایشون واقعا اینه

فقط میشه گفت تحلیل تکنیکال دکتر کنی اینه نه بیشتر

حالا دلیل ایشون چیه خدا داند و قضاوت برای ما سخته

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• Trader7
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 940

با این که فردا تا شب کار دارم ولی نمی دونم چرا نمی رم بخوابم /:.yead.:/

یک الگوی سر و شانه کف در شاخص با هدف 84 هزار در حال تشکیل هستش تا حالا هر چی بررسی کردم مشکلی تو این سر و شانه پیدا نکردم تا همین مقدار که تشکیل شده...
        همه چیز داره برای یک صعود خوب آماده میشه
        سبد ها با سهم های مناسب اصلاح و کمربند ها رو ببندید

موفق و سلامت باشید
        /:.Heart.:/

نظر

• H.samimi
          عضو فعال
          • Jan 2014
          • 2092

جناب بهزادى عزيز عرض سلام و احترام
          فارغ از هر گونه تغيير در تحليل هاى جنابعالى كه هميشه ذات بازار بورس است و هيچ فردى نميتواند روند آينده بازار را صد در صد مورد ارزيابى قرار دهد حضور جنابعالى باعث دلگرمى و مثبت انديشى و انرژى مضاعف خوانندگان آن ميگردد پر واضح است كه صحبتهاى شما بر اساس ديد باز و نه سود جويي شخصى است چرا كه بر خلاف تعدادى افراد كه دوستان همگى به آن واقفند درصدد تبليغ و تمجيد از سهم و يا گروه خاص نپرداخته كه اين خود از خصلتهاى نيكى است كه متاسفانه در كشور ما كمياب است
          آنچه اكثر دوستان از نظريات جنابعالى درك كرده اند داشتن اطلاعات و ديد حرفه اى نسبت به بازارهاى مالى است و تعداد تشكرها نيز خود گواه آن است و البته اطلاعات خاص و رانتى كه بعضا ممكن است بطور ناخوداگاه و مستمر بدليل نوع روابط و شخصيت منحصر بفرد جنابعالى بدستتان برسد
          جناب بهزادى اينكه بعضا دوستان درخواست تحليل از گروه و يا سهمى خاص ميكنند بدليل شناسايي ضررهاى بسيار زياد است و ممكن است در زمان ريزش شاخص در ان سهم تك سهم باشند و با توجه به برگشت بازار نميتوانند تصميم درستى براى نگهدارى و يا تعويض آن بگيرند آنچه بديهى است تمامى افراد فعال در بازار بورس جهت تكميل اطلاعات بمنظور خريد و فروش هاى مناسب و بموقع متكى بهمين فرومها و تكنيكاليست هايند كه بعضا هرگز يكديگر را نخواهند ديد وتحليلهاى هر كدام نيز از شاخص و گروه و سهمها نيز در تضادند
          جناب بهزادى عزيز با توجه به اينكه بنده به اشتباه بيش از پنجاه درصد از سبدم سهام ساختمانيست نظر شما نسبت به آينده آن براى بنده و شايد بسيارى از دوستان بسيار حائز اهميت است لطفا در صورت امكان تحليل مفصل و حرفه اى از شاخص اين گروه و رشد آن در كوتاه مدت و ميان مدت آرائه فرماييد

نظر

• arminfar
            عضو فعال
            • Mar 2014
            • 479

سرنوشت ما در بورس
            ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• ali30
              عضو فعال
              • Aug 2013
              • 1940

در اصل توسط Trader7 پست شده است View Post
              با این که فردا تا شب کار دارم ولی نمی دونم چرا نمی رم بخوابم /:.yead.:/

یک الگوی سر و شانه کف در شاخص با هدف 84 هزار در حال تشکیل هستش تا حالا هر چی بررسی کردم مشکلی تو این سر و شانه پیدا نکردم تا همین مقدار که تشکیل شده...
              همه چیز داره برای یک صعود خوب آماده میشه
              سبد ها با سهم های مناسب اصلاح و کمربند ها رو ببندید

موفق و سلامت باشید
              /:.Heart.:/
              صبح همگی بخیر......................../:.grlim:./احتمال دارد اگر به حجم معاملات شانه راست الگوی فرضی نگاه کنیم میبینیم خیلی بالاست.............که این یک گواه قوی در تعید الگوی کلاسیک فرضی میباشد..............درادامه باید دید واکنش قیمت تا کف شانه چپ چگونه خواهد بود......بحر حال اگر الگو تکمیل بشه جالب میشه................ در ادامه روند خبرهای فاند-سیاسی-اقتصادی نشون دهنده بازاری مثبت وتعید شرایط خوب تکنیکال میباشد.
              تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• بهزاد بهزادی
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 494

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
                جناب بهزادى عزيز عرض سلام و احترام
                فارغ از هر گونه تغيير در تحليل هاى جنابعالى كه هميشه ذات بازار بورس است و هيچ فردى نميتواند روند آينده بازار را صد در صد مورد ارزيابى قرار دهد حضور جنابعالى باعث دلگرمى و مثبت انديشى و انرژى مضاعف خوانندگان آن ميگردد پر واضح است كه صحبتهاى شما بر اساس ديد باز و نه سود جويي شخصى است چرا كه بر خلاف تعدادى افراد كه دوستان همگى به آن واقفند درصدد تبليغ و تمجيد از سهم و يا گروه خاص نپرداخته كه اين خود از خصلتهاى نيكى است كه متاسفانه در كشور ما كمياب است
                آنچه اكثر دوستان از نظريات جنابعالى درك كرده اند داشتن اطلاعات و ديد حرفه اى نسبت به بازارهاى مالى است و تعداد تشكرها نيز خود گواه آن است و البته اطلاعات خاص و رانتى كه بعضا ممكن است بطور ناخوداگاه و مستمر بدليل نوع روابط و شخصيت منحصر بفرد جنابعالى بدستتان برسد
                جناب بهزادى اينكه بعضا دوستان درخواست تحليل از گروه و يا سهمى خاص ميكنند بدليل شناسايي ضررهاى بسيار زياد است و ممكن است در زمان ريزش شاخص در ان سهم تك سهم باشند و با توجه به برگشت بازار نميتوانند تصميم درستى براى نگهدارى و يا تعويض آن بگيرند آنچه بديهى است تمامى افراد فعال در بازار بورس جهت تكميل اطلاعات بمنظور خريد و فروش هاى مناسب و بموقع متكى بهمين فرومها و تكنيكاليست هايند كه بعضا هرگز يكديگر را نخواهند ديد وتحليلهاى هر كدام نيز از شاخص و گروه و سهمها نيز در تضادند
                جناب بهزادى عزيز با توجه به اينكه بنده به اشتباه بيش از پنجاه درصد از سبدم سهام ساختمانيست نظر شما نسبت به آينده آن براى بنده و شايد بسيارى از دوستان بسيار حائز اهميت است لطفا در صورت امكان تحليل مفصل و حرفه اى از شاخص اين گروه و رشد آن در كوتاه مدت و ميان مدت آرائه فرماييد
                سلام

در مورد ساختمانی ها واقعیت امر اینه که دچار نوعی سردرگمی طولانی مدت شده اند... در این گروه نمادهایی پیدا میشه که نسبت p/e تحلیلی بسیار پایینی دارند و به شدت سرمایه گزاری در اونها وسوسه انگیز هست...

دید من در مجموع روی ساختمانی ها مثبت است و به نظرم اگر بازار راه بیفته، ساختمانی ها نیز از این صعود بهره خواهند بود... به نظرم در سال 93 نیمه دوم سال برای ساختمانی ها بهتر باشه...

در هر حال باید واقعیت رو گفت و اون اینکه ساختمانیها نسبت به خیلی از گروه ها همچنان دارای ابهام در روند حرکتی خودشون هستند و بر همین اساس به نظر شخصی بنده بیشتر از 20 درصد سبد رو نباید فعلا به این گروه اختصاص داد...

شاید در آینده اخبار خوبی در حوزه وام مسکن موتور این گروه تنبل رو روشن کنه...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• بهزاد بهزادی
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 494

در اصل توسط punisher پست شده است View Post
                  سلام بر استاد گرانقدر
                  نظرتون درباره تشکیل سبد زیر و درصد ریسکشون چیه؟

سرمای گذاری (30 درصد) ، خودرویی و صنایع وابسته (20 درصد) ، تجهیزاتی (10 درصد) ، پالایشگاهی و پتروشیمی (20 درصد) ، بانکی ( 5 درصد ) ، فلزات و معدنی (5 درصد) ، دارویی ، انفورماتیک ، کاشی ، سیمانی (10 درصد)

با تشکر فراوان
                  سلام

رو سرمایه گزاری نظری ندارم چون باید به خصوصیات اون شرکت توجه کرد و تحلیل گروهی در این شاخه اشتباه هست...
                  خودرویی ها ریسک بالایی دارند اما اگر همه چیز خوب پیش بره لیدر سال 93 هستند و با درصدی که برای این گروه گذاشته اید کاملا موافقم...
                  اگر بنده بود سهم بانکی رو به 10 درصد می رسوندم و پتروشیمی و پالایشگاهی هم به 30 درصد ( احتمالا وزنه پتروشیمی رو افزایش می دادم) البته احتمال داره در دل همان سرمایه گزاری ها این اتفاق افتاده باشه و اون شرکت ها روی این صنایع هم سرمایه گزاری کرده باشند...

درصد فلزات و معدنی و همینطور درصد سایر سهام به نظرم خوب و ایده اله...

در مجموع چیدمان حرفه ای هست... به نظرم سرمایه گزاری رو 15 درصد کنید و 10 درصد به پتروشیمی و 5 درصد به بانکی اضافه کنید...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• بهزاد بهزادی
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 494

در اصل توسط abbas3298 پست شده است View Post
                    سلام استاد ....
                    میدونم تکرار مکرراته ولی با این نحوه پیش بینی قیمتی که داشتید میشه در مورد بازار مسکن هم پیش بینی خودتون رو با همین دقت بفرمائید بفرمایید ...
                    حقیقتش من قصد داشتم با بخشی از سرمایه بورسی ام و مبلغی که از جای دیگر تهیه میکنم یه خونه کوچیک در اطراف تهران و کرج تهیه کنم .... البته نه برای سرمایه گذاری بلکه برای مصرف که اگه عرضه شو داشته باشم دید سرمایه گذاری هم داشته باشه ... حقیقتش میتونم باز هم صبر کنم مثلا 6 تا 8 ماه دیگه ... به نظرتون ...
                    این صلاحه که فعلا بخشی از سرمایمو از بورس خارج کنم یا بهتر صبر کنم ....
                    ببخشید میدونم اینجا مرکز مشاوره نیست ولی واقعا کس دیگه ای رو جز شما نداشتم ... از سایر دوستان هم عذر خواهی میکنم ...
                    با تشکر فراوان از شما استاد گرامی ...
                    عباس جان

من معتقدم مسکن اول رو نباید با دید کالای سرمایه ای نگاه کرد و اوجب واجبات هست... بنابراین حتی اگر اعتقاد به پیشرو بودن سود بورس نسبت به مسکن داشته باشم با خانه اولیه که محل سکونت من هست هیچ زمان ریسک نمی کنم....

ارادتمند- بهزاد

در اصل توسط بهزاد رعد پست شده است View Post
                    اقای بهزادی شما نوسان هم میگیرید
                    خیر، با روحیه ام سازگار نیست اگرچه گاها در مقاطعی بهتر جواب میده... ارزش نداره به خاطر سود بیشتر هم ریسک بالاتری تقبل کنم و هم استرس بیشتری رو وارد زندگی خود و خانواده کنم...

البته چه بسا اگر سرمایه کوچکی داشتم به نوسانگیری روی می اوردم... من تو این بازار ماهی 3 درصد سود کنم راضیم...

ارادتمند- بهزاد

در اصل توسط saeed137 پست شده است View Post
                    جناب دکتر بهزادی قیمتهای که گفتید خیلی جذاب هست با اینکه خودم قبول دارم دلار و طلا به قیمتهای شما میرسند اما در مورد دلار یکم مشکوک میزنه فکر کنم دلار را دولت می خواد تو 3000 تومان امسال نگه داره بخاطر همین تا 3300 برده که اگر توافقی شد 300 کم کنه بشه 3000 تومان و بین 2900 و 3000 تومان نوسان کنه بلاخره پیش بینی اکثر شرکتها دلار را 2900 دیده اند اگر قرار باشه دلار 2750 بشه اکثر پتروشیمی ها و صادراتی ها با مشکل سود سازی بر می خورند و حاشیه سود خودرو سازها میره برای 27 درصد که واقعا با این استارت تولیدی که زده اند امسال خودرو سازها از نظر سود سازی سال پر رونقی خواهند بود بنظر خود م دولت امسال هر جور شده دلار را رو 2900 نگه میداره و سال اینده دلار را 200 تومان یا بیشتر کم میکنه
                    البته اگر توافق هسته ای انجام بگیره بنظرمن فشار بر روی ریال بشدت زیاد خواهد شد و در سال 94 و اواخر امسال دولت مجبوره برای کنترل نرخ دلار یا دلار بخر و ذخیره ارزی را قوی کنه مثل کاری که چین داره میکنه اما اقتصاد ایران نسبت به چین خیلی کوچک هست پس فشار تقاضا برای ریال احتمالا دلار را بسمت 2000 سوق خواهد داد که باید نشست و دید
                    اما یک سوال جناب بهزادی کف اونس کجا هست یعنی اگر اونس به 1100 دلار برسه ایا پایینتر میاد یا کف سازی میکنه و شتاب میگیره برای بالا قیمت تمام شده هر اونس طلا الان در سطح جهان چقدر هست
                    دلار به تدریج به مرزی که اشاره شد میرسه...

بنده تا حدودی برایم مسجل شده که دلیل عدم واکنش دولت و بانک مرکزی به افزایش اخیر دلار به دلیل مذاکرات پیش روست که تقویت ریال در اثر نتیجه مذاکره در حدی نباشه که بودجه رو دچار مشکل کنه...

میشه پیش بینی کرد دلار مرحله به مرحله نزول می کنه و ابتدا به مرز 3000 تومان و سپس با سرعتی آهسته تر به سمت 2700 تومان میل پیدا می کنه... توجه کنید که صادراتی ها غالبا در بودجه همان دلار 2650 تومان رو دیده اند...

البته سود پتروشیمی (مخصوصا صادراتی ها) کاهش پیدا می کنه که به نظر میرسه با افزایش تولید و فروش و رسیدن قیمتهاشون به قیمت جهانی با رفع تحریم ها، این نقیصه جبران بشه...

مسلما اگر همه چیز خوب پیش بره سال خودرویی هاست...

ارادتمند- بهزاد

در اصل توسط iranair پست شده است View Post
                    ​سلام جناب بهزادی ممکن تحلیلتون را رو سهام غذایی بفرمایید
                    غذایی ها تحلیل پذیر نیستند و برای نوسان گیری هستند... اما در کل با توجه به سیاست دولت مبنی بر عدم افزایش قیمت کالاهای ضروری، سرمایه گذاری در این گروه رو فعلا توصیه نمی کنم

ارادتمند- بهزاد

در اصل توسط kourosh پست شده است View Post
                    درود جناب بهزادی
                    در مورد سهام بنیادی شرکتهای هلدینگی که چندین زیر مجموعه داران بهتر است یا تولید کنندگان با بنیاد خوب
                    سپاس
                    علی جان

کاملا به شرکت های زیر مجموعه هولدینگ و سرمایه گزاری اونها برمیگرده.... جواب سوال ساده نیست.... اما در یک حالت نرم هولدینگی ها ریسک کمتر و بازده کمتر دارند...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• کيانوش
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 6613

اگر از نيويورک يک خبر خوب بياد صف خريد خودرو و گروه خودرو بالاي 100ميليون خواهد رفت و قفل خواهند شد.

.................................................. ......
                      شايد امروز فرصت خريد خوبي باشه.چون خبرهاي خوب تا شنبه مياد.
                      جالب اينکه با ضرب و زور دارند تو گروه خودرويي رنج منفي مي کشند تا بتونند گروه خودرواي را مهار کنند .
                      فرض اينکه امروز هم اين کار را کرديد شنبه ميخواهيد چکار کنيد.
                      بلاخره اين اسب ياغي را نخواهيد توانست کنترل کنيد.
                      .................................................. .
                      فرداي روز توافق از در و ديوار اين کشور سرمايه گذاران داخلي و خارجي گروه خودرواي را قورمه قورمه خواهند کرد.
                      فرانسويها-چينيها-المانيها-کره ايها-ژاپنيها و در اخر هم امريکاايها که از غافله جاموندند.
                      قبلا خپارس مال امريکاايها بود جنرال موتور و خاور مال المانها مرسدس بنز و.......

نظر

• tom cruise
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 4756

مگر مذاکرات 22 و23 اردیبهشت نیست !!!!
                        در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                        اگر از نيويورک يک خبر خوب بياد صف خريد خودرو و گروه خودرو بالاي 100ميليون خواهد رفت و قفل خواهند شد.

جالب اينکه با ضرب و زور دارند تو گروه خودرويي رنج منفي مي کشند تا بتونند گروه خودرواي را مهار کنند .
                        فرداي روز توافق از در و ديوار اين کشور سرمايه گذاران داخلي و خارجي گروه خودرواي را قورمه قورمه خواهند کرد.
                        فرانسويها-چينيها-المانيها-کره ايها-ژاپنيها و در اخر هم امريکاايها که از غافله جاموندند.
                        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                        tom cruise in face book

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                          مگر مذاکرات 22 و23 اردیبهشت نیست !!!!
                          گويا دو طرف خيلي خسته شده اند و حوصله ندارند تا 22وايسند گفتند بياند و زودتر کارراتموم کنند بره پي کارش.
                          اخبار ديروز اعلام کرد نشست از ديروز تو نيويورک شروع شده.
                          .......................................
                          سايپا هم 9ميليون صف خريد شد و احتمالا در پي اون خپارس و خودرو و بقيه بر و بچ برند براي صف خريد.
                          و ما هم خوشحال از اين همه لطف خداوند منان.
                          خدايا شکرت.

نظر

• کيانوش
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post

گويا سرمايه گذاران داخلي عجلشون بيشتر از خارجيهاست.خصوصا انهايي که خبرهاي پشت پرده را مي دانند.
                            مقاومت شاخص گروه خودرو کاملا شکسته شد.
                            مقاومت سايپا و خپارس و خودرو و....هم شکسته شد.
                            امسال سال خودرو ايهاست جا نمونيد.

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

ببخشي چون اين خبر رو کل شاخص بورس و همه گروهها اثر فوقالعاده داره زدم.
                              .................................................. .................................................. ..................
                              تاکید اوباما بر تعهد به گفتگوها با ایران در دیدار اشتون از کاخ سفید

آقای اوباما تاکید دارد که گفتگوها با ایران باید با جدیت دنبال شود

باراک اوباما در جریان بازدید کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از کاخ سفید گفته است که آمریکا و اروپا به پیشبرد مذاکرات جاری با ایران تعهد دارند.

رئیس جمهور آمریکا سه شنبه بعد از ظهر درحالی که سوزان رایس مشاور امنیت ملی کاخ سفید مشغول دیدار با کاترین اشتون بود وارد جلسه شد و چنین اظهار نظر کرد.
                              مطالب مرتبط

دور تازه مذاکرات اتمی ایران در سطح کارشناسان ۱+۵ در نیویورک آغاز شد
                              گفتگوی بازرسان آژانس و مقام‌های ایران درباره راکتور اراک
                              رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی ایران: مذاکره‌کنندگان خیلی کوتاه آمده‌اند

لینک‌های مرتبط

براساس بیانیه کاخ سفید رایس و اشتون در این دیدار موافقت کردند که یک راه حل جامع باید به جامعه بین المللی اطمینان دهد که برنامه اتمی ایران صرفا مقاصد صلح آمیز دارد.

آقای اوباما هم بر اهمیت بنا کردن مذاکرات بر اساس پیشرفتی که در اجرای "طرح عمل مشترک" به دست آمده است تاکید کرد.

"طرح عمل مشترک" همان توافقنامه ژنو است که در ماه نوامبر به امضای طرفین رسید تا زمینه برای یک توافق نهایی برای حل اختلافات بر سر برنامه اتمی ایران فراهم شود.

آقای اوباما همچنین بر اهمیت ادامه همکاری نزدیک آمریکا و اتحادیه اروپا و دیگر اعضای گروه پنج به علاوه یک، حین پیشرفت گفتگوها با ایران تاکید کرد.

گروه پنج به علاوه یک شامل آمریکا، روسیه، چین، بریتانیا، فرانسه و آلمان است.

قرار است دور جدید مذاکرات که چهارمین دور گفت و گوهای جامع اتمی ایران است، میان محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران و کاترین اشتون هفته آینده در وین برگزار شود.

این دور از مذاکرات با هدف حل و فصل نهایی پرونده اتمی ایران انجام و به همین دلیل مذاکرات جامع اتمی خوانده می‌شود.

عباس عراقچی معاون وزارت خارجه ایران و سرپرست تیم مذاکره کننده ایرانی روز سه شنبه به روزنامه گاردین گفت که کشورش همچنان امیدوار است که تا ۲۰ ژوئیه – که مهلت شش ماهه تعیین شده در توافق ژنو به سر می رسد – به یک توافق جامع با طرف مقابل دست یابد.

اما او اظهار نگرانی کرد "نیروهای تیره ای" در کار هستند تا مانع یک مصالحه تاریخی شوند.

همزمان در روز سه شنبه کارشناسان ایران و گروه ۱+۵ دور تازه ای از مذاکرات اتمی را در نیویورک از سر گرفته اند.

این مذاکرات در طول هفته ادامه خواهد داشت.
                              .................................................. .................................................. ...............................
                              .....................
                              .................................................. .................................................. ...............................
                              اين جمله خيلي زيباست.يکي از زيباترين جملههاي سياسي تاريخ ايران.
                              اما او اظهار نگرانی کرد "نیروهای تیره ای" در کار هستند تا مانع یک مصالحه تاریخی شوند.

نظر

• بابک پناهی
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 3208

گروه خودرو

شکست کانال نزولي + شکست خط مياني اندرو

نظر

در حال کار...
                                X