شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10189

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
    در گفتگو با یک کارشناس بازار سرمایه عنوان شد:
    در صورت جذب عرضه ها ،هدف شاخص76600 واحد خواهد بود /دلایل اقبال بازار سهام به دو صنعت بورسی

http://www.boursenews.ir/fa/news/146...B1%D8%B3%DB%8C

دوستان مطلب دیروز در مورد نوسان یکی دو روزه شاخص بوده،ما در مورد ریزش و اصلاح بلند شاخص حرفی نزده ایم.
    هدف من شناسوندن این نوسانات یکی دو روزه بازار برای اونهایکه ممکنه دست به فروش بزنند ،هست.
    ایشون هم که حرف از 76600 میزنه ،من یه پست مال چند روز قبل رو اینجا میذارم تا ببینید تحلیل گرهای سایت چی گفتند.

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    درود
    پیش روی حرکت شاخص به محدوده مقامتی 65150تا 65500 واحد میرسیم که ممکنه واکنشی از قبیل شل و ول شدن بازار در مقیاس ساعتی یا روزانه داشته باشیم ولی این به مفهوم برگشت بازار نخواهد بود.
    پس اگر چنانچه در برخورد با این مقاومت بازار کمی شل کرد بنظرمن جای نگرانی نداره و این واکنش طبیعی خواهد بود و برای شکستنش مشکلی نخواهد داشت.
    حالا اگر ما در برخورد با این مقاومت بدون هیچ واکنشی به راهمان ادامه دادیم نشان از قدرت روند صعودی خواهد بود.
    67هزار تا 67500 واحد-69300تا 69600 واحد- 71000تا 71500 واحد محدوده مقاومت هایی خواهند بود که ممکنه شاخص رو برای چند ساعت یا روز متوقف کنند ولی دوباره شاخص برخواهد گشت و این مقاومت ها رو خواهد شکست.
    بنظرمن هدف این ریز موج صعودی از موج 5 اصلی رسیدن به بالای 76860واحد میتونه باشه ولی هدف موج اصلی 5(که اگر در موج 5 اصلی باشیم) شکستن قله 89700 واحد خواهد بود کمترین مقدار هدفی شاخص 97هزار تا می باشد.
    حال اگر با شکستن مقاومت های پیش رو،ما به 76860واحد رسیدیم(ویا یکی دو هزار واحد بالاتر) و برتری قیمتی و زمانی نسبت به موج قبلی اصلاحی بدست اوردیم پس از اون میتونیم یه موج اصلاحی داشته باشیم که درصدی از موج فعلی صعودی رو اصلاح کنه.
    بهرحال این پیش بینی کوتاه مدت بازار از طرف من هست .البته پیش بینی کوتاه مدت خیلی سخت و پر اشتباه میتونه باشه ولی تنها توصیه ای که میتونم به دوستان بکنم اینه که با این موج همراه باشید و تا زمانیکه حد ضرر شما فعال نشده نگران نباشید،چون یکی از خصوصیات موج های 5 تا زمان شکستن قله موج سوم نوسان زیاد خواهد بود.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• گیلان
      عضو فعال
      • Jul 2011
      • 2178

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
      شاخص گروه سرمایه گذاری در مسیر صعود مقاومت 1750 را دارد ,
      حمایت مهم شاخص 1550(آبی رنگ) که تبدیل سطوح داشته ایم میباشد
      به نظر من از فردا و پس فردا عرضه ها بیشتر میشود , اما اگر روند صعودی بخواهد امتداد یابد این امر لازم است و نیاز به سهامداران تازه نفس میباشد .

به نظر من اگر rsi بتواند به بالای 70 نفوذ کند , صعود بسیار خوبی در انتظار شاخص سرمایه گذاری خواهد بود

هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• memr
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 771

مقاومت یکی دو روزه و بعدش صعود دوباره

Sent from my iPhone using Tapatalk

نظر

• ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          دوستان مطلب دیروز در مورد نوسان یکی دو روزه شاخص بوده،ما در مورد ریزش و اصلاح بلند شاخص حرفی نزده ایم.
          هدف من شناسوندن این نوسانات یکی دو روزه بازار برای اونهایکه ممکنه دست به فروش بزنند ،هست.
          ایشون هم که حرف از 76600 میزنه ،من یه پست مال چند روز قبل رو اینجا میذارم تا ببینید تحلیل گرهای سایت چی گفتند.
          هدف من از گذاشتن این تحلیل از بورس نیوز نقد تحلیل شما نبوده بلکه دور نمای بورس مثبت می باشد و روند صعودی نوسان گیری کار هر کسی نیست و به نظر می رسد جز دادن کار مزد و ضرر چیزی نداشته باشد پس از این روند حداکثر استفاده را ببیریم با تشکر
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

چرا با این همه عرضه های بسیار زیاد شبندر 12 درصد گره رفته آن هم بی دلیل باز هم صف خرید داره

به نظر می رسه جواب این سوال فقط نمایش دادن رشد شاخص کل معلوم میشه فقط می خواهند شاخص سازی سال گذشته را تکرار کنند !!!!
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• mba
              عضو عادی
              • Nov 2014
              • 266

به نظر میاد همین امروز بازار پتانسیل بازگشت داشته باشه، حجم معاملات وحشتناکه ! حدود 600 میلیارد تومن !

نظر

• mba
                عضو عادی
                • Nov 2014
                • 266

ارزش معاملات از 700 میلیارد تومن هم گذشت ...

نظر

• 554433
                  عضو عادی
                  • Jul 2013
                  • 102

بازار فردا رو چگونه پیش بینی می کنید؟
                  ایا شاخص می تونه از مقاومت خودش عبور کنه؟

نظر

• بقراط حکیم
                    عضو فعال
                    • May 2014
                    • 576

شاخص درگیر مقاومتی هست که در ده ماه گذشته قادر به عبور از آن نبوده.
                    با عرضه های اولیه ای که فردا و پس فردا وجود داره من احتمال برگشت شاخص به سمت 68500 رو بیشتر میبینم.
                    احتمال بسیار زیادی داره از اونجا با قدرت برگرده و مقاومت 71000 واحدی رو پودر کنه.
                    اصولا برای خریداران در روزهای منفی پیش رو فرصتهای نابی به وجود میاد.

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

امروز در رویدادی تاریخی دیگر ، رکورد حجم روزانه معاملات بازار 48 ساله ایران (بدون احتساب عرضه های اولیه و معاملات بلوک و عمده ) شکسته شد و طی آن در آماری بی نظیر ، بالغ بر 4.1 میلیارد سهم به ارزش 964 میلیارد تومان در بورس و فرابورس جابجا شود تا این بار رکورد شکنی بازار از جنس تازه دیگری باشد و محدود به شاخص نشود.

==========

با این حجم عظیم و بی سابقه ای که داشتیم جابجایی خوبی بین سهامداران صورت گرفت و بعیده افت محسوسی داشته باشیم.

البته به گفته ریس سازمان بیش از 20 عرضه اولیه در راه است! با این عرضه های اولیه و عرضه در نمادهای مختلف توسط حقوقی ها نباید انتطار داشت رشد بازار سریع باشه
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• milad97
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 2520

در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post

برای فردا انتظار دارم شاخص مثبت باشه

فردا اکثرا سهام از منفی به سمت مثبت حرکت خواهند کرد

موفق باشید
                        پست قبلی در تاریخ 93/12/26

بعد از واکنش به کف کانال شاهد صعود تا سقف کانال بودیم که امروز نتونست سقف کانال رو بشکنه

با توجه به اوضاع این روزها و اخبار عرضه های اولیه و موضع گیری ها درباره پرونده هسته ای به نظر باید شاهد ریزش شاخص تا 65400 باشیم ولی همچنان روند بلند مدت شاخص رو صعودی میدانم

آخرین ویرایش توسط milad97؛ 2015/04/07, 23:58.
                        لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• m.hossein
                          Banned
                          • Nov 2013
                          • 3031

سه شنبه 18 فروردين 1394 17:46:57.

شاخص کل و کانال دو ساله اش - مهم

بنام خدا

شاخص کل
                          همانطور که از حدود یکسال پیش شاخص کل را در غالب چنگال اندروی مورد تحلیل قرار داده بودیم مشاهده میشود که شاخص هم اکنون نیز در داخل همان چنگال به نوسان میپردازد.
                          و در آخرین اصلاحش همانطور که پیش بینی میشد پس از برخورد به فیبوی 50% در محدوده 61000 روند صعودیش را باز پیش گرفته است اما شاخص با توجه به نزول پله ای که داشته است با صعود نیز به صورت پله ای رفتار خواهد کرد.
                          شاخص در اولین برخوردش به سقف چنگال اندروی و مقاومت چشمی 71150 متوقف گردید هر چند انتظار افت زیاد از شاخص با توجه به ارزندگی قیمتی نمادهای حاضر نمیرود اما شکست مقاومت مذکور با توجه به قرار داشتن بیش از یکسال شاخص کل در این کانال بسیار مهم بوده.
                          انتظار میرود در صورت کاهش عرضه های اولیه از سوی سازمان شاهد ادامه روند صعودی شاخص باشیم.

نظر

• Senator1989
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 2577

پس 5000 واحد شاخص کل اصلاح میکنه تا جناب رحمتی که نقد هست بره برا خودش سهام مفت از بازار بخره........بع له ؟؟؟

نظر

• milad97
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 2520

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                              پس 5000 واحد شاخص کل اصلاح میکنه تا جناب رحمتی که نقد هست بره برا خودش سهام مفت از بازار بخره........بع له ؟؟؟
                              درود بر شما دوست عزیزم

من قبلا یه دوستی داشتم تو همین تالار پست هاش شبیه شما بود@};-@};-

من چون حدسش رو میزدم شاخص نتونه این مقاومت رو بشکونه نقد کردم.....اگر طبق پیش بینی بیاد پایین قطعا خرید می کنم

برای شما اروزی موفقیت و خوشبختی دارم
                              لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• نجاT...
                                عضو فعال
                                • Dec 2013
                                • 2639

فردا بزرگان بازار قصد خرید دارند...

Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
                                انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

در حال کار...
                                X