شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد یزدی
    عضو فعال
    • May 2011
    • 948

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

تکذیبیه خبر منتشره-93/3/12

در پی درج شایعات پخش شده در سامانه ها و شبکه های اجتماعی مبنی بر پیش بینی شاخص توسط آقای دکتر امیر عباس کنی

به اطلاع عموم می رساند کلیه موارد مطروحه کذب بوده و آخرین تحلیل ایشان از شاخص کل مربوط به تاریخ93/1/25 بوده که از همین سایت و از طریق کارگزاری راهبرد اعلام شده است و شایعات منتشره در سایتها و شبکه ها مبنی بر مصاحبه جدید ایشان کذب محض می باشد.

------------
    بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Post
      تکذیبیه خبر منتشره-93/3/12

در پی درج شایعات پخش شده در سامانه ها و شبکه های اجتماعی مبنی بر پیش بینی شاخص توسط آقای دکتر امیر عباس کنی

به اطلاع عموم می رساند کلیه موارد مطروحه کذب بوده و آخرین تحلیل ایشان از شاخص کل مربوط به تاریخ93/1/25 بوده که از همین سایت و از طریق کارگزاری راهبرد اعلام شده است و شایعات منتشره در سایتها و شبکه ها مبنی بر مصاحبه جدید ایشان کذب محض می باشد.

------------
      واقعا خاک توی سر این بازاری که فقط منتظر تکذیب شایعه و تایید تحلیل تکنیکال یک نفر می باشد باید در این بازار را گل گرفت
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• arminfar
        عضو فعال
        • Mar 2014
        • 479

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
        واقعا خاک توی سر این بازاری که فقط منتظر تکذیب شایعه و تایید تحلیل تکنیکال یک نفر می باشد باید در این بازار را گل گرفت
        با درود خدمت جناب اکبری
        بانهایت احترام میخوام بگم که آقای کنی از بزرگان تکنیکال (نویسنده اولین کتاب تکنیکال در ایران) است و ضمن اینکه ایشون به نوعی نماینده حقوقیها به شمار میره ( مدیر عامل کارگزاری راهبرد) پس نظر ایشون ، جدای از درست و یا غلط بودنش ، میتونه تو تصمیم خیلی از سرمایه گذاران خرد تأثیر گذار باشه .
        ارادتمند آرمین فروهر
        ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• بهزاد بهزادی
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 494

مجددا شب همه عزیزان بخیر،

هر چند ساعاتی از نیمه شب هم گذشته...

موردی هست که فکر می کنم بد نباشه اون رو برای عزیزان توضیحی مختصر بدهم...

فعالیت بنده در بازارهای مالی محدود به بورس ایران به تنهایی نمیشه و معمولا به صورت همزمان در بازارهای فلزات گرانبها، مبادلات ارزی، کالا و شاخص بورس کشورهای غربی فعالیت می کنم...

اصولا بنده در کلیه بازارها با استفاده صرف از تحلیل تکنیکال و یا استفاده صرف از تحلیل بنیادی مخالف هستم... به نظرم یک سرمایه گذار و تریدر موفق باید حتما روی هر دو موضوع به صورت همزمان اشراف داشته باشه...

در اینجا با سایر بازارها کاری ندارم چون موضوع مورد بحث ما نیستند... و اما در مورد بازار بورس ایران:

گام اول- اولین قدم برای من تحلیل بنیادی بازار با دیدی کلان است تا بتونم بر این اساس جهت بازار رو در میان مدت و بلند مدت شناسایی کنم... چیزی که در این مرحله به اون میرسم اینه که آیا بازار شرایطی ایده آل برای ریسک پذیری رو داره یا اینکه باید ریسک گریز باشم؟

گام دوم- دومین قدم برای من تحلیل تکنیکال شاخص هست... معمولا از روش های مختلفی برای تحلیل چارت استفاده می کنم اما نهایتا روی روش شخصی خودم که کاستامایز شده الیوت ماینری هست متمرکز میشم... چیزی که در این مرحله به دنبال اون هستم اینه که بتونم زمان ورود مناسب به بازار رو با کمترین خطا بدست بیارم...

توجه کنید که تحلیل بنیادی و تحلیل تکنیکال در طول همدیگر هستند نه در عرض یکدیگر... تا زمانی که بازار به جهت بنیادی برای ورود مناسب نباشد تحلیل تکنیکال برای من عاملی برای ورود به بازار نخواهد بود... زمانی که بازار به جهت بنیادی ریسک پذیری رو برای من به ارمعان بیاره از تحلیل تکنیکال برای شناسایی انتهای امواج کارکشن به منظور ورود به بازار و افزایش حجم ها استفاده می کنم...

همین سلسله مراتب رو برای گروه و سهام باید در نظر گرفت...

اگر ورود به بازار بر اساس گام های اول و دوم مهیا بود وارد گام های سوم و چهارم می شوم که گام سوم تحلیل بنیادی گروه ها و گام چهارم تحلیل تکنیکال گروه هاست...

بعد از شناسایی گروه های لیدر بر اساس گام های سوم و چهارم وارد نمادهای اصلی گروه می شوم و ابتدا تحلیل بنیادی سهام ها رو انجام می دهم که همان گام پنجم است ( بر اساس صورتمالی و صورت سود و زیان شرکت ها و گزارش های سه ماه) و سپس برای اونهایی که p/e تحلیلی مناسبی بدست می آید بر اساس گام ششم نقطه ورود به سهم رو پیدا می کنم....

بنابراین دید من به بازار هیچ زمان تک بعدی نیست و اصولا معتقد به استفاده صرف از تکنیکال یا فاندامنتال نیستم...

و اما شرایط امروز بازار:

گام اول: به جهت بنیادی بازار رو ریسک پذیر می بینم و در میان مدت و بلند مدت حضور در بازار رو دارای توجیه اقتصادی می بینم. پس گام اول همچنان مثبت هست چراکه ریسک سیستماتیکی که من رو ریسک گریز کنه وجود نداره...

گام دوم: حال در چارت به دنبال پایان اصلاح های نزولی برای ورود به بازار و یا افزایش سرمایه در بازار هستم... به نظر من برای اونهایی که در زمانی که اشاره کردم به بازار وارد نشده اند فرصتی دوباره مهیا شده است...

در هر حال بنده معتقد به حضور در این بازار هستم و شرایط بنیادی و تکنیکال رو مهیای این امر می دونم...

ضمنا امروز ظاهرا در فیسبوک مطلبی از دکتر کنی مبنی بر نزولی بودن شاخص گذاشته شده و در بخش انتهایی اون به نام بنده هم اشاره شده که بر اساس گفته دکتر کنی، دکتر بهزادی هم با تایید نظرات دکتر کنی هم گفته اند ماندن در بازار صلاح نیست!!!! بنده واقعا متاسفم برای اون دسته افراد بیکاری که معلوم نیست با چه نیت و هدفی شایعه پراکنی می کنند...

به نقل قول هایی که از طرف من می کنند توجه نکنید مگر اینکه دیدید خودم پستی رو ارسال کردم... خوشبختانه فقط در دو انجمن با پست هایی مشابه فعالم و دنبال کردن نظرات واقعی بنده کار مشکلی نیست...

شب خوبی داشته باشید- بهزاد
          آخرین ویرایش توسط بهزاد بهزادی؛ 2014/06/02, 23:49.

نظر

• نوام چامسکی
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 3369

مهمترین عامل در ریزش بیش از 1140 واحدی شاخص کل و معامله اکثر سهام در کف قیمت های مجاز روزانه، فضای روانی و صرف هیجانات و احساسات بود که مؤثرتر از هر عامل دیگری کنترل بازار را در دست داشت. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری پارند ضمن بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز به بررسی دلایل این روند منفی پرداخت و اظهار داشت: گرچه قیمت اکثر سهام به زیر ارزش ذاتی رسیده، اما وجود برخی ابهامات در تعدادی از صنایع و عدم حمایت لازم از سوی دولت موجب گردیده سهامداران و سرمایه گذاران از وضعیت کنونی بازار احساس نارضایتی داشته و معاملات را خسته کننده می دانند. علی دهدشتی نژاد افزود: اما مهمترین عامل در ریزش بیش از 1140 واحدی شاخص کل و معامله اکثر سهام در کف قیمت های مجاز روزانه، فضای روانی و صرف هیجانات و احساسات بود که مؤثرتر از هر عامل دیگری کنترل بازار را در دست داشت. البته همواره در ریزش قیمت ها مشاهده شده که عوامل روانی قوی تر از فضای ناشی از تحلیل، بازار را تحت تأثیر خود قرار می دهد. وی ادامه داد: در شرایط فعلی بازار منتظر رفع ابهامات و اعمال حمایت از سوی دولت است و با توجه به تبلیغ و تشویق مردم به سرمایه گذاری در بورس در حاکمیت روند مثبت بر بازار طی سال گذشته، این انتظار وجود دارد که در زمان کنونی و هنگام ریزش قیمت ها نیز این حمایت از بازار صورت گیرد. گرچه به نظر می رسد به چند دلیل چنین حمایتی از جانب دولت اعمال نمی شود. این کارشناس بازار سرمایه در بیان دلایل گفته خود اظهار داشت: به نظر می رسد همچنان دولت تمرکز لازم را بر بورس و پتانسیل های موجود در آن ندارد. در وهله دوم می توان چنین برداشت کرد که دولت قصد دارد با تداوم همین شرایط در معاملات، بخشی از نقدینگی را در بورس ذوب کرده و تورم را کاهش دهد. حال آنکه بورس ایران همانند کودک نوپایی است که برای بلند شدن از زمین و راه افتادن نیازمند یاری و مساعدت است. وی از گمراهی و سردرگمی نقدینگی به دلیل ابهامات به وجود آمده در برخی صنایع و گروه ها سخن گفت و تأکید کرد: در شرایطی که بازار به روند منفی بیشتر گرایش دارد، با ناامیدی از تحقق اتفاقات مثبت، قیمت ها به یکباره ریزش بیشتری را طی یک روز معاملاتی تجربه می کند و در این مقاطع حقیقی ها حجم عمده فروش را برعهده دارند؛ حال آنکه فروشندگان در این قیمت ها که اکثراً حقیقی هستند، بزودی از اقدام خود پشیمان می شوند. به اعتقاد دهدشتی نژاد فرصت کنونی بهترین زمان برای خرید و اصلاح پرتفوی است و می توان نقاط بهینه خرید سهام بنیادین را با تحلیل تکنیکال به دست آورد. بگونه ای که ترکیب دو علم فاندامنتال و تکنیکال می تواند نتیجه مطلوب را برای سرمایه گذار در برداشته باشد. چراکه بسیاری از سهام بنیادین بورس هم اکنون زیر ارزش ذاتی خود قرار گرفته اند. وی در تأیید این گفته خود به تاریخچه نحوه حرکت شاخص داو جونز آمریکا اشاره کرد و گفت: در سال 1950 میلادی و زمانی که در اوج جنگ جهانی دوم خلیج مکزیک بمباران می شد، شاخص داوجونز حرکتی صعودی را در پیش گرفت؛ چراکه پیش از آن قیمت سهام زیر ارزش ذاتی خود قرار گرفته بودند و در چنین شرایطی می توان با قطعیت گفت روندها قطعاً تغییر جهت خواهند داد. وی علل خسته کننده بودن روند معاملات این روزها برای سهامداران و سرمایه گذاران را در طرز فکر اشتباه آنها دانست و افزود: نکته مهم در این است که در زمان حاکمیت فضای مثبت بر بازار، همه فعالان بازار سرمایه مدیریت تحلیل و بهینه سازی پرتفوی خود را به صورت روزانه انجام می دهند، اما در زمان ریزش قیمت ها متأسفانه دچار ناامیدی شده و رصد بازار را کنار می گذارند. حال آنکه این اقدام اشتباه بوده و ناشی از نگرش غلط افراد است؛ چراکه چنین مقاطعی بررسی و تحلیل بیشتری را می طلبد، همانطور که در زمان بیماری مراقبت و رسیدگی از بیمار بیشتر لازم است. مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری پارند در خاتمه، ارزیابی خود را از وضعیت بورس و روند قیمت ها در بازار سهام در اوج برگزاری مجامع عادی سالیانه شرکت ها و تقسیم سود بین سهامداران چنین عنوان کرد: با توجه به عملکرد مطلوب شرکت ها طی سال مالی 92، به نظر می رسد میزان سود تقسیمی در مجامع صاحبان سهام مناسب باشد. اما به دلیل اعلام تعدیل منفی سود سال 93 توسط بسیاری از شرکت ها می توان گفت قیمت سهام در زمان بازگشایی نماد پس از برگزاری مجمع عادی سالیانه روند مثبتی را همانند تابستان داغ سال های گذشته تجربه نخواهد کرد. گرچه انتظار می رود در گزارش های میان دوره ای سال مالی 93، شرکت ها سود برآوردی خود را تعدیل کنند. چراکه این پیش بینی ها در بسیاری از موارد محافظه کارانه اعلام شده و احتمال تعدیل مثبت برای آنها وجود دارد.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• bahary
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 2510

در اصل توسط ali20005 پست شده است View Post
              دوست عزیز اگر فشار فروش امروز بیشتر بود پس چرا حجم معاملات امروز با دیروز تفاوت چندانی نداشت؟ تحلیل کردنتان هم اینجوری است؟
              .....وگرنه فشار فروش از روز قبل بیشتر بود و تا 2000واحد هم کاهش شاخص را امروز می دیدیم........
              حرف اضافه از در جمله من جا افتاده بود.

نظر

• ali30
                عضو فعال
                • Aug 2013
                • 1940

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                مجددا شب همه عزیزان بخیر،

هر چند ساعاتی از نیمه شب هم گذشته...

موردی هست که فکر می کنم بد نباشه اون رو برای عزیزان توضیحی مختصر بدهم...

فعالیت بنده در بازارهای مالی محدود به بورس ایران به تنهایی نمیشه و معمولا به صورت همزمان در بازارهای فلزات گرانبها، مبادلات ارزی، کالا و شاخص بورس کشورهای غربی فعالیت می کنم...

اصولا بنده در کلیه بازارها با استفاده صرف از تحلیل تکنیکال و یا استفاده صرف از تحلیل بنیادی مخالف هستم... به نظرم یک سرمایه گذار و تریدر موفق باید حتما روی هر دو موضوع به صورت همزمان اشراف داشته باشه...

در اینجا با سایر بازارها کاری ندارم چون موضوع مورد بحث ما نیستند... و اما در مورد بازار بورس ایران:

گام اول- اولین قدم برای من تحلیل بنیادی بازار با دیدی کلان است تا بتونم بر این اساس جهت بازار رو در میان مدت و بلند مدت شناسایی کنم... چیزی که در این مرحله به اون میرسم اینه که آیا بازار شرایطی ایده آل برای ریسک پذیری رو داره یا اینکه باید ریسک گریز باشم؟

گام دوم- دومین قدم برای من تحلیل تکنیکال شاخص هست... معمولا از روش های مختلفی برای تحلیل چارت استفاده می کنم اما نهایتا روی روش شخصی خودم که کاستامایز شده الیوت ماینری هست متمرکز میشم... چیزی که در این مرحله به دنبال اون هستم اینه که بتونم زمان ورود مناسب به بازار رو با کمترین خطا بدست بیارم...

توجه کنید که تحلیل بنیادی و تحلیل تکنیکال در طول همدیگر هستند نه در عرض یکدیگر... تا زمانی که بازار به جهت بنیادی برای ورود مناسب نباشد تحلیل تکنیکال برای من عاملی برای ورود به بازار نخواهد بود... زمانی که بازار به جهت بنیادی ریسک پذیری رو برای من به ارمعان بیاره از تحلیل تکنیکال برای شناسایی انتهای امواج کارکشن به منظور ورود به بازار و افزایش حجم ها استفاده می کنم...

همین سلسله مراتب رو برای گروه و سهام باید در نظر گرفت...

اگر ورود به بازار بر اساس گام های اول و دوم مهیا بود وارد گام های سوم و چهارم می شوم که گام سوم تحلیل بنیادی گروه ها و گام چهارم تحلیل تکنیکال گروه هاست...

بعد از شناسایی گروه های لیدر بر اساس گام های سوم و چهارم وارد نمادهای اصلی گروه می شوم و ابتدا تحلیل بنیادی سهام ها رو انجام می دهم که همان گام پنجم است ( بر اساس صورتمالی و صورت سود و زیان شرکت ها و گزارش های سه ماه) و سپس برای اونهایی که p/e تحلیلی مناسبی بدست می آید بر اساس گام ششم نقطه ورود به سهم رو پیدا می کنم....

بنابراین دید من به بازار هیچ زمان تک بعدی نیست و اصولا معتقد به استفاده صرف از تکنیکال یا فاندامنتال نیستم...

و اما شرایط امروز بازار:

گام اول: به جهت بنیادی بازار رو ریسک پذیر می بینم و در میان مدت و بلند مدت حضور در بازار رو دارای توجیه اقتصادی می بینم. پس گام اول همچنان مثبت هست چراکه ریسک سیستماتیکی که من رو ریسک گریز کنه وجود نداره...

گام دوم: حال در چارت به دنبال پایان اصلاح های نزولی برای ورود به بازار و یا افزایش سرمایه در بازار هستم... به نظر من برای اونهایی که در زمانی که اشاره کردم به بازار وارد نشده اند فرصتی دوباره مهیا شده است...

در هر حال بنده معتقد به حضور در این بازار هستم و شرایط بنیادی و تکنیکال رو مهیای این امر می دونم...

ضمنا امروز ظاهرا در فیسبوک مطلبی از دکتر کنی مبنی بر نزولی بودن شاخص گذاشته شده و در بخش انتهایی اون به نام بنده هم اشاره شده که بر اساس گفته دکتر کنی، دکتر بهزادی هم با تایید نظرات دکتر کنی هم گفته اند ماندن در بازار صلاح نیست!!!! بنده واقعا متاسفم برای اون دسته افراد بیکاری که معلوم نیست با چه نیت و هدفی شایعه پراکنی می کنند...

به نقل قول هایی که از طرف من می کنند توجه نکنید مگر اینکه دیدید خودم پستی رو ارسال کردم... خوشبختانه فقط در دو انجمن با پست هایی مشابه فعالم و دنبال کردن نظرات واقعی بنده کار مشکلی نیست...

شب خوبی داشته باشید- بهزاد
                صبح زیبای همه بخیر وشادی.........................امروز شاهد رشد پر قدرت شاخص خواهیم بودبا برگشت قیمت دیروز بنظر موج3 شروع شده.....................احسنت بهزادجان متشکر.......................کامل جامع وعالی بود=D>
                تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• ali30
                  عضو فعال
                  • Aug 2013
                  • 1940

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                  مهمترین عامل در ریزش بیش از 1140 واحدی شاخص کل و معامله اکثر سهام در کف قیمت های مجاز روزانه، فضای روانی و صرف هیجانات و احساسات بود که مؤثرتر از هر عامل دیگری کنترل بازار را در دست داشت. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری پارند ضمن بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز به بررسی دلایل این روند منفی پرداخت و اظهار داشت: گرچه قیمت اکثر سهام به زیر ارزش ذاتی رسیده، اما وجود برخی ابهامات در تعدادی از صنایع و عدم حمایت لازم از سوی دولت موجب گردیده سهامداران و سرمایه گذاران از وضعیت کنونی بازار احساس نارضایتی داشته و معاملات را خسته کننده می دانند. علی دهدشتی نژاد افزود: اما مهمترین عامل در ریزش بیش از 1140 واحدی شاخص کل و معامله اکثر سهام در کف قیمت های مجاز روزانه، فضای روانی و صرف هیجانات و احساسات بود که مؤثرتر از هر عامل دیگری کنترل بازار را در دست داشت. البته همواره در ریزش قیمت ها مشاهده شده که عوامل روانی قوی تر از فضای ناشی از تحلیل، بازار را تحت تأثیر خود قرار می دهد. وی ادامه داد: در شرایط فعلی بازار منتظر رفع ابهامات و اعمال حمایت از سوی دولت است و با توجه به تبلیغ و تشویق مردم به سرمایه گذاری در بورس در حاکمیت روند مثبت بر بازار طی سال گذشته، این انتظار وجود دارد که در زمان کنونی و هنگام ریزش قیمت ها نیز این حمایت از بازار صورت گیرد. گرچه به نظر می رسد به چند دلیل چنین حمایتی از جانب دولت اعمال نمی شود. این کارشناس بازار سرمایه در بیان دلایل گفته خود اظهار داشت: به نظر می رسد همچنان دولت تمرکز لازم را بر بورس و پتانسیل های موجود در آن ندارد. در وهله دوم می توان چنین برداشت کرد که دولت قصد دارد با تداوم همین شرایط در معاملات، بخشی از نقدینگی را در بورس ذوب کرده و تورم را کاهش دهد. حال آنکه بورس ایران همانند کودک نوپایی است که برای بلند شدن از زمین و راه افتادن نیازمند یاری و مساعدت است. وی از گمراهی و سردرگمی نقدینگی به دلیل ابهامات به وجود آمده در برخی صنایع و گروه ها سخن گفت و تأکید کرد: در شرایطی که بازار به روند منفی بیشتر گرایش دارد، با ناامیدی از تحقق اتفاقات مثبت، قیمت ها به یکباره ریزش بیشتری را طی یک روز معاملاتی تجربه می کند و در این مقاطع حقیقی ها حجم عمده فروش را برعهده دارند؛ حال آنکه فروشندگان در این قیمت ها که اکثراً حقیقی هستند، بزودی از اقدام خود پشیمان می شوند. به اعتقاد دهدشتی نژاد فرصت کنونی بهترین زمان برای خرید و اصلاح پرتفوی است و می توان نقاط بهینه خرید سهام بنیادین را با تحلیل تکنیکال به دست آورد. بگونه ای که ترکیب دو علم فاندامنتال و تکنیکال می تواند نتیجه مطلوب را برای سرمایه گذار در برداشته باشد. چراکه بسیاری از سهام بنیادین بورس هم اکنون زیر ارزش ذاتی خود قرار گرفته اند. وی در تأیید این گفته خود به تاریخچه نحوه حرکت شاخص داو جونز آمریکا اشاره کرد و گفت: در سال 1950 میلادی و زمانی که در اوج جنگ جهانی دوم خلیج مکزیک بمباران می شد، شاخص داوجونز حرکتی صعودی را در پیش گرفت؛ چراکه پیش از آن قیمت سهام زیر ارزش ذاتی خود قرار گرفته بودند و در چنین شرایطی می توان با قطعیت گفت روندها قطعاً تغییر جهت خواهند داد. وی علل خسته کننده بودن روند معاملات این روزها برای سهامداران و سرمایه گذاران را در طرز فکر اشتباه آنها دانست و افزود: نکته مهم در این است که در زمان حاکمیت فضای مثبت بر بازار، همه فعالان بازار سرمایه مدیریت تحلیل و بهینه سازی پرتفوی خود را به صورت روزانه انجام می دهند، اما در زمان ریزش قیمت ها متأسفانه دچار ناامیدی شده و رصد بازار را کنار می گذارند. حال آنکه این اقدام اشتباه بوده و ناشی از نگرش غلط افراد است؛ چراکه چنین مقاطعی بررسی و تحلیل بیشتری را می طلبد، همانطور که در زمان بیماری مراقبت و رسیدگی از بیمار بیشتر لازم است. مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری پارند در خاتمه، ارزیابی خود را از وضعیت بورس و روند قیمت ها در بازار سهام در اوج برگزاری مجامع عادی سالیانه شرکت ها و تقسیم سود بین سهامداران چنین عنوان کرد: با توجه به عملکرد مطلوب شرکت ها طی سال مالی 92، به نظر می رسد میزان سود تقسیمی در مجامع صاحبان سهام مناسب باشد. اما به دلیل اعلام تعدیل منفی سود سال 93 توسط بسیاری از شرکت ها می توان گفت قیمت سهام در زمان بازگشایی نماد پس از برگزاری مجمع عادی سالیانه روند مثبتی را همانند تابستان داغ سال های گذشته تجربه نخواهد کرد. گرچه انتظار می رود در گزارش های میان دوره ای سال مالی 93، شرکت ها سود برآوردی خود را تعدیل کنند. چراکه این پیش بینی ها در بسیاری از موارد محافظه کارانه اعلام شده و احتمال تعدیل مثبت برای آنها وجود دارد.
                  سلام مچدد............بنظرم در سخنان این کارشناس مطالب بسیار مهمی وجود دارد که بخشی از آن را نوام جان با رنگ آبی وقرمز در آوردن............................در ادامه تشکر میکنم از نوام عزیز.
                  تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• Adel_Poyan
                    عضو عادی
                    • May 2014
                    • 24

سلام
                    این دردناک نیست ایران خودرو بعد از 38 دقیقه معامله فقط 1/2میلیون سهم معامله بشه؟؟!
                    امیدوارم دلیل دولت جهت عدم حمایت اطمینان از روند مثبت مذاکرات باشه...

نظر

• محمد 66
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 2938

در آغاز موج 5 قرار داریم که می تواند به اندازه طول موج 3 رشد داشته باشد . با توجه به اینکه طول موج 3 حدود 50 هزار واحد بود ، پیش بینی بنده رشد 50 هزار واحدی برای موج 5 و رسیدن به هدف 125 هزار واحد است ، قیمتهای فعلی را فقط و فقط فرصت خرید ناب می دانم .
                      آخرین ویرایش توسط محمد 66؛ 2014/06/03, 08:56.

نظر

• کيانوش
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 6613

صندوق با حمايت و خريد مپنا تاثير خوبي رو معاملات همه گروهها گذاشت.
                        خودرو و ليزينگ و تجهيزات و پالايشگاه و پتروها و سرمايه گذاري و بانک و.........................
                        باور کنيد اگر يک هفته اين حمايت را ادامه بده همه به بازار سرمايه خوش بين ميشند و حداقل دست به فروشهاي خرکي نمي زنند.
                        خدا کنه صندوق دست به نوسان گيري نزنه که اين ديگه کمال نامرديه.
                        .................................................. .................................................
                        در ضمن شنيدم که اقاي نعمت زاده الان داره از کارخونه ايران خودرو بازديد ميکنه.
                        ببينيم تا اخر وقت معاملات خبر خوبي ازاش مياد بيرون.

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35705

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                          در آغاز موج 5 قرار داریم که می تواند به اندازه طول موج 3 رشد داشته باشد . با توجه به اینکه طول موج 3 حدود 50 هزار واحد بود ، پیش بینی بنده رشد 50 هزار واحدی برای موج 5 و رسیدن به هدف 125 هزار واحد است ، قیمتهای فعلی را فقط و فقط فرصت خرید ناب می دانم .
                          این 50 هزار واحد که میگید در چه زمانی؟ ظرف چند روز؟ یا چند ماه؟ یا چند سال؟؟؟

در شرایط رکود اقتصادی، و کاهش تورم و تشدید بیشتر رکود و کاهش سود شرکتها نسبت به سال گذشته و اصرار شدید دولت به حبس نقدینگی از طریق بورس، و نداشتن راهکار برای خروج از رکود، رشد 50 هزار واحدی رو چطور میشه توجیه و باور کرد؟؟ اگر شاخص بورس بخواهد 50 هزار واحد رشد کند اونوقت نوسانات بازارهای موازی مثل ارز و طلا و . . . چطور میشه؟؟؟

نظر

• محمد 66
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2938

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                            این 50 هزار واحد که میگید در چه زمانی؟ ظرف چند روز؟ یا چند ماه؟ یا چند سال؟؟؟

در شرایط رکود اقتصادی، و کاهش تورم و تشدید بیشتر رکود و کاهش سود شرکتها نسبت به سال گذشته و اصرار شدید دولت به حبس نقدینگی از طریق بورس، و نداشتن راهکار برای خروج از رکود، رشد 50 هزار واحدی رو چطور میشه توجیه و باور کرد؟؟ اگر شاخص بورس بخواهد 50 هزار واحد رشد کند اونوقت نوسانات بازارهای موازی مثل ارز و طلا و . . . چطور میشه؟؟؟
                            طبق تکنیکال باید در کمتر از 10 ماه حدود 50 هزار واحد رشد داشته باشیم .

دلیلی برای ریزش نداریم اما دلایل زیادی برای رشد وجود دارد :

1- نزدیک بودن مجامع تقسیم سود نقدی شرکتها و ورود نقدینگی جدید به بازار و کاهش پی به ای بازار

2-نزدیک بودن به زمان مذاکرات 30 تیرماه

3-کاهش شدید تورم ، توجه داشته باشید که همین کاهش تورم خود عامل مهمی برای رشد بورس به حساب می آید حتی در شرایط رکود . شرکتی که در شرایط رکود تورمی پی به ای 4 دارد با کاهش تورم باید پی به ای بالاتری بگیرد .

4-پیش بینی رشد اقتصاد جهان و به تبع آن رشد قیمتهای جهانی فلزات و محصولات پتروشیمی و تاثیر آن بر شرکتهای داخلی

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35705

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                              طبق تکنیکال باید در کمتر از 10 ماه حدود 50 هزار واحد رشد داشته باشیم .

دلیلی برای ریزش نداریم اما دلایل زیادی برای رشد وجود دارد :

1- نزدیک بودن مجامع تقسیم سود نقدی شرکتها و ورود نقدینگی جدید به بازار و کاهش پی به ای بازار

2-نزدیک بودن به زمان مذاکرات 30 تیرماه

3-کاهش شدید تورم ، توجه داشته باشید که همین کاهش تورم خود عامل مهمی برای رشد بورس به حساب می آید حتی در شرایط رکود . شرکتی که در شرایط رکود تورمی پی به ای 4 دارد با کاهش تورم باید پی به ای بالاتری بگیرد .

4-پیش بینی رشد اقتصاد جهان و به تبع آن رشد قیمتهای جهانی فلزات و محصولات پتروشیمی و تاثیر آن بر شرکتهای داخلی
                              ببین دوست عزیز دولت برای کاهش تورم چه طرحی داره پیاده میکنه : میگه شاخص قیمت در بازارهای مختلف از جمله ارز، طلا و سکه، مسکن، کالا و خدمات و بورس باید پایینتر از شاخص تورم باشن تا تورم بالا نره، یعنی نوسانات اونها در کوتاه مدت و میان مدت فعلا بیشتر از شاخص قیمت کل یا همون تورم نباید بشه.

معنای این جمله اینه که اگه تورم میخواد بره زیر 25 درصد باید حرکت شاخص در بازارهای مختلف کمتر از 25 درصد باشه، یا اگه میخواد بره زیر 20 درصد همینطور ، باز باید این شاخص های قیمتی در بازارهای مختلف محدود بشن به کمتر از 20 درصد. اما شما میگید کاهش تورم از یک طرف و افزایش 50 هزار واحدی شاخص کل یا بعبارتی رشد 70 درصدی شاخص کل بورس !!!! با سیاست فعلی دولت جور در نمیاد به نظر من.

یکی از اصلی ترین دلایل محدود شدن نوسانات شاخص بورس هم همین روشی هست که دولت در پیش گرفته، کشتن نوسان در بازارها برای بالا نرفتن تورم !

نظر

• بهزاد بهزادی
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 494

صبح بخیر

با توجه به اینکه سه روز تعطیلی پیش رو داریم به نظر من بازار خوبی رو شاهد هستیم... کاملا مشخص هست که بعد از ریزش غیر منتظره دو روز پیش حمایت هایی داره از بازار و شاخص میشه که احتمالا بخش عمده اون مربوط به صندوق توسعه هست... به نظر میرسه اگرچه با تاخیر اما دوستان متوجه شدند رها کردن بازار به حال خود در شرایطی که اعتمادها به صورت کامل برنگشته می تونه پیامدهای بدی داشته باشه...

در هر حال مثبت دیروز و امروز رو به فال نیک می گیریم اما فراموش نکنیم که کندل قرمز بلندی که زده شده نیاز به بازاری مثبت برای چند روز پیاپی داره تا به طور کامل تاثیر خودش رو از دست بده... به جهت تکنیکال فعلا روی همان سناریوی انتهای موج 2 یا b باقی می مانیم تا ببینیم چه می شود...

در مورد ریزشی که روز شنبه اتفاق افتاد این موضوع رو اشاره کنم که متاسفانه فاقد هر دلیل و توجیهی بود و صرفا به عملکرد جامعه بورسی برمیگشت... واقعا تک تک ما باید از خودمان سوال کنیم برای چه در بازار هستیم... می دونم که نصف شدن سرمایه خیلی ها باعث بی اعتمادی شدید شده است اما راه چاره این نیست که رو بیاریم به معاملات چند ساعته و نوسان گیری... اتفاقی که شنبه افتاد حاکی از حاکمیت نوسانگیری بر بازار بود...

در هر حال هرچه جلوتر بریم بازار جهت بلند مدت خودش رو بهتر به دوستان نشان میده و ان شالله با جهت مثبت باعث این تغییر رویکرد بشه.... در روز یکشنبه هر چه فروختند حقیقی ها فروختند و حقوقی ها خریدند... واقعا چند بار باید از یک سوراخ گزیده شد؟

در هر حال همان روز اشاره کردم که زمانی که دیدید بازار در یاس و ناامیدی فرو رفت به بازار شک کنید و احتمال بدهید که بازار دقیقا از جایی برمیگردد که کسی انتظارش را ندارد...

در مجموع هم دیروز و هم امروز بازاری خوب و بدون هیجان رو شاهد هستیم که احتمال می دهم ادامه دار باشه... با این حال همانطور که اشاره شد بازار مقاموت های زیادی رو پیش روی خودش برای شکستن داره...

ارادتمند- بهزاد

نظر

در حال کار...
                                X