شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمدرضا 87
    عضو فعال
    • May 2012
    • 1522

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
    حالا که دارید میبینید .. بازار بدون خودرویی ها داره روزی 500 واحد مثبت میخوره !

دوست عزیز امیدوارم روزی که زیر سایپا و ایران خودرو میزدند هم نگاهی به بقیه سهم ها داشته باشید

بنده به شما میگویم تا زمانی که بازار نگاهی کوتاه و حتی جزئی به سهام سود ساز تا سه سال اینده با نسبت پی به ای زیر 4 و 3.5 نداشته باشد هیچ جا نخواهد رفت

و خودرویی ها بیشتر از بقیه بازار خواهند ریخت ... فقط کافی است این پول هماهنگ شده که زیر خودرویی ها هست لحظه ای stop کند!
    دقیقا .
    این بلایی که سر بازار اومده نتیجه باد شدن سهمایی با زیان انباشته است.

نظر

• علی علیزاده
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1159

حالا که دارید میبینید .. بازار بدون خودرویی ها داره روزی 500 واحد مثبت میخوره !

دوست عزیز امیدوارم روزی که زیر سایپا و ایران خودرو میزدند هم نگاهی به بقیه سهم ها داشته باشید

بنده به شما میگویم تا زمانی که بازار نگاهی کوتاه و حتی جزئی به سهام سود ساز تا سه سال اینده با نسبت پی به ای زیر 4 و 3.5 نداشته باشد هیچ جا نخواهد رفت

و خودرویی ها بیشتر از بقیه بازار خواهند ریخت ... فقط کافی است این پول هماهنگ شده که زیر خودرویی ها هست لحظه ای stop کند!
      دوست عزیز من متاسفانه یا خوشبختانه این پول استاپ نمیکنه ....در ضمن درسته روزی 500 واحد میره بالا ولی با 4 تا سهام/ بقیه سهام ها هم که هیچی بالا نمیرن و نهایتش رو مثبت 1 معامله میشن....به نظر من طی چندین سالی که داخل بازار های مالی فعال هستم نسبت پی به ای میتونه 40 درصد رو یه سهام تاثیر بزاره حتی کمتر....تاثیر میزاره ولی طی میان مدت 3 4 ماه...الان داخل بازار خیلی از سهام ها داریم با پی ای پایینی دارن معامله میشن مثل گرو ساختمانی ولی ببینید دارن چقد بی رمق معامله میشن و میبینید پی به ای پایین تاثیر خاصی نداره روشون....من به همه دوستان توصیه میکنم همیشه داخل اب گلالود ماهی بگیرن و کاری به چیز دیگه ای نداشته باشن /ببینید بازار رو کدوم سهام ها داره مانور میده برید سراغ همون سهام ها و دیگه کاری به چیز دیگه ای نداشته باشن.......
      یا غنی....

نظر

• mohsen ho
        ستاره دار(1)
        • Feb 2013
        • 11252

این بازار فقط به یک لیدر تمام معنا نیاز داره
        بازاری که با4تاسهم شاخص ساز مثبت باشه
        اندک امید باقی مانده را هم باخود خواهد برد
        اگر امروز اخروقت بازار برنگردد نظریه موج3از5فیلد خواهد شد
        .................................................. ....................
        موفق باشید

ا

نظر

• محمد یزدی
          عضو فعال
          • May 2011
          • 948

مشخص نبودن برنامه های دولت دلیل وقفه های بازار

تفاوتی هم درنوع صنعت و فعالیتش نمیکنه

سهم بنیادی که فرضا داره با پی بر ای 3 4 معامله میشه تصمیمات دولت میتونه اوضاعش رو از این هم بدتر کنه

و سهم به ظاهر غیر بنیادی که با پی بر ای 50 60 هم معامله، میشه با برنامه و حمایت روند روبه رشدی رو براش ساخت.

خلاصه حاج حسن تکلیف ما وخودت و همه رو مشخص کن

تازمانی که برنامه های دولت مشخص نشه ،چیزی به نام سهم بنیادی و غیر بنیادی نخواهیم داشت

--------------
          بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
            دوست عزیز من متاسفانه یا خوشبختانه این پول استاپ نمیکنه ....در ضمن درسته روزی 500 واحد میره بالا ولی با 4 تا سهام/ بقیه سهام ها هم که هیچی بالا نمیرن و نهایتش رو مثبت 1 معامله میشن....به نظر من طی چندین سالی که داخل بازار های مالی فعال هستم نسبت پی به ای میتونه 40 درصد رو یه سهام تاثیر بزاره حتی کمتر....تاثیر میزاره ولی طی میان مدت 3 4 ماه...الان داخل بازار خیلی از سهام ها داریم با پی ای پایینی دارن معامله میشن مثل گرو ساختمانی ولی ببینید دارن چقد بی رمق معامله میشن و میبینید پی به ای پایین تاثیر خاصی نداره روشون....من به همه دوستان توصیه میکنم همیشه داخل اب گلالود ماهی بگیرن و کاری به چیز دیگه ای نداشته باشن /ببینید بازار رو کدوم سهام ها داره مانور میده برید سراغ همون سهام ها و دیگه کاری به چیز دیگه ای نداشته باشن.......

دوست عزیز بنده صرفا پی به ای رو لحاظ نمیکنم ! عرض کردم سود اوری سه سال اینده تا 90 درصد تضمین شده باشد.

برخی دوستان میگفتن بازار بدون گروه خودرو هیچ جا نمیره ... اما منظورشان از بازار رو مشخص نکردند ! اگر شاخص هست میبینید که خودرو منفی میخورد و شاخص روزی 400 تا مثبت !

اگه توجه به سهام دیگر و از صنایع دیگر هست مثل بانک .. ای تی .. معدنی ها و پتروشیمی هست .. بنده همان زمان نیز عرض کردم که با مثبت خوردن گروه خودرو با پشتوانه پول ... هیچ اتفاقی در روز های گذشته در سایر صنایع دیگر نیوفتاد بلکه کف ها نیز سوراخ شدند ...

...............

مگر اینکه دوستان نظرشان را به زودی تغییر دهند و بگویند
            فقط گروه خودرو
            و بقیه بازار محکوم به نزول هست
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• شاهین محلوجی
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 2050

در اصل توسط capitalist پست شده است View Post
              با نصب برنامه 9.5 Elwave و کرک و داشتن دیتا با ورودی ascii و تنظیمات درست میتوان از برنامه رایگان استفاده کرد ...
              جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• بهزاد بهزادی
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 494

صبح دوستان بخیر

در اینکه صندوق به دلیل نزدیکی به نمایشگاه امروز بیشتر تلاش در رشد شاخص داشته شکی نیست اما این به این معنی نیست که ما بازار رو فاقد پویایی لازم بدونیم...

اصولا در هر نزول و صعودی دلیلی نهفته هست و آنچه اهمیت داره شناسایی این دلایل و همراه بودن با بازار است نه قضاوت دلایل...

بنده بازار امروز رو نه تنها بد نمی بینم بلکه همین حرکت شاخص سازی که انجام شده باعث مثبت معامله شدن نمادهای زیادی شده... البته نمادهایی هم هستند که در محدوده منفی معامله می شوند....

در هر حال من دلیل ناراحتی خیلی از دوستان رو متوجه نمیشم و حتی اگر سبد کسی به دلیل چیدمان امروز منفی باشه قطعا تاثیر مثبت شدن شاخص به مرور روی کل بازار و نمادها قابل مشاهده است...

امروز سومین کندل صعودی هم شکل گرفت و اگر یکی دو روز دیگر روی این رالی صعودی باشیم میشه امیدوار بود از اصلاح چند هفته ای شاخص رهایی پیدا کرده ایم...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

ظاهرا دولت علاقه مند شده ديگه شاخص پايين تر از اين حدود نره.
                  بنازم به غيرت و تعصبش.
                  .................................................
                  چند روز هست که دولت محترم بتوسط صندوق حمايت خود داره شاخص را ميسازه .روزي 300اي 400واحد.
                  يک روز با پالايشگاهها
                  چند روز با مپنا-اخابر-همراه و.......
                  احتمالا از پس فردا دوباره با گروه خودرو و شايد هم پتروها
                  ...............................................
                  از اين ستون به اون ستون فرجه.
                  سياست خوبي هست .واقعا چاره هاي جز اين کار نيست.
                  فعلا بايد شاخص را به همين حربه نگهداشت تا خبر توافق بزرگ بياد.
                  اگر اين کار صورت نگيره و حمايت تکنيکالي بشکنه واي مصيبتا داره.
                  دمت گرم دولت.دمت گرم وزارت دارايي.دمت گرم سازمان بورس.
                  خدا قوت بده بهتون.
                  ...................................
                  ما هم سهامداري مي کنيم تا خبرهاي خوب بياد.

نظر

• بهزاد بهزادی
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 494

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
                    سلام
                    بنده که ناراحت نیستم!
                    ولی دکتر جان
                    همونطوری که سه شنیه عرض شده امروز خورد به مقاومت موینگ 200 روزه..
                    تاران جان

تکنیکال صرف در شاخص محکوم به شکست هست... کلا بازار رو باید همه جانبه بررسی کرد وگرنه در هر سطحی میشه دلیلی برای حمایت یا مقاومت پیدا کرد... به سابقه پست های تحلیلی غالب دوستان از پارسال تا امروز نگاه کنید و ببینید خیلی ها هر روز می گفتند امروز روز آخر نزول شاخص هست...

قربانت- بهزاد

نظر

• بهزاد بهزادی
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 494

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                      ظاهرا دولت علاقه مند شده ديگه شاخص پايين تر از اين حدود نره.
                      بنازم به غيرت و تعصبش.
                      .................................................
                      چند روز هست که دولت محترم بتوسط صندوق حمايت خود داره شاخص را ميسازه .روزي 300اي 400واحد.
                      يک روز با پالايشگاهها
                      چند روز با مپنا-اخابر-همراه و.......
                      احتمالا از پس فردا دوباره با گروه خودرو و شايد هم پتروها
                      ...............................................
                      از اين ستون به اون ستون فرجه.
                      سياست خوبي هست .واقعا چاره هاي جز اين کار نيست.
                      فعلا بايد شاخص را به همين حربه نگهداشت تا خبر توافق بزرگ بياد.
                      اگر اين کار صورت نگيره و حمايت تکنيکالي بشکنه واي مصيبتا داره.
                      دمت گرم دولت.دمت گرم وزارت دارايي.دمت گرم سازمان بورس.
                      خدا قوت بده بهتون.
                      ...................................
                      ما هم سهامداري مي کنيم تا خبرهاي خوب بياد.
                      ان شالله خبر خوبه بیاد که اگر نیاد رسما باید از این بازار خداحافظی کرد کیانوش جان... تمدید شش ماهه توافق ژنو کار رو برای رسیدن به توافق نهایی بسیار سخت می کنه و در اون حالت ریسک بازار ارزش ماندن در آن را ندارد...

من به توافق تا 31 تیرماه بسیار امیدوارم و حمایت صندوق هم بعد از توافق نیاز نخواهد بود...

در این شرایط که خوندن دست صندوق دشوار شده و هر روز گروهی رو حمایت می کنه بهترین کار پخش کردن سبد روی گروه های مختلف هست تا حداقل به موازات شاخص حرکت کنیم...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

نکات مثبت بازار امروز

فشار فروش سهام فاندامنتال کمه

برای شاخص سازی انتخاب اخابر و همراه را به فال نیک میگریم

و در نهایت شاخص مثبت

نظر

• علی علیزاده
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1159

دوست عزیز بنده صرفا پی به ای رو لحاظ نمیکنم ! عرض کردم سود اوری سه سال اینده تا 90 درصد تضمین شده باشد.

برخی دوستان میگفتن بازار بدون گروه خودرو هیچ جا نمیره ... اما منظورشان از بازار رو مشخص نکردند ! اگر شاخص هست میبینید که خودرو منفی میخورد و شاخص روزی 400 تا مثبت !

اگه توجه به سهام دیگر و از صنایع دیگر هست مثل بانک .. ای تی .. معدنی ها و پتروشیمی هست .. بنده همان زمان نیز عرض کردم که با مثبت خوردن گروه خودرو با پشتوانه پول ... هیچ اتفاقی در روز های گذشته در سایر صنایع دیگر نیوفتاد بلکه کف ها نیز سوراخ شدند ...

...............

مگر اینکه دوستان نظرشان را به زودی تغییر دهند و بگویند
                          فقط گروه خودرو
                          و بقیه بازار محکوم به نزول هست
                          دوست عزیز من اصلا کاری به شاخص ندارم من میگم اگه خودرو بره بالا بقیه سهام ها هم میره بالا اگه نره بالا مثل امروز با ایکه شاخص مثبته ولی اکثر سهام ها منفی هس...
                          یا غنی....

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

دوست عزیز من اصلا کاری به شاخص ندارم من میگم اگه خودرو بره بالا بقیه سهام ها هم میره بالا اگه نره بالا مثل امروز با ایکه شاخص مثبته ولی اکثر سهام ها منفی هس...

بنده هم عرض کردم

همان روز هایی که خودرویی ها مثبت میخوردند عرض کردم

خودرو رفت بالا ... اما سهام دیگر نه تنها مثبت نخوردند بلکه منفی خوردند !
                            پس
                            این فرضیه که شما ساختید سهام خودرو بره بالا بقیه هم میره بالا کاملا اشتباه هست ...

نظر

• علی علیزاده
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1159

بنده هم عرض کردم

همان روز هایی که خودرویی ها مثبت میخوردند عرض کردم

خودرو رفت بالا ... اما سهام دیگر نه تنها مثبت نخوردند بلکه منفی خوردند !
                              پس
                              این فرضیه که شما ساختید سهام خودرو بره بالا بقیه هم میره بالا کاملا اشتباه هست ...
                              پس دوست من گذر زمان همه چیزو مشخص میکنه که فرضیه بنده درست هس یا اشتباه
                              یا غنی....

نظر

• آریو
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 4834

پس دوست من گذر زمان همه چیزو مشخص میکنه که فرضیه بنده درست هس یا اشتباه
                                شک ندارم روز هایی که گروه خودرو مثبت بودند ... نگاهی به بقیه بازار انداخته باشید اصلا
                                منظورم نگاهی به سهام
                                اخابر
                                همراه
                                فولاد
                                تاپیکو
                                وسینا
                                وانصار
                                مرقام
                                وبملت
                                رتاپ
                                ثمسکن
                                ثتران
                                سپه
                                وتوسم
                                وصنا
                                و بسیاری سهام دیگر که 50 تا 60% زیر ارزش ذاتی معامله میشوند.

البته پتانسیل های گروه خودرو اینقدر زیاد است که نیازی نداشته باشیم بقیه بازار را رصد کنیم

نظر

در حال کار...
                                X