کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اعتراف تکان دهنده در مورد این که قیمت سهام به شاخص 36 تا 46 هزار واحدی برگشته ولی شاخص 73 هزار واحد ست!
کارشناس حقوقی بازار سهام در گفتوگو با فارس: افت شاخص بورس ناشی از مسائل سیاسی است/ حقوقیها باز هم به جلسه میروند مدیرعامل سرمایهگذاری گروه توسعه ملی، افت امروز شاخص بورس را ناشی از مسائل سیاسی دانست و گفت: علاوه بر کمبود نقدینگی، مسائل سیاسی هم در روند نزولی بازار دخیل است. خبرگزاری فارس: افت شاخص بورس ناشی از مسائل سیاسی است/ حقوقیها باز هم به جلسه میروند
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با تشکیل صفهای فروش سنگین در بازار سهام، شاخص حدود 1000 واحد دیگر کاهش یافت و به نیمه 73 هزار واحد برخورد کرد.
کارشناسان افت شدید امروز شاخص را بدون دلیل خاصی عنوان میکنند و معتقدند که بیش از نیمی از سهام موجود در بازار به سطوح بسیار ارزنده ای رسیده و قیمتهای فعلی اکثرا در شاخص 36 تا 46 هزار واحدی در گردش بود.
بر اساس این گزارش، علیرضا عسگری مارانی، مدیرعامل سرمایه گذاری گروه توسعه ملی درباره افت امروز شاخص، تأکید کرد: این افت تنها به دلیل کمبود نقدینگی در بازار نیست.
وی ادامه داد: برخی مسائل سیاسی روز در روند بازار اثرگذار بوده است.
مارانی در پاسخ به این سوال که چرا حقوقیها از بازار حمایت نمیکنند، گفت: فردا شرکتهای حقوقی درباره وضعیت بازار جلسه ای خواهند داشت.
به گزارش فارس، پیش از این نیز نشستهایی توسط شرکتهای حقوقی برگزار شده بود که پس از آن نتیجه ای نداشت.
همچنین، بسیاری از این شرکتهای حقوقی با وزیر اقتصادی و دارائی در ابتدای سال نشستی داشتند که پس از بسیاری از حقوقیها اعلام کردند که قطعا از بازار حمایت خواهند که این اتفاق نیز رخ نداد.
به نظر میرسد بازار پس از وعده مدیران سازمان بورس، شرکتهای حقوقی و مسئولان دولتی از بازار سهام، به نوعی بی اعتماد شده و منتظر اقدامات عملی مؤثر از سوی آنان است.
سلام دوستان عزیز عذر میخوام که این مطلب رو اینجا میذارم ولی چون جناب بهزادی در این تاپیک حضور دارن مجبورم.
جناب بهزادی من سعادت زیارت جنابعالی رو تو نمایشگاه داشتم و از مطالب و فرمایشات زیباتون بهره مند شدم.
احساس کردم باید ازتون تشکری ویژه بکنم بخاطر حضور گرمتون در این انجمن.
/:.Heart.:/
اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
اخبار و داده های سیاسی رو که دنبال می کنید همگی مثبت هستند:
1- اعلام آمادگی تلویحی روحانی برای همکاری با آمریکا
2- خوشبینی مضاعف روحانی و ظریف به حل بحران هسته ای تا 31 تیرماه
3- پیشنهاد های خوب ردو بدل شده بین طرفین مذاکرات
4- وحدت رویه در داخل و ساکت شدن تندروها در روزهای اخیر
5- ریزش مجدد دلار در بازار امروز و بی جان بودن بازارهای موازی
بر این اساس و با توجه به این همه داده خوب، لابد بازار باز هم می خواهد منفی باشد!!!
از شوخی گذشته ریزش این روزهای بازار در خلاف تحلیل های بنیادی و تکنیکال به منظره ایجاد واگرایی غیرواقعی هست که با دیدگاهی میشه اونرو مثبت دید چون نیاز به همگرایی با تقویت داده ها قطعا خواهد بود...
می دونم بازار خیلی ها رو خسته کرده اما تصور می کنم بازار در همین دو ماه پیش رو مزد خوبی به اونهایی که سهامدار هستند می دهد...
اخبار و داده های سیاسی رو که دنبال می کنید همگی مثبت هستند:
1- اعلام آمادگی تلویحی روحانی برای همکاری با آمریکا
2- خوشبینی مضاعف روحانی و ظریف به حل بحران هسته ای تا 31 تیرماه
3- پیشنهاد های خوب ردو بدل شده بین طرفین مذاکرات
4- وحدت رویه در داخل و ساکت شدن تندروها در روزهای اخیر
5- ریزش مجدد دلار در بازار امروز و بی جان بودن بازارهای موازی
بر این اساس و با توجه به این همه داده خوب، لابد بازار باز هم می خواهد منفی باشد!!!
از شوخی گذشته ریزش این روزهای بازار در خلاف تحلیل های بنیادی و تکنیکال به منظره ایجاد واگرایی غیرواقعی هست که با دیدگاهی میشه اونرو مثبت دید چون نیاز به همگرایی با تقویت داده ها قطعا خواهد بود...
می دونم بازار خیلی ها رو خسته کرده اما تصور می کنم بازار در همین دو ماه پیش رو مزد خوبی به اونهایی که سهامدار هستند می دهد...
ارادتمند- بهزاد
درود بر مرد امیدوار بازار...
آقای بهزادی طرف غربی میگوید نباید ایران انقدر سانترفیوژ داشته باشد که اگر روزی تصمیم گرفت راه قهر پیشه کند بتواند فورا راه خود را به سمت ساخت بمب هسته ای کج کند. و فورا هم به نتیجه برسد.یعنی اگر چنین فوریتی پیش امد غرب انقدر زمان داشته باشد که مجددا بتواند ( مثلا بواسطه تحریم یا ...) جلو ایران را بگیرد قبل ازینکه ایران از خط قرمز رد شود.
ایران میگوید تعداد دستگاهها حیثیتی شده برای ایران ما اینها را کم نمیکنیم در عوض مقدار مواد فراوری شده را به حداقل می رسانیم یا در اختیار کشور ثالث قرار می دهیم. در حدی که اگر خواستیم راه خود را برویم مدت زمان طولانی لازم برای تولید مواد کافی برای ساخت بمب به غرب این فرصتی را که در بالا گفتم غرب به جهت اطمینان میخواهد، بدهد.
این پیشنهاد معقول و منطقی است که می تواند به سادگی منجر به توافق شود( اگر غرب این را بپذیرد) اما اگر به سادگی غرب این را قبول می کرد لازم به این نبود که اقای ظریف موضوع را به روزنامه ها بکشد و بگوید که ممکن است عدم پذیرش، فرصت بدست امده را از بین ببرد.
با این حال که فکر میکنم راه تفاهم بسیار فراهم است اما استرس فراوانی را در طرف ایرانی می بینم که نگران عدم توافق است . این در رفتار و نوشتار و توصیه های اقای ظریف کاملا مشخص است.. در خاموش کردن صدا های مخالف در داخل با هشدار مقامات بالا کاملا مشخص است. این استرس حتما از طرف غرب هم رصد می شود و حتما روی آن به هنگام ورود به نگارش جزئیات حساب خواهند کرد.
من هم چون نه پولی برام مانده ونه سلامتی مجبورم همسر ویک پسر دانشجو ویک پسر دبیرستانی را به خدا بسپارم
و به جایگاه ابد مهاجرت کنم باورکنید دوستان زندگی برایم خیلی سخت شده
این هم نمای شاخص کل تایم روزانه کف دوقلو
فقط کافیست صف فارس را برداند بعد چه شود
بنظر من شاخص در یک موج زیگزاگ(گریزان) abcقرار دارد که موجcآن هم 5 موجه شده ودر حال اتمام است..............................بنظرم روند آینده شاخص با شدت صعودی خواهد شدویک الگوی دوکف هم در ادامه تشکیل بدهد
یادمه چند ماه پیش اصلا کسی اسمی از نمودار و تحلیل شاخص نمی آورد و فقط سهام رو تحلیل می کردن ، الان دقیقا بالاعکس شده !
خب من هم مثل بقیه دوستان نظر خودمو می گم .. 73500.. مکان فعلی شاخص ..
حدود10ماه پیش کندلها دعوایی با این محدوده داشتن و بالاخره بعد از 2-3 بار صعود و نزول ، ازش گذشتن و رفتن برای89000 ! پس به قول معروف کمی برای کندلها دست و پا گیر بود !
حدود 2 ماه پیش که شاخص از78000در حال سقوط بود وقتی به این حمایت رسید باز هم واکنش نشون داد و یکبار دیگه صعودی تا78000داشت !
خب بعد از این 2 دعوا ، کندل نزولی امروز این حمایت رو لمس کرد ( البته به کمک همراه ، تاپیکو ، پارسان ، شبندر ، اخابر و ... که هی رو سر شاخص می زدن که بیارنش پایین ! )
مکدی به حالتمنفیرفته !
استوک اشباعرو نشون می ده !
rsi هم به زیر30رفته و ظاهرا کمی پایین تر حمایت این اندیکاتور رو هم داریم .
24-25 کندل اخیر دائم در حال لمس قسمت زیرین ابرکومو بودن و هم اینکه چند بار با تنکانسن که در واقع براشون مقاومتی بود ، برخورد داشتن . امروز هم تنکانسن خیلی به کندل نزدیک شده و امیدواریم طی2-3روز آینده بهش برخورد کنه و به زیر کندلها بره ( تا زیر اونا نره ، همینطور باید بریم پایین ! )
به نظرم اگر این محدوده رو از دست بدیم ، وضع بد میشه ( البته تا همین الان هم خیلی بد شده ! ) و باید دنبال حمایت بعدی بریم که خیلی باید بریم پایین !
به نظرمن بازار بورس ما در کل روند کاریش اشتباه هست چون فقط باید یچیزیو بخری و بره بالا تا سود کنی به نظرم اگه بازار دوطرفه بود وبای و سل داشتیم و کلا ای شاخص قلابی رو هم حذف کنن خیلی عالی میشه و خیلی خوب میشه توش پول دراورد....بازار بورس باید دوطرفه باشه تا از هیجانات خبرهای منفی و مثبتش بشه سود کرد نه ایکه تا ی خبر بد امد همه بل استثنا ضرر کنن وسودشونو مایشون دود شه بره هوا....ایران رو هیچ چیزش نمیشه حساب کرد در کل امنیت شغلی داخلش نیس متاسفانه......
آقای بهزادی طرف غربی میگوید نباید ایران انقدر سانترفیوژ داشته باشد که اگر روزی تصمیم گرفت راه قهر پیشه کند بتواند فورا راه خود را به سمت ساخت بمب هسته ای کج کند. و فورا هم به نتیجه برسد.یعنی اگر چنین فوریتی پیش امد غرب انقدر زمان داشته باشد که مجددا بتواند ( مثلا بواسطه تحریم یا ...) جلو ایران را بگیرد قبل ازینکه ایران از خط قرمز رد شود.
ایران میگوید تعداد دستگاهها حیثیتی شده برای ایران ما اینها را کم نمیکنیم در عوض مقدار مواد فراوری شده را به حداقل می رسانیم یا در اختیار کشور ثالث قرار می دهیم. در حدی که اگر خواستیم راه خود را برویم مدت زمان طولانی لازم برای تولید مواد کافی برای ساخت بمب به غرب این فرصتی را که در بالا گفتم غرب به جهت اطمینان میخواهد، بدهد.
این پیشنهاد معقول و منطقی است که می تواند به سادگی منجر به توافق شود( اگر غرب این را بپذیرد) اما اگر به سادگی غرب این را قبول می کرد لازم به این نبود که اقای ظریف موضوع را به روزنامه ها بکشد و بگوید که ممکن است عدم پذیرش، فرصت بدست امده را از بین ببرد.
با این حال که فکر میکنم راه تفاهم بسیار فراهم است اما استرس فراوانی را در طرف ایرانی می بینم که نگران عدم توافق است . این در رفتار و نوشتار و توصیه های اقای ظریف کاملا مشخص است.. در خاموش کردن صدا های مخالف در داخل با هشدار مقامات بالا کاملا مشخص است. این استرس حتما از طرف غرب هم رصد می شود و حتما روی آن به هنگام ورود به نگارش جزئیات حساب خواهند کرد.
با سلام بنده هم یک جمله اضافه می کنم آقای روحانی امروز در سوال یک خبر نگار که اگر مذاکرات حتی در 6 ماهه دوم به نتیجه نرسد آیا تحریم های اضافه می شود ودر جواب آقای روحانی بیان کردند که خیر که نمی توانند و نمی خواهد و جواب آقای روحانی به نظر می رسه با واقعیت هم خوانی ندارد مگر می شود ایران با غرب به تفاهم نرسد و بعد ایران بخواهد غنی سازی 20 درصد و حتی بالاتر انجام دهد و غرب بگوید بفرماید انجام دهید ماتحریم شدیدتر اعمال نمی کنیم چون ساختار تحریم ها شکسته شده !!!واقعا خنده دار یک روزه شدید ترین تحریم ها را اعمال می کنند خواهیم دید که جواب آقای روحانی درست می باشد یا خیر با گذشت زمان اگر به تفاهم نرسند با تشکر
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
در صعود ها 95% بازار تارگت های نجومی و در نزول ها 95% بازار کف های عجیب و غریبی رو پیش بینی می کنند
اون 5% باقی مانده افرادی هستند که یا اطلاعات خودشون رو در اختیار دیگران قرار نمیدن یا کف( سقف) شانسی پیش بینی کردند که در اون صورت با دیدید گفتم ها گوش فلک رو پر می کنند یا تحلیلشون در بین اون 95% گم میشه و کسی بهش توجه نمی کنه یا ....
پیشنهاد می کنم تحلیل ها و خبرها و... رو بخونید ولی تصمیم گیرنده نهایی خودتون باشید
دوستان به گفته قدیمی های بازار بورس ایران داره بدترین شرایط تاریخ خودش رو تجربه می کنه(عین حرف دکتر کنی و چندتا دیگه از قدیمی ها) و قطعا این طوری نمی مونه
انصافا نزدیک 90 هزار همه فکر می کردند بزودی به 110 و 120 و 140 هزار می رسیم حالا هم برعکس همه..........
تبلیغات منفی سنگین در موقع نزول ها و تبلیغات مثبت سنگین موقع صعود ها در تمام بازار های مالی دنیا امری طبیعی ست
فراموش نکنید روحانی باید برای این که دور بعدی رای بیاره شاخص بورس رو چند برابر اون که تحویل گرفته تحویل بده و سناریو چند برابر شدن سهم ها دوباره تکرار خواهد شد فقط صبر احتیاج داره..........شاخص بورس آینه تمام نمای اقتصاد کشور است
تحلیل تحلیلگران بزرگ بازار موقع صعود دلار و زمانی که همه با قطعیت از 4000 و 5000 حرف می زدند و هیچ کس حتی فکر هم نمی کرد که دلار قبل از رسیدن به 4 هزار تومن متوقف بشه و شروع به ریزش کنه رو برید بخونید من چندتا نمونه رو بدون ذکر نام می گذارم
این ها کپی نظرات تحلیلگران بزرگ بازار هست که با ذکر نام در یک دفترچه یادداشت کردم و امشب اتفاقی بهش برخوردم ولی انصافا اسم ها رو بدونید کف می کنید!!!!
جالبه بدونید همه هم اون زمان با قطعیت حرف می زدند!
1)معلومه سیاست نظام اینه که جلیلی رای بیاره چون طبق صحبت های رهبر جلیلی نقاط قوت احمدی نژاد رو داره ولی نقاط ضعفش رو نداره
دلار آرام و با شیب ملایم به سمت 5 هزار تومن حرکت خواهد کرد
2)هدف فعلی دلار بین 4350 تا 4750
اگر از 5200 بالاتر بره موج شماری من بی اعتبار می شه
3)دلار تا پایان سال 5000 تومن و سکه با توجه به تحلیل اونس و دلار به حدود 2 میلیون خواهند رسید
4)هدف نهایی دلار 4950 با توجه به سیاست های کشور بسیار محتمل به نظر می رسه
همه این تحلیل ها از بزرگان و شناخته شدگان بازار می باشد
تو دفترچه من فقط یک تحلیل درست بود که حد نهایی رو 4 هزار تومن دیده بود اون هم یه تحلیلگر ناشناس!
هرچند نزدیکترین حمایت عددی شاخص با تلورانس 200 واحد تو محدوده ی 72000 تا قرار داره...تو اینکه فردا بازار از منفی شروع میکنه،رفته رفته متعادل تر میشه و حتی میتونه مثبت هم بشه تقریبا شکی ندارم،اما متاسفانه با وضعیتی که بوجود اومده از 74500 تقریبا هر هزار واحد شاخص مقاومت داره...
به فرض که بازار بخواد فردا برگرده،واقعا وقتی نگاه به چارت میکنم وحشت میکنم!!!!جدا چه خبر قوی میتونه اینهمه مقاومت ریز و درشت تو چارت و اندیکاتور ها رو از 74500 تا 80500 بشکنه!!!!!؟؟؟؟؟
شاید بشه فردا یه نوساناتی رو گرفت،مثلا ولساپا،شلعاب،ولصنم،واتی،وبشهر،وساپا و خیلی سهمهای دیگه،اما به نظر من با این وضعیت هر سودی رو،هرچند جزئی باید سیو کرد!هرچند شاید خیلی برای این نتیجه گیری دیر شده باشه،هرچند شاید چیزی تا صعود مجدد بازار نمونده باشه،هرچند شاید این فکر باعث جا موندن بشه و هزاران "شاید" دیگه ای که تو این چند ماه باهاشون درگیر بودم و باعث ضررم شدن،پس شاید هرچند خیلی دیر،اما این بار "شاید" ها رو کنار بزاریم...
هرچند نزدیکترین حمایت عددی شاخص با تلورانس 200 واحد تو محدوده ی 72000 تا قرار داره...تو اینکه فردا بازار از منفی شروع میکنه،رفته رفته متعادل تر میشه و حتی میتونه مثبت هم بشه تقریبا شکی ندارم،اما متاسفانه با وضعیتی که بوجود اومده از 74500 تقریبا هر هزار واحد شاخص مقاومت داره...
به فرض که بازار بخواد فردا برگرده،واقعا وقتی نگاه به چارت میکنم وحشت میکنم!!!!جدا چه خبر قوی میتونه اینهمه مقاومت ریز و درشت تو چارت و اندیکاتور ها رو از 74500 تا 80500 بشکنه!!!!!؟؟؟؟؟
شاید بشه فردا یه نوساناتی رو گرفت،مثلا ولساپا،شلعاب،ولصنم،واتی،وبشهر،وساپا و خیلی سهمهای دیگه،اما به نظر من با این وضعیت هر سودی رو،هرچند جزئی باید سیو کرد!هرچند شاید خیلی برای این نتیجه گیری دیر شده باشه،هرچند شاید چیزی تا صعود مجدد بازار نمونده باشه،هرچند شاید این فکر باعث جا موندن بشه و هزاران "شاید" دیگه ای که تو این چند ماه باهاشون درگیر بودم و باعث ضررم شدن،پس شاید هرچند خیلی دیر،اما این بار "شاید" ها رو کنار بزاریم...
یا علی
با سلام آقای مرادی عزیز خسته نباشید فقط تزریق پول هوشمند !!!با تشکر
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر